3340
-
#1816 Srácok valaki tudna esetleg szólni annak a modernek aki a térképet csinálta a játékhoz hogy az utóbbi frissítés óta nem arra fele néz a térképen a kis háromszög amerre halad a karakter? Vagy esetleg ránéznétek hogy tud e a dologról? Nem tudok angolul nehéz lenne értesítenem. -
#1815 Közbe rájöttem egy kiadós szunya meg egy jó tv műsor feltölti az energiaegységet :)
-
#1814 Srácok újabb kérdés
Az atomreaktorral kapcsolatban.
Én úgy gondolkodtam hogy a bázisomtól messzebb kiépítek egy termet és oda teszem le a reaktort és energiatovábbítóval dobom át a termelt energiát a bázisom számára ha netán Bumm lenne ne sérüljön a bázis.
A bázison van bioreaktor amíg fel nem építettem az atomot és össze nem kötöttem a bázisommal tutira jól működött a kakival megtömött reaktor.Viszont most az Atomreaktor kakaón van 4 rúddal üzemel de a bázison nincs csak 2-3 egységnyi energia. A biogenerátor is üzemel.
Muszáj esetleg alapokkal összekapcsolnom a bázist hogy valamin mégis átmenjen az energia?
Most azon filóztam netán a küklopsz szívja az energiát így most pár száz méterrel feljebb álltam meg.. hátha.
-
Desert #1813 A reaktor sérüléseit megjavítva a sugárzás is megszűnik pár nap elteltével s nem lesz szükséged a ruhára, helyette használhatod a cirkóruhát vagy a megerősített búvárruhát.
Nem támad senki. -
#1812 na bementem, volt ilyen eltoló "fegyverem" amivel a ládákat el tudtam lökni, reaktort kellet megjavítani és igy elvileg csökken a sugárzás.
a bázisomat megtámadhatják? mert rádióba jött valami robothangon üzenet hogy bemérték a koordinátámat és jönnek. -
Desert #1811 Nem lesz több robbanás. -
#1810 a ruha már meg van, de valami robbanásról beszélt 24 óra múlva. -
Desert #1809 Gravi csapda, a halakat könnyű elkapni.
Víz: legegyszerűbb készítési mód a korall és a só amiből előbb fehérítőt készítesz majd vizet a fabrikátorral.
Az aurora robbanását nem tudod megakadályozni az idővel bekövetkezik, utána kapod meg a sugárvédő ruhát.
A Napsugár sem menthető meg. -
#1808 Én is pár napja kedztem el játszani, monodm érdekes kis túlélős játék a víz alatt. Bár újra kezdtem, mert nem tudtam elkapni a halakat amikből ivóvizet tudtam volna szerezni, és inkább éhezés és szomj nélkül kezdtem neki. (Bár már rájöttem hogy van bene ún. gravi csalogató vagy mi a fene, hát b***meg xD)
Tök érdekes mindenre szépen rájönni meg miegymás, már bázist kezdtem el építeni tele szekrényekkel, hogy tudjam hova tenni a sok cuccot.
Aztán egyszer csak meg jelent egy sziget, mondom mi a f**z, rendes nagy heggyel, de aztán ott volt egy nagy idegen épület, majd a sziget belsejében egy csillagkapu szerüség, amin átmentem, a sziget változott de mást nem nagyon vettem észre.
De most, ahogy kicsit beleolvastam a topikba, kb semmi sincs megépítve :D
Az aurora felé vettem az irányt, aztán közölte a gép, hogy 24 órán belül felrobban az egész kis nukleáris katasztrófát okozva. gondolom a roncsok között kell valamit deaktiválni, hálistennek lézervágóm már van.
Viszont jön valani Napsugár, ami hamarosan itt van. ugye nem lesz vége a játéknak, ha el megyek a leszálló helyre? Vagy ha nem találom meg mivel tudom megakadályozni a robbanást? Nem szeretném újra kezdeni :D -
Desert #1807 Csak a vonóval működik. -
#1806 na a kilövő platform és az első fokozat megvan lassan itt a vége a játéknak:)
-
#1805 na majd meglesem köszi:) bár ha taszítóval rálőttem nem csúszott arrébb. -
Desert #1804 Vonó ágyúval meg tudod fogni a csikóhalat. -
#1803 Srácok egy kérdés.
Tele a hócipőm az Auróra bugjaival.
Most olyan effektbe csúsztam bele hogy a csikóhalal megközelítettem a roncsot majd a hátulján felparkoltam a szélére a roncsnak.
Ennek köszönhetően a következő betöltésnél már nem tudtam lecsúszni a platformról. Gondolom vonó ágyúval nem tudom lerángatni a csikóhalat?A hajó valószínűleg az energia tartó rendszerénél ragadt rá a roncsra egy kiugró acélrúd miatt
-
#1802 Szerintem is. Főleg hogy már több, mint két éve rátaláltak ezekre :) -
#1801 amúgy szerintem csak egy biome amire nem volt idő/kedv/pénz,de valamennyire azért haladtak vele,de mégse rakták be az original játékba. aztán a bentmaradt fileok között turkálva megtalálta valaki,azóta megy a hype. -
#1800 Nincs semmi sem hivatalosan megerősítve, de több jel utalhat arra (mint a játékban található asset-ek, stb), hogy lesz egy új sarkvidéki biome. Aztán lehet, hogy csak lett volna de nem lett és nem is lesz.
