Subnautica
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Kicsi a játéktér. Tudom, nagynak tűnik, de valójában nem az.
- Kevés az építhető épület.
- Túl sok felesleges, funkció nélküli tárgyat lehet építeni, amelyek csak dekorációként használhatók.
- Összesen 3 fajta jármű.
- Hiányolom a túlélőket vagy azok maradványait.
- Hiányolom a túlélők megmenthetőségét.Hihetetlen, hogy senki nem éli túl, csak a karakterünk.
- Balansz hiánya.Sokszor elmondtam: minden agresszív, de te nem reagálhatsz agresszióval (fegyverek hiánya).
- Totálisan kivették a talajmódosítás lehetőségét.
- Mire jók a tojások és az abból kikelt lények?Nem segítenek, nem védenek meg, nem jönnek velünk. Nézhetjük ahogy az akváriumban megnőnek, majd kiengedjük őket a vakvilágba, ahol ugyan minket nem bántanak, de semmire nem jók.
- Ígérték, majd inkább kitörölték a DNA mintavételt, majd önmagunkba való belövésének lehetőségét, ezzel fejlesztve karakterünk tulajdonságait.
- Ennek megfelelően mire jók a megtalálható laboreszközök? Ja hogy ezt majd berakják DLC-be, hogy újra el lehessen adni?
- Nem látjuk a karakterünket, fogalmunk sincs hogyan nézünk ki, hacsak meg nem nézünk egy promó videót.
- Minek az alvás és az ágy, ha nem fáradunk el? Azonkívül hogy az időt eltöltsük vele, még dekorációnak jó.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Ha már meggyógyítottuk a bolygót és minden lényt, miért maradnak ellenségesek? Legalább a Warper békélne meg velünk, hiszen mi már nem vagyunk fertőzöttek, ha végigtoltuk a játékot.
Igazából nincs értelme a sztorin kívül vele játszani. Hiszen kreatív módban még a levegőre és kajára sem kell figyelni.Mire jó hogy ingyé' építkezünk benne? Arra ott a Lego...
Akkor lehet még izgalmas, ha VR sisakkal nyomod, de ez nem sok embernek van egyelőre.
Ezret még nem, csak 805 órát toltam bele. de pl az X-Rebirth-öt 3000 óra után is élveztem.<#vigyor>#vigyor>
Vagy a State of Decay-t 500 óra után is.Pedig az is túlélős.Igaz, ott meg is lehet menteni embereket.
Szóval egyáltalán nem rossz játék, csak kevés.Nagyon szépek a biome-ok, szépek a futurisztikus tárgyak, a grafikával és a hangulattal nincs gond. A zene még mindig nem folyamatos és elég érdekesen megszakad, de legalább kellemes.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szemét vagyok?Nem hiszem, inkább racionális.
Azért olyan nagyon nem gyomláltak, majd holnap megmutatom, mert a másik gépemen kezdtem egy új játékot, s mivel nem szinkronizál le, ezért most nincs itt a kép.
Összegezve nem rossz játék, de jobb volt bizonyos fázisokban, a legnagyobb baj az újrajátszhatóság hiánya. Azaz végigtolod és nincs semmi, ami arra készteti az embert hogy újra és újra nekiveselkedjen.De ez az én véleményem.
Érdekes, hogy az utolsó 2 achivmentet nem adta meg a játék.
Azért még várom, hogy lesz e hozzá DLC vagy bármi, és le a kalappal, hogy a bugokat kigyomlálták szépen. (egyedül a jármű ablakán át messzebbről látni a bázis ablakait, de ezt már megszoktuk 😄 )
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.01.25. 18:07:19
A nagyon nagy kapacitású, Módosító állomással készíthető el.
#1354 kisiku
Én annyi időt eltöltök a kabin körül <#nyes>#nyes>
Time Capsule-t találtatok már?
Utoljára szerkesztette: Desert, 2018.01.25. 17:58:20
A palackok használatára mondjatok egy rendszert. Mindkettőt feltöltjük oxigénnel, lemerülünk, az egyikből kifogy, palackcsere, de a másikban már csak kb. félig van. Tudom hogy ez régebben is valami ilyesmi volt, de nem értem a logikáját. Miért fogy belőle?
