777
-
#334 scrap metal -
#333 kérdés... ha megvan a satchel és a backpack frame, akkor abból hogyan lesz táska??? csak mert nekem az istennek nem sikerült összehozni a kettőt... egyszer megcsináltam valahogy, azóta se :D -
#332 Akkor is gáz, mert kicsit nem figyelek és oda a fullos karakter :D
Amúgy kb 1 év múlva lesz ingyenes szerintem. -
#331 Gondolom a kemperek ellen.
Itt csak az early accessért kell fizetni, a játék meg ingyenes lesz majd, vagy hogy van ez? -
#330 Szöget miből tudok? :D -
StrikeFor #329 hmm kb 30-60 sec egyhelyben lét után spawnol rád egy Zombi...........ez új feature lesz -
StrikeFor #328 1200-ast tudsz egy satchel/6 cloth/ meg backpack frame /4 szög +4 pálcika/ kell hozzá ! ennél nagyobbat passz -
#327 Nem baj :D azóta 2 kocsi millió fegyver. Hogy lehet még nagyobb táskát készíteni? :D -
StrikeFor #326 ha AFK-olsz rádspawnlol Zombi..........tegnap fullos karim bánta ,mert pisiltem RL :P -
#325 Na ki is csaptak belőle a zombik Alt-Tab közben xD Valamelyik kis városban a főutcán álltam meg, lesz benne sniper, machéta minden ami kell. :D Mert engem meg kirakott most vidékre :v -
#324 Budapest Szero éljen \o/ Van is sniperem egyből :D + Police kocsi :D
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.01.22. 12:32:55 -
#323 pipa nekem is, ma már ott fogom veretni :D -
AntiHero 2010 #322 Megyek is oda. -
StrikeFor #321 yeee! kari elkészítve :P -
szabi07 #320 Van Budapest nevű szerver!
-
KillCool #319 ööö tényleg :) Ha akarsz akkor vegyél fel te SonicR -
#318 Szerintem nem engem vettél fel, mert nem jelzi :)
Amúgy 3 óra játék után:
- Baromi jól fut! (Ultrán is tök simán megy kivéve ugye harcnál, így marad a High. Viszont így is baromi jól néz ki a játék. Na meg a hangok és a hangulat. :)
- Baromi sok emberrel találkozok. Többségük barátságos és amíg nincs rajtad valami kihívó (mondjuk motoros sisak) akkor nem bántanak. Viszont ugye akik csoportban járnak tuti megtámadnak sajnos. :\ Kell egy csapat. Anélkül egyedül nem sok esélyed van.
Ahogy lutolod a házat és hallod, hogy beszélgetnek kint, vagy elhajt egy kocsi...az az adrenalin. :D
Van potencia a játékban, DayZ kukázva van jelenleg..
Mar csak csapat kell. :) Valami komoly, nem kis fiatal társaság. -
KillCool #317 felvettelek SonicR néven -
StrikeFor #316 Mocskos kurva életbe!
én is haltam ma már fél tucatszor,láthatatlan,2xes sebességű,mozgás közben headshot ijjasz és AR15-os embertől akinek több lőszere volt mint az Alamo erődnek
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.01.21. 18:10:07 -
#315 ha nekem szólt akkor badlands :)
amúgy akit érdekel most kezdek: twitch.tv/boscolovesyou -
StrikeFor #314 a loot viszont elfogadható, a lőszer meg lőfegyver egy kicsit még sok is....szebb a graf is,vagy nemtudom :P -
StrikeFor #313 és igen !!!! mennyit kellett várni az első SPEED HACKER-ig? 1 hetet? édes faxom....sajnos nem láttam a nevét és nem jött a hullámhoz ,hogy lássam -
AntiHero 2010 #312 Melyik szerveren szoktatok lenni? -
#311 lesz ha minden jól alakul :) -
7days #310 mennek a szerverek -
KillCool #309 Mennek a szerók. lesz ma live? :) -
#308 örülök hogy tetszett :D totál ki voltam égve :D -
7days #307 na jó ettől még kihal, de hátha ez már valami jel lesz :D -
KillCool #306 Szerencsémre élőbe élvezhettem a műsort... szétröhögtem magam... -
7days #305 valami update van most épp steamen updétel a gém épp most
---ezt jól megaszondtam
Utoljára szerkesztette: 7days, 2015.01.21. 14:40:42 -
#304 Tegnapi gyöngyszemek, ha esetleg érdekel valakit :) Trollkodós nap volt :D Angolban csomót hibáztam, de közbe ki kellett gondolnom, hogy hogyan verjem át őket és per kötőjel vagy férkőzzek a bizalmukba :D
http://www.twitch.tv/boscolovesyou/c/5930392
http://www.twitch.tv/boscolovesyou/c/5930439
http://www.twitch.tv/boscolovesyou/c/5930422
http://www.twitch.tv/boscolovesyou/c/5930460 -
KillCool #303 Tegnap az egyik szekrénybe találtam egy "0 db Battle Royal" ticketet :) -
StrikeFor #302 Servers will be going down at 2:00PM with an approximate downtime of up to 2 hours. Servers should be returning around 4:00PM Pacific.
