777
-
Since #174 Kíváncsi leszek, viszont írták hogy eléggé kezdetleges verziót fogunk kapni ami érthető is... Meglátjuk hogy mi lesz és hogy mennyibe fog kerülni. -
#173 hivatalos oldalon azt írják hogy 01.15.15 ...... -
#172 hamacs?:D -
szabi07 #171 igen-igen.
De hol s mikor?
steamen én még semmit nem látok,h1z1.com on sem reddit en sem soe-n sem :-(
Vajon mi a terv? Hogy kívánják elindítani a útjára ezt a játékot? egy konkrét start crash -el? -
#170 Ma megjelenési dátum ugye nem felejtette el senki! -
#169 -
szabi07 #168 Igen nagyon belassult a kommunikáció! Ha esetleg valakit érdekel a epoch mod arma 3 hoz dec 1 én indul elméletileg public alpha szinten.
Akkor teszik nyilvánossá a szerverfájlokat. A fejlesztő ezt ígérte. Remélem tudunk indítani Magyar szervert nem kinti béreltet hanem sajátot. -
#167 nem sok.a blogok meg vlogok is csak kertelnek.ezért bosszúból megvettem a Miscreated-et.De az meg még nagyon nagyon alpha úgyhogy most a Z játékokat pihenőállásba raktam. -
#166 Csendben halkan heggesztik szerintem.
A hivatalos oldalukon egy két morzsát elszoktak szórni. -
#165 ezzel mizu?
elfogyott a lendület? :S -
#164 jármű muri
dev poszt:
https://www.h1z1.com/news/h1z1-dev-blog-kris-roberts-truck
Devlog:
-
#163 Én még azért kivárok ezzel ... az, hogy baromira elnagyolt az egész, nem igazán tetszik ez a méretarány ... elvész a 'valóságossága' ... elég csak megnézni a lenti videót és abban az utakat, parkolót, stb ... mintha Guliver lenne a majdnem óriások világában :) -
#162 Kezd olyan érzésem lenni mint a dayznél, KIVÉVE ,hogy ebből még nem csináltak lehúzásos pénzbeszedős eladást.
Ami késik az nem múlik mondjuk. Nagyon tetszik pedig , rengeteg lehetőség van ebben is... remélem nem jut a többi alpha - béta - gamma játék sorsára. -
szabi07 #161 Vagy itt de túl sok infót ne várjon senki! Azt legalább tudjuk, hogyan tudnak majd adminok addolni maguknak tárgyakat meg teleportálni továbbá, hogy az autó nem megy aksi nélkül, a aknát gyújtóval tudod aktiválni de a épületekben semmilyen kárt nem okoz! Na meg a whisehunt srác mennyire nem tud lőni
Elnézés, ha nyers és kritikus voltam de egy hónapnyi hallgatás után több infót vártam az előre egy héttel beharangozott közvetítéstől. -
bundaskenyerrrr #160 új videó:
twitch.tv/h1z1/c/5224666
(linként még nem tudok betenni semmit 30 napig, mert SG nem engedi biztonsági okokból. új tag vagyok.)
Utoljára szerkesztette: bundaskenyerrrr, 2014.10.03. 09:56:22 -
Ironman2 #159 Október 2-án jön egy gameplay stream:
http://www.twitch.tv/h1z1 -
#158 Dolgoznak, nem dumálnak :) -
szabi07 #157 Valaki írta redditen, hogy a várható megjelenés okt 25.
De én nem venném komolyan. -
#156 volt egy devblog de semmi extra:
bár a honlapon volt frissülés:
https://www.h1z1.com/news/h1z1-dev-blog-jimmy
-
#155 Nagy a csend. -
szabi07 #154 Kezd alakulni de sok a kérdőjel.
Engem a építkezés része érdekel inkább abból keveset mutatnak.
Meg nem tudom, hogy mi van az ajtókkal mert mintha valami hibát említettek volna régebben. -
Ironman2 #153 Na a DayZ-nek annyi! -
szabi07 #152 -
#151 De meg kell állnom, erősleszek nem veszem meg !
The Crew meg a GTA 5 -re fáj a fogam , valami csini kis gyüjtőiben
Meg ugye a h1z1 levezetésnek .
