777
-
StrikeFor #214 Lirik Twitch streamjén 62000 ember :D OMFG -
Nagyon izgultok egy újabb alfa játékra :) aludjatok, reggelre talán elindul, vagy még akkor is egy óra lesz hátra :) -
StrikeFor #212 még 1 óra...............a K életbe
szánalmas......"fasza" előjelek
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.01.15. 21:56:18 -
most ez mi?:D mindig ha 1 óra lesz hátra átrakják 2-re? :D -
7days #210 vicc egy pöttyet, de nem kiugróan. más is késett már. -
Ironman2 #209
-
StrikeFor #208 LOL most mondták még +1 óra :D tehát már 22:00 -
StrikeFor #207 lehet csúszik megint.........
de sztem a szervereknek GG :D -
Since #206 Kíváncsi vagyok én is :) -
Ironman2 #205 Még 1 óra a feloldásig! Steam szerint -
Ironman2 #204 Khm..
H1Z1 off/wirág topik:
http://sg.hu/forum/tema/1420812715 -
bundaskenyerrrr #203 map
csak más a színe :P
Utoljára szerkesztette: bundaskenyerrrr, 2015.01.13. 22:52:10 -
szabi07 #202 TÉRKÉP ha nem is tökéletes! -
Eddig én is agyaltam a vételen de szerintem is kezdenek át esni a ló túloldalára.
jobb lett volna a b2p. -
Kb most ment el a kedvem a játéktól ... már most rossz nézni ezt a sok szutyok dolgot, főleg miután fizet érte az ember. -
igen usd = euro ... -
amúgy a szokásos az árazás?
tehát ami 20 dodó az nálunk 20 ajró? :D -
DamienPicur #197 Koszonom a gyors infot. -
This Standard Edition Bundle ($19.99 USD) grants you:
- Early Access to H1Z1
- 3 Event Tickets (Roughly $2.97)
- 1 Key (Unknown Cost)
- 2 Crates (Unknown Cost)
The Premium Edition Bundle ($39.99 USD) grants you:
- Early Access to H1Z1
- 25 Event Tickets (Roughly $24.75)
- 3 Airdrop Tickets (Unknown Cost)
- 4 Keys (Unknown Cost)
- 6 Crates (Unknown Cost)
- Exclusive Aviator Hat Crafting Recipe
Keys & Crates
- Keys open crates.
- Crates are cosmetic only
- Crates can be earned over time (length unknown)
Tickets
Top 1/3rd (roughly 10 players) of a Battle Royale gamemode round (32 players) will receive another "ticket" as a "payout" (reward).
"Event Tickets" are Pay-to-Play (valued at $0.99 each USD) but can drop in-game for free. SOE has not released specifics such as ticket duration (ie. potential number of rounds) or in-game drop-rate.
forrás
Utoljára szerkesztette: Győri Devi, 2015.01.13. 00:13:37 -
DamienPicur #195 Haliho,. Valaki tudja hogy mi lessz a kulonbseg a ket megvasarolhato verzio kozott,, es hogy ezek a ticketek meg egyeb dolgok amiket a steam-en irnak mire is lesznek jok,. Nagyon varom a jatekot de fogalmam sincs melyik eri meg jobban, bar meg az arat sem lattam,.
Ha valaki tud valami bővebbet azt meg koszonnem. -
kb :D :D ne alacsonyítsuk már le ennyire a h1z1-et :D
amúgy az inFOStation-t csak csítZ-nek hívjuk haverokkal... szánalmas!
na de, reméljük egy jó lesz! :) -
A WarZ avagy az Infestation a túlélős játékok legalja kb... H1Z1-ből egy videó megnézése több élményt nyújt, mint azzal a foshalommal játszani... -
A WarZ egy másik zombis játék. Arra gondolt sztem hogy olyan stílusjegyeket vesz fel a game mint ami a WarZ-ra jellemző. Amikor anno az UT4 kijött arra meg azt mondták páran hogy quake-esedett. -
bundaskenyerrrr #191 "már most Warz-sedik el a játék?"
ez mit jelent? -
egyre jobban az az érzésem hogy nem veszem meg az EA-t.már most Warz-sedik el a játék.És valahogy a beígért alpha content sincs jelen úgyhogy eddig ugyanannyit ér mint a dayz.
egy negyedkész játékért nem adok ki még egyszer pénzt,inkább beleölöm a gta-ba vagy veszek belőle valami mást.És ez eleve ingyenes lesz kb nyár végére -
A hétvégén volt livestream devekkel és ott mondták, hogy kifejezetten kozmetikai dolgokat lehet majd venni és szerezni ládákból. Mondjuk én még szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatosan. -
nagyon remélem hogy nem cseszik el ilyesmivel -
Since #187 Én arra lennék kíváncsi hogy az ingame shop csak kozmetikai itemeket fog tartalmazni vagy lesznek benne olyan dolgok is ami megkönnyíti a túlélést. Ugyanis nem szeretnék érte fizetni ha a végén P2W lesz a játék. -
mocskosul várom! :D bár a korábbi próbálkozások után nem merem egyből megvenni :D -
+ráadás:
-
Azoknak akik nem tudnak várni. -
bundaskenyerrrr #183 holnap stream:
https://www.h1z1.com/news/pre-ea-survival-stream
Utoljára szerkesztette: bundaskenyerrrr, 2015.01.08. 22:06:15 -
legjobb arma mod :) -
szerintem jó lesz az , néha egy kis vérfrissítésnek , egy - egy kört letolni rajta... Arma 3 nál is rettentően tetszett. -
Since #180 Igazából nem látom értelmét, de biztos sokaknak tetszik ez a mod -
Ez nagyon jó húzás lesz... Battle Royale -
-
Since #177 Mondjuk pozitívum, hogy a PS2 motorja fog a játék alatt futni ami egész szépen van optimalizálva :) -
Jaj, Isten ment már ezektől, majd ha kész lesz akkor szenvedünk vele :) -
a gáz szerintem már most ott van, hogy ha tegnapra volt kiírva az eredeti megjelenés, akkor ez is halom fos lehet, ha 1 hónap kell még, hogy ki merjék adni.....:S félek tőle sajnos