777
-
Norbertboy #374 A tábortűz valami iszonyatosan lassan gyullad meg! Néha félóra! Jobban járok ha szedret eszek!
Remélem javítanak ezen! -
AntiHero 2010 #373 Az ajtot tegnap kijavítottak.
Fegyvert rendorsegen vag gyartelepen. Snipert videki vadasz hazakban.
Boccs az ekezetert telorol vagyok. -
#372 benzinkúton pult alatt nézd meg :) amcsi logika -
Since #371 Lehet mar crowbart talalni? Illetve epitettem egy metal shacket de metal ajtot nem tudok hasznalni... Egyebkent hol vannak a fegyver spawnolo helyek? Talaltam eleg sok shotgun shellt de shotgunt meg nem sikerult... -
KillCool #370 Itt az új patch:
Revised loot spawn rules
Your nameplate will not display while prone.
Fixed Metal Doors to open/close/lock/unlock properly.
Punji stick traps, dew collectors, and rabbit traps will now slowly decay over time. They can be repaired with a hammer.
Punji sticks have lower health and should be a little easier to remove.
Spool of twine now has a unique icon.
The arrow recipe now produces one arrow instead of two.
Increased placed barricade resistance to damage.
Slightly raised the chance to harvest usable cloth from dead zombies.
Metal pipes, metal sheets, and hunting rifles can be melted down in furnaces for metal bars.
There were two Calamity (EU) servers. One has been renamed to Collapse (EU). Please check the green character indicator on the far left of server select to see if which server your character is on.
The ground tamper item has been disabled and the recipe to make it is no longer discoverable
Improved Vehicle Survivability
Rotten food has been removed from the fridge spawners
-
StrikeFor #369 kitudja,de az életben meg nem találja a helyet :D -
#368 Néha még magam sem találom meg az erdő közepén (hiába van koordináta) -
Neocortex #367 ásóval, asszem metal sheet + karó. De, ha megtalálja, elég nehezen észrevehető -
#366 elásni hogy lehet a cuccokat?
azt más nem tudja kiásni ugye? -
StrikeFor #365 nincs úgy cuccom,mert sztem fölösleges elásni max fegyvert/lőszert mert ha meghalsz is hamar szedsz most mindent
nem múködik akkor :( attól félek pont akkor nem leszek mikor fixálják és lenyúlják a bázisom :( -
#364 Nem jók az ajtók. Azt a bázist találtam, de nem is használom, mert jelenleg az a legbiztosabb ha elásod a cuccod. :) Koordinátákat meg elmented és mindig oda mész érte. :D -
StrikeFor #363 a FAQ odabaszos !
jut eszembe te betudod zárni a bázisod ajtaját? én is csináltam egy bázist emelvényre körbe metal wall 1 bejárat 1 vészkijárat metal gate-el,de sztem nem zárja be hiába adok kódot...ír egy hibaüzenetet..........neked nem? -
StrikeFor #362 OMG ! ezt te csináltad??? GRATULA! EZ EPIK!
szívesen segítek a kétkezi munkában ha adsz hozzáférést -
Chob #361 Így nem kell javítani :D -
#360 köszi de én személy szerint a tegnapi incidens után ott is hagytam végleg azt a szervert :) sok másikon fogok játszani álnéven, mert le lettem stream snipeolva vagy 5x 6x :) a vicces az hogy abból 4x jó indulatúak voltak az emberek, Mucsi hozott kocsit stb..., de ha nem kell megszenvednem a dolgokért, az is levesz a játékélményből sajnos :) -
#359 Szívesen. Ha akartak egy nagyon tuti bázist... akkor adok koordinátákat.
Van ott kút, spawnol kaja, akár fegyver is. Kocsi is lehet a közelben.. hegyen van, jól bevédhető :D (Budapest szerveren)
Átadom nektek, ti úgyis csapatban vagytok. (én eldugtam mindenem egy másik helyre jó mélyen) . :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.01.23. 17:58:20 -
#358 Te nagyon penge vagy ebben, tegnap is tök sokat segítettél, melyet itt is köszönök szépen :) -
Neocortex #357 -
#356 Csináltam egy FAQ.
Sima Térkép:
Hogy találjam meg magam a térképen?
Ugorj fel ide és írd be a koordinátákat! ---> TÉRKÉP
Itt megtalálod a pontos helyed és akár a társaidat is betudod jelölni!
Honnan tudom meg a koordinátáimat?
ENTER:
- Írd be: /loc
- Másold ki az X és Z koordinátákat
- Keresd meg a TÉRKÉPEN magad.
