777
  • oneal1
    neked mennek a szerók?

volt éjjel valami nagyobb frissítés de most még áll a dolog, legalábbis nálam nem megy még :D
  • AntiHero
    Na játék beszerezve. :) Aki gondolja majd vegyen fel: antiherohun
  • StrikeFor
    9000!!!!! metal barjuk volt! igen kilencezer!!!!!!!!!!!!/többezer lőszer,rengeteg fegyver meg minden ami csak kell/ én meg nem talál egy kibaszott feszítővasat 3 napig! WIPEoljanak csak mindent! és bannolják az ilyen mocskokat!
    Mindent dupeoltak mit értek a csalók srác most mondja 10000 lőszert deletelt a ládáikból :D

ez az egész egy akkora fémből épült bázis komplexumban ,hogy agyam eldobtam

ez a 4 srác leraidelte a chetareket :http://www.twitch.tv/gerpwns szerintem majd highlightban meg lehet nézni

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.01.21. 08:53:38
  • StrikeFor
    na takarodj

• StrikeFor
    Ó fuck yeYAh! Már sikerült is az item dupe valakiknek ezért valószinüleg WIPE lesz............mondtam én,hogy kicsit durva méretű és felszereltségű fém bázisok vannak.............
  • AntiHero 2010
    Igazából imádom az ilyen játékokat. Csak már félek higy ez is így marad. Dayz-ben 110 óram van, de meg is untam. Nem halad sehova. Elso ilyen játékom az exWarZ volt amit akarmennyire is akartam szeretni...elbaszták. Ez a két játék azóta is megvan..de minek.

Van még a Forest amit imádok, de abban meg kevés a lehetőség egyenlőre.
    Rust kimaradt. (Pedig azt mindenki szereti..csak ott elrémisztet ez a szerver resett dolog. Ha valamit megcsinalok az maradjon már ott!)

Streamelet néztem ebből is a napokban. Tetszik. Hangulatos. Szerintem meg is veszem adok neki 1 esélyt. Aztán ha ezzel is befürdök soha többé nem veszek ilyet.
  • StrikeFor
    http://www.h1z1db.co.uk/items/
  • StrikeFor
    "streamer gyerek 8500 nézővel most mondja: " i am just looking for an Axe or a Machete i was able to find thoose shits all the time but not within theese few days"
  • StrikeFor
    viszont tutira veszem,hogy már valami nagy masszív glitch is van a játékban,mert óriási full fémből készült bázisokat is láttam..........egy pajszer meg 6-8 scrap metal kinyerése után törik......igen arról a crowbarról beszélek amit 2 napja 6-8 óra játékkal specifikusan industrial area közelében töltve töltöttem el............metal pipe esik néha,de azzal nem megyek sokra
  • StrikeFor
    egyelőre érdekes....a hangulat fasza sokféle cumó/craft van benne,de nem találsz semmit :D 2 napja borzalmas a lootdrop......30-40 emberrel találkoztam tegnap meg ma/első kérdésem Crowbar,Axe és senki nem talál....../ Vasárnap meg hétfőn 4-en 2-3 órát nyomultunk nagyvárosban egy órára bekempeltünk Industrial épületekbe és nem találunk semmit....se fejsze se feszítővas......./ez a 2 item a kulcs,mert éles fegyver kell mindenhez a feszítő vas meg a next level fém cumók és azok javítása miatt kellene/

a kaja-pia kurvagyorsan fogy ezt szerintem kár vitatni az a 16 másodperc-1% nagyon beteg........hiába találsz áfonyát vagy kisállat csapdából nyúl húst/ez most az új FAV mindenkinél/ folyamatosan enned innod kell........

A fiókokban,polcokon SEMMI NINCS! ezt még Cohhn twitcher is szóvá tette pedig ő a SOA streamere...........tegnap mondta reméli ma apeccsel fixálják /ami ugye holnap jön :(/

összeségében aki szereti az ilyen játékokat gondolkozzon el a vételen,de ha nem bírod a fejfájást várj amíg csiszolják
  • AntiHero
    A héten. Valószínüleg holnap megveszem. Megyek veled ha gondolod.

