5226
  • tutyimutyi2
    már technical beta :)
  • ToCsEk
  • Maala
    Mert még alfa verziójú játékkal játszol.
  • tutyimutyi2
    miért van az hogy én bekapcsolom az autómata célzást erre az pár másodperc múlva magától kikapcsol?
  • ToCsEk
  • ToCsEk
  • ToCsEk
  • lammaer
    Hiányolom a becsapódó tüzérségi lövedékeket a képről.. pusztába kiálló tankok sorsa :)
  • FosTalicskaa
    Elvileg 2015 Q1-re ígértek játszható bétaverziót, de lesz ebből még Q3 is.. :P
  • Lokker
    Hát jobban tükrözné a mostani állapotokat egy késő őszies tankos kép mint ez a sivatagos. :)

Mi a helyzet a játékkal? Fejlődik, halad?
  • ToCsEk
  • ToCsEk

Utoljára szerkesztette: ToCsEk, 2015.03.31. 21:19:57
  • ToCsEk
    MATCHMAKING IN ARMORED WARFARE
  • Terawatt
    Nemhiszem, szerintem általánosságban szkeptikusak voltak
  • Solten
    Hm vajon az arty cap miatt rinyalt par degeneralt? :)
  • ToCsEk
  • Terawatt
    Előző MM postban, amit lefújtak ott volt szó az arty capről. :)
  • BalikaHUN
    No igen az artykat én is utáltam wotban főleg amikor 3-4 van oldalanként, ilyenkor a saját arty is nagyobb veszély jelent mint a szemben álló tankok. Nos én abban reménykedem hogy a nagyobb pályák és a mozgékony tankok eléggé megnehezítik az artyk dolgát. Wot-ban a kis pályák miatt szinte mindig megreked a csata a térkép vmelyik pontjánál (általában mindig ugyanott) amit aztán könnyen be tud lőni az arty. A másik amiben reménykedem hogy itt nem lesznek ilyen 1 hites artyk amik a full hp-s nehéz tankot 1 lövéssel szedik ki.
  • Terawatt
    Füstbomba elég jól jöhet majd.
  • FosTalicskaa
    Azért az szovjet wg-sek sem voltak ilyenek az első időszakban. Nekem például egy gyenge pillanatomban eladott IS-7-est tettek vissza a garázsomba, mert szépen megkértem a supportot. Most meg valamilyen noname agyatlan supportos bevág egy standard választ a használandó bibliájuk megfelelő fejezetéből és nem történik semmi.

Egyébként egyelőre elég meddő dolog szidni/dícsérni egy olyan játékot ami még el sem indult, nem lehet tudni semmit a működéséről azt leszámítva, hogy copy-paste-el emelik át a wot legalapvetőbb megoldásait. Ha az elvi hibákat kihagyják a nagy másolásból, akkor már játszható játék lesz szerintem...

Az artikkal viszont nagyon kritikus vagyok, kíváncsi vagyok, hogy mit találnak ki az ellenük való védekezéshez. És itt nem csak passzív védekezésre gondolok...
  • Terawatt
    Off: Utóbbit megértem, mert előtte se sok értelme volt heavy tankozni miatta utána meg méginkább. Másik meg az, hogy ez is csak a régi playereknek kedvezett akik tele vannak kredittel és nem sajnálják már rá.
  • Solten
    Igen, kesobb kiderul hogy beborul, nekem az is eleg lesz:

1. tobb mint valoszinu a pr reszleg nem kuld el majd a q.... anyadba ha van valami eszreveteled (az orosz kulturaban a vevonek meg mindig kuss van ugye)
    2. Reszben nem a ruszki jatekosallomany eszrevetelei alapjan fejlesztik a jatekot.

Egyelore a devek se tunnek deviansnak.
    Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.03.08. 13:08:18
  • Lokker
    "Röhej hogy a playerek már MOST aggodalmaskodnak, amikor még nem is láttak semmit"

Itt is találsz rá példát. Temették a játékot még a videók előtt, de hirtelen ezek az emberek vagy eltűntek vagy megváltozott a véleményük. Fura.

Érdemben lehetetlen hozzászólnom az MM-hez. Így papíron jól hangzik csak ki is kéne próbálni hogy mennyire életképes. Én inkább azt remélem hogy az artyknak nem lesz egetverő sebzésük.
  • lammaer
    Röhej hogy a playerek már MOST aggodalmaskodnak, amikor még nem is láttak semmit csak volt pár mondat az MMről. Mondjuk most még könnyű kedvesnek látszani, mert a devek nem csináltak mást minthogy visszavonták az infót :) Ha gonoszkodó akarok lenni akkor inkább az járt a fejükben hogy - fenébe, jön a sok poszt a cikk miatt, unjuk már. Megvan: töröljük le hogy ne legyen több hsz....

