744
  • grebber
    Szeptemberben debütál a GRID következő felvonása
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.05.21. 16:02:49
  • grebber
    Netszerte nézelődve akadnak még barlanglakok akik lemaradtak min az 1245 db bundleból amikben szórták szinte ingyen...
  • lac coo
    Jah, akkor sorry, csak a hirdetést láttam ,gondoltam mindegyik, mert már ugyse kell senkinek :)
  • grebber
    Csak a Grid 1 ingyenes.
  • Szabi #740
    csak az eredeti :-)
  • lac coo
    Nem tudom mi az a Humble Store, de FB-n olvasom, hogy az osszes Grid ingyen van....
  • Mayorpapa
    Üdv! Az extra bajnokságot nem lehet menteni? Mindig elölről kell kezdenem? (a karriert menti!)
  • Mayorpapa
    sziasztok! Sokáig nem játszottam a játékkal, majd ma indításnál recseg, serceg a hang. Csöppet zavaró...Más játékoknál nincs hangprobléma. Mi lehet szerintetek a gond? Hogyan javíthatnám?
  • alma2
    csak tipp, de lehet, hogy egy gamepadra várna. Ha jol ertem ketten billentyurol probalkoznatok.
    De a youtube a baratod.. ahogy nezem ra is hibaztam a valaszra :)
    splitscreen
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2015.07.22. 15:12:19
  • bongobongo
    helló! segítséget szeretnék kérni. nem tudom elindítani a splitscreen osztott képernyős játékmódot. azt írja player two press start, de nem reagál semmilyen billentyűre. tudja valaki, hogy mivel indul ez a játékmód?
  • Mayorpapa
    Igen, én is azt kerestem, de ilyen nincs :( Más ötlet valakinek?
  • WinT
    Most így fejből nem tudom, de 'blur' vagy 'motion blur' - ilyesmi opciót keress.
  • Mayorpapa
    Ki lehet valahogy kapcsolni a környezeti elmosódást? Mi ennek a neve a beállításoknál? Előre is köszönöm a választ és a segítséget!!!
  • hangacsi
    Ez bizony így igaz.
  • bgabor
    Menéztem én is, hátha hozza a játék a Shift 2 szintjét, de sajnos közel sem. Ennek a műfajnak még mindig az a királya.
  • hangacsi
    Kipróbáltam. Működik.
  • hangacsi
    Most jött le egy frissítés, ami elvileg tartalmazza a visszapillantótükröt. Nem próbáltam még, de a leírás szerint a grafikai beállítások között kapcsolható ki/be.
  • WinT
    Végre volt alkalom kipróbálni, teljesen jól működik.
  • WinT
    Másik fórumon linkelték éppen, nem tudom működik-e, még nem próbáltam:

