H1Z1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Nem tudom, hogy ilyen korlátozottak a lehetõségek, vagy a kipróbálók korlátozottak?
tutituti
és egy nem hivatalos gameplay(páran kipróbálhatták):

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

tutituti
a tegnapi livestreamen csak a gameplay

tutituti
Mert mérges😊

Malakai
Kösz, én csak az elejét néztem a 12 órás streamnek, amikor bemutatták a csapatot.

@s1lkforrent: Mert az élõ szövet rohad a fémvázon.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

s1lkforrent
Miért világít a bácsi szeme?

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

Támogatom!
tutituti
banner?találtam,nem saját

tutituti
lista amit eddig megtudtunk:
http://www.reddit.com/r/h1z1/wiki/index

tutituti
pisztoly és sör

tutituti
vadcsapda

szintén zenész
tutituti
machete,m1911,m4a1.Ezeket lehet craftolni

tutituti
Egyre jobban azt érzem hogy ez a játék amit kerestünk.gyors erõõs zombik amik miatt a KoS kiszorul és inkább a csapatmunka dominál.

Lesznek attachmentek a fegyverre.távcsõ stb.
Fasza ötletek is vannak.nagy épületek amik bejárhatóak és nem kell izom vas alá.Na meg f2p(méglehet befeccölök a early alpha-ba is ha így folytatják).És remélem nem tudják feltörni majd.

tutituti
Az Új gameplay!

tutituti
a szõke csaj mutogatott valamit de épp el kellett mennem wc-re..

fáról kép:

Malakai
Az interior nem volt még meg, a lakások alaprajzait nézegette épp, hogy hogyan oldja meg.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

tutituti

tutituti
a kivágott fák eldõlnek és agyonüthetnek.igen jó ötletek vannak benne.Sajna az interiorról lemaradtam.

tutituti
azért az öt szintes épület amit be lehet járni,azért elég kemény

tutituti

Akkor ok<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Malakai
Rosszul.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Unity engine ez is ha jól látom

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

tutituti
egészen pontosan ebben a pillanatban kezdõdött

tutituti
cirka tíz perc és kezdõdik!
http://www.twitch.tv/h1z1

Ha jól olvastam ma este lesz egy közvetítés. PT 9 am az ha jól számooltam este 6 Magyar idõ szerint.
Fpocok
Bárcsak annyi forintom lenne, ahányszor ezt hallottam valahol. Lenne már vagy 20Ft-om.

Még parásabb video jött ki:

http://www.gamestar.hu/h1z1-ez-a-jatek-para-lesz-video.html

Na hát ez tényleg alakul! Odavágnak rendesen a DayZ-nek! Engem idegesít nagyon az a játék,kicsit túl van komplikálva benne minden,inkább szimulátor,mint arcade a DayZ.

Panzeradler
Eddig jónak tûnik!
tutituti
50 perces gameplay!

Omlás
Nem egy esetben volt már, hogy fizethetsz a korai hozzáférésért holott maga a game f2p lesz 😊 Ezzel támogatod a fejlesztõket ha úgy érzed + idõ elõtt kipróbálhatod a stuffot ha türelmetlen vagy. Márpedig ha tetszik amit amit mutatnak és mûködik a PR akkor bizony türelmetlen lesz az ember és megveszi. Plusz most õszintén mi az a 20$? Van rá igény különben nem csinálnák 😊 Lásd EQN Landmark stb. És mivel ez is a SOE égisze alatt fut mint az EQN így hasonló lehetõségekre lehet itt is számítani a korai hozzáférés terén szerintem.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Inkább lesznek benne fizetõs tartalmak,meg cuccok továbbra is!

Fpocok
Megszedik magukat az early access alatt aztán leszarják az egészet.

Ha teljesen free-to-play lesz,akkor ki fog fizetni érte az elején???

bosco05
PS2-nek mi is lenne a riválisa? Csak mert én nem tudok arról, hogy egyáltalán hasonló koncepció valaha is létezett volna.
s1lkforrent

Mert a PS2.. ütött minden riválist?<#wilting>

Smedley-nek már azt sem hiszem el ha kérdez.<#shakehead>

\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate

milk4
Mondták, hogy nem mutatnak/mutathatnak meg mindent ami eddig belekerûlt a játékba.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

M313R
Teljes mértékben! 😊

&#9658;&#9658;^._.^&#9668;&#9668;

bosco05
Egyetértünk akkor abban, hogy jó lenne egy ilyen játék, de jelenleg nincs 😊
M313R
Tudom, én se mondtam mást.

bosco05
A Rust nem az Arma motorját használja, hanem a Unity 5-öt.
M313R
Nekem is az a bajom, hogy aki ezért a zsánerért (sandbox hardcore survival game) van oda az választhat lelkes de pénz nélkül fejlesztõ moderek munkái közül az egyébként is ezer sebbõl vérzõ ARMA 2 vagy 3 alá vagy megveheti a DayZ/Rust játszható tesztverzióit amik közel se mutatnak pillanatnyilag akkora fejlõdést mint amekkora bizalommal állt feléjük a közösség a kezdetekkor.
Ebbe a mostani állóvízbe robbanhatott volna be a H1Z1 egy komoly kevésbé vagy másképp bugos MMO motorral, egy óriási, tapasztalt kiadóval, megfelelõen nagy és tõkeerõs fejlesztõcsapattal.
Erre melyik utat választják? Kis csapat, majdhogynem amatõröknek kikiáltva magukat és pre-beta kiadás ala DayZ standalone/Rust. Gondolom õk is beszedik a maguk milliószor 20 dodoját az elsõ pár hónapban aztán szépen, lassan, kényelmesen pakolgatják bele a fejlesztéseket hiszen a pénz már ott pihen a bankban. Remélem, hogy csak az eddigi rossz tapasztalat beszél belõlem és mondjuk fél év múlva jól kiröhögöm magam a rosszhiszemûségemért de eddig nem ez a helyzet az említett játékok kapcsán. Nem akarok negatív lenni csak SOE-tól sokkal de sokkal többet és mást vártam még a Planetside 2 után is mint ezt az early access bohóckodást/lehúzást/tesztelgetést, lelkes de amatõr színvonalat.

bosco05
A DayZ mod nem alfa... Az Infestation nem alfa... Nem fejlõdik sehova se a Rust, se a DayZ... Ez nem lesz egyik pillanatról a másikra bugmentes, fõleg ha az alapokat nem sikerült még letenni.
<#confused>

Amíg alfa az is marad!

bosco05
Nekem minden megvan eredetiben, tehát nem kell bemutatni. Bugos szarhalom az összes...