3340
-
waldaran #1576 runner78:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://subnautica.wikia.com/wiki/Cyclops_Shield_Generator
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://subnautica.wikia.com/wiki/Cyclops_Sonar_Upgrade
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://subnautica.wikia.com/wiki/Cyclops_Depth_Module_MK1
2 nap 8 óra alatt végigvittem. ( tiszta játékidő )
Egyetle egy dolgot nem sikerült megértenem. A legvégén amikor már a rakétával átmentünk a fáziskapun. Kiírja hogy köszönjük a játékot. Ott még mond valamit, de nem feliratozza. A leviatan szövege után. És sajna hallás alapján nem tudtam értelmezni mit mond. Ha valaki már lefordította megkérném rá írja le nekem. Köszöntem.
Utoljára szerkesztette: waldaran, 2018.02.06. 09:52:05 -
runner78 #1575 A tengeralattjáróval kellene mennem, de képtelenség pajzs és szonár nélkül.
Nem tudom a játék véletlenszerűen helyezi e el a cuccokat, de a Küklopsz pajzs és szonár hol lehet?
Rengeteg mindent megszereztem már, de ezeket nem találtam.
Lost riverbe meg ezek nélkül öngyilkosság lemerülni.
Illetve nem tudom, de a Küklopsz I-es módosító is databoxban van?
köszi -
Ironman2 #1574 Amúgy ha vége a játéknak,akkor nem is lehet visszatérni sandboxozni? Bár sok értelme nincs neki szerintem. -
Desert #1573 19-es mentőkabin körül van rengeteg. -
sanya200 #1572 A szemes szár magot merre találom,láttam már le is scenneltem vmikor,csak nem tudom hol.Az az egy hiányzik csak. -
waldaran #1571 A lost river texúrája igencsak hiányos. Én is akadtam már bele. A legidegesítőbb viszont az hogy a lépegető tapadókorongja nem tud mindenhol tapadni. Kilövöd ésátmegy a falon, sziklán, majd visszajön. Persze ezt legtöbbször úgy hogy már majdnem fent vagy ahova akarsz menni, de elfogyás előtti másodpercben vagy a ugró energiával. Sajnos.
Ennek fényében nemi kaja/víz tartalékot visszapakolok a cyclopsba beparkolok a lépegetővel és ameddig csak lehet azzal megyek tovább. Ahol kell ott kirakom a lépegetőt körbenézek majd vissza.
Szerintem ennek a fajta játéknak nem áll jól sem a multi sem a fegyver. Pont az alényeg hogy egyedül mire vagy képes. Fegyver tekintetében max egy afféle riasztó püttyögtetőt tudnék elképzelni. Vagy valami altató félét.
Ha mégis hiányoljátok akkor Osiris, Forest. Ott van elég komoly építkezés, fegyver. -
Desert #1570 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A két sziget közt is tudsz teleporton utazgatni. -
#1569 reménykedjünk egy második részben,kicsit komolyabbra véve a figurát,komolyabb bázisépítés,védelmi rendszerek,fegyverek,még az sem kell hogy víz alatti téma legyen...és mindebből egy faja multit is akár :D -
lammaer #1568 Én se vagyok még kész, de valahol nekem is a 40 órás régióba fog kerülni a játék. De tagadhatatlanul minőségi szórakozás, és nekem nem is nagyon kell több... igazából már egy kicsit unom, az elején nagyon megfogadtam hogy nem nézek meg wikit, olvasok spoilert, de volt 1-2 olyan rész amit az ember nem biztos hogy egyedül megfejt/megtalál.
Azt egy picit sajnálom hogy újrajátszási értéke tényleg nem nagyon van, bár sztem ez jön a viszonylag erős sztorivonalból.
-
lammaer #1567 Na azon a részen én frankón beestem a textúrák alá, nem is tudtam kikecmeregni csak konzol parancsokkal. -
runner78 #1566 Lenne még egy kérdésem, ami hibával kapcsolatos.
A Lost Rivernél a Szellem Levitián (vagy mi) miután elusztam, és ott hagytam a Csikóhalam, azt kezdte bántani.
Egyszer szét is törte (visszatöltés), de volt amikor mutatta a jel, hogy ott van, de a szörny "kilökte a texturából" , át a falon.
Nem mertem így menteni, de mintha valahol írták volna, hogy mentés-visszatöltésre ott lesz...
