777
-
#134 itt meg egy srác csinált pár videót a craftingról:
-
#133 imgur képcsokor a videóból
lustáknak ízelítő:
-
#132 Rhino újra feltöltött egy videót :)
-
szabi07 #131 A fertőzött ember a respawn után is beteg marad!
-
szabi07 #130 Scrap metal gyültése
-
szabi07 #129 A sérült vagy elhasznált fegyvereinket eszközeinket lehat vagy kell majd javítani
-
szabi07 #128 A emberünk az egyik táskában talált egy fecskendőt ház kipróbálta mire jó
-
szabi07 #127 Ha baltával vered a roncs autót akkor hulladék vasat (scrap metal) kapsz belőle !!!! -
szabi07 #126 Iránytű
-
#125 SOE live ~ egy órás videó:
-
#124 -
#123 nem lesz p2w
https://twitter.com/Arclegger/status/499275273091547136
"Also we aren't selling weapons.The nail bat from SOElive is a reskin of a regular bat that the player still has to find or craft.Don't worry" -
#122 Mit tehetnek arról, hogy a júeszéjben minden sarki bolt egyforma :D -
#121 Szegényt ne hasonlísd egy vödör moslékhoz. és csak remélni merem ,hogy nem fog ez is az örliaccesz szarok sorsára jutni. -
#120 nemtudom beszőrni innen a képet.
szelfi
Teszkóban :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nekem kicsit warz-s ez a pár kép,de azért nem vészes. -
#119 gyűlik a húsra az éji vad :D
-
#118 gyűlik a húsra az éji vad :D
-
#117 És akkor lássuk mi történik a zombi-írtó hatására:
gif
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
És a devblog:
https://www.h1z1.com/news/h1z1-dev-blog-mat-broome
+ egy kép a lustáknak
-
#116 na estére még egy zombi-irtó:
no meg a csipa:
-
#115 firefall-lal ütöm el az időt míg kijön.más le se köt már :)
na de majd... -
#114 Végre város, nem csak a puszta :)
Na megyek vissza nyomom még egy kicsit ezt az Unturned-et, aztán kukázom :D -
#113 Új devblog:
https://www.h1z1.com/news/h1z1-town-development
lustábbaknak pár kép :)
-
#112 Amíg egy multi játékban ha meghalsz mindened eldobod, mindig is a többi játékos beállítottságán fog múlni meddig élsz :) Az ilyen játékok mutatják meg a legjobban, hogy milyenek az emberek.
Én pl WarZ-ben is és a DayZ-ben is ha nem támadtak rám, senkire sem lőttem, hagytam játszani a népet, sőt segítettem is ... aztán ha valakit véletlen mégis lelőttem ok nélkül, akkor szarul éreztem magam (egyszer volt egy kunyera gyerek WarZ-ben ég az elején, nem szállt le rólam).
De vannak akik szívbaj nélkül gyakják a népet, és ezt élvezik, a kezdők gyilkolását, vagy mert nem tetszik neki a nickje, stb ... nem formálok erről véleményt, mert ez egy játék, de pont ezért sem tűnik nekem teljesen normálisnak ... de lehet én nem vagyok ma már normális :)
Itt meg lehet majd olyat, hogy esetleg PvE szerver, nem lehet egymást bántani, vagy tényleg lesz valami értelem a játékban, hogy jó legyen idegenekkel is együtt játszani, eventek, stb. -
#111 Ezt mondom én is.A dayz standalone eddig eléggé lehúzás szagú.
És a KoS tönkretette.
Ahogy olvasgatok már most a H1Z1 community rágyúrt arra hogy kiszorítsa a KoS lehetőségét.tehát ne légy barom és ne lőj le mindenkit,
bár a játék is kényszerít rá,kis táskák,sok zombi,kevés loot.ha nem verődsz csapatba akkor hamar elpatkolsz.Remélem az egymás halomra ölése nem a fő cél,inkább legyen az hogy túléljük az időjárást és a zombi hordákat,építkezzünk és ha már egy biztos pont van akkor lehetne egy másik épületet megrohamozni amolyan klánharc szerűen.Így a bambiknak is van lehetősége érvényesülni.(hiú ábránd,tudom) -
#110 Háát, nem tudom egy pillanatig sem sajnálni a DayZ csapatot ... mert először is, a Bohemia a mod láttán adott valamennyi erőforrást Dean-nak, ráadásul az early access óta maga a standalone is összekalapált nem kevés pénzt, amit illene részben a fejlesztésbe tenni, hogy esetleg még többet termeljen ... felvenni programozókat, egyebeket. Persze biztosan nem olyan egyszerű ez, mint ahogy hangzik, de a pénzre nem igazán lehet panasz.