A devek hozzáállása jó, de szerintem ha beindul az igazi fürdőskurva effektus, akkor ember legyen a talpán aki folyamatosan kedves lesz majd a közönséghez, meg meghallgat mindenkit, meg reagál... főleg amikor egymásnak ellentmondó sirámok lesznek majd... (lásd a másik játékban.. jajajajaja goldlőszert miért csak goldért lehet venni.. paytowin. Ok, megcsináljuk hogy a free playerek is veheseenek.... jajajajaj most meg mindenki azzal lő, nem jó....). Sokszor tiszta "szegény ember szamara" jellegű sztorikat lehetne írni...

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.03.08. 10:21:58
  • Solten
    Visszavontak a matchmakeres cikket mert nehany (leendo) jatekos az aggodalmat fejezte ki: link. At fogjak dolgozni a kozosseggel egyuttmukodve (!).

Mennyire jo hogy a devek nem ruszkik es valamilyen civilizaltabb orszagbol valok :)
  • Terawatt
    Szerintem nincs még. Fejlődés gyorsasága érdekelne még és hogy mikortól lesz már Effektíven kötelező a prém ahhoz hogy értelmesen haladj.

Amennyire szeretem annyira utálom a wotot, hála az mmnek és a kukába való enginnek. Nagy reményeim vannak ezzel a játékkal kapcsolatban
  • Angelus1991ster
    Akia modern éra harckocsijait szereti annak kiváló lesz. Amolyan WoT 2.0-nak / Crysis-WoT-nak gondolom.
    Bétáról nincs info , mikor jön ki?

De ha már ennyire elszaporodtak a tankos mmorpg-s játékok, akkor egy Command and Conquer világában játszódó tankos mmorpg is jöhetne már.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.03.06. 11:37:36
  • Terawatt
    Egyet értek. Ha ez élesben is jól(jobban) fog működni, mint a WoT akkor mindenképp megér egy próbát. A tankok gyönyörűek és általánosságban is szép a grafika. Az, hogy itt is HP rendszer van szerintem jó dolog, mert hiába reális a war thunder ez is a legnagyobb "hibája", már ha annak lehet nevezni. Pontosabban más rétegnek van.

Ahogy elnéztem a progress videóban elég részletesek is a pályák ami plusz pont. Artyra kíváncsi leszek, mert kövezzetek meg, de jó dolog. Nem fog mindenki campelni.
  • Solten
    Na ezek tudjak hogy kell pi***an rugni a konkurenciat... :D
  • ToCsEk
    MM infó

rip wot
  • ToCsEk
  • mtomcsek

"- Új -" Game Show - ahol a játéké a főszerep

A nagy sikerű WOT Show után hamarosan egy új magazinműsor a SimSport TV műsorán!

Jelentkezz stábtagnak!

Ha napi rendszerességgel játszol a plakáton látható játékokkal, folyamatosan figyelemmel kíséred az újításokat és az alábbi feltételeknek megfelelsz akkor ne habozz jelentkezz akár most!

- ha elmúltál 16 éves

- jó kommunikáció képességgel rendelkezel várjuk jelentkezésedet a [email protected] email címre.

Ha nem szeretsz szerepelni de otthon vagy a videó, kép, weblap szerkesztésben, akkor is ragadj billentyűt és legyél a stáb tagja.

SimSport TV - Az életünk része!
  • ToCsEk

ömlik ám a videó:D
  • ToCsEk
  • ToCsEk

jó kis videó látszik a techtree is
  • tutyimutyi2
    csak nekem vagy másnak is van olyan baja hogyha be van kapcsolva a játék és alt tab-ot nyom akkor az esetek kb egyharmadában az asztal és a játék képe között ugrál kb 1 percig mire abbahagyja?
  • tutyimutyi2
    az az érdekes hogy felül a csata gomb mellet nem világit a mission gomb de ha jobb kattolok a tankra ott kidob pár lehetőséget és a felső kettő közül az egyiknél ott szerepel a mission amire rámentem és bedobott a mission queve-be
    Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2015.02.21. 22:14:05
  • Maala
    F1-el tudod megnézni. Hogy G.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.02.21. 19:22:38
  • tutyimutyi2
    melyik gombbal lehet füstgránátot lőni?
  • tutyimutyi2
    a test minden nap elvileg 18-tól 21-ig tart gyakorlatilag viszont meddig tart vajon mert én tegnap este 22-kor még játszottam vele