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.08.22. 15:16:58 -
#150 Mondjuk a multi kódja még nem a legjobb :) -
#149 Óóó félre ne érts, terrariát imádom, annak meg van a maga kis világa, de egyszerűen a minecraft nem adta át , legalábbis nekem, na mind egy várjuk inkább ezt, de lehet addig 7daysre be kéne fizetni még is valami túlélős világban elütni az időt ha már itt mindenki azt preferálja -
#148 Én az MC-t is szeretem ... de nem feltétlen ahogy kinéz, és nem is a pure építkezést, hanem a kaland/túlélés részét, a földalatti barlangrendszerek kutatását, és hogy szabadon formálhatom a terepet.
Mivel 25+ éve játszom, engem ezek a kinézetek nem zavarnak ... de szerintem mint a 20 (vagy akinek több) ujjunkat megnyaltuk volna, ha 20 évvel ezelőtt ilyen játékokat kaptunk volna a kezünkbe (MC, Terraria, stb). Én az MC-be beletettem egy 50 órát, a Terráriába 35-öt, amit végig élveztem, ennyit simán megért :)
Legutóbb néztem, ez a zombis is már teljesen jó, az elején még nagyon fapados volt ... meg iszonyat drága ... mondjuk hozzá lehet jutni olcsó(bb) helyekről. -
#147 Igen valószínüleg ez lesz a baj, a 7day to diet kipróbáltam virágboltos verzióban , tudom azóta millió egy javítás meg teljsen átalakult mineden, úgy ahogy olvasgatom a topikját, de a minecraft se kötött le a maga kis kokás világával, olyan mintha vissza ugranék 20évet a játékiparban. -
#146 Mondjuk nekem megvan a 7 days to die, és jó kis játék az :)
Tegyük hozzá, tök más, mint ezek ... az inkább egy Zombis MineCraft :) -
#145 Inkább üljenek még rajta, nem is kell ae legyen, de végre adjanak ki egy épkézláb játékot a témában.
Engem még ez a sok infóáradat és videózás is zavar egy null állapotban lévő játéknál. Csinálják és majd jelenjen meg ha kész. Addig ne is halljak róla :)
Addig meg majd hűtöm magam a Dead Rising 3-al coop-ban, már elő is vásároltam :) -
#144 hát megy a találgatás a redditen,de elvileg sok hibát találtak benne és szart nem akarnak a kezükből kiadni.ülnek rajta picit.
közben meg jött update és egy rakat cucc.( #132 )
Remélem Q3 körül jön tehát úgy ősz vége felé már megvehető.Én is berendelem előbb. -
#143 Őszről volt szó early access alpha kapcsán, de ez sem hivatalos.
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2014.08.21. 20:48:04 -
#142 Jólvan, szeretném támogatni őket, tehát meg fogom venni a korai hozzá férés jogát.
Amúgy most hányadán állnak, utoljára valami olyasmi hagyta el a házuk táját, hogy őssze fogják kidobni , ugye? -
#141 ha kijön a h1z1 akkor szólok és mehetünk együtt, mert ugyanezt mondom én is.eddig csak hitegetés ment és ahogy nézem ez fogja a legtöbbet nyújtani még úgy is ha csak annyit raknak bele amennyi most van.
Utoljára szerkesztette: tutituti, 2014.08.21. 19:43:33 -
#140 Kiváncsian várom mit hoznak ki ebből, eddig kb. az összes ilyen túlélős moslékban csalódtam , tisztelet a kivételnek (dayz2 mod...) elötte volt War-z amit infestation lett, tele csalóval és mellesleg semmi nem történik vele a pénzlehúzáson kívül, dayz SA a másik, Rust meg a 7daytodie, hála az égnek lebeszéltem magam a vásárlásukról, stompingland az maga a zsákutca, Unturned meg hááát sose voltam oda a kockákért... -
#139 dettó
Utoljára szerkesztette: tutituti, 2014.08.21. 19:22:48 -
#138 Lassan kezdem megbánni ,hogy megvettem a dayzt, így fél év után lehúzásnak érzem...
Ezt legalább nem 0 tartalommal fogják az arcunkba tolni korai hozzá férés címen. -
#137 Ez egyre jobban tetszik!
Várós nagyon. -
szabi07 #136 Alakul a szakálmakál sok dolgot megmutatott érdemes lenne összeírni! -
Ironman2 #135 Ez már most jobb mint a DayZ!