Amugy mik a tapasztalatok? Olvasgatom, hogy hamar éhen lehet halni. Ezt javították már?
    Megéri a játék? Vagy ez is ilyen Dayz jellegű fellángolas aztan majd egy fél év mulva is ugyan itt tartunk?
  • StrikeFor
    Játszik valaki Purgatoryn és van kedve bázist építeni?

paszmek az 5. helyról Alt+tab miatt kifagyott a game :S
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.01.20. 14:20:43
  • AntiHero
    Na kicserél velem? Egy Dayz StandAlonet adok egy H1Z1-ért. :D
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.01.19. 21:17:38
  • StrikeFor
    Lirik ma is H1Z1-el tolja! nézzétek helyettem is nekem éjszakai műszak :(
  • StrikeFor
    szerintetek nincs túl sok player a szervereken a map méretéhez képest? folymatosan találkozol playerekkel lehetne kicsit kevesebb, nem?
  • StrikeFor
    "Hunger and thirst vitals have been decelerated. You don't get hungry and Thirsty as fast now!" ez ugye a 17-i peccs nótban lett írva.........ez azért furcsa,mert első nap is16sec volt -1% :P
  • StrikeFor
    hát egyelőre dealelnem kell vele :D
  • Neocortex
  • StrikeFor
    nem tudom leesett-e : 16 sec-->-1%

40db receptet ismerek,már van pár órám a játékban nem az alapfogalamakat és játékmechanimust nem ismerem,de miközben a kibaxott Őzikét lövöd a kocsi tetejéről ahova leraktad a csapdákat és jön a medve meg a nyúl akkor is 16 másodpercenént veszítessz egy 1%energy/hidratációt..........vagy azt is mondhatom ha egy konzervgyár raktárába lekempelsz akkor is sacc/kb 10 perc alatt 35%-ot veszítessz vagyis ha végre megértenéd a matekot rájöhetnél,hogy a játékban folyamatosan enni/inni kell és ez szerintem illúzió romboló,mert szinte semmire nem hagy időt! ezen kéne állítaniuk
  • Ironman2
    DDD
  • Neocortex
    ha találsz grillt nem kell fát vágni, őzike meg van szarásig. csapdákat is lehet lerakni, a nyuszi egyetlen lövés, ha felugrassz kocsi roncs tetejére medve harcot is be lehet vállalni (az legalább nem fut el)
  • StrikeFor
    16 másodperc alatt fogy 1%-ot.....................és ez guggoló helyzetben ergó nem futsz,nem harcolsz! azért ez minden csak nincs rendben
  • StrikeFor
    jó és mennyi idő volt a 15 sűlt hús beszerzése?mert ugye 1 szarvas =2 hús..........és azt meg is kell találni,elejteni,kinyerni a húst,fátvágni tüzet rakni stb......és ez mind idő és fogy a kaja pia............
  • Neocortex
    Már most is tekertek rajta, szerintem teljesen jóa. 15 sült hússal és 5 áfonyás vízzel, 1-2 konzervel a zsebemben kolbászoltam PvE-n és unalmas hogy nincs kihívás. Úgyhogy irány a PvP :3
  • StrikeFor
    az a baj,hogy szarul van beállítva az evés/ivás és az itemek durability-je.........egy órányi játékból elmegy 30-35! perc az evés-ivás finanszírozásodra ! elég szar arány :S

a tárgyak pedig rettentően hamar elhasználódnak: találtam egy Crowbart :kiszedtem 6db scrap metalt /és széttört/ a metalból csináltam makeshift fejszét aminek 500 a durabilityje és 2 fa kivágása meg egy állat lenyúzása után az is kuka...és akkor még nem harcoltál vele......sacc/kb 15 perc alatt elhasználod! de minden elmebeteg gyorsan használódik,ezen csavarhatnának,mert az amúgy hangulatos gameplayt ez nagyon leviszi és csak bosszantó lesz az állandó kaja-pia-sharp weapon utáni hajsza.....használódjon oké! de bírjon már ki 1-2 nap játékot! Ami pedig a zabát illeti mire 100%ra eszem magam /főzök-sütök-megtöltöm a kulacsokat lefőzöm az áfonya szörpöt már úgy indulok el újra,hogy 85%on vagyok..............adjanak időt a valódi JÁTÉKNAK! óránként fogyna 20% simán élvezhető lenne és korrekt!
  • AnubisEE
    volt egy kis gondom hogy tul sotet volt a jatek ez ugyan hangulatos de nem akarom hogy ido elott kifolyon a szemem :D
    ez segit :
    https://www.youtube.com/watch?v=dB1LFqIjN90
  • oneal1
    végre valaki így látja még :)
  • AnubisEE
    Közben itt olvasgattam a kommenteket gyerekek ti el vagytok tajolva de nagyon ez egy " alfa " nem ilyen lesz a gama !
    A cucc talalas meg teljesen korrekt egy zombikkal teli vilagba te szart se fogsz talalni a hazakba :P Ezert van a jatekban crafting redszer ami viszont eleg jol meg lett csinalva es gondolom nem ez lesz a vegso lista ! A sok fiok kinyitasa helyett oljed a zombikat jard az erdot gyujcsed a cuccokat es kicsit hasznald az eszed vagy ha nem megy hasznald a netet :D
  • AnubisEE
    ok semmi egy restart megoldotta
  • AnubisEE
    sziasztok nem akar indulni a gama !
    mikor ranyomok hogy play megjelenik a win ablak de mar kep nem jelenik meg benne egybol be is zarja es nem tortenik semmi valaki valami help ?
  • Neocortex
    szeró restart után bejutottam egy battle royalba. Hasonlít az arma 3 modhoz. A karikázást úgy oldották meg hogy zöld gáz lep el mindent, de térkép hiányában totál káosz az egész, a franc se látja hogy mi mettől meddig bejárható
  • bosco05 #263
    Mai akció egy része, öt kill zsinórban két részre vágva :)

