3340
  • Madi92

Pedig minden infó benne van a PDA-ban.
    Az meg hogy nem raktál le jeladókat vagy valami jelzést, hogy mégis mi merre, az nem a játék hibája.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azt sem értem, hogy miért kell újat csinálni. Seamoth nem jó? Teleportkapuk nem jók?
    Az hogy azt sem tudod, eszik egy vagy iszák a játékot, még mindig nem a játék hibája.
  • Anonymusxx
    Jó szopatós, és bugos lett a vége fele, kb 20 percenként vissza kell töltenem...
    Az enzimről meg ne is beszéljünk, a küklopsszal esélytelen visszatalálni a felszínre, csinálhatok egy újat hogy megtaláljam a maradékot....
    Nem érem miért kellett ekkora barlangokat csinálni,
  • Anonymusxx
    Megvan..
  • Anonymusxx
    Ja, és találkoztam egy lénnyel, aki szeretne segíteni, de több infót nem adott...
  • Anonymusxx
    A játék végénél mit kell csinálni? A lávás részeknél vagyok, de fogalmam sincs hova kell menni,és mit kellene csinálni, az infókat a netről szereztem, különben meg se találtam volna a lávás részeket....

Most találtam egy helyet ahol feltehetőleg egy kék tábla kell a bejutáshoz. Amit elvileg a Precursor Thermal Power Generatornál lehet megtalálni, ami a Lava Castle-ban van, de nem tudom hogy ezeket pontosan hol vannak, a lava castle-ról valamiért nem találtam koordinátákat a wikipedián. Jelenleg a lava pitből jöttem át a lava chamberbe, próbálok visszajutni az Inactive Lava Zone, hátha meglesz a lava castle....

Érdekes hogy semmilyen támpontot nem ad a játék hogy mit kellene csinálni, vagy hova kellene menni...
  • MerlinW
    Ha rajta marad a karika akkor nem mentél a drónnal elég közel. Egyébként PDA-ban ki/be tudod kapcsolgatni a jelöléseket.
  • MerlinW
  • RoboKutya78
    egy újabb kis észrevétel a játékkal kapcsolatban
    Kicsit számomra zavaró effekt vagy lehet rosszul figyeltem meg ezt is első klikkre.
    Ha a szkennerszobát használom és mondjuk hajóroncsot deríttetek fel vele bekarikázza a talált roncsokat barna karikával viszont ha odaúszok az egyikhez marad rajta a karika. Ez kicsit zavaró. Meg lehet mókolni esetleg valamelyik nexus moddal hogy a felderítés után lekapcsoljon a bejelölés a térképen?
    Vagy netán ez a mód az akar lenni?
    gyenge az angolom bocsi.
  • MerlinW
    "a küklopszot elvben 3 fős személyzetre optimalizálták a játék szerint"
    A lore szerint, igen:) Mikor megépíted, szól az AI hogy okosan kükloppozz, mert nem egyszemélyes vasról van szó:) Tehát nem a fejlesztők készítették 3 személyesre, hanem a küklopsz tervezői abban a világban:)
  • Tono34
    Nem lenne rossz, ha 1-2 embert meg lehetne menteni, ha mást nem valami háttérmunkát csinálhatnának, persze róluk is gondoskodni kellene.
  • Pares
    Szerintem ez a játék pont akkor működik a legjobban, ha az ember egyedül van.
  • RoboKutya78
    csak azért érdekel mert ahogy mostanra kiderült számomra a küklopszot elvben 3 fős személyzetre optimalizálták a játék szerint:)
    ha jól értettem.
    teszem hozzá úgy játszom a játékkal hogy semmilyen előzetes infóm nincs a játékhátteréről.
  • Ironman2
    Támogatják a fejlesztők,valószinüleg ez lesz belerakva a játékba,ha már nem lesz bugos.

"We fully support the effort Sunrunner is putting into this mod, and are as interested as everyone else to see how it turns out. But we don't have any misconceptions about how much work it is going to be to get a fully working and polished multiplayer version of SN done."

LINK
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.03.01. 21:49:29
  • RoboKutya78
    huhu akkor ez tényleg olyan bonyolult ahogy elsőre láttam a videjókon akkor pihentetjük :(
    És a kiadó esetleg fejleszt ebbe az irányba netán kap majd egyszer egy nagy multis ragtapaszt a játék vagy ez inkább rajongói találmány marad?
  • MerlinW
    Még gyerekcipőben jár, nincs kiadva. Jelenleg az egyetlen megoldás, ha letöltöd a forrást , lefordítod magadnak (Visual Studio), majd injektálod a játékba. Itt egy telepítési útmutató

Itt meg egy videó egy fél évvel ezelőtti állapotról (újabbat nem találtam):

