3340
-
#1896 cella kell bele,hátul az aljánál a kiálló részen van a tárolója -
Ajani127825 #1895 Sziasztok!
A csikóhalba lehet cserélni az elemet? Elem kell bele vagy cella? Én nem tudok új cellát tenni bele. Lehet hogy előbb valamilyen modult kell fejlesztenem?
Köszönöm -
#1894 hát ha az embernek túl könnyű akkor menjen neki.
Én kerültem mint a leprát... -
#1893 Alapvetően a játék célja, hogy elkerüld őket, ne nekik menj:) -
#1892 de akkor kevésbé vehemensen mész neki leviatánnak. -
#1891 Mondjuk nekem egyszer sem sikerült meghalnom a végigjátszásom során, így azt sem nevezném túl nagy nehezítésnek:) -
#1890 jaaa értem... én kérek elnézést! -
Madi92 #1889 Attól nem lesz nehezebb, hogy újra kell kezdeni mindig. -
Desert #1888 Én nem nyírtam ki egy Leviathant se, csak leszkenneltem őket. -
#1887 Játsz nehezebb fokozaton. :) -
Madi92 #1886 Mod támogatás lesz valaha a játékhoz? Tudom, nexuson van pár, de azok többnyire könnyítő modok, én nekem meg olyan kell, ami ad + kihívást. -
#1885 Ha meg is ölöd, újraspawn-ol azonnal valahol máshol a biome-ban. Nem a játékmechanika része a gyilkolás. -
Desert #1884 Több az, előbb meglövöd, majd utána teljesen feltöltve újra lövöd. -
#1883 A puskával ebbe az esetbe az a baj hogy igencsak ellenáll ez a lény neki és ha jól eltalálod akkor is csak pár másodpercig fekszik ki ha jól emlékszem az én kísérleteimre:)
-
Desert #1882 Pedig a stázis puska több helyen is megtalálható, a szigeten pl.
Az aurora melletti kis roncsban a kelpforestnél lévő roncsnál, de akár a jellysroom is körbe járható. -
lonvard #1881 Küzdöttem tegnap a reaperrel. Az a gond, hogy a csáklyával nem lehet rátapadni a hátára, hanem inkább olyan mint egy bálnavadászat, hogy hosszú kötélen vonszol maga után, és csak akkor tudom fúrófejjel piszkálni ha rám fordul, és bekapja a lépegetőt. Akkor az arcába nyomom a fúrófejet, de közben meg ropogtatja a berendezést, szal izgalmas. De végül is jobb ez így, túl egyszerű lenne hátára tapadba kifúrni az oldalát. :) Valahogy kinyírom. Láttam videóban hogy mások a puskával harcképtelenné tenni, majd késsel vagdalni taktikával sikeresek, de azt nem tartom etikusnak, túlságosan op az a puska. Na jó meg még nem találtam meg egy fragmentjét, és nincs puskám. Különben én is azzal lőném! :DD
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.04.13. 07:33:11 -
lonvard #1880 Ah, tehát a fúrófej az jó fegyver. Na ezt ki kell próbálni. :D -
Desert #1879 Rodeoztam vele, de nem volt türelmem kinyírni.
Csáklyázó kar és fúrókar. -
lonvard #1878 Desert, te már biztos öltél nagyobb dögöket. Az működik reaper ellen, hogy lépegető alap fogókar a fegyverem, csáklyázó kar a másik, és akkor megpróbálok a feje mögé kerülni, rátapadok a csáklyával, és addig ütöm, amíg fel nem fordul? Csak mert a torpedótól nem sokat remélek, viszont ha egyik karom torpedó, a másik karomnak alap fogókarnak kell lennie, mert azzal tudok védekezni ha rám harap. Tehát a csáklyázókar + torpedókar az nem jó. Viszont akkor meg nem vagyok elég mobil, plusz csak torpedózni tudok, ami meg kifogy. Még a fúrókart meg lehetne próbálni, kinézem abból, hogy fegyverként funkcionál. Csáklyázó + fúrókarral érdekes lehet nekimenni egy reapernek. Csak mivel hardcore játszom, nem a csata közben szeretnék szembesülni vele, hogy nem működik az elgondolásom, tehát egy megerősítést szeretnék kapni, hogy mégis hogyan harcolunk lépegetővel leviatán méretű dögök ellen. :) -
Desert #1877 Nem, az a gáztorpedóhoz kell. -
#1876 ebből a gázpöffetegből lehet kifarmolni a gázgömböt ami kell a rakétához vagy mihez? -
lonvard #1875 Célom egyébként megölni azt a polipot, amelyik kinyírta a Degasi túlélőit. Ott lebzsel a bázisuk közelében, kipróbálom rajta majd a torpedókat is. Végső esetben agyonverem. Bosszút kell állni ezeken az állatokon. Meg hát a vadászösztön. MIndegyik dögből illik elejteni egyet. Reapert is akarok gyilkolni. ÉN LESZEK EZEN A KIB.SZOTT ZÁTONYON A KIRÁLY, TŐLEM KELL FÉLNETEK, ŐSHONOS DÖGÖK! :-D -
lonvard #1874 Szegééény. Megölte az angolna. De azért rágázozott egy csomót, amitől rángott is a dög. :)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.04.08. 20:43:30 -
lonvard #1873 Heh. Elejtettem a lépegetővel (Mantának hívom) egy ilyen elektromos angolnát. Elcsattogtam lítiumért bányászni a felségterületére, lecsapott rám hazafele menet, néha visszacsaptam, ettől a zátony felé orientálódott, végül kikötött közvetlen a bázisom mellett a sekély vízben, és a komplett fauna ellene fordult, rátámadtak a fogas csukák, gázzal gyilkolták azok a jámbor tehenek, meg én is neki estem. 21%-ra amortálta a lépegetőt, mire agyonvertem, mocskos jó csata volt. :)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.04.08. 20:41:25 -
Desert #1872 Segítsd kikelni a kicsiket a tojásból. -
#1871 na most már csak arra kéne rájönnöm hogyan kapcsolom le az ágyút és hogyan gyógyítom meg magam.
