777
  • Since
    Kíváncsi leszek, viszont írták hogy eléggé kezdetleges verziót fogunk kapni ami érthető is... Meglátjuk hogy mi lesz és hogy mennyibe fog kerülni.
  • oneal1
    hivatalos oldalon azt írják hogy 01.15.15 ......
  • oneal1
    hamacs?:D
  • szabi07
    igen-igen.
    De hol s mikor?
    steamen én még semmit nem látok,h1z1.com on sem reddit en sem soe-n sem :-(
    Vajon mi a terv? Hogy kívánják elindítani a útjára ezt a játékot? egy konkrét start crash -el?
  • tutituti
    Ma megjelenési dátum ugye nem felejtette el senki!
  • tutituti
  • szabi07
    Igen nagyon belassult a kommunikáció! Ha esetleg valakit érdekel a epoch mod arma 3 hoz dec 1 én indul elméletileg public alpha szinten.
    Akkor teszik nyilvánossá a szerverfájlokat. A fejlesztő ezt ígérte. Remélem tudunk indítani Magyar szervert nem kinti béreltet hanem sajátot.
  • tutituti
    nem sok.a blogok meg vlogok is csak kertelnek.ezért bosszúból megvettem a Miscreated-et.De az meg még nagyon nagyon alpha úgyhogy most a Z játékokat pihenőállásba raktam.
  • SweeneyTodd
    Csendben halkan heggesztik szerintem.

A hivatalos oldalukon egy két morzsát elszoktak szórni.
  • oneal1
    ezzel mizu?

elfogyott a lendület? :S
  • tutituti
    jármű muri
    dev poszt:
    https://www.h1z1.com/news/h1z1-dev-blog-kris-roberts-truck

Devlog:
  • Laza
    Én még azért kivárok ezzel ... az, hogy baromira elnagyolt az egész, nem igazán tetszik ez a méretarány ... elvész a 'valóságossága' ... elég csak megnézni a lenti videót és abban az utakat, parkolót, stb ... mintha Guliver lenne a majdnem óriások világában :)
  • SweeneyTodd
    Kezd olyan érzésem lenni mint a dayznél, KIVÉVE ,hogy ebből még nem csináltak lehúzásos pénzbeszedős eladást.

Ami késik az nem múlik mondjuk. Nagyon tetszik pedig , rengeteg lehetőség van ebben is... remélem nem jut a többi alpha - béta - gamma játék sorsára.
  • szabi07
    Vagy itt de túl sok infót ne várjon senki! Azt legalább tudjuk, hogyan tudnak majd adminok addolni maguknak tárgyakat meg teleportálni továbbá, hogy az autó nem megy aksi nélkül, a aknát gyújtóval tudod aktiválni de a épületekben semmilyen kárt nem okoz! Na meg a whisehunt srác mennyire nem tud lőni
    Elnézés, ha nyers és kritikus voltam de egy hónapnyi hallgatás után több infót vártam az előre egy héttel beharangozott közvetítéstől.
  • bundaskenyerrrr
    új videó:

twitch.tv/h1z1/c/5224666

(linként még nem tudok betenni semmit 30 napig, mert SG nem engedi biztonsági okokból. új tag vagyok.)
    Utoljára szerkesztette: bundaskenyerrrr, 2014.10.03. 09:56:22
  • Ironman2
    Október 2-án jön egy gameplay stream:

http://www.twitch.tv/h1z1
  • Laza
    Dolgoznak, nem dumálnak :)
  • szabi07
    Valaki írta redditen, hogy a várható megjelenés okt 25.
    De én nem venném komolyan.
  • tutituti
    volt egy devblog de semmi extra:

bár a honlapon volt frissülés:
    https://www.h1z1.com/news/h1z1-dev-blog-jimmy

• XenHai
    Nagy a csend.
  • szabi07
    Kezd alakulni de sok a kérdőjel.
    Engem a építkezés része érdekel inkább abból keveset mutatnak.
    Meg nem tudom, hogy mi van az ajtókkal mert mintha valami hibát említettek volna régebben.
  • Ironman2
    Na a DayZ-nek annyi!
  • szabi07
  • SweeneyTodd
    De meg kell állnom, erősleszek nem veszem meg !

