777
-
#14 Ezek a zombis játékok eddig valahogy kimaradtak az életemből. De Forgelight engine + néhány ezer játékos...ennek azt hiszem adok egy esélyt. Főleg mivel állítólag az Everquest Nexthez beharangozott emergent AI rendszert fogja használni.
De amúgy fuck you SOE, amiért screamert raktatok a hivatalos weboldalba. Nem kóser ez így . -
#13 Nekem a tököm tele van már ezekkel a DayZ-féle túlélő szarokkal.
-
Ironman2 #12 DDDD -
#11 -
#10 Lirik interview egy fejlesztővel LIVE -
Ironman2 #9 Miért ne? Nem a saját topikom,még nem vagyok hg -
#8 Öhm, te most tényleg odakommentelted a saját topikodba, hogy a kedvenceid közé raktad? -
#7 +fav természetesen.Remélem végre valami igazán jót ad ki a keze alól egy cég. -
#6 A videó alapján csak nekem lett olyan érzésem, hogy fogalmuk sincs mit akarnak, csak hogy beszálljanak ebbe a telített műfajba és... Legyen nagyobb. Ja igen, meg fel lehet gyújtani a dolgokat... -
#5 -
#4 "Bár a játék free-to-play, lesz korai hozzáférés húsz dollárért cserébe."
és majd fognak jönni a faszságok,hogy az emberek vegyenek "early access"-t,mert akkor ennyi meg annyi bónuszt meg kiváltságokat kapnak a a teljesben -
Ironman2 #3 Na a DayZ felkötheti a gatyóját! Jó kis konkurencia lesz neki!
-
Ironman2 #2 +fav! -
Ironman2 #1 A SOE egy ingyenes zombis MMO-t fejleszt és azt ígéri, hogy egészen más lesz, mint az eddigi próbálkozások.
A Sony Online Entertainment elnöke, John Smedley lerántotta a leplet a titokzatos H1Z1 név mögött álló játékról, amely egy free-to-play, mikrotranzakciókat használó sandbox túlélő-horror stílusú MMO lesz, méghozzá zombikkal.
Gamestar cikk
Teaser