744
  • hangacsi
    Én sajnos bill.-el tolom. Volt egyszer egy régi Logitech kormányom nekem is, ami nem volt force feedbackes, csak rezgett, valószínű olyanról van most szó. Nekem is ezt csinálta sok játéknál. Őszintén szólva nekem nagyon rövid ideid volt meg az a kormány mert nem tudtam jól elhelyezni és mivel csak kis ideig használtam, egyszerűen kikapcsoltam a rezgést.
  • Béluska74
    Sziasztok! Valami gond lehet nálam ezzel a játékkal. Van nekem egy Logitech nem tudom pontosan milyen kormányom. Már régi,de még nagyon jól teljesít mindenféle autós játékban. Megvettem a játékot és amikor kezdődik a verseny akkor a kormány elkezd folyamatosan remegni,de nem zavaróan és nincs is komolyabb remegés csak álladóan ugyanúgy és csak a versenyek ideje alatt. Kipróbáltam a driver beállításai között és ott remekül működik mindenféle erőhatás,úgy rezeg-remeg ahogyan az kell. Esetleg valaki meg tudja mondani,hogy mit kellene állítgatni,hogy normális(abb) legyen.
  • Alexease
    Itt a kovetkezo eresztesuk:)

Touring Legends Pack

Silverstone and Donington Park circuits, classic cars and new championships available in the new Touring Legends pack for GRID Autosport!
    Touring Cars have a special place in our racing fuelled hearts which makes us extremely excited to detail our next new content drop for GRID Autosport…Touring Legends.

The Tracks
    Silverstone - 6 Routes
    Donington Park - 4 Routes

The Cars
    Volvo 850 Estate Touring Car
    Alfa Romeo 155 Touring Car
    Audi A4 Quattro Touring Car
    BMW E30 Touring Car
    Ford Sierra RS500 Cosworth Touring Car

Single Player Championships
    Touring Legends British Championship
    Touring Legends Euro Championship
    Touring Legends International Championship

New Achievements
    British Touring Legend - Win the “Touring Legends British Championship”
    European Touring Legend - Win the “Touring Legends European Championship”
    International Touring Legend - Win the “Touring Legends International Championship”
  • Alexease
    Ugy is mondhatjuk, logikus es egyertelmu:D
  • hangacsi
    Az biztos, hogy "érdekes".
    De igazából nem meglepő.
  • Szabi #699
    menő ahogy a Grid 2 dlc-it és alap autóit árulják dlc-ként ide is.. :DD
  • Dency
    Hali. Tud valaki linkelni 100%-os save game-t vagy unlockert, bármit ami felold mindent.
  • Drentys
    sziasztok