The Crew meg a GTA 5 -re fáj a fogam , valami csini kis gyüjtőiben

Meg ugye a h1z1 levezetésnek .
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.08.22. 15:16:58
  • Laza
    Mondjuk a multi kódja még nem a legjobb :)
  • SweeneyTodd
    Óóó félre ne érts, terrariát imádom, annak meg van a maga kis világa, de egyszerűen a minecraft nem adta át , legalábbis nekem, na mind egy várjuk inkább ezt, de lehet addig 7daysre be kéne fizetni még is valami túlélős világban elütni az időt ha már itt mindenki azt preferálja
  • Laza
    Én az MC-t is szeretem ... de nem feltétlen ahogy kinéz, és nem is a pure építkezést, hanem a kaland/túlélés részét, a földalatti barlangrendszerek kutatását, és hogy szabadon formálhatom a terepet.

Mivel 25+ éve játszom, engem ezek a kinézetek nem zavarnak ... de szerintem mint a 20 (vagy akinek több) ujjunkat megnyaltuk volna, ha 20 évvel ezelőtt ilyen játékokat kaptunk volna a kezünkbe (MC, Terraria, stb). Én az MC-be beletettem egy 50 órát, a Terráriába 35-öt, amit végig élveztem, ennyit simán megért :)

Legutóbb néztem, ez a zombis is már teljesen jó, az elején még nagyon fapados volt ... meg iszonyat drága ... mondjuk hozzá lehet jutni olcsó(bb) helyekről.
  • SweeneyTodd
    Igen valószínüleg ez lesz a baj, a 7day to diet kipróbáltam virágboltos verzióban , tudom azóta millió egy javítás meg teljsen átalakult mineden, úgy ahogy olvasgatom a topikját, de a minecraft se kötött le a maga kis kokás világával, olyan mintha vissza ugranék 20évet a játékiparban.
  • Laza
    Mondjuk nekem megvan a 7 days to die, és jó kis játék az :)

Tegyük hozzá, tök más, mint ezek ... az inkább egy Zombis MineCraft :)
  • Laza
    Inkább üljenek még rajta, nem is kell ae legyen, de végre adjanak ki egy épkézláb játékot a témában.
    Engem még ez a sok infóáradat és videózás is zavar egy null állapotban lévő játéknál. Csinálják és majd jelenjen meg ha kész. Addig ne is halljak róla :)

Addig meg majd hűtöm magam a Dead Rising 3-al coop-ban, már elő is vásároltam :)
  • tutituti
    hát megy a találgatás a redditen,de elvileg sok hibát találtak benne és szart nem akarnak a kezükből kiadni.ülnek rajta picit.
    közben meg jött update és egy rakat cucc.( #132 )

Remélem Q3 körül jön tehát úgy ősz vége felé már megvehető.Én is berendelem előbb.
  • Malakai
    Őszről volt szó early access alpha kapcsán, de ez sem hivatalos.
    Utoljára szerkesztette: Malakai, 2014.08.21. 20:48:04
  • SweeneyTodd
    Jólvan, szeretném támogatni őket, tehát meg fogom venni a korai hozzá férés jogát.

Amúgy most hányadán állnak, utoljára valami olyasmi hagyta el a házuk táját, hogy őssze fogják kidobni , ugye?
  • tutituti
    ha kijön a h1z1 akkor szólok és mehetünk együtt, mert ugyanezt mondom én is.eddig csak hitegetés ment és ahogy nézem ez fogja a legtöbbet nyújtani még úgy is ha csak annyit raknak bele amennyi most van.
    Utoljára szerkesztette: tutituti, 2014.08.21. 19:43:33
  • SweeneyTodd
    Kiváncsian várom mit hoznak ki ebből, eddig kb. az összes ilyen túlélős moslékban csalódtam , tisztelet a kivételnek (dayz2 mod...) elötte volt War-z amit infestation lett, tele csalóval és mellesleg semmi nem történik vele a pénzlehúzáson kívül, dayz SA a másik, Rust meg a 7daytodie, hála az égnek lebeszéltem magam a vásárlásukról, stompingland az maga a zsákutca, Unturned meg hááát sose voltam oda a kockákért...
  • tutituti
    dettó

Utoljára szerkesztette: tutituti, 2014.08.21. 19:22:48
  • SweeneyTodd
    Lassan kezdem megbánni ,hogy megvettem a dayzt, így fél év után lehúzásnak érzem...

Ezt legalább nem 0 tartalommal fogják az arcunkba tolni korai hozzá férés címen.
  • XenHai
    Ez egyre jobban tetszik!
    Várós nagyon.
  • szabi07
    Alakul a szakálmakál sok dolgot megmutatott érdemes lenne összeírni!
  • Ironman2
    Ez már most jobb mint a DayZ!