3340
-
Pares #1656 Amúgy a lávacsarnok és kyanite eléréséshez elég a Prawn Depth Module MK1 és Cyclops Depth Module MK2, egyikhez se kell kyanite, a hozzávalókat sekélyebb vizekben is meg lehet találni. Amúgy én a Cyclopssal inkább nem mentem be a lávacsarnokba, a lefelé csorgó "lávaesésnél" (ahol a második bázist is felépítettem) leparkoltam, onnan pedig a Prawnnal mentem tovább. A Thermal Reactor Module a Prawn-ba és a Cyclopsba is kötelező, szerintem, viszont ahhoz már kell kyanite.
Utoljára szerkesztette: Pares, 2018.02.10. 13:24:42 -
Pares #1655 Egyébként több bejárat is van, az ahol az a nagy csontváz van az idegen laboratórium mellett, az csak az egyik, én a Cyclopssal az ellenkező oldalról szoktam bejárni, ott több a hely. Az Aurorórától néhány száz méterre párhuzamosan kell menni az űrhajó eleje felé, addig, amíg bele nem futsz egy járőröző leviathanba. Abból a bejáratból egy hatalmas alagút vezet először egy másik idegen megrongált és elöntött laboratóriumhoz, majd kicsit tovább ott van az a nagy fa. Máshogy: ha visszafelé mész a fától, akkor balra és jobbra is lehet fordulni, balra a falon ott vannak azok az idegen jelzőfények is, ha arra mész, akkor először a megrongált laboratóriumot találod meg, aztán azon túlmenve megtalálod a kijáratot is. Ez az útvonal kicsit egyszerűbb szerintem, mint a másik. Amúgy ezt a be/kijáratot is leviathan őrzi, de több a hely arra, hogy silent módban lassan elkerüld. -
sanya200 #1654 Kreatívnak kell lenni,ha a küklopszod bírja az 1300 métert vagy 1400 valahogy így amihez nem kell kianit akkor vidd le a lávazónába a lépegetőt vele :) nem baj ha csak 900 méterig jó 900 és 1000 méter közt találsz kianitot,bátran menj ki a lépegetővel.Én úgy csináltam hogy a küklopszal nagyjából a kianit felett parkoltam le.Nyugodtan kiugorhatsz vele,előbb fúrja szét az ásványt bőven mint ahogy komolyabban sérülne a gép ;) -
pett3rson #1653 Pont ezt akartam írni. Tegnap próbáltam követni a térképet és hát azért segített, de mivel fogalmam sincs, hogy a 314,34,-66 pontosan hol is van, ezért csak elindultam az adott irányba (pl a nagy hajóroncstól délnyugatra) és végülis megtaláltam mindent amit akartam :)
Találtam kurva nagy barlangokat, de oda még nem mertem lemenni, mert félek :) Viszont az a nagy karmos fehér szörny, meg a polipféle az elkapott párszor és megrongálta rendesen a Küklopszomat. Azok ellen majd véd a pajzs vagy az mire lesz jó?
Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2018.02.10. 09:08:46 -
Norbertboy #1652 Ez egy túlélő játék, szal küzdj és ne add fel!
Nem a cél a lényeg, élvezd a játékot! -
krisztajo #1651 Köszönöm a válaszokat.
Most kianitot indultam keresni, de nem tudom, hogy egyes modulokkal túlélem-e egyáltalán.
Hisz a lépegető még nem tud 900-nál többet, de a láva meg lejjebb van.
Közben megtaláltam az erőművel.
Igazából még mindig nem tudom hogyan tovább, itt már abszolút nem segít a játék...
-
Desert #1650 Oké lehet több is, de a lejárathoz vezető résznél is van egy. Igaz már nem olyan aranyos úgy a Reaper. -
Pares #1649 Sok csontváz van arrafelé -
Desert #1648 Van ott egy Reaper csontváz is.
krisztajo: Hány méteren vagy, s hova szeretnél menni?
Utoljára szerkesztette: Desert, 2018.02.09. 23:57:24 -
Pares #1647 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha megtaláltad azt a nagy lávacsarnokot kb. 1300 méter mélyen (a nagy fánál kell továbbmenni és lejjebb merülni), akkor ott van egy hatalmas lávahegy, oda menj be és nézz körül, aztán menj vissza a lávacsarnokba és találj egy lyukat amiben még mélyebbre mehetsz. -
krisztajo #1646 Nagy nehezen megtaláltam a Kristályos ként. Mondtátok, hogy a játék folytatásához mélyebbre kell menni, de hol? -
lacas65 #1645 A lávás részen necces az energia utánpótlás a kis lávaférgek miatt. Szívják aaz energiát. Szerintem alap, hogy a hőfelhasználó - átalakító modul oda kell, és a pajzs is erősen javasolt. Egy rövid beindítása és már le is takarítottad a küklopszot az energia vámpíroktól. -
lacas65 #1644 Nekem is írták, hogy a savban van /zöld lötyi/ de sajnos ott nincs. A láva részen sincs. Én átmolyoltam már mindent, de sehol sem találtam Az biztos, hogy kivették az eddigi helyéről, de nekem úgy tűnik jól el is dugták. Rákerestem az új szitura, de meglepő módon erről nincs semmi infó. Lehet, hogy elszúrták? :D -
pett3rson #1643 A Küklopsz az hőenergiával tölthető fel? Van ilyen modulom, de hiába álltam egy hőkitörés fölé, látszólag nem történt semmi. -
krisztajo #1642 Köszönöm. Megtaláltam a Lost Rivert Nikkel is, de Kristályos ként sehol sem, pedig elvileg ott van.