Klubbot keresek, vagy aktív játékosokat egy új klubbhoz
  • Gab0523
    1?
    4 db Merci. :)
  • hangacsi
    Köszi!
  • RatBaG #694
    street/supercar kategóriában azt hiszem. sima verzióval csak a bérkocsit lehet használni, a black edition-el viszont meg is lehet venni, fejleszteni, tuningolni.
  • hangacsi
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem, hogy előrendelésben vettem meg a játékot, és a dobozon meg mindenhol a neten is az volt írva, hogy ehhez a black edition-höz jár egy sls merci is. Ez csak a multiban van? És ha igen, ezt külön kell aktiválnom, mert én csak pénzért tudom ost megvenni, egyedül csak a golf volt a garázsban. Természetesen a stemen regisztrált a játék, ott is black editionként szerepel a könyvtáramban.
    A fehér Ravenwest fetés pár autóhoz elérhető, ha jól olvastam az is a black edition része. De ha ez oké, akkor hol a merci? Vagy a nem black editionosban egyáltalán nincs benne ez az autó?
    Köszönöm előre is a segítséget.
  • Fpocok
    Feature Addition – Time Trial mode implemented for GRID Autosport.
    Feature Addition - Advanced controller options made available for all devices, not only devices that are officially supported.
    Feature Addition – “Current race timer” added to multiplayer lobbies, allowing new entrants (who are waiting within the lobby for the current race to complete) to gauge the progress of the current event.
    Online Fix - (DLC) - Fixes specifically to improve future DLC cross compatibility within online matches.
    Career Fix - (Audio) - Fix to prevent music from cutting off entirely within the race results screens.
    AI Fix - (Drift) – AI could potentially control player car after terminal damage in two-part drift events.
    RaceNet Fix - Fixed instances of RaceNet profile switching leading to Club Tags & liveries being mismatched in game.
    RaceNet Fix - Fixed issue which caused the RaceNet Challenge Medal objectives to be too easily attained.
    AI Fix – Resolved sporadic instances of AI being given lap times before actually completing the lap.
    AI Fix – Fixed an issue which could make AI players within Demolition Derby events impervious to receiving terminal damage from the player’s car.
    RaceNet Fix - Removed instances where ghost entrants could appear within RaceNet Challenge Events.
    Splitscreen Fix - Fixed issue in relation to being able to generate playlist events which contain DLC content.
    Career Fix - Resolved irregular instances of “Previous Race Results” grid orders being incorrect for the first race within a championship.
    Online Fix - (Playlists) - Added “number of laps” to the online track vote screen.
    Online Fix - Fixed messaging issue to inform a player they have been promoted to Lobby Host.
    Online Fix - (Customisation) - Resolved instances of customised wheels not appearing correctly for certain vehicle types.
    Online Fix - (Results) - Resolved erratic instances of retired players not being labelled correctly in the live race results screen.
    Online Fix - (Playlist) – Fixed sporadic instances of players transitioning from Endurance to a Race/Time Attack mode then receiving an incorrect UI menu on the voting screen.
    Stability Improvement - Dallara Indycar – Fixed sporadic crashes when loading into events using the Indycar.
    Online Fix – Amended incorrect reference to 'downloadable content' used on when purchasing DLC.
    Splitscreen Fix - Text strings updated in event rules screen for all disciplines.
    Stability Improvement - Fixed instances of the game entering an unresponsive state after uplink removal whilst completing RaceNet Challenge events.
    Stability Improvement - Fixed stability issues when host disconnects during rolling start events.
    Stability Improvement - Fixed issues when booting the game with 2 or more pads active, the game giving all control to the "highest numbered" pad.
    RaceNet Fix - RaceNet Club names now use verified strings within the online newsfeed and loading screens.
    Online Fix - Unavailable tracks are no longer searchable via the online custom search filters.
    Online Fix - Fixed instances of total online winnings displaying incorrectly.
    Stability Improvement - Fixed instances when title loses functionality when controller is disconnected during inviting a friend to join game play.
    Online Fix - Fixed matchmaking issues when players are unable to find a session after initial host left by powering down their console.
    Stability Improvement - Remedied instances where players are given a prolonged black screen when entering spectator mode.
    Online Fix - Fixed sporadic instances of the “Cancel” button on the YouTube upload screen failing to function.
    Splitscreen Fix - Updated drift event rules screen.
    Career Fix - (GRID Series) - Remedied instances of the player not being given completed objective rewards.
    AI Fix - (Drift) - Fixed several instances where the AI in your heat always earns a score much higher or lower than the AI in every other heat.
    Career Fix - Fixed a tuning error when using the s2000 with certain teams in the first season of tuner.
    AI Fix - (Spa) - Resolved issues with multiple cars across various classes crashing into RHS wall at Eau Rouge chicane (turn 3).
    Art Fix - (Washington) - Fixed blank billboards/flags around track spillage areas where sponsors should have been displayed.
    Splitscreen Fix - (OSD) - Fixed instances where the starting sequence countdown for drift is displayed on the wrong screen, with incorrect timing for one player.
    Splitscreen Fix - Fixed issue in relation to there being no AI present when racing in splitscreen playlist events.
    AI Fix - (Touring) - Resolved instances of AI cars not moving off the starting grid at Mount Panorama.
    Online Fix - Buying a car immediately after purchasing a garage slot could cause the car names to be misaligned or missing.
    Online Fix - Users were in certain instances unable to "View Vehicle" within vehicle store until first viewing an owned car in a custom livery.
    Online Fix - (Eliminator) - Resolved issues related to players who terminally damage will be placed first on the results screen.
    Online Fix - Fixed instances of players switching from party mode to another vehicle discipline then having upgrade stats removed from a player's owned car.
    Career Fix - Using a flashback whilst corner cutting could result in the lap counter not incrementing.
    Online Fix - Resolved sporadic instances of upgrading an owned vehicle also upgrading the loan version.
    Online Fix - Fixed some instances of vehicle models not correctly loading for party mode vehicle classes that have multiple vehicles.
    Online Fix - Fixed select tooltip persisting on screen during online sessions if the user is on the confirm repair screen as the pre-race timer expires.
    RaceNet Fix – Resolved issues related to the “best lap time” ghost car using a default livery rather than the player’s custom livery.
    Online Fix - Fixed instances of viewing another players stats causing the user to receive the wrong race winnings.
    RaceNet Fix - Players are told they are 'Signing out of RaceNet' when returning to the Press Start screen after purchasing DLC.
    Career Fix - (Street) - Some players were not awarded the team target bonus for Cup objectives when driving for Ravenwest.
    AI Fix - (Drift) - Very easy AI in quarter and semi final heats will always have medium level difficulty scores.
    Career Fix - (Drift) - Fixed sporadic instances of "Drive X km in a Drift event" sponsor objective giving an impossibly high figure.
    Feature Addition
    – Support implemented for additional DLC including a “Sprint” pack (with additional game mode) and a “Touring Car” pack.
    Miscellaneous additional bug fixes
  • Danecay
    Igen, valahogy az ember elveszíti a motivációját, nem igazán látni, hogy hová tart az ember, hogy mi a cél azon felül, hogy el kell érni az oszlop tetejét, így érdektelenné válik. Pedig Codemasters-ék pont, hogy értenek, és adnak is az ilyenre. Az unalom fokozásához számomra még hozzátesznek a 2 fordulós versenyek is. Inkább mennék 1 de hosszabb távú versenyt.
  • Gab0523
    Hmmm...
    Nade, itt a dobozos, lemezes verzió.
    Steam-ről nem tudom letölteni, mert nem is engedi aktiválni. Ezért fura, hogy mindenhol ezt javasolják. :D
    Az autoupdate ELVILEG megy, mert rákérdez az új autócsomagra is, de aztán semmi.
  • RatBaG #689
    hát az tényleg furcsa.
    engedélyezve van auto update? esetleg próbáld meg steamről letöltve újra felrakni, ha gyors a neted. csak előtte mentsd ki a grid könyvtárát a userdataból.
  • Gab0523
    Wehehe...
    Viccesebb, hogy vásárolt példány, csak éppen az elméletben letöltendő patch nem akar letöltődni.
    Javasolták, hogy jelentkezzek be ismét steamre és próbáljam, de dobozos verzió, és sem innen, sem onnan nem tölt le semmit sem.
  • Alexease
    A vicc az, hogy minden evben, minden Codies programnal elojon:) Ezt nem is ertem?!:D nekem meg sose volt, valszeg keveset jatszok veluk.
  • RatBaG #686
    pc-n már javították a patchben.
    tehát konzol, vagy warez? gondolom az utóbbi...
  • Gab0523
    Sziasztok!

