3340
-
#1736 a legtöbb késsel szétvágható -
Pares #1735 "Átnéztem a setét oldalra és beemeltem egy növényt a bázisomra."
-
#1734 Srácok egy kis segítséget kérek
Átnéztem a setét oldalra és beemeltem egy növényt a bázisomra.
Kérdés ki lehet törölni valami cheat kóddal vagy megszívtam? -
Desert #1733 Lítiumot a Bazalt kinövésben is találsz, arany és gyémánttal együtt. Az közelebb is van, mint a sziget. -
pett3rson #1732 Akkor fordulj balra és keresd meg a....ja, jól van... -
Anonymusxx #1731 Már megvan -
Anonymusxx #1730 Hogy lehet eljutni arra a szigetre, ami mellett van az alien épület?
A neten úgy olvastam hogy a kíndúlóponttól északra van, de arra nincs semmi...
Litiumot akarnék szerezni.... -
#1729 5 év múlva... talán...
(just kidding) -
runner78 #1728 Brühühüüüü
Végigjátszottam.
Nagyon jó volt.
Életem legjobb játéka eddig.
A kisebb hibák ellenére is VR-ben eszméletlen a játék.
Majd még úszkálok azért az utolsó mentést betöltve.
Van pár dolog amiket kihagytam.
Na.
Mikor jön a második rész??? :) -
pett3rson #1727 a cyclops-ban van a motor mellett a gyártóegység (hátul) -
#1726 a Küklopszon hátul bal oldalon van a modul gyártó, jobb oldalon meg be tudod tenni őket. -
#1725 A cyclops 1-es mélységi modult hol tudom legyártani? A blueprint megvan hozzá, de a módosító állomás csak a 2-est és a 3ast mutatja -
pett3rson #1724 Lava Zone-ba van egy csomó Kianit, azzal tudod a 3-as fejlesztést rárakni a Küklopszra meg a lépegetőre, így lemehetsz 1700 m-ig. Én csináltam egy szárazdokkot fejlesztővel a nagy sárkánycsontvázhoz, kicsit fentebb, így nem kellett sokat visszamenni, hogy ezeket a fejlesztéseket megcsináljam.
Amúgy érdemes mindenféle nyersanyagból 10-12 db-ot összeszedni, főleg az ilyenek, mint a Kianit, Magnetit, Nikkel, Kristályos Kén, mert ezek csak itt a nagy mélységekben vannak és ha felmész és valamiből kifogysz az építések során, akkor jöhetsz vissza megint...az meg nem kis út néha. -
lammaer #1723 teleportok majd később, adják magukat amikor be tudod inditani, el se lehet téveszteni... de végjátékhoz kell majd. (ha a jó teleportra gondolok) :) -
#1722 láva kastélynál lehet lejjebb menni,küklopszal is,persze nem bent az erőműnél,hanem kint valahol van lejárat,küklopsz radarral könnyen megtalálható -
runner78 #1721 Áhá.
Oké, akkor körbenézek ott, bár nem sokat látni, és ugye a robotruhában tudok ott ugrabugrálni.
Illetve az megy mélyre, gondolom nem Küklopsszal kell oda lemenni.
De köszi. -
#1720 A láva kastélynál még mélyebbre kell menni az utolsó helyszínig :) -
runner78 #1719 Ott belül volt a láva kastély, azt már láttam, vagy ott lent van még valami?
Mert most kicsit belenéztem, és a lost river-nél van valami öregfa, meg ott kutakodnak mások... -
#1718 Lava Zone környékén kell kutakodnod. -
runner78 #1717 Megvannak a romos állomáson az adatok.
Most már kiderült fertőzött vagyok.
Na de hogyan tovább?
Videókat nem akarom megnézni, bár annyit láttam, hogy nagyon mélyen is lesz valami, ahová menni kell.
Hová kell mennem, és hogyan kell a fertőzést leküzdeni?
Teleport csak a lávakastély és a szigeten lévő bázis közt van.
Esetleg más helyet kell keresni?
Lost rivernél is be tudom indítani a teleportot? -
pett3rson #1716 Ez a játék óriási...most ment le a stáblista. huh, gyerekek, nem semmi amit itt összeraktak a srácok. Azért a végén volt pár szájtátós dolog. Megérte végigvinni, isteni élmény volt :)
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.02.16. 00:02:08 -
Pares #1715 Én minimum két tucat beacon-t csináltam. Eleve nem is indultam semmilyen felfedező útra legalább 5db beacon nélkül. -
pett3rson #1714 érzem a végjáték közeledtét, már a láva kastélynál ólálkodok :) -
#1713 Transfuser nincs a játékban sajna. early access-ben volt de kivették a véglegesből.
A betegség megoldása nem így van megoldva (már ea-ben sem így volt) De lava zone környékén kell keresgélni. -
runner78 #1712 Végre kész az Űrhajó.
Persze a fertőzés miatt nem mehetek még.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A Transfuser merre van?
A lávakastély körül kellene körbenéznem?
Illetve majd az ottani Leviatanból kéne mintát vennem?
Meg nincs is laborom, vagy abból majd beadhatom magamnak?