A másik mikor nekimentem a Küklopszomnak, erre kirepült a vízből, el vagy 300 méterre, és a víz felett pár méterre állt meg.
Na akkor sem mertem menteni... -
runner78 #1565 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!na várjunk csak.
Akkor fertőzötten már aktiválhatom valahol a teleportot?
Ahogy láttam a zöld kockákkal működik.
De hol kell aktiválni? -
Desert #1564 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen elfér ott. Én mindig a lépegetővel "szaladok végig ott"
Ha a Lost riverben található kapu az, akkor az aktiváló kapuja a Sea Emperor épületében lesz (Primary Containment Facility), másik hárommal. A hőerőműben lévő kapu az Ágyúhoz teleportál.
A négy kapu négy külön helyre visz, Koosh zone, Mushroom forest, Crag Field és Lost River. A keltető enzim hozzávalóinak begyűjtéséhez egy gyorsabb körbejárás.
-
runner78 #1563 ja hogy az a bejárata.
Ott még csak kicsit nézelődtem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Láttam van teleport a "vízesés" mögött.
(a teleportot is csak ha meggyógyultam lehet aktiválni az idegenek bázisán?)
Illetve beljebb, volt egy nagy "vízesés". Az a bejárata?
Azt írták steam fórumon, hogy küklopsszal lehet menni oda... az elfér ott???
Utoljára szerkesztette: runner78, 2018.02.05. 15:16:59 -
lacas65 #1562 Az Auróra űrhajón abban a teremben, ahol a víz alatt van rengeteg cső, egy kis úszkálás után be lehet jutni egy teljesen elzárt részbe. Már a részletekre nem igazán emlékszem, de pl. mintha a fekete doboz is ott lett volna. Valamelyik sarokba kellett eljutni. A csövek közötti átjutás pedig egy helyen elég necces volt, 45 fokban tudtam közöttük átmenni. Tehát csak sima próba esetén ez nem fog menni, és otthagyja az ember. -
Desert #1561 Lost River. -
runner78 #1560 öööö
ezSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akkor hol is van?"A nagy öbölfánál van az inaktív lava zone" -
Desert #1559 Ott a lépcsőn fel lehet ugrálni gond nélkül
Az előbb már megírtam a választ, csak ellapoztam erre eltűnt minden.
#1437 Itt a kép a Kianitról
Gyorsan..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az ion elem és cella a Lava Castleben lévő hőerőműben található meg.
A nagy öbölfánál van az inaktív lava zone, azon túl kell menni 1200 méter körül lesz kianit, kell belőle vagy 10-12 db.
Utoljára szerkesztette: Desert, 2018.02.05. 14:25:25 -
runner78 #1558 Szerintem a nagyteremből csak a dobozokat eldobálva lehet továbbmenni fel a lépcsőn a lakórészekhez.
Bár nem próbáltam, lehet ott talán ugrálva is menne... -
Desert #1557 A nagy bejáraton ahol kell a poroltó majd balra a raktér kód, az ott oda vissza átugrálható a dobozokon keresztül. A másik ahol csak a vonóágyúval lehet kitakarítani az utat a laborhoz vezető gyorsabb út. :) -
runner78 #1556 Kérdés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bent voltam az idegenek bázisán.
Zöld kockákat felszedtem.
Ugye a számítógépet nem tudom használni mivel fertőzött vagyok.
De a Fabrikátorban nem tudok Ion elemet gyártani.
Azt majd csak a számítógépes hozzáférés után fogok tudni?
Tehát mennem kell az enzimért?
Laborom sincsen még...
Illetve láva részek hol vannak?
Kianitet kellene sokat gyűjtenem.
Csikóhal ugye csak 900 m-es, onnan le tudnék úszni?
Vagy a Lépegetővel (jelenleg 1300 m) kellene mennem?
De a Lépegető kicsiket tud emelkedni, nem fogok tudni visszajönni vele (vagy akkor kellene a rakéta-hajtás gondolom).
-
runner78 #1555 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Eloltva a tűzet be lehet menni elölről is aztán.
De igen, vonóágyú muszáj hozzá, mert el kell dobni az útból a ládákat több helyen is.
Nekem is vissza kellett mennem aztán, hogy mennyi részt kihagytam ott.
Ami fura volt, hogy egy teljes Lépegetőt beszkenneltem, azt hittem megvan.
