777
  • tutituti
    itt meg egy srác csinált pár videót a craftingról:
  • tutituti
    imgur képcsokor a videóból
    lustáknak ízelítő:
  • tutituti
    Rhino újra feltöltött egy videót :)
  • szabi07
    A fertőzött ember a respawn után is beteg marad!
  • szabi07
    Scrap metal gyültése
  • szabi07
    A sérült vagy elhasznált fegyvereinket eszközeinket lehat vagy kell majd javítani
  • szabi07
    A emberünk az egyik táskában talált egy fecskendőt ház kipróbálta mire jó

• szabi07
    Ha baltával vered a roncs autót akkor hulladék vasat (scrap metal) kapsz belőle !!!!
  • szabi07
    Iránytű
  • tutituti
    SOE live ~ egy órás videó:

• tutituti
  • tutituti
    nem lesz p2w
    https://twitter.com/Arclegger/status/499275273091547136
    "Also we aren't selling weapons.The nail bat from SOElive is a reskin of a regular bat that the player still has to find or craft.Don't worry"
  • Laza
    Mit tehetnek arról, hogy a júeszéjben minden sarki bolt egyforma :D
  • SweeneyTodd
    Szegényt ne hasonlísd egy vödör moslékhoz. és csak remélni merem ,hogy nem fog ez is az örliaccesz szarok sorsára jutni.
  • tutituti
    nemtudom beszőrni innen a képet.
    szelfi
    Teszkóban :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nekem kicsit warz-s ez a pár kép,de azért nem vészes.
  • tutituti
    gyűlik a húsra az éji vad :D
  • tutituti
    gyűlik a húsra az éji vad :D
  • tutituti
    És akkor lássuk mi történik a zombi-írtó hatására:
    gif

És a devblog:
    https://www.h1z1.com/news/h1z1-dev-blog-mat-broome

+ egy kép a lustáknak
  • tutituti
    na estére még egy zombi-irtó:

no meg a csipa:
  • tutituti
    firefall-lal ütöm el az időt míg kijön.más le se köt már :)
    na de majd...
  • Laza
    Végre város, nem csak a puszta :)

Na megyek vissza nyomom még egy kicsit ezt az Unturned-et, aztán kukázom :D
  • tutituti
    Új devblog:
    https://www.h1z1.com/news/h1z1-town-development
    lustábbaknak pár kép :)

• Laza
    Amíg egy multi játékban ha meghalsz mindened eldobod, mindig is a többi játékos beállítottságán fog múlni meddig élsz :) Az ilyen játékok mutatják meg a legjobban, hogy milyenek az emberek.
    Én pl WarZ-ben is és a DayZ-ben is ha nem támadtak rám, senkire sem lőttem, hagytam játszani a népet, sőt segítettem is ... aztán ha valakit véletlen mégis lelőttem ok nélkül, akkor szarul éreztem magam (egyszer volt egy kunyera gyerek WarZ-ben ég az elején, nem szállt le rólam).

De vannak akik szívbaj nélkül gyakják a népet, és ezt élvezik, a kezdők gyilkolását, vagy mert nem tetszik neki a nickje, stb ... nem formálok erről véleményt, mert ez egy játék, de pont ezért sem tűnik nekem teljesen normálisnak ... de lehet én nem vagyok ma már normális :)

Itt meg lehet majd olyat, hogy esetleg PvE szerver, nem lehet egymást bántani, vagy tényleg lesz valami értelem a játékban, hogy jó legyen idegenekkel is együtt játszani, eventek, stb.
  • tutituti
    Ezt mondom én is.A dayz standalone eddig eléggé lehúzás szagú.
    És a KoS tönkretette.
    Ahogy olvasgatok már most a H1Z1 community rágyúrt arra hogy kiszorítsa a KoS lehetőségét.tehát ne légy barom és ne lőj le mindenkit,
    bár a játék is kényszerít rá,kis táskák,sok zombi,kevés loot.ha nem verődsz csapatba akkor hamar elpatkolsz.Remélem az egymás halomra ölése nem a fő cél,inkább legyen az hogy túléljük az időjárást és a zombi hordákat,építkezzünk és ha már egy biztos pont van akkor lehetne egy másik épületet megrohamozni amolyan klánharc szerűen.Így a bambiknak is van lehetősége érvényesülni.(hiú ábránd,tudom)
  • Laza
    Háát, nem tudom egy pillanatig sem sajnálni a DayZ csapatot ... mert először is, a Bohemia a mod láttán adott valamennyi erőforrást Dean-nak, ráadásul az early access óta maga a standalone is összekalapált nem kevés pénzt, amit illene részben a fejlesztésbe tenni, hogy esetleg még többet termeljen ... felvenni programozókat, egyebeket. Persze biztosan nem olyan egyszerű ez, mint ahogy hangzik, de a pénzre nem igazán lehet panasz.