Ha már volt erről szó, akkor biztos kapok fejmosást, de lusta vagyok visszaolvasni. :) Szóval, elnézést kérek.

Kb... Lehet vagy hány órányi játékidőm, és a minap szembesültem a "save data corrupted" hibával.
    Viszont megoldást senki nem tudott eddig mondani rá.
    Van valami megoldás, vagy felejtsem el örökre?

A válaszokat előre is köszöntem.
  • lac coo
    Autokezeles az olyan amilyen, jatekmenettel nincs bajom, versenyezni kell, nem kell ide semmi csicsa.....
  • Alexease
    A vezetesi elmeny es a jatekmenet miatt hoszutavon valoban uncsi. Foleg leulni es csak ezt nyomni.
    Engem mindegyik szezon erdekel, felvaltva megyek veluk, 1-3 naponta 1-2 versenyt. Ugy nem veszes. De ha folyamatosan csak ezt kellene tolni, agyverzest kapnek:D
  • Alexease
    Valami jo lenne, ez igy kicsit erdektelen:) Persze jo autok, de ilyen jatekba DLC-nkent akkor adjanak 10 darabot (ugy is "egyformak") vagy 5-ot plusz palyaval. Ahhoz komolyabb fizika es autokezeles is kellene, hogy ezeket az ujdonsagokat elvezni lehessen vagy rendesen kihasznalni.
    Ha elsore kepesek voltak ilyet es ennyit adni, akkor valszeg a tobbi DLC is hasonlo lesz. Sot, megusszak "olcsobban", valami tunning utcai cuccal vagy gagyi drift autoval.
  • lac coo
    Nekem is jobban bejonmario kart, ott nem csak menni kell az autoval, de vannak csilingelo penzek. Teknosok stb....... :)))
  • Nyiri
    Nekem 2 szezon után unalmas lett.
  • Lacee86
    11-12 Seasont lejátszva kezd egy kicsit ellaposodni az egész játék. Szép, meg minden, de üres. Ez a 8 percig menj körbe-körbe verseny meg botrányos, főleg, h uccsó helyen bohóckodok. 3-4 perc után meguntam, szembefordultam a forgalommal, aztán a közeledő ellenfélnek nekivágtam magam, DNF. :D
  • lac coo
    Palya nem jon ? :)
    Ez most annyira nem erdekes.....
  • Alexease
  • Lacee86
    Igen, jobb volt a drift is régebben.
  • Seangaijin
    Azok az endurance futamok úgy fosok ahogy vannak... Igaz én virágboltival tolom de ezért sajnálnám a pénzt kiadni. Rengeteg pálya a 2-ben is szerepelt már, nem volt ebben a projectben túl nagy energia belefektetve. Sokszor gondolok az 1. Gridre, mennyit toltuk vele online is. A drift is baba volt benne, nah itt a kocsi 3-asba úgy kapar mint a büdös sz@r... Egy Logitech Momo-val játszok de a driftelés az kín szenvedés...
  • Lacee86
    Én leginkább a sötét pályás versenyekkel nem vagyok kibékülve. Nem elég, h sötétben kell menni, ami alapból nehezíti, az autó is annyira rossz, amivel menni kell, h hihetetlen.
  • samsung123
    online kell tolni:)
  • adam46
    Felfedeztem még egy hibát. A játék pofátlanul csal. Hard fokozaton, ovális pályán indicárral a harmadik szektorban még hét 7 tizeddel verem az elsőt, majd a kör végén már 4 tized a hátrányom, komolyan egy kanyar alatt hogy kaphatok több, mint 1 másodpercet? Aztán versenyen nézem őket, mondom jön az utolsó nagy kanyar, biztos elhúznak, hát persze, hogy nem, még ott is gyorsabb voltam náluk. Nem értem miért kell ezzel trükközni.
  • RatBaG #671
    tegnap éjszaka találkoztam az első cheaterrel.
    custom lobbyban toltuk pár holland arccal, meg egy huckleberry nevű amerikaival. na ez a berry elég jól kente neki, mindig csak második voltam, gyakran elég nagy előnyt autózott ki előttem. a rajtjai is eszméletlenek voltak, hiába volt traction control OFF, akkor is mint a rakéta, úgy lőtt ki hozzánk képest, de ekkor még nem is gyanakodtam, gondoltam, hogy kormány meg manual gears miatt jó biztos...