Aztán még három másikat is be kellett, hogy a 4 részből meglegyen.
-
#1554 nem akadtam el,vonoágyúval csináltam meg,akkor úgy néz ki van más út is :) -
Desert #1553 Hol akadsz el? Vonó ágyú nélkül is bejárható :) -
#1552 nem lesz multi.
sarkvidéki biom meg majd jön (talán)
Én a DNS kivételét sajnálom nagyon. Az még vicces lehetett volna.
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2018.02.05. 13:24:02 -
#1551 és visszafelé ? :D
-
waldaran #1550 Ha ezt tudom akkor nem kellett volna visszamennem csak amiatt az egy (3) szoba miatt. Bakker. -
sata75 #1549 Mellesleg befejeztem a játékot. 24 óra taratolm volt nekem benne, de sokat tököltem az elején. Összeségében patent game, megéri a pénzét, bár újrajátszhatóság nem sok van benne. Ami kifejezetten nem tetszett az a végjáték. Mire odaérsz, hogy felépíthetsz mondjuk egy atomreaktort és van is hozzá fűtőanyagod, már nem lesz szükséged rá.
Várok hozzá valami jó DLC-t, esetleg multit. Lehetőség rengeteg van benne. -
sata75 #1548 Nem volt (most sincs) vonófegyverem, de kitakarítottam teljesen az Aurórát. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mondjuk az alsó bejáraton nem lehet beugrálni, de az a másik irányból is megközelíthető a lépegető csarnokból, alul a csövek között úszkálva. -
waldaran #1547 sata75:
Szerintem a másik ajtóra gondolt. Ami kívülrül található. Oda viszont kell a fegyó. -
waldaran #1546 Arról nem volt szó hogy felesleges annyit gyűjtögetni.
Elindultam a nagy fához bázist építeni 20 fehírítővel + 20 fehérítőhöz cuccokkal. Persze kaja, és pár üveg víz is volt. Leraktam a víztisztítót, és teljes mértékben felesleges amit hoztam. Mire megépítem a bázist teljesen, addigra annyi vizet termel, hogy el se fog fogyni. :)
Aztán lehet haladni tovább a lávához. -
sata75 #1545 Ha elég kitartóan ugrálsz a dobozokon akkor nem kell vonóágyú:) -
#1544 lépegető bent van a nagy hajó roncsában(Aurora). Amire szükséged lesz: kaja,pia,poroltó(lehet találni de jobb ha van nálad),vonóágyú,lézervágó,javító.Az ajtókhoz a kódok az ott talált pdakban vannak,ha már arra jársz,javítsd meg a reaktort is ha még nem tetted.
Az egyik ajtón csak úgy tudsz átmenni ha az útban lévő dobozokat vonoágyúval elraktad az útból. Aztán hajrá,fedezd fel,sok érdekességet lehet találni bent,kis díszektől kezdve a hasznos cuccokig,sőt a reaktorteremben modul is van valamihez :) -
waldaran #1543 Köföntem széfen. -
#1542 az akváriumban kell keltetni és aztán felveszed amint kikel, kiviszed a bázishoz és tudsz neki utasitásokat adni (follow, stop, play)
Utoljára szerkesztette: Carlos, 2018.02.05. 11:35:33 -
krisztajo #1541 Ja bocs, azt hittem ez egy topic a játékhoz.
Ahol esetleg kérdezni is lehet... vagy nem?!
Te biztos mindent tudsz a játékkal kapcsolatban, én kérek elnézést hogy én meg nem.
Ha gondot okoz akkor nem kell válaszolni, hála égnek azért vannak akik segítenek. -
waldaran #1540 Megtaláltam ezt a cukihalat vagy mi a fenét. Lent megvan a bázis a nagy fánál. Ott akarnám kikeltetni.
Ha akváriumba teszem és kikel akkor ki lehet vinni a szabadba? Vagy inkább dobjam le a bázis alá a talajra? -
#1539 végigjátszuk helyetted?
Mi lesz a következő?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hol van a kutatóbázis? hogy kell deaktiválni a fegyót? mi az a enzyme 42? -
krisztajo #1538 Köszi, már elég sok hsz van, erre nem találtam rá. -
Desert #1537 Volt már róla szó az Aurorán szkenneld be. Utána látod mi kell hozzá.