777
  • StrikeFor
    a loot boostolás elég FAIl-lett.....még most sincs sehol semmi :P
  • Since
    Ami nekem nem tetszik, hogy elég erős P2W szaga van a játéknak. Mégpedig tudsz kérni "Airdrop"-ot amiből eshet fegyver illetve töltény is, bár az igaz, hogy az Airdrop-ot könnyen észre lehet venni, így mások is elmehetnek érte, tehát nem biztos hogy Te kapod meg a lootot. Nagyon vegyes érzelmeim vannak, mivel mindig azt mondogatták, hogy nem lehet fegyvert illetve töltényt venni a játékban, bár igaz, hogy ezt nem a shoppol vásárolod meg, hanem a "levegőből" esik...
  • tutituti
    ígyígy.A warz-ben ment hogy fasza csak bugos meg jó lesz ez még.nem lett
    Dayz(SA) ott is hitegettük egymást,hol tartunk farming simulatorba előbb integrálnak zombit meg négy fegyvert és stabilan menne.Elég nagyot hasalt az is eladás és értékelésben is.MEgnéztem arma2 dayz mod újra virágzik a standalone meg süllyed el.nem kár érte.
    És arma3 meg még dob is rajta.

Én már csak azt várom hogy a State of Decay srácok hátha mutatnak valami jót,ha nem akkor leteszek a zombis játékokról úgyis lassan kifutóban ez az era
  • Panzeradler #251
    Pontosan ugyan ez volt DayZ és Warz topikban is az elején Kiváncsi leszek, a véleményekre 1-2hét után is, elfogy a pénz ezért fegyver és gear lesz marketben és előkerülnek a cheatek is és majd soe nézz mint a moziban, hogy hát mit is kéne tenni ellene.
    Utoljára szerkesztette: Panzeradler, 2015.01.17. 11:35:42
  • oneal1
    mindezt úgy mondod, hogy ki sem próbáltad :)

szerintem hangulatban messze odaveri a konkurenseit és sokkal felkészültebb mint anno a többi ilyen gém volt kiadáskor.

nagyszerű az irányvonal amit megcsináltak véleményem szerint, aztán rajtuk múlik, hogy hogyan is élnek ezzel.
    Bugok vannak persze mert egy alfa, kb 2 hónapja mondják hogy aki nem akar tesztelni és hibákat látni az majd a véglegessel játszon :)

erre fel annyi a sírás, hogy csak röhögni tudok rajta, sok ostoba :)
  • bosco05 #249
    Egyébként én ezt nem tapasztaltam, pedig bent voltam jópár órát... Nem csak bogyókat lehet enni, a többi sokkal jobban feldobja az értékeket, igazából a bogyó az valóban csak időhúzás, meg lehet belőle craftolni ezt azt :)
  • bosco05 #248
    Igazából a játéknak sok baja nincs, a szerverek nem bírják a terhelést.
  • Laza
    Elnézve a streameket, most komolyan kiadtak megint egy ilyen összetákolt állapotban lévő játékot? Erre a stílusra most már örökké ez lesz a jellemző, hogy negyedkészen kirakják, aztán szenvedjen vele a nép? Ennyire kell a pénz egy SOE játéknak, hogy így húzzák a népet? Csak gratulálni tudok megint a tömegeknek, akik előre finanszíroznak egy ilyen tákolmányt.
  • Ironman2
    jó neked! majd csinálj képeket!
  • StrikeFor
    jaja evőszimulátor 2015
  • 7days
    amúgy még egy kicsit evőszimulátor, de alakul az, most is nyomtak rajta egy frissítést.
  • 7days
    éhezni meg nem tudsz annyi blueberry van az erdőbe+ a városba kaják, a kis helységeknél az erdő lehet jobb meg sokan vannak kilútolnak mindent az a gond, majd ha lesz több szerver, jobb lesz
  • 7days
    Sikerült belépjek csináltam egy íjat egy zsákot amibe lehet pakolni meg nyilvesszoket
  • 7days
    Fúú hát szinte az összes szervernél sor van...
  • 7days
    ha kell az oroszból hozott odaadom 20dolcsiért :D
  • 7days
    Most léptem be a játékba keresek egy szervert
  • Ironman2
    Ne idegesits már!
  • 7days
    http://www.twitch.tv/ebeni92
    Ő meg bejutott
  • tutituti
    na mit mondtam?
    faszom hogy nem tudnak egy rendes survival zombi játékot összekalapálni amiben nem a pénzértfegyver játszik és nem három évig early alpha állapotban van...
  • StrikeFor
    aki jót akar szórakozni