A H1Z1 mögött valóban egy nagyobb kiadó áll ... és remélem ez leginkább a minőségbiztosítást fogja majd számomra jelenteni ... mert hát a Bohemia eddig sem erről volt híres, nem hinném, hogy majd a DayZ-nél fektetnek erre hangsúlyt :)
  • tutituti
    Azért a dayz és ez között van különbség már ami a hátteret illeti.
    Még a H1Z1 mögött komoly fejlesztőbrigád áll,addig a dayz mögött pár lelkes(nek induló) modder áll.
    Az hogy a dayz oly lassú hogy azalatt lehet IRL megélünk ekét zombiapokalipszist mire az 1.0 állapotot elérjük az egy dolog.számomra icc,mert ugya ami a modban volt azt ide miért nem lehetett itegrálni,illetve a dayz pathek színvonala átmegy TF2-be,új skinek és egyéb dolgok amikkel nem változik a játékmenet(nincs zombi horda növelés,se jármű se semmi,így egy deatchmatch poszt apok környezetben)

Itt a hangsúly a f2p-en van és hogy a mikrotranzakció tényleg csak vizuális cuccokat jelent vagy azért vehetünk majd olyat amivel a warz és társai sorsára jut.Szerintem nem merik bevállalni.
    És persze engem a dinamikus időjárás,a loot rendszer és az építkezés is megvett.

Valszeg még egy évig a dayz csak ott fog pihenni a steamen és addig meg ezzel töltöm az időmet.

Az early access meg erről szól ha nincs bug report és nem figyelik a community óhajait sóhajait idő előtt az megint baj.Ezért várom a mielőbbi megjelenést.Bár a redditen elég pozitívan állnak hozzá a SOE alkalmazottak.Ha valaki ötletel,jól reagálnak rá és a nyúlcsapda pl ezért került bele.úgyhogy nálam eddig látatlanban a h1z1 nyújt többet mint a dayz.Persze a SA nem a dayz mod,mert az még mindig állat :D
  • Laza
    Ja, Dean Hall is ezt mondta, mikor belefogott a standalone-ba ... aztán meg lehet nézni mit csinált :D
    De anyagilag siker, vannak akik jól elvannak vele ... hiszen a szarral is lehet gyurmázni na :)

Remélhetőleg jó lesz ez, bár a terep kissé el van nagyolva, és az arányok nem éppen emberiek. De az alap, mozgások, harc össze van rakva, meglátjuk mit hoz tartalom szinten.
  • XenHai
    Vékonynak azért nem nevezném adtak már ki sokkal rosszabb állapotban lévő játékot is .
    De legalább a fejlesztők adnak a munkájukra és nem akarnak szart csinálni ez manapság becsülendő.
  • bosco05 #106
    azért mert a dayz nem tart sehol és szvsz nem is fog... de ha megnézed az utolsó gameplayt amit kiadtak, elég vékony ez is...
  • Laza
    Az alap legalább össze van rakva.
  • XenHai
    Kevés amit eddig láttam előrébb tart mint a day z .
  • Laza
    Elég kevés dolog van még benne, fejlesszék csak nyugodtan, ráérnek.
  • tutituti
    nagy a csend.mindenki hallgat.szerintem még pár hónapot kell rá várni.sajnos.
  • XenHai
    Üdv!
    Várható megjelenésről vagy bétáról mit lehet tudni?
  • tutituti
    1 óra 40 percnyi gameplay (twitch livestream volt)
  • tutituti
    na újabb gameplay
  • tutituti
    a horda
  • Since
    Jöhetne már...
  • szabi07
  • bosco05 #95
    kijöhetne már, bár a videót elnézve a zombik pl még rohadt suták