aztán jött egy full értelmetlen verseny az indianapolis oválon, és itt vétette az első hibát. ugyebár itt csak tőgáz-szélárnyék-no skill megy, első helyről kilőtt, 2-3. helyen közelítünk hozzá rögtön a második egyenesben, mindenki tiltáson erőlködik, erre a amcsi tag elkezd távolodni tőlünk, mi meg szélárnyékban maradtunk lefelé!!! :DDD

utána a circuit of american totál lebuktatta magát. persze elsőként elhúzott, én másodikként teperek utána, az első kanyargós szektorban egy csomó lemaradást behoztam, aztán lehagyott, mint a picsa. köv technikás részen megint elég közel értem, aztán leszakadt a pofám, mikor láttam, hogy a célegyenesre milyen íven és mekkora sebességgel gyorsított ki. mintha sínen ment volna, egyértelmű volt, hogy valami bűzlik. a kanyargós részeken szinte egyetlen ideális ívet se talált el, de amint jött egy egyenes, úgy távolodott, mintha más kategóriájú autóban ülnénk.

ekkor már spectatorból is nézték, állítólag a hosszú egyenesek közepén még fékezgetett is, biztos, hogy ne legyen olyan feltűnő. speedhack, vagy valami 200% tapadás cheat, nem tudom.

közben ment a pofázás, szakadtam a röhögéstől. a faszi valami 35-40 év körüli redneck volt ohio-ból, egy az egyben úgy beszélt, meg olyan volt a hangja, mint jeff bridges-nek. :DDD
    ment a gyanús jelek pedzegetése, később gyanúsítgatás. a tag egyre jobban kiabált, nem hagyott senkit se szóhoz jutni, és pedig még ki se akartuk bannolni a lobbyból. aztán mikor a stream, meg a felvétel rögzítése elhangzott, egyből lelépett, és blokkolt mindenkit, aki addig steam friendlisten volt.
  • lac coo
    Tegnap éjjel mentem életemben először Algavrén...az egy nagyon dögös oldscool pálya ! :DDD
  • lac coo
    No mindegy, azt a videót már láttam, nem olyan rég, ütős, A másik látványban azért elég felemás ...
  • Totti5
    Haha, ne kérdezd miért:DDDDDD de most már jó!
  • lac coo
    Off : Totti, ha nem tiltanal le a privat uzenetrol, meg valaszolni is tudnek ! :))))
  • lac coo
    Nem lehet , hogy azért iylen jó itt a sebességérzet, mert "torzítja2 a képet a széleken ? A holdon elég jól látszik éjszakai futamnál.Ezáltal "gyosabban szalad a külvilág az autó mellett" . Máshol miért nem így van ?
  • lac coo
    Az AI kicsit nehezen kezeli a kissebb tapadást, de legalább hat rájuk is, nem úgy mint Grid1-ben ...