Twitch highlight - 1. rész
    Twitch highlight - 2. rész

Akinek esetleg szimpibb a youtube:
    Youtube highlight - 1. rész
    Youtube highlight - 2. rész
  • bosco05 #262
    még mindig be kell menni a nagyvárosba és ott 5 perc alatt szerzel magadnak, szerintem semmi kiábrándító nincs, egyébként meg biztos fognak rajta faragni
  • StrikeFor
    egy ilyen 30 házból álló városban 4 ember nem talál semmit órákon át az elég kiborító..........meg a koncepció zavaró ami sztem el van baszva: ha nincs vágó fegyvered/eszközöd akkor baxhatod így tömören
  • bosco05 #260
    egyszerű a képlet, be kell menni a városba, illetve meg kell ölni mindenkit aki szembejön... nálam annyi loot van nem fér el :D
  • StrikeFor
    na fél óra alatt meghal a karid ha nem találsz éles fegyvert amivel tudsz kiszedni állatokból húst illetve ha nem találsz üres üveget..........undorító mocsok szar,hogy semmi loot nincs sehol csak a faszom áfonyát szedegeted napestig!
    már tudok 30 receptet,de baszki meghaltam most nem találok éles fegyvert tehát kb léphetek is ki,mert úgyis meghalok...........fasza game policy

az összes mocskos item minimális használatra tönkremegy..............crowbar-al tudnék kiszedni scrap metalt ,de basszameg 5-6 scrapet kiszedsz és kuka a feszítővas........4 sráccal 2 órán át lootoltunk és nem találtunk semmit...........azt hiszem valami értelmes patchig hanyagolom,mert csak fejfájást okoz a szórakozási szintje NULLA
  • DamienPicur
    Szerintem nagyon jo lett, es valoban nehez lett, de pont ez a lenyege egy survivor jateknak,. Hamar meg tudsz halni, maxon szerintem jol nez ki, neha kicsit sotet, amugy szep. A baj a keves loot, persze igy meg nehezebb, de azert ez mar kibaszas,. De cserébe mar most nagy,es sikerül sokszor olyan helyekre el barangolni ahol meg nem nagyon jartak, ha bővül a terkep ez csak jobb lessz,. De ket ora alatt azert igy is talaltam baltat,. De egy rohadt hatizsak meg sehol. De ettol függetlenül, jo, vannak hibak de ezert "early". Nem erzem hogy p2w , ha meg olyan szeron vagy ahol nem lehet egymast leloni, ott meg plane nem p2w, persze nem is olyan izgalmas,. Véleményem szerint, nem kell mas, csak meg egy kis ido, meg nezni mi sul ki belole,.
    Bocs az ekezetekert, telefonrol irok.
  • XenHai
    Na így már egészen jól hangzik.
  • StrikeFor
    a belépés egy szerverre ahol a karim van meg átlag 2 óra...........faxxxxom
  • bosco05 #255
    Az airdopnak két fajtája van amiben van fegyver és némi lőszer és annak az esélye hogy lehívás után ezek valamelyike esik mindösszesen 10%, plusz csak akkor lehet lehívni ha megfelelő mennyiségű ember van melletted, így 100% hogy harcolnod is kell érte, ezen felül még 7 zombit is oda spawnol. Ez messze van a p2w-től mint makó jeruzsálemtől, csak az emberek nem szeretnek utánaolvasni a dolgoknak és ahogy szokták mondani egy elkezdi a többi folytatja, igazából nem hiszem, hogy ezek az emberek kicsit is ismernék a játékot. Az eddigi legjobb zombie survival game már most ki merem jelenteni... Annyi mindent lehet craftolni hogy csuda és itt igazán nehéz túlélni, nem úgy mint a többiben ráadásul a pvp is marha jó, nem beszélve az építkezésről a sütésről állatok vadászásáról stb stb stb stb....