a rakéta indulásra kész :)
-
Desert #1870 2 tojás is van. Egy a Lost river laborban egy meg a Degasi 500-as bázison.
Plusz még találni lehet Time Capsule-ben is, egyszer találtam benne. -
#1869 jaa a mosolyából azt vettem le hogy ő a lényeg:)
tartogattam eddig a tojását nem akartam kiketettni
-
Desert #1868 Lava Castleben van a hőerőmű ott találod meg az ion energia és ion cella tervét. (lila tábla szükséges 2db)
Keltető enzimet majd a Sea Emperor mondja meg neked.
A cukihal csak egy mellékszereplő lehet vele játszani.
-
#1867 már csak ez az Ion Power Cell energia kellene nékem és akkor jól vagyunk kezdődhet a rakéta további egységeinek építése.
Kéne a keltető enzim is elvben az alkotó elemek megvannak csak a recept kéne.Gondolom ez is lava területen lesz ide még nem mentem le mert csak 1300 ig volt jó a lépegető
Ja meg még meg kéne gyógyulni is :)
Kezdem sejteni netán a megoldás a gyógyulásra Cuddlefish ebben van vagy tévedek?
A módok közül használom ezt a CustomizedStorage nem jövök rá hogyan tudnám a lépegető raktárát 8*10 méretűvé alakítani vele. pedig elvileg a rakodó modul méretét megváltoztatja.
-
Desert #1866 Ha az mk3 modul megvan utána már nincs gond a kianittal sem, bőven találni.
Nincs rejtett szoba. -
#1865 kicsit több dologra számoltam ebbe a laborba a fertőzés felgyorsulásán kívül sokat nem szedtem össze ebbe a laborba:)
remélem nem volt benne rejtett szoba vagy hasonló
végre a kyanit is meglett bár meleg helyzet volt épp merülési határon találtam két darabot amit ki lehetett bányászni lett belőle vagy 12 darab kezdetnek nem rossz mennyiség.
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2018.03.27. 15:58:27 -
Desert #1864 Bentre kell egy lila tábla.
Abba a zöld izébe nem javasolt belemenni. Vonóágyúval ki lehet szedni a ként, vagy a lépegetővel, de az is sérül benne.
Szellemnád van közel is a 3-as mentőkabinhoz.
Utoljára szerkesztette: Desert, 2018.03.27. 12:40:06 -
#1863 ja megvan Disease_Research_Facility
-
#1862 gondolom valamilyen kulcs tutti kell hozzá:)
még jó hogy tengeralattjáróval gyüttem:)
Mi ennek az épületnek a neve? rá akarok yutubolni
mire megtaliztam a Kristályosodott ként sikeresen megpusztultam a gázfelhőbe. :)
Volt mázlim a tengeraltjárómban volt annyi anyag hogy építsek egy kutatólabort meg fel tudjam tuningolni a labor radarját így mázlimra rátaláltam erre a nyavalyára : eszembe se jutott volna lemenni abba a zöld ködbe:)
most még hála a videóknak a szellemnádat is hazavittem az első túrám idején amikor itt voltam mert tudom hogy kell a keltetőhöz.
érdekes csak ennek a baby valaminek kell ez az enzim? a többi tojgli símán kikel az akváriumban.
-
Desert #1861 Lost River felől a csontváztól érkezve megkerülve ezt az épületet felül van a bejárata. -
#1860 srácok ebbe az izébe hol lehet belesni?
-
#1859 közbe rájöttem kapott pont ma egy kíváló frissítést ez az aranyos kis doboz:)
jó ötlet volt ez a modderektől :) talán az egyik leghasznosabb mod.
-
#1858 srácok használ valaki közületek autoszortírozó módot?
Nekem egy gondom van a tengeralattjárón valahogy nem mükszik:(
-
Ludowik #1857 Az én két órám elszállt ugye mentés nélkül de nem gáz mert már volt bázis lent ,csak megint le kellett merülni. Fél óra alatt megvagyok ugyanaddig.