http://www.twitch.tv/lirik
  • sirpalee
    Gondolkoztam azon, hogy kipróbálom. Most akkor működnek már a login szerverek, vagy sem?
  • StrikeFor
    jótanács mára: NE VEGYÉTEK MEG!!!!!!!!!!
  • 7days
    Oroszból vettem 21 dollárért(prémiumot) a giftet, de nem megy az aktiválás, cumi.
    Utoljára szerkesztette: 7days, 2015.01.16. 16:10:36
  • XenHai
    Más forrásból meg lehet venni a gamet olcsóbban?
    Nagyon jól néz ki a game de aggaszt kicsit ez az airdrop mizéria.
  • 7days
    Orosz steam giftet lehet valahogy aktiválni ezen a szent földön? a vpn-t próbáltam, de így is azt írta nem evilági vagyok.
  • StrikeFor
    15 másodpercenként fogy 1% kaja és pia úgy,hogy gugol a karakterem nincs kombatban és nem csinál semmit! O_O anyááád :S :((
  • StrikeFor
    tudtok már tüzet rakni?

valahogy lehet pálcákbnól csiholni,de hogyan ? :P
  • Ironman2
    Nálam nincs,az adblock blokkolja őket :)
  • Fpocok
    Bazmeg ez a GS oldal mekkora egy rakás szar. Még szarabb, mint legutóbb (mégtöbb reklám a pofámba)
  • Győri Devi
    John Smedley redditről: "So if you think it's P2W don't buy it. Don't play it." Az ilyen hozzáállásról nem is tudom mit lehetne mondani... reddit link

Amúgy szánalmas amit művelnek. Azt mondja nem fair, hogy régi posztokat hoznak fel az emberek amikben még azt mondta, hogy csak kozmetikai dolgokat lehet majd venni, és hogy ezen az oldalon (8. pontot olvassátok) leírják, hogy lehet fegyvereket is vásárolni. Ezt még akkor el is fogadnám, ha nem ugyanazon a napon említették volna a játékkiadással, illetve a múlt hétvégi livestreamen nem mondták volna azt, hogy nem lesz p2w...
    Utoljára szerkesztette: Győri Devi, 2015.01.16. 12:34:58
  • oneal1
    nekem múködik :)

2 óra játék után azt kell mondani, hogy sokkal előrébb jár mint elődjei ebben a fázisban.

• Ironman2
    Nem múkodik:

http://www.gamestar.hu/h1z1-soe-steam-early-access-gondok-toplista.html
  • StrikeFor
    szedsz 20 áfonyát akkor azt úgy eszed meg ah 20x ráklikkelsz :S
  • StrikeFor
    na hát megnéztem: összeségében nagyon bíztató! ,DE és most a fekete leves :P

sacc/kb 12-15 perc alatt éhen/szomjan halsz :P kuuuuuurva gyorsan fogy a folyadék+kaja
    kaja szinte semmi..........gyűjtheted az áfonyát ,de amint megeszed és tölt 1%-ot már le is ugrik! nagyon elkalibrálták a fogyást, voltaképp folyamatosan enned-innod kell :S

nem lehet konfigolni a billentyűkiosztást :(( ez ultragáz
    a hangokat túl messziről hallod,borzalmasan zavaró olyan mintha folyton jönne valaki
    a Zombik,vadállatok össze-vissza laggolnak :P
    a harc kicsit nyögve nyelős
    nagyon,nagyon nagyon kevés az inventory hely.......alig lehet nálad valami.....bag vagy upgrade ruházat meg sehol, láttam már vagy 80 játékost ,de senkinek nem volt hátitáskája és mindenki az alap ruhában volt, az oké,hogy ne legyen nálad 8 puska meg 3-om RPG ,de a craft materialokból is alig lehet nálad elraktározni sem lehet,szóval szar :P

majd még folyt.köv :)
  • XenHai
    De sajnos az! Mindenhol azt írták ,hogy az airdrop nem add majd fegyvert és lőszert . Ehhez képest szarásig van velük....
    Utoljára szerkesztette: XenHai, 2015.01.16. 09:01:42
  • Fpocok
    Olvasom a steam értékeléseket és mindenki azt írja, hogy P2W. Reméltem, hogy nem ez lesz a helyzet.
  • bosco05 #218
    leszámítva hogy 4 órája próbálok belépni és nem lehet :D
  • oneal1
    amúgy nézegettem most a stream-eket, ez a dolog már előrehaladtabb most kiadáskor mint a warz vagy dayz volt.

mindenki elvan vele egyenlőre :)
  • Győri Devi
    Az új trend. Fizetsz, hogy teszteld a játékukat. :D
  • Lacika1992
    Csak az early acces-ért kell fizetni, a teljes játékért nem kellesz?
    Ez mi faszság.....