The update includes the following fixes:
Fixed issue with loot rules which were preventing spawning items inside containers
Metal Gate should now work properly
Floating Arrows should no longer cause damage or obstruct vehicles.
Structures are now more resistant to damage
Zombies should no longer slide or attack while knocked down
Dragging a stack of items that was too large to fit in your inventory would not move any of the stack. It now tops off as much as it can fit
Fixed issue where the inventory wouldn't accept the maximum it could hold when picking up items from proximity/containers.
The dew collector should work now, seriously
Adjusted many items so that they will stack in the inventory properly
Added a recipe for a Metal Door that is more durable than a wooden door
Additional server list sorting options are now available
The inventory option "Delete" has been removed
“Drop”, “Unload” and “Place” inventory options have been removed from proximity items
Rebalanced melee damage, including fists
Enabled melee headshot damage for NPC's and players
Fixed issue with the Runamok Toxic Cavern container not working
Stagnant water can now be purified in barbecue.
Bear meat can now be cooked on a barbecue.
Rabbit stew can now be cooked. It now requires cooked rabbit meat instead of raw rabbit meat.
Hammers, wrenches, and combat knives can now be melted down into bars inside of a furnace.
Some larger items like the machete and AR15 now yield more metal bars when melted in a furnace.
Animal traps now take damage.
The animal trap recipe now require four nails.
Fixed picking overlapping blackberry bushes where players sometimes had crouch to pick them successfully
Fixed event tickets so that tickets found in the world are granted and the name and count show up properly
-
#301 Jaj a Sony ilyen...elég csak a PSN-re gondolni. :) Attól, hogy nagy neve van, elég szétszórtak ilyen téren. -
StrikeFor #300 szakértelem csúcsponton :
John Smedley @j_smedley · jan. 20.
Patch is going out tmw now. We found a problem that needs extra time to check out.
majd
John Smedley @j_smedley · jan. 20.
Sorry for not getting the patch out tonight. We are close but one piece needed some extended testing. Tmw for sure. Earlier the better
majd
John Smedley @j_smedley · 8 ó 8 órával ezelőtt
Looks like a bug slipped in we are fixing fast. Coming down briefly
aztán
John Smedley @j_smedley · 3 ó 3 órával ezelőtt
Still working on 2 issues. Sorry for the extended downtime. Kind of issues that must be solved and not just go back to last patch.
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.01.21. 11:52:28 -
StrikeFor #299 ahhoz képest,hoyg SONY és van pénz kibaszott lassúak a pecseléssel meg a szerverek karbantartásával is.......... :( -
KillCool #298 Ha hazaérek felveszlek -
#297 G28-al kidob. El sem indul
Bár a szerverek ugye most nem elérhetőek. -
KillCool #296 Nem úgy sikerült az éjszakai patch ahogy tervezték. Elvileg hajnal 2 re ígérték a startot de szerver problémák vannak.. -
#295 Egyenlőre még töltöm. 4 perc múlva megtudom. :D