H1Z1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a tárgyak pedig rettentően hamar elhasználódnak: találtam egy Crowbart :kiszedtem 6db scrap metalt /és széttört/ a metalból csináltam makeshift fejszét aminek 500 a durabilityje és 2 fa kivágása meg egy állat lenyúzása után az is kuka...és akkor még nem harcoltál vele......sacc/kb 15 perc alatt elhasználod! de minden elmebeteg gyorsan használódik,ezen csavarhatnának,mert az amúgy hangulatos gameplayt ez nagyon leviszi és csak bosszantó lesz az állandó kaja-pia-sharp weapon utáni hajsza.....használódjon oké! de bírjon már ki 1-2 nap játékot! Ami pedig a zabát illeti mire 100%ra eszem magam /főzök-sütök-megtöltöm a kulacsokat lefőzöm az áfonya szörpöt már úgy indulok el újra,hogy 85%on vagyok..............adjanak időt a valódi JÁTÉKNAK! óránként fogyna 20% simán élvezhető lenne és korrekt!
ez segit :
https://www.youtube.com/watch?v=dB1LFqIjN90
A cucc talalas meg teljesen korrekt egy zombikkal teli vilagba te szart se fogsz talalni a hazakba 😛 Ezert van a jatekban crafting redszer ami viszont eleg jol meg lett csinalva es gondolom nem ez lesz a vegso lista ! A sok fiok kinyitasa helyett oljed a zombikat jard az erdot gyujcsed a cuccokat es kicsit hasznald az eszed vagy ha nem megy hasznald a netet 😄
mikor ranyomok hogy play megjelenik a win ablak de mar kep nem jelenik meg benne egybol be is zarja es nem tortenik semmi valaki valami help ?
Twitch highlight - 1. rész
Twitch highlight - 2. rész
Akinek esetleg szimpibb a youtube:
Youtube highlight - 1. rész
Youtube highlight - 2. rész
már tudok 30 receptet,de baszki meghaltam most nem találok éles fegyvert tehát kb léphetek is ki,mert úgyis meghalok...........fasza game policy
az összes mocskos item minimális használatra tönkremegy..............crowbar-al tudnék kiszedni scrap metalt ,de basszameg 5-6 scrapet kiszedsz és kuka a feszítővas........4 sráccal 2 órán át lootoltunk és nem találtunk semmit...........azt hiszem valami értelmes patchig hanyagolom,mert csak fejfájást okoz a szórakozási szintje NULLA
Bocs az ekezetekert, telefonrol irok.
Dayz(SA) ott is hitegettük egymást,hol tartunk farming simulatorba előbb integrálnak zombit meg négy fegyvert és stabilan menne.Elég nagyot hasalt az is eladás és értékelésben is.MEgnéztem arma2 dayz mod újra virágzik a standalone meg süllyed el.nem kár érte.
És arma3 meg még dob is rajta.
Én már csak azt várom hogy a State of Decay srácok hátha mutatnak valami jót,ha nem akkor leteszek a zombis játékokról úgyis lassan kifutóban ez az era
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Utoljára szerkesztette: Panzeradler, 2015.01.17. 11:35:42
szerintem hangulatban messze odaveri a konkurenseit és sokkal felkészültebb mint anno a többi ilyen gém volt kiadáskor.
nagyszerű az irányvonal amit megcsináltak véleményem szerint, aztán rajtuk múlik, hogy hogyan is élnek ezzel.
Bugok vannak persze mert egy alfa, kb 2 hónapja mondják hogy aki nem akar tesztelni és hibákat látni az majd a véglegessel játszon 😊
erre fel annyi a sírás, hogy csak röhögni tudok rajta, sok ostoba 😊
!Forza Ferrari!
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Steam id: a_don ; név: ? DON ? Asus Rampage V Extreme ; Intel Core i7 5930K; ASUS GeForce GTX 980 Ti Poseidon ASUS monitor gamer egér és billenty?zet.
Steam id: a_don ; név: ? DON ? Asus Rampage V Extreme ; Intel Core i7 5930K; ASUS GeForce GTX 980 Ti Poseidon ASUS monitor gamer egér és billenty?zet.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ő meg bejutott
faszom hogy nem tudnak egy rendes survival zombi játékot összekalapálni amiben nem a pénzértfegyver játszik és nem három évig early alpha állapotban van...
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
shaken, not stirred
Utoljára szerkesztette: 7days, 2015.01.16. 16:10:36
Nagyon jól néz ki a game de aggaszt kicsit ez az airdrop mizéria.
valahogy lehet pálcákbnól csiholni,de hogyan ? 😛
Parasite Eve 2, best game EVER!
Amúgy szánalmas amit művelnek. Azt mondja nem fair, hogy régi posztokat hoznak fel az emberek amikben még azt mondta, hogy csak kozmetikai dolgokat lehet majd venni, és hogy ezen az oldalon (8. pontot olvassátok) leírják, hogy lehet fegyvereket is vásárolni. Ezt még akkor el is fogadnám, ha nem ugyanazon a napon említették volna a játékkiadással, illetve a múlt hétvégi livestreamen nem mondták volna azt, hogy nem lesz p2w...
Utoljára szerkesztette: Gyõri Devi, 2015.01.16. 12:34:58
やられたらやり返す。倍返しだ!