3340
-
hapi #1616 menj mélyebbre... -
krisztajo #1615 Helyreállítottam a reaktort és megépítettem a Lépegetőt is, így mind a három jármű megvan.
Gondoltam talán ezek kellenek ahhoz hogy tovább menjen a történet.
De továbbra sem kapok új rádióüzenetet.
Valamit kihagytam, vagy nem olvastam el?
Nem tudom miért nem jön új üzenet.
Hogyan tovább, mit kéne most csinálni? -
Desert #1614 Ilyen több is van.
Lézervágót több helyen is találni, a vörös növényes talaj tele van vele. Akár az Auróra fele mész akár a sziget fele a kisebb roncsok környékén.
Neki fogok még egyszer. -
Ironman2 #1613 Én már 300 méternél is majdnem befostam,olyan atmoszférája van víz alatt,bele se merek gondolni,mi lesz később.Ez a csikóhal nagyon sérülékeny.Pár nagyobb hallal ütközik,aztán sérül.Amúgy találtam ilyen lefolyót vagy mi,a sziget alatti barlangban:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ironman2 #1612 Az a kib@szott vágó kellene már,de még hiányzik hozzá alkatrész.Mondjuk jó lenne tudni mit honnan lehet összeszedni,igaz akkor nagyon könnyű lenne a játék,nem lenne mit felfedezni.Hatalmas roncsokat találok bezárt ajtókkal amiket fel kell vágni,és az aurorában is van kivágható ajtó. -
Desert #1611 A négy hely között oda teszed ahol neked szimpatikus. -
sanya200 #1610 Biztos hogy vándorol :D Most pl a fejlesztések alatt van a hajó oldalán :D
De a kedvedért csináltam egy képet is :)
lammaer #1609 Ööö... én úgy olvastam hogy a tároló helye attól függően változik, hogy a tároló fejlesztést melyik slotba rakod :) -
waldaran #1608 Viszonylag régen azaz kb 1 éve tényleg vándorolt a tároló. Volt hogy hátul, volt hogy alul. De most fixen oldalt van. Az egyik oldalon a fejlesztés a másikon a tároló. -
sanya200 #1607 Érdekes mert minden alkalommal máshova teszi a tárolót. :) egyszer felül bal oldalt volt ahol a fejlesztéseket tudtad betenni,utána a jobb oldalt most meg megint máshol van :D -
Ironman2 #1606 Ja megvan kösz,csak rossz egérgombot nyomtam -
lacas65 #1605 Pont itt dekkolok a gép előtt: A javító pisztollyal, mint minden mást is. -
Ironman2 #1604 Mármint úgyértem milyen anyaggal,a javitókészletet tudom hogy avval kell javítani. -
Ironman2 #1603 Köszi! Hogy miért nem vettem én észre? Amúgy hogy kell javítani a csiklóhalat? D -
lacas65 #1602 A csikóhal külső részén van egy tároló. Látszik, de ki is írja hogy fejlesztések, ha matatsz rajta az egérrel. Ráklikkelsz, és a baloldalon látod az invertoridat, jobbra a csikóhal fogadórészét /mint egy sima tároló esetén/. Ráklikkelsz a modulra és beteszi a helyére. -
Ironman2 #1601 VAn ilyen 1-es tipusu mélység modulom a csikóhalhoz,azt hogy rakom bele? Alul van 5 slot ami üres.(a jármüben) -
krisztajo #1600 Értem, köszi. Akkor nem keresgélek tovább. -
#1599 oda emlékeim szerint egy rádió üzenetben fogod megkapni a kódot,a sunbeam után 5 nappal
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2018.02.07. 09:42:08 -
krisztajo #1598 Bejártam az Aurorát, legalább is azt hittem, hogy jártam mindenhol.
De kapitány kabinjához sehol sem találok kódot.
Oda belehet valahogy jutni, vagy nincs rá megoldás, esetleg később kell visszajönni? -
pett3rson #1597 Ohh, shit. Ilyen is van? -
waldaran #1596 Van olyan kabin vagy hely aminek csak a megközelítőleges helye ismert.
Ha nem tűnik el akkor a PDA-ban ki lehet kapcsolni a jelzést. -
Desert #1595 Aurora mellett a felszínen.
#1521 -
pett3rson #1594 Olyan van, hogy túl sok rádióüzenetem van? Kaptam egy olyat, hogy a 4-es kabinnal ezmegez történt, de nem találom a megkereshető célok között, csak régiek vannak (ráadásul ezeket is már felkerestem, nem is értem miért nem tűnnek el, pl) -
#1593 Korábbi próbálkozásaim
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy függőleges bázis csővel összekötve, a víz felszín felett kezdődik, és kb. 350 m mélységig van kiépítve, ennyi fért a képre
A bőség zavara, mikor már mindened megvan, csak bővíted, és dekorálod a bázist.
"Apró hibák" a fejlesztés során, mily kedves, barátságos itt minden élőlény, hazáig kísértek.
Zátonyhát örökre fennakadt a sekély vízben
A Reaper se akart eltakarodni melegebb éghajlatra, az sem segített ha kinyírtam, két perc sem telt el újra spawnolta a játék.