A felfokozott hangnem meg általános média/kommunikációs dolog. Az ember nem figyel, nem érdekli az amit nem érdekesen, monoton, unalmas hangnemben mondanak neki. TV, előadás, bárhol ahol tömeghez szólnak emberek, észrevehető ez a hangnem. Ha nem akkor rossz az előadó:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.03.13. 15:29:57 -
lammaer #1799 Van kedved pár mondatban össszefoglalni?
Kb hogy mennyi itt a találgatás a videóban, mikorra tervezik, mit várhatunk (új sztori?), teljesen újra kell e kezdeni....
Nem nagyon bírom nézni a youtubereket, álllandóan ilyen felfokozott hangnemben beszélnek, meg általában 1 A4es oldalnyi infóról képesek 15-20 perces videót csinálni. Úgy sajnálom hogy az írott kommnikáció egyre jobban háttérba szorúl a foilmes médiával szebmben...
-
Ludowik #1798 Köszi le is farmoltam. -
Desert #1797 Degasi 250 bázisánál a csikóhal mk1 fejlesztéssel bejárható az egész. 300 méternél nem mélyebb a Jellysroom tele van magnetittel. 17-es kabinnál is letudsz menni.
Vagy az ágyúnál lévő szigetnél is találsz. -
Ludowik #1796 A kordináták nem stimmelnek valóban. Ahogy észre vettem az adattárolók helyzete tér el. -
Ludowik #1795 Engem a magnetit keresés fáraszt le. Alig találni.pedig van rá szukség. -
#1794 Én úgy tudtam az a lifepod amivel mi érkezünk az random helyen tud leérkezni, ha miden esetben a mi lifepodunk lenne 0.0.0. akkor a többi cucc koordinátája nem stimmelne nem?
Most még van mivel lekötni magam (Lassan jön a Far Cry 5 is), de aztán tuti végigtolom megint.. :)
Utoljára szerkesztette: Hunter of Deer, 2018.03.12. 08:49:52 -
#1793 Első szám x (ny/k), második z(mélység), harmadik y (é/d). 0 0 0 a lifepod-od. Korábban logikusan x,y-t adtam meg:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.03.11. 23:41:26 -
TS zsadnok #1792 Köszi mindenkinek! Sikerült megtalálni a bázistól ÉNY-i irányban a gombaerdő utáni lejtőnél lévő roncsban. -
Desert #1791 F1 megnyomod és úgy látod.
A pajzsgenerátort nem találtad meg a Degasi 500Méteren lévő bázison? -
TS zsadnok #1790 Ezeket a koordinátákat hol látom? Vagy ez mélységet jelent, de akkor melyik irányban? -
#1789 -1150, -760 környékén van egy roncs, asszem abban volt. -
TS zsadnok #1788 Sziasztok! Küklopsz pajzs bluprintet hol találhatok? Végigvittem a sztori részt, kész az ürhajó kilövő+ állvány+2 modul az űrhajóból, de az utolsónál kéri a pajzsot is legyártáshoz. -
#1787 Most a legutóbbi patch-el sikerült letennem, valszeg javították. -
Desert #1786 Közel a leérkezés helyéhez a sziget felé kicsit nálam egyből megépítette a platform. -
#1785 nekem is irogatta többször,próbálkozni kell aztán egyszer csak jó lesz :) -
#1784 Nálam egyetlen bug van, nem tudom letenni a rakéta platform-ot (nem elég mély a víz szöveggel - grand reef felett is), így a bolygón ragadtam:)
Mondjuk nem para, megnéztem a végét YT-on, nem sok mindenről maradtam le:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.03.09. 15:05:56 -
#1783 Három napja kezdtem el játszani vele és szerintem nagyon jó kis egyjátékos játék .
-
#1782 Itt mindenkinek eredeti a játék akiknek sok a bugja ?
Én még olyan Bogarakkal (bugokkal) nem találkoztam amiket itt leírtatok. -
Desert #1781 Épp most akartam megnézni -
#1780 -
#1779 Azért ez túlzás, az apró (néha) idegesítő hibák megmaradtak a kezdetek óta (pl. néha a létrán nem tudsz felmászni, az Aurora belsejében kidobott a játéktéren a falakon kívülre, vagy az hogy elakadsz minden biz-basz objektumban, bezzeg a reaper az a tengerfenékből is előbújhat, stb). -
Anonymusxx #1778 Nem annyira működik a teleport, sokszor kiteleportál a semmibe... És érdekes hogy néha a lépegetővel is kiugrom a játékból :) . Ez nem lenne akkora probléma, csak elég sokáig tölt a játék...
Amúgy meg raktam le jeladókat, csak kihagytam egy-két fontos helynél :) -
#1777 Nekem semmi baja nem volt a játéknak, sőt ahhoz képest , hogy early acces óta toltam most nem találkoztam egy buggal sem...
az meg tényleg nem a játék hibája, ha nem találsz vissza.
Igazából nem értem mi olyan bonyolult... a szonárral még vaksötétben is el lehet menni lazán...