Chat Parancsok (ENTER lenyomása után tudsz írni):
- /loc (megadja a helyzetedet)
- /respawn (megöli a karaktered és újra tudsz éledni máshol.Amik nálad voltak cuccok eltünnek. Receptek nem!)
- /FRIEND (megmutatja fent vannak e a haverjaid a szerveren)
- /AFK (Ha elmennél a gép elől, elvileg így nem spawnolna rád a zombi)
Billentyű parancsok:
- ALT + F (kiírja az FPS számod)
- Szirénát a rendőr kocsiba az X gombbal kapcsolod be.
- Lámpát a G gombbal kapcsolod be.
- Leülni szintén X gombbal tudsz (felállni is)
- Z (lehasalsz)
- C (guggolsz)
- I (Inventory)
- A tárgyakat az egér görgővel forgatod. (lerakásnál)
EMOTES:
Battle Royale Normál szerver díjazások:
Battle Royale Hardcore szerver díjazások:
Mi az a Battle Royale?
Éhezők Viadala! Szó szerint.
30 embert ledobnak a térképre. Le kell gyilkolni egymás egy megadott időn belül.
Aki túléli az jutalmat kap. Ha lejár az idő, jön a mérges gáz, és megöl mindenkit!
Spawn pontok (ahol lerakhat kezdésnél a játék):
CRAFT LISTA (Receptek):
Itt szépen csoportokra bontva, megtalálsz mindent.
Hogyan tudok megtanulni recepteket?
Egyszerűen. Ha felveszel valamit akkor azt húzd be az adott tárgyat a Crafting fülnél és Discover-eld. Így felfedezed mit lehet belőle készíteni. A crafting fület az I gomb lenyomása után éred el az Inventorydba (felül 3 fül). 4 kocka van, így egy tárgyból több mindent is tudsz készíteni, értelemszerűen.)
Köszönöm, hogy végigolvastad! Remélem segített! By.: AntiHero
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.01.23. 17:09:04 -
7days #355 Ma sem találtam több óra után egy deka scrap metalt se, most a budapesten nyomultam, hammert is zombi dobott, fejszét találtam egy szarabbat, meg egy hachet fejszét vagy mit egyik ládában amit széttörtem. szemüveget bezzeg 3at is láttam... -
#354 Megfelel bázisnak? :D (közelben van 2 dzsip is. Akinek kell a kordináta oda adom szívesen aztán védjük be :D
-
#353 szerintem is így kéne -
7days #352 Az jó lenne már, mert mikor újraindították a szervereket, akkor szereztem csomó cuccot, viszont tegnap este sehol semmi nem volt... Auto respawn kéne random időben, akár területenként is eltérően, hogy ne az legyen, hogy mikor respawn van fent vannak az emberek egyébként meg alig vannak. De ez csak az én véleményem. -
KillCool #351 Akinek van kedve bandázni vegyen fel: KATT -
KillCool #350 Ismét Loot patch lesz. Idézem ( Big loot patch tmw) -
KillCool #349 Amikor eszenbejut még mindig sírok a röhögéstől xD -
#348 Páran mentek így :D Igazából én pont ezt csináltam a minap külföldi szerón :D -
sirpalee #347 Ex DayZ playerek. Én is reflexből lecsaptam bárkit akinél loot volt. :) (van dayzben pár száz órám) -
-
#345 :)
van ilyen , olyan player is, én a legférgebbel találkoztam.
Jön mondja hogy fendly meg minden, 5 perc együtt lootolás után lelőtt hátulról :D -
#344 Van sok külföldi is. :) Én kocsival megálltam sokszor az emberek mellett, de elkezdtek ütni a kocsit....mondom ok akkor nem viszlek el titeket. :D -
#343 aki hottor néven fut a budapest szerón az szopjon le :D -
#342 Igen -
Neocortex #341 de akkor gondolom elveszítem minden cuccom :C -
#340 ENTER majd beírod:
/respawn -
Neocortex #339 mit lehet csinálni ha textúra alá beestem? -
StrikeFor #338 mindenre discovery-t nyomj meg párosítsd az itemeket amíg esik recept -
#337 Óhh azóta már large shalterem is van meg 1200 férőhelyes táska :D -
#336 ennyi, fel kell fedezned, húzd be discoverbe és katt rá, bár lehet hogy sharp-ból van de az meg scrapből van szal :D -
#335 Scrap matelból hogy? :D van 10 is belőle de gondolom, fel kell fedeznem vagy nem értem. :D