Hol kéne keresnem? -
waldaran #1641 Ahol sérülés van a nagy dögön ott kell kívülről. A kormány bal oldalán mutatja a hologramm hogy merre van a sérülés. Úgy mintha a bázison lenne gond. Vagy az aurora hajtóművét hegeszted be hogy ne legyen sugárzás. A javító eszközzel.
Az energiát pedig az a cellák cseréjével tudod orvosloni. -
krisztajo #1640 A Küklopszot hogyan kell megjavítani?
Elkapott a nagy darab dög, elpusztítani nem tudta a hajót, de elment az áram és nem jöttem rá hogyan kell.
-
sanya200 #1639 Én egy kicsit nagyobb ívű sztorit vártam azért,bár lehet én vagyok kicsit nagy igényű.Én eleve egy Mass Effect szerű történthez szoktam hasonlítani ami azért kicsit nagyobb volúmenü és kevés játék üti meg a szintet.De egy játékban mindig a kreativítást az ujdonságot szeretem és ez ajáték bőven mutatott újat.Én nem alálok már el a következő call of dutytól már. -
lammaer #1638 Nekem is ma lesz vége szerintem a subnauticán töltött napjaimnak, a szökés módja már kész, ha minden igaz már csak egy kis vegyületet kell fabrikálnom és KÉSZ!.
De tényleg nagyon jó, a sztori, a világ, a hangulat nagyon ott volt. Őszintén bevallom én Wirágbolti verzióval játszottam, de igy utólag is megveszem mert megérdemli a fejlesztő a támogatást. -
sanya200 #1637 De a játék igencsak leköti az embert :) Vannak szép játékok a piacon de hiába ha nem köt le,ott van pl a battlefront 2,gyönyörű de tiszta unalom.A single csak kb porhintésnek van a multi is unalmas egy idő után... -
Ironman2 #1636 Ez nagyon jó! -
Ironman2 #1635 Meg az Aurora is borzalmasan néz ki.Utoljára ilyet a 2000-es év elején láttam,mikor bejött a 3D grafika -
Pares #1634 55 óra 2 perc, 10/10. Erősen tele volt "A mélység titka" fílingel, eszméletlenül hangulatos. Két bázist építettem, egyet a felszínen, egyet kb 1250 méter mélyen közvetlenül a nagy lávacsarnok előtt. Elég sokat eljátszadoztam a bázisépítéssel is. Próbáltam mindent bejárni, nem siettem, a tervrajzok közül egyedül a stasis gunból nem találtam meg a második fragmentet. De valószínűleg még jó pár órát el lehet tölteni, hogy minden négyzetmétert átnézzen és minden elrejtett dolgot megtaláljon az ember, és biztosan van egy csomó dolog, amibe nem volt szerencsém belefutni, de úgy éreztem, hogy ideje befejezni, nem volt már több teendő, csak elhúzni a bolygóról.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
sanya200 #1633 Érdemes nyomonkövetni a módokat hozzá,van már térkép is.Gyanítom lesznek majd nagyobb felbontású textúrák,egy két helyen eléggé alacsony.Pl azok az úszó bálnaszerű valami :D -
waldaran #1632 Kén és nikkel is van rengeteg a lost river zöld mocskában. Nikkel legtöbbször fúrásos mutavány.A gödrökben találod amit csak a zöld alatt veszel észre. Gravicsapdával is lehet szedegetni. De ha megvan a lépegető akkor azzal nyugodtan mehetsz, mert bírja.