A H1Z1 mögött valóban egy nagyobb kiadó áll ... és remélem ez leginkább a minőségbiztosítást fogja majd számomra jelenteni ... mert hát a Bohemia eddig sem erről volt híres, nem hinném, hogy majd a DayZ-nél fektetnek erre hangsúlyt :) -
#109 Azért a dayz és ez között van különbség már ami a hátteret illeti.
Még a H1Z1 mögött komoly fejlesztőbrigád áll,addig a dayz mögött pár lelkes(nek induló) modder áll.
Az hogy a dayz oly lassú hogy azalatt lehet IRL megélünk ekét zombiapokalipszist mire az 1.0 állapotot elérjük az egy dolog.számomra icc,mert ugya ami a modban volt azt ide miért nem lehetett itegrálni,illetve a dayz pathek színvonala átmegy TF2-be,új skinek és egyéb dolgok amikkel nem változik a játékmenet(nincs zombi horda növelés,se jármű se semmi,így egy deatchmatch poszt apok környezetben)
Itt a hangsúly a f2p-en van és hogy a mikrotranzakció tényleg csak vizuális cuccokat jelent vagy azért vehetünk majd olyat amivel a warz és társai sorsára jut.Szerintem nem merik bevállalni.
És persze engem a dinamikus időjárás,a loot rendszer és az építkezés is megvett.
Valszeg még egy évig a dayz csak ott fog pihenni a steamen és addig meg ezzel töltöm az időmet.
Az early access meg erről szól ha nincs bug report és nem figyelik a community óhajait sóhajait idő előtt az megint baj.Ezért várom a mielőbbi megjelenést.Bár a redditen elég pozitívan állnak hozzá a SOE alkalmazottak.Ha valaki ötletel,jól reagálnak rá és a nyúlcsapda pl ezért került bele.úgyhogy nálam eddig látatlanban a h1z1 nyújt többet mint a dayz.Persze a SA nem a dayz mod,mert az még mindig állat :D -
#108 Ja, Dean Hall is ezt mondta, mikor belefogott a standalone-ba ... aztán meg lehet nézni mit csinált :D
De anyagilag siker, vannak akik jól elvannak vele ... hiszen a szarral is lehet gyurmázni na :)
Remélhetőleg jó lesz ez, bár a terep kissé el van nagyolva, és az arányok nem éppen emberiek. De az alap, mozgások, harc össze van rakva, meglátjuk mit hoz tartalom szinten. -
#107 Vékonynak azért nem nevezném adtak már ki sokkal rosszabb állapotban lévő játékot is .
De legalább a fejlesztők adnak a munkájukra és nem akarnak szart csinálni ez manapság becsülendő.
-
#106 azért mert a dayz nem tart sehol és szvsz nem is fog... de ha megnézed az utolsó gameplayt amit kiadtak, elég vékony ez is... -
#105 Az alap legalább össze van rakva. -
#104 Kevés amit eddig láttam előrébb tart mint a day z . -
#103 Elég kevés dolog van még benne, fejlesszék csak nyugodtan, ráérnek. -
#102 nagy a csend.mindenki hallgat.szerintem még pár hónapot kell rá várni.sajnos. -
#101 Üdv!
Várható megjelenésről vagy bétáról mit lehet tudni? -
#100 1 óra 40 percnyi gameplay (twitch livestream volt) -
#99 na újabb gameplay
-
#98 a horda
-
Since #97 Jöhetne már... -
szabi07 #96 -
#95 kijöhetne már, bár a videót elnézve a zombik pl még rohadt suták