Csukott szemmel még nem megy, de fejből tolom az ajtó kódokat meg hogy mit hol találok 😄
Ami viszont idegesít, hogy a multiszobát nem tuom megépíteni. Mehetek a szigetre, vagy a lila gombás barlangba. Hamarabb mint szerettem volna. mikor elkezdtem annó meg lehetett építeni egyből. De aztán kiszedték belőle.
Igen tudom hogy a radar szoba sokat segít. Csak sajna mire az meglesz addigra már mérgeskedik az ember egy sort, hogy nehezen veszi észre. De végül is érthető hogy beleolvad, mer hát ugyanabból az anyagbóll van. Csúnya lenne ha a mészkő sziklán gránit vagy akármi más gubics lenne. Szürkés, fehér háttrében egy barna folt. 😊
Arra eszek még kíváncsi, hogy a magyar szöveg mennyire befejezett. Eddig volt sokminden aminek nem volt magyar fordítása, és olyan is aminek a fele angol a fele magyar volt.
Én nem vettem észre hogy olyan lassan fogyna a kaja és a pia, sőt néha úgy belefeledkezem, hogy már az utolsó figyelmeztetésnél eszek vagy iszok (nem tudom, hogy a sok úszás és a mélység hatással van e a gyorsabb éhezésre / szomjazásra)
Én kb 14 órát raktam bele megjelenés óta 😊 nagyon szuper a game.
Igen a mészkő jobban beleolvad a környezetébe, de amint lesz radar szobád (scanner room) akkor már nem lesz probléma.
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Hinnye az annyáját jól összerittyentették a végire. 😊
Könnyebb lett. hamarabb találasz nyersanyagot ( arany van annyi mint a szemet, de egyenlőre nem kell semmihez ). Ritkábban támadnak meg, de ha igen akkor hatalmasat sebez. Belefutottam egy stalkerbe sajna, ki is végzett.
Érdekes hogy a kapszula területén teljes mértékben megváltozott a táj. 30 méterre már 80 méter mély. Eddig jóval többet kellett úszni ezért.
A sikló hamar beszerezhető, nem úgy mint eddig. A kaja és a pia szint lassabban fogy. Bár picivel nehezebb elkapni a kajának valót. A vizhez a hal ugyanolyan lassú.
De a legszebetűnöbb ( nekem ) hogy nem akad, nem tölt, nem bugos. 1 órát ténykedtem, és nem találkoztam semmi hibával. Nincs egy kimondott erőművem ( laptop ) de a 170s betöltési időt 103-110s-ig csökkentették. A zónák is flottabbul töltődnek. Nem akad meg az egész mikor betölti mondjuk a vörös füves részt. Odáig merészkedtem el, ahol ki is végzett az a fránya stalker.
Hatalmas pacsi az elmúlt 1 hónapban elvégzett vátozásokért.
Vasárnaptól 3 nap pihenő, lehet búvárkodni bőségesen. 😊
ui.: egy aprócska gond azért előjött. A mészkő, homokkő nehezebben észrevehető a sziklákon. Annyira nem nagy gond, de már hozzászoktam hogy elüt a két textúra egymástól.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Viszont a mentésben az eltelt idő most is bugos ~ 5 óra játék után azt írja hogy 3nap 2 óra telt el 😄 de ez legyen a legkevesebb
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Én már várom, hogy végre végig lehessen tolni, direkt ezért nem is játszottam olyan sokat (110 óra).
Nekem az a bajom, amitől féltem és amit megjósoltam...én négy éve figyelem.Négy éve várok, segítettem őket, aztán mire megjelent, meg is untam.
Lehet hogy még huszonötödszörre is végigjátszom, csak már minek...
Utoljára szerkesztette: kisiku, 2018.01.23. 20:29:59
Na most ez nálam azt jelenti, hogy az 1.0-ás verziót megmutatják a fejlesztők a közönségnek.
Mi van ha mellékelnek hozzá egy olyan szöveget, hogy RELEASE DATE 2019, WINTER...MAYBE? <#vigyor>#vigyor>
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.01.23. 19:55:30
ezek szerint igen 😄
Én is várom már nagyon, kíváncsi leszek hány patch jön majd még apránként a teljes játékhoz.
Nem bánnám ha később esetleg DLC formában de bekerülne a coop, tök poén lenne ketten csapatni.