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.03.01. 20:10:58
  • RoboKutya78
    Srácok valaki már próbálta a multiplayer módot beélesíteni?
    ha igen hogyan csináltátok tapasztalat vele kapcsolatban?
    mit honnan töltöttetek le hozzá?
  • Carlos
    ismert hiba, együtt kell élni vele.
  • RoboKutya78
    észrevettem ha építkezek valahová előfordul hogy az építménybe beragadnak apróbb halacskák meg a díszletnek szánt nagyobb halrajok simán átúsznak az épületen ez lehet orvosolni? volt olyan hal is az épületben hogy csak levágni tudtam de megfogni nem így muszáj volt lebontanom az épületet és így kikerült a hal teteme majd visszaépítettem az épületet.
    Lehetséges hogy a játék nem szinkronizál rendesen és egy ideig nem érzékeli az épületeket?
  • Clement74
    Köszönöm, megoldódott.Az egyik burkolat erősítő elem volt útban, de itt hagyom, hátha valaki okul belőle. :)
  • Clement74
    Üdv mindenkinek! Járműfejlesztő konzolt telepítenék a szárazdokkomba, de sehol nem engedi megépíteni, mindenhol pirosat mutat.Találkozott valaki ilyen problémával, vagy van esetleg megoldásotok? Előre is köszi! ;)
  • Carlos
    Sajna nem... Pedig jó lenne. Esetleg építsd körbe/hozzá.
    Utoljára szerkesztette: Carlos, 2018.02.23. 12:40:12
  • Tono34
    A fellelt "bázisokat" nem lehet felújítani?
  • Carlos
    You missed the point here...
  • jocking
    A nyomok alapján többféle lehetőség is van, van aki már becsapódáskor meghal, van, akit reaperek támadnak meg. A maradékot meg a "Self-Warping Quarantine Enforcer Unit"-ok rendezik le.
  • Tono34
    Azok az emberek akiknek a segélykérő hívására mehetünk azok hova lesznek és mik történtek velük?
  • Stief
    Ez frankó játék de baromira rossz egyedül a víz alatt, remélem már köve dlc, vagy a második részben lesz coopja!
  • Carlos
    énis arra esküszöm. :D
    Plussz a nuclear reactor-ba is igen jó...
  • Pares
    A Lantern Tree szerintem jobban megéri, azon rengeteg gyümölcs nő, egy-két fa elég is belőle.
  • Madi92
    Remélem lesznek nehezítő modok. Az hogy egy életed van csak nem egészen nehezíti meg. Olyan kéne amiben a cuccokhoz több nyersanyag/scan kelljen. Illetve nagyobb sebzés a playernek.
    Meg az sem tetszik ha ültetünk egy bilbao vagy milyen fát akkor gyakorlatilag megszűnnek az evés ivás gondjaink.
  • sanya200
    le van írva mindegyiknél de van hozzá mod manager is már azt hiszem
  • RoboKutya78
    Na pár óra bulizás után úgy döntöttem megveszem a játékot miután kiderítettem hogy nexuson van hozzá pár érdekes és hasznos kiegészítő ami még jobbá teszi a játékmenetet.
    Köztük a menü slot bővítős kiegészítőre gondolok
    Ezeket a modokat hogyan kell aktiváltatni a játékba?
  • sanya200
    Még azelőtt meg lehet javítani hogy az élővilág károsodna de igazából nem láttam változást,pedig jó lett volna vmi szemre észrevehető dolgot elérni vele :)
  • Pares
    Az akváriumban és máshol elültetett növényeket elméletileg a késsel ki lehet vágni, addig kell vagdosni, amíg el nem tűnik, persze kellhet a hely a magoknak az inventoryban.
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2018.02.21. 15:32:53
  • Desert
    Jól emlékszel, robbanásig a hátuljánál ahol a Reaper van meg a sok láda, lehet kutakodni ruha nélkül.
  • Hunter of Deer
    A fertőzéshez semmi köze nincs az Aurórának, egyedül a sugárzás lett volna elkerülhető (bár ha jól rémlik régen robbanás előtt is megközelítettem és akkor is volt sugárzás, csak sokkal kisebb távolságban mint robbanás után.)
  • krisztajo
    Köszi, sejtettem.
    Bár érdekes lehetett volna, az más kérdés hogy akkor ahhoz egy alternatív storyvonal is kellett volna a folytatáshoz.
    A Sunbean-ban biztos voltam.
  • Carlos
    normál játékkörülmények között elkerülhetetlen. Mint ahogy a sunbeam is.
  • krisztajo
    Mióta befejeztem a játékot egy kérdés nem hagy nyugodni.
    Az Aurora felrobbanását meglehet akadályozni, egyáltalán ennek van jelentősége a későbbiekre nézve (sugárzás, fertőzés, stb.), vagy nem változik semmi?
    Esetleg eleve úgy csinálták meg a játékot, hogy semmiképp se lehessen minden összeszedni, ami a bejutáshoz és javításhoz kell még a robbanás előtt?
  • Hunter of Deer
    elég szomorú ha valaki egy új játékban egyből a cheateket nézi meg :D
    kezdj új játékot cheat nélkül
  • RoboKutya78
    ez lehet nem olyan lesz ha jól emlékszem valami piros bogyós gally talán valami vérbogyó vagy mi.
    nem rég játszom a játékkal.
    Én mindig meglesem a játékok csítelési lehetőségét.