-
sanya200 #1592 Na végigtoltam én is, nagyon tetszett lekötött vagy 3-4 napra minimum de úgy hogy folyamat toltam egy 80 órám biztos van benne.Ha kiküszöbölik a pár apró bugot meg bővítik tartalommal még akkor bőven az egyik legjobb játék lehet.Persze így is az de lehet hova fokozni még :) -
Desert #1591 Homokkő kinövés.
Kelp forest, Grassy Plateaus biome.
Utoljára szerkesztette: Desert, 2018.02.06. 18:48:14 -
Anonymusxx #1590 Ezüstöt hol lehet találni? Már vagy egy órája keresgélek... -
lammaer #1589 Hát.. a terveik közt még mindig ott van a mod support, sőt egyes kártyákon dolgoztak/dolgoznak is (pl egy fejlesztési ág - branch - a mod supporton melózik).
tehát még bármi megtörténhet. -
sanya200 #1588 Mondjuk ez az a játék amiben sok lehetőség van,van benne bővítési lehetőség.Új területek/felfedeznivalók,történetet is ki lehetne egészíteni,bázisépítést is.Pl kutatásokat végezni ,ha már van benne microskop..stb pl vegyületeket kikutatni..stb és ez mind idő meg nyersanyag kérdése.Lenne mivel megtölteni a bázist is mert most csak díszelem.Eltudnék képzelni egy olyat hogy kutatócsapattal jövünk vissza ,és lehetne bázist építeni embereket toborozni idővel amik nyersanyagba vagy pénzbe...stb kerülnek.Mint pl a fallout 4-ben idővel több lakos lesz csak itt mondjuk tudós,nekik kiépíteni a kutatólabort,szállást..stb még a S.T.A.L.K.E.R.T. tudnám felhozni példaként tetszett hogy visszamész a bázisra esetleg eladhatod a cuccot..stb lehet lazítani az egész szólhatna a felfedezésről,nagyobb térképpel,változatos helyszínekkel..nem kell bele fegyver anélkül is jó.De a bázist lehetne védeni vmivel ,pajzs vagy akármi hogy azért a ragadózok ne olálkodjanak.Most azért ha bemész a bázisra teljesen biztonságba vagy bármi elől. -
Ironman2 #1587 De találtam küklopsz alkatrészt az aurórán,a másik a csikóhal abban igazad van. -
waldaran #1586 Az aurorán nincs cyclops. Ott csak a lépegető van. Lehet hogy csikóhal is. A nagy leginkább a gombaerdőben van.
Talán egy hajtőmű rész a nagyhoz. De abban nem vagyok biztos. Rémlik valami mintha egy targonca közelében lett volna.
Azokat a kicsiket amik a kezedre tapadnak késsel könnyű leszedni. Magadról levágod. Ha úszik feléd akkor is ki lehet nyírni. -
pett3rson #1585 Te szent Atya Úristen...Ezek nagyon durván jól néznek ki :) -
#1584 Kedvcsinálónak, egy régebbi videó a kreativitásról.
pett3rson #1583 Ott is van alkatrész hozzá?? Én a tengerben találtam 2-őt, meg az irányítópultot vagy mi a szart. Tényleg vissza kell mennem oda, nem minden helységbe néztem be ezek szerint... -
#1582 Ha jól emlékszem a jobb egérgombot addig nyomogatod (a másik kezével üti, vagy épp ami kézben van eszköz), amíg le nem esik a kezedről.
Utoljára szerkesztette: dimre, 2018.02.06. 12:18:49 -
hapi #1581 A legvégén egy poén van, amire szó szerint már nem emlékszem de a lényege, hogy a cég akié az űrhajó volt az kéri tőled a 3 trilió kreditet, ami a kár okozásból és a felszerelés használatából adódott össze gondolom. :) -
Ironman2 #1580 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az Aurorán milyen geci az a kézremászó szar.Hogyan lehet azt lerázni? Amúgy jó kis kaland ez az Aurora,már így külön is.Gondolom a Küklopsznak itt lesznek meg az alkatrészei,mert kettőt találtam idáig.
Meghaltam amiatt a kis dög miatt,és visszadobott a bázisomra cuccok nélkül,de hála istennek a mentés megvan az Aurorán.
A pókokra meg rádobtam azokat a ragacsos izéket,elég jól elterelte a figyelmüket.Pár darabot vinni kell belőle,hatásos!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.02.06. 12:13:10 -
pett3rson #1579 Nemrég kezdtem el játszani Én is. Valami fantasztikus világot teremtettek. Eddig próbálok magam boldogulni, de ahogy látom alábbi kommenteket, érdemes lesz segítséget kérni, ha egyszer nem minden olyan egyszerű, mint gondolnám :)
-
pett3rson #1578 Tudtam, hogy nem mindent találtam meg abban a francos űrhajóban :) -
lammaer #1577
Persze különbözőek vagyunk, de ha belegondolsz, valószinü te is azzal kezdenéd a survivalkodást vhol hogy keresnél egy fasza kis husángot hogy fejbecsűrhesd a ragadozót ha meg akar enni. Szóval nekem elférne a fegyver ebben a játékban.
Más kérdés hogy elfogadom a fejlesztő koncepcióját, hogy igy izgalmasabb/nehezebb a játék, mert ugye bújkálni kell a nagyvadak elől - logikusnak nem logikus, de elfogadom :)
Közben néztem az ajánlott játékokat, kösz a tippet. sajnos úgy tűnik az ozirisz nagyon messze van még a játszható állapottól, a forest viszont áprilisban jön :)