-
waldaran #1711 Amelett hogy a fő vonal elhagyni a bolygót, lennie kell kisebbeknek. Én pl úgy csináltam hogy mindent skennelek, mindent craftolok ha nem kell akkor is ( víz alatti tároló ). De mivel volt már rálátásom a végjáték-ra így a Lost River nagy fa körüli óriás bázis lett a fő cél. Aztán ahogy az alakult/meglett, nem akartam még továbbmenni, ezért minden tojásból egyet ki akartam kelteti. De az annyira nem egyszerű mint hangzik. Bár találtam olyat amit eddig még nem.
Ha kicsit kreatív az ember akkor a jelzésekkel ki lehet alakítani egy négyzetrácsos hálót. És abban módszeresen fel lehet fedezni mindent. Vagy wiki koordináta alapján elindulsz a mentőkapszulától, és majd lesz valami. F1 hozza elő a jobb oldalon ott tudod megnézni a koordinátát -
pett3rson #1710 Személy szerint azt tanácsolom, hogy mindig legyen egy kiindulópontod, erre legjobb természetesen a "mentőcsónak" az elején, később pedig a bázisod. Innen indulva mindig kicsit más irányba indulj el és végig kövesd a tenger fenekét. Előbb-utóbb mindenféle roncsba és biomba bele fogsz botlani, azaz megtalálsz mindent ami kell. -
Anonymusxx #1709 A küklopsz parancsnoki modulhoz már csak egy darab hiányzik, ezt a Sea Treader's Path-ban találhatom meg ha már a Mushroom Forest körbenéztem?
Egy kicsit kezdek elakadni, már jó ideje nem kaptam rádióüzenetet, amiket meg kaptam eddig már felefedeztem, és nem nagyon találok új scannelhető dolgokat.... -
Pares #1708 Mindenképpen kell valami hosszútávú cél (akár több is) a játékba a fő történeten kívül, vagy magát a fő történetet kell meghosszabbítani. A rakéta építést nem is kéne kivenni, de kéne valami logikus indok, ami miatt mondjuk valaki a bolygón szeretne maradni a rakéta megépítése után. A karantén ágyút szerintem mondjuk túl egyszerű kikapcsolni.
Azzal, hogy egyre mélyebbre kell menni, a történetet is jól ki lehet bővíteni, de az 1700 méter mély óceán gyakorlatilag csak egy tócsa, még a földi óceánok átlagmélysége is több mint kétszerese ennek. Ha tízszer mélyebbre lehetne menni, még az is távol állna attól, hogy elméletileg ilyen óceán bolygók akár több száz kilométer mély óceánnal is rendelkezhetnek. Szóval bővíteni lehet akár mennyit a terepet, horizontálisan is, de talán inkább vertikálisan kéne.
Továbbá nagyon jó lenne, ha lenne felszíni időjárás, ami miatt mondjuk sokkal veszélyesebb lenne a felszínen építkezni, mint a víz alatt, ahogy az a Degasi naplókból is kiderül, a játék során viszont mindig teljesen nyugodt az időjárás és tiszta az égbolt, ami ennyi víz mellett igen fura, főleg hogy napokig tartó zuhogó esőkről olvasunk.
A The Solus Project-ben például nagyon jól implementálták az időjárást, hogy bizonyos körülmények között életveszély a felszínen maradni. Akár ez is sztorielem lehetne abban, hogy miért nehéz megépíteni a rakétát, és miért nehéz elhagyni a bolygót vele.
Vagy egy másik ötlet a SOMA-ból, ahol egy víz alatti gyorsítót használtak a rákéták kilövésére.
Annyi mindent el tudok képzelni, amivel még jobbá lehetne tenni a játékot.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2018.02.14. 15:43:00 -
#1707 :) -
lammaer #1706 De community mondta a subnautica fórumban... :) -
#1705 Szerintem ilyenkor érdemesebb a community-hez fordulni, mint a guglihoz. Azok jobban tájékozottak. -
lammaer #1704 Na igy bizzon az ember a gugliban. Köszi :) -
sata75 #1703 900+ -os süllyedéshez nikkel kell. Kianit csak az utoló 1700m-es fejlesztéshez kell.
A lépegető 1300-as feljesztéshez biztosan nem kell, azon a mélységen meg már találni a láva szekcióban.
Nikkelt meg találsz a lost river területén. -
sorthair #1702 Sziasztok!
Abban tud valaki segíteni, hogy kyanite alapanyagot hogy lehet szerezni addig, ameddig nem tudok 900m ala menni? Ugyanis az kell a süllyedés fejlesztéshez...
Köszönöm előre is! -
#1701 Téves.
wiki
youtube -
#1700 10 hónapra saccolták. (nem tudni mikor kezdték) -
lammaer #1699 gugli szerint tavaly nyáron már volt erről szó a játékosok (!) körében, hogy az ötlet tetszett a deveknek. De csak ennyi, semmi több, tehát kb 0%os esélye van annak hogy ez egy tervezett DLC lenne :)
A devek azóta is vadul bugfixelnek
-
waldaran #1698 Akkor újabb 4 év mire jön valami :) -
#1697 Csak találgatások meg az innen - onnan összeszedett félszavas fejlesztői elszólások magyarázása.