A láva Castle-nek egy bejárata van csak. Két oszlop jelzi valahol a teteje fele. Célszerű lépegetővel menni. Csáklyázó kar KELL bentre. -
lacas65 #1631 Köszi, akkor mehetek vissza. :D Ezzel a drabális géppel nem lesz kis menet. :D -
Desert #1630 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ként a lost riverben találsz. Vonó ágyúval kitudod "halászni" a savból is. A nagy csontváz környékén is találsz. vagy a "folyóparton". -
lacas65 #1629 Kicsit gondba vagyok:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lent vagyok lost riverben, a fánál ahol a sok rája van és a tojás, onnan derítettem fel a környéket. A bázisba bejutottam /savas rész/ és ott azt az infót kaptam, hogy a sárkányt a láva zónában találom meg. Szépen át is araszoltam a lávás területre, egy hatalmas barlangba, ahol a közepén egy hatalmas láva /kastély?/ van. Ott jelez is valamit, oda is mentem, de már a barlang elején lezárt a barlang /megkövesedett láva/. Közben megjött a sárkány is. :D A kristályt kibányásztam, ként még nem találtam. Itt fejleszteni sem tudok. A kérdésem az lenne, hogy tovább? Valahova kell egy új bázis a maradék fejlesztésekhez? /már csak a kristályos és a szilárd kénes maradt/ Kihagytam valamit? Máshova is el kell mennem? Nem akarok valami nagy hülyeséget csinálni. -
Desert #1628 Fogócskázzunk!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
pett3rson #1627 Tegnap Én is eltévedtem. Pedig még eszembe is volt, hogy dobok ki ilyen nyomjelzőket, de úgy voltam vele, hogy áá, csak benézek pár kanyart, aztán ha bonyi akkor jövök kifelé..aha, pár kanyar után fordultam is meg, de soha többet nem láttam a felszínt... :DDD -
sanya200 #1626 Nem baj ha csak 900 méterig jó akkor a lépegető odaviszed a küklopszal simán kiugrasz vele bőven befarmolsz egy csomó ércet mire lesérül a jármű egyet kifurtam ugrottam is vissza a küklopszba és még legalább 75%-on volt.De javítóeszközzel hamarabb javítod még a helyszínen is mint ahogy sérülne. -
lammaer #1625 Nem vagy egyedül... nekem két hasonló esetem volt:
Lézervágó - már több roncsot is találtam, ahova kellett volna, de az istennek nem sikeült egy darabot se összeszednem.Aztán nagy nehezen wikis segitség után sikerült összeszedni, örömmel mentem a roncshoz hogymost kinyitom. Kivágom az ajtót, benn a szobában - lézervágó... na mondom jó, de miért tesznek be egy vágóval kinyitható szobába vágót... és akkor észrevettem, hogy a roncs túloldalán volt egy rés, ahol már az elején beúszhattam volna.....
Prawn suit depth upgrade - valamiért az volt az agyamban hogy kék kristály kel hozzá, amit 1 nap cirkálás után olyan 1200 méteren találtam. Igen ám, de ugye kézzel felvenni nem lehet, csak fúrni, de a prawn suitom meg csak 900 méterig jó. Hát jó, kutakodok tovább, sehol kézzel felvehető kristály.... mondom ilyen nincs, az upgradehoz kristály kell, de a kristály meg csak olyan mélységben van ahova upgradeval lehet lemenni, ez 22es csapdája... guglizok.. és akkor kiderül hogy az MK1 upgradehez NEM kel kristály. Bammeg, benéztem :D -
#1624 Amikor a nagy hal elkapja a kis halat, esélyed sincs szabadulni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
runner78 #1623 Hát én tegnap este kitéptem a hajamat.
3 napja kutatom a roncsokat a Küklopsz fejlesztésekért.
Egyik este vagy 4 Databox-ot is találtam, csak "titán volt" bennük. Ugye már megvoltak.
Néztem a PDA-t eset és ott van minden fejlesztés. Semmi hiányt nem mutat.
Hát akkor, hogy az ördögbe nem tudok semmit se fejleszteni???
Youtube videókat direkt nem akarok nézni, de most rákerestem.
Áhhhhhhhhhhhhhh!
Hát az nekem teljesen kimaradt, hogy a Küklopszon eleve ott a Fejlesztő fabrikátor!!!
Én a dokkolóállomáson kerestem (még át is építettem, hogy bemenjek a Küklopsszal - na jó, megpróbáltam beállni...)
Ehhh.
Na, szóval van mindenem, de azért napok óta a vizeket járom....
Utoljára szerkesztette: runner78, 2018.02.08. 09:34:09 -
pett3rson #1622 ööö nálam 3 perc múlva megérkezik a Sunbeam. ez mit jelent? (40 perc volt, de már ennyit játszottam azóta és most maradt 3 perc :) ) -
sanya200 #1621 Egyszer beragadtam a barlangban a két fal közé,szopás volt mert túl mélyen voltam, másrészt alapból eltévedtem :D de utálom a barlangos részeket :D -
Ironman2 #1620 Már el is tünt a textúrában a hajóm,jelzi,de benne van valahol a homokban,akkor az bukta lesz,a fejlesztéssel együtt. -
sanya200 #1619 Ez jó :D
Utoljára szerkesztette: sanya200, 2018.02.08. 01:12:17 -
sanya200 #1618 Egy idő után nem lesznek rádióadások,mélyebbre kell menni majd. -
Ironman2 #1617 Most ilyenkor mivan,ha zátonyra futottam a csikóhallal? hehe