http://www.racedepartment.com/threads/grid-autosport-rear-view-mirror.94919/
  • bulba
    Korábban volt egy bejegyzés, hogy egy patch keretein belül fabrikálnak hozzá virtuális visszapillantót. Erről tud valaki valamit, megcsinálták már?
  • WinT
    Annyira próbálom szeretni ezt a játékot, aztán a sok gyökér/rammer/unfair player mindig elveszi tőle az összes kedvem... :(
  • hangacsi
    Én speciel azért nem nagyon haladok a karrier móddal, mert többet játszok az online részével. Minden héten megcsinálom a recenet kihívásokat, néha egy-két versenyt is lenyomok, de a karrier mód elég unalmas lett. Nem tudnám megmondani miért, de valahogy nem köt le. Elsősorban autós játékokkal játszom, és ha valamilyen szimulátorral, vagy annak nevezett dologgal játszok, akkor a teljes versenytávot tolom végig, ami nem 3-5kör. És azok lekötnek, de ez nem nagyon.
  • grebber
    A sok ingyenélő leterheli a szarokkal.....
  • w77d
    nagyon sok game nem megy most steamen.. valami szerver gebasz van
  • ffxi
    Elindítanám és ez fogad. Nálatok is?
  • Alexease
    A karrier mar csak olyan;) De "parhuzamosan" lehet futtatni az osszes kategoriat, iyg lehet valtozaotssagot csempeszni a jatekba. Persze ha csak egyfele kategoria tetszik, akor necces a helyzet;) Menj singe tace-eket, ott barmit be lehet allitani.
  • w77d
    tehát csak azzal a pár kocsival lehet menni? a könyökömön jön már ki a Focus 5.szintnél is :S
  • hangacsi
    Én még nem vittem végig a karriert, de nem fog kelleni vásárolni. Karrier módban nem is kapsz pénzt a versenyek után, csak Xp-t.
    Utoljára szerkesztette: hangacsi, 2014.10.18. 04:45:50
  • w77d
    Gyerekek karrier módban lesz majd hogy autót vásárolhatunk, vagy mindig a felajánlott gépeket kell majd használni?
  • Szabi #715
  • hangacsi
    Mai hír.
    Utoljára szerkesztette: hangacsi, 2014.10.08. 15:24:51
  • alma2
    ...es a kommentekben meg tovabbra is okoskodik, amikor finoman szolnak neki, igazi szerencsetlen ember ez a Peter gyerek...
  • samsung123
    Úr Isten.."nem változott a a GRID 2-óta vezetés modell" Pont hogy az változott :D Hát mondjuk FULL segítségekkel nem csoda :D Felületes, hozzá nem értő videó sajnos. Erős lényegi elemeiről nem is szól...Látszik csak Singlet nyomta és a zene a kommetátor ugyanazon hangja zavarja a legjobban, ja tényleg egy full casuar playernek ezek számítanak :D Úgy érzem, ilyen emberek miatt nem kapunk normális Forzákhoz hasonló játékot soha PC-re. :(
    De nem is értem hogy miért hozzá nem értők elemzik...Laikusok meg ne elemezzék...
  • Totti5
    Formula autóknak nincs karosszériája. Ma is tanultunk valamit :)
    Szagérti az irányítást de a videón ami segítség létezik az villog folyamatosan...
    Nincs zene úristen!
  • Fpocok
    Ezek szerint most jött ki a DeLorean DLC :DDD
  • mester1987
  • Béluska74
    Erre mondjuk találtam egy lehetséges megoldást : Setting Game Launch Options

Még pár hasznos tanács : Grid Autosport Bajok
  • peti79
    Nekem meg csak ablakban hajlandó futni. Sem a beállítások -> futtatás teljes képernyős módban, sem az alt+enter nem segít.
  • Béluska74
    Az miért lehet,hogy kb szombat óta a kormány beállításait "elfelejti". Elindítom a játékot,minden más beállítás megmaradt,csak a kormány beállításait teszi alapra illetve billentyűzetre.
  • samsung123
    (picit)Sajnálom ezt a játékot, 80+ óra multi után (single-t el se indítottam), nem birok többet leülni hozzá, pedig ember is lenne hozzá, sok jó ötlet, használható fizika, de ennyi idő után (ami szerintem nem sok) kifújt. Ami jóval hozzá adna, azok amik eddig megvolt a F1 szériában is már évek óta: időjárás, normális napszak, normális gumikopás, box, stb. adna hozzá sok-sok játékórát, mert a fizika-törés rendben van nagyon az árkád kategóriában (segítségek nélkül természetesen) Kb. erre is számítottam, csak egy "klasszikussáválható" és hiánypótló játék lehetett volna belőle hosszú időre, de a kihagyott ziccerek miatt, (amik már egy lépésre lettek volna) nem vált számomra azzá.
    A legutóbbi DLC ami tartalmasnak tűnik(lehet csak az előzőek fényében csak) se visz rá, hogy megvegyem.
    Aki gondolkozik a megvételén, és szeretne így is egy hiánypótló játékot annak ajánlom, akcióba pedig sesson passal is. Normálisabb Gamepad min. ajánlott hozzá aki percízen is tudja/akarja használni segítségek nélkül. (billel sok ismerős tolja helpekkel és nem panaszkodnak :)

A The Crew, DriveClube, P.Cars fényében, amik szerencsére itt vannak, lesz választék nemsoká ebben a kategóriában is :)
    Utoljára szerkesztette: samsung123, 2014.09.18. 14:08:02