5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
Angelus1991ster #259 Épp ezért itt az alkalom , hogy összemérjük egymás ellen milyenek is. Jórészük papír és TD-hez hasonlóan kell velük játszani. Kicsit olyan mintha lassú Marderek , UE57-ek harcolnának egymással. Lassú sebességüket a kicsi pályaméret ( 500-600 ) ellensúlyozná.
Ott van a wot-ban a fun módok: Karl, T62 foci, Chaffe verseny, Winter mód, -ott is rengetegen játszanak. Tier 1-2-3 se kong az ürességtől. XVM-et nézve rengeteg 2-3-15k csatsá ember játszik azon a szinten. Miért lenne más a Tier Zero vagy Tier WW1. Ha a lowtierben játszik 20 ezer ember , akkor itt ott is lehet egy kb.2-5 ezer játékos. Ami a WoWp átlagos játékosszámával egyenlő.
Modern éra tankjai se nagyon küzdöttek egymás ellen. Igaz irán-iraki, izreli-szomszédos országok közt volt tankcsata.
Remélem az AW február elsején kijön. -
lammaer #258 Hát, én is nehezen tudom elképzelni hogy az I. VHs tankoknak olyan óriási rajongótábora lenne. Főleg úgy hogy el se tudom képzelni hogy nemzetenként 2nél több fajta létezett volna...
Meg hát játékmenetileg is.. ezek még nem egymás ellen harcoltak, hanem inkább afféle faltörő kosok voltak, amiknek a célja a megmerevedett állóháború lövészárkainak áttörése volt.
Én nem várok nagy piaci átrendeződést az Armored warfaretől. Ha a játékmechanikán nem változtatnak túl sokat, sztem nem lesz akkora vonzereje hogy ugyanazt a játékot (WOT) elkezdd tolni csak azért, mert mások a tankmodellek benne. -
Angelus1991ster #257 Nem is gondoltam volna, hogy az összes harckocsis játékkal játszó embereket képviseled. -
DantesHUN #256 Ja. Mert tuti sok embert érdekelnek az I. világháborús tankok. Úgy leginkább senkit. -
Angelus1991ster #255 Ha megszorongatja a WoT-ot, akkor a laggamingnak az első világháborús tankok irányába kellene elmenni, bár eddig még egyeduralkodók a piacon. Kíváncsi leszek erre a crysis-wot-ra. Várom. -
SZULTA #254 Hát igen de azért pontosíthatnának h mégis mikor lesz mert én nem tudom Ti hogy vagytok vele de nap mint nap nézem a weblapot hátha... most így kitolták 2 héttel a commanderest tuti addig nem lesz béta sztem..ergó február közepén ha jönni fog.
vmi kis csontot dobhatnának a "por"népnek
Utoljára szerkesztette: SZULTA, 2015.01.19. 21:04:30 -
#253 Zárt Béta Q1 szóval március 31 ig bármikor. Én nem bánom ha késöbb jön csak aránylag olyan készültségi fokban legyen ahogy egy zárt bétás játéknak kell lennie. -
SZULTA #252 semmi rosszul értelmeztem!
igen valóban kitolták de h a bétáról még semmi hír szinte hihetettlen... -
#251 kitolták 2héttel a commander megszerezhetőségét. -
#250 mi lesz 2 nap múlva? -
SZULTA #249 Már csak 2 nap srácok!
Én arra leszek a legkíváncsibb, hogy támogatja e a crossfire-t. -
#248 Akkor max kipróbálom :( kár érte. -
#247 olyan mint a wotban -
#246 Szerintem erről semmit nem lehet tudni, majd valószinűleg a zárt bétában élesben tudunk meg róla valamit mint minden másról. Videók, igérgetések csak a kedvet hozzák, mint nekem is nagyon várós. De ugy is a játék kipróbálása fog dönteni. -
#245 Azt lehet tudni, hogy olyan láthatatlanságirendszer lesz-e benne mint a wot-ban, vagy normáális mint a WarThunderben? Ha utóbbi akkor áttérek :) -
#244 -
#243 gépigény:
Minimum:
GPU: GeForce 8600 GTS
RAM: 2GB
CPU: Intel Core 2 duo., 2 – 2,1 GHz (model 2010-2011)
System: Windows XP x86 / Windows 7 x64 / Windows 7 x86
Recommended:
GPU: GeForce GTS 250
RAM: 4GB
CPU: Intel i5 2-core, 2,9 – 3,0 GHz (model 2012-2013)
System: Windows 7 x64 / Windows 7 x86 / Windows 8 x64 -
#242 -
Berkut111 #241 T-64
Nagyjabol A T-64B verzio. Az a vlami meg : The thin snorkel can be disassembled and carried in the back of the turret when not used. -
Lokker #240 Csak mert, a torony hátulján az a valami érdekesen fest. Mindenesetre viccesen néz ki. :D -
#239 2015 első negyedév a béta
hogy melyik tank passz :D orosz vagy amcsi talán -
Lokker #238 Ez melyik nemzet tankja? -
#237 Buék! Van valami info a zárt béta kezdésről? -
#236 buék
-
fapfap -
#234 -
#233 -
map készítő győztesek -
#231 -
#230 -
fakkika #229 http://aw.my.com/us/news/announcements/get-your-first-tank-commander -
#228 -
#227 -
#226 -
#225 -
#224 -
#223 -
#222 -
#221 -