5226
  • FosTalicskaa
    A 3-hoz vadászok coop emberkéket akikkel végig lehetne tolni a multi achievementek miatt. Jelenleg a 4-el játszok amugy, amivel lassan megint végzek, szóval ahhoz is kellene egy állandó partner majd. Aztán jön a gat out of hell... ezt nem akartam először megvenni, de akkora fun volt a 3-4, hogy végül a humbelbundle spring sale-n nem bírtam ellenállni neki. :P

Szóval a 2 kivételével most mindegyikkel aktívan játszok.
  • Solten
  • Pluskast
    Ejej a skótok már a neten is spórolnak Solten??
  • lammaer
    Melyik SR rész?
  • FosTalicskaa
    Kinek van arra ideje... Az info gyűjtesre megfelel ez a fórum is. Látod most már tudom, hogy gondok vannak a letöltéssel és ez az ő hibájuk. és ehhez elég volt 1 mondatot gyorsan átfutni...
  • Solten
    Nem a szolgaltato hibaja ha olvasnad a hivatalos forumot.
  • FosTalicskaa
    Én a helyedben inkább szolgáltatót váltanék....
  • Solten
    Egesz ejjel toltottem 10-tol ,erre eljott 8.43GB...

Uristen, most 800 KB/s-el szaguld... Mi a fenet csinaltak a jenki plebszek..!??
  • FosTalicskaa
    Engem egyáltalán nem is zavar ez az eaerly access. Most úgyis elvagyok a saintsrow-al, mire végzek vele, addigra pedig talán ez is elérhető lesz. Az early accessről meg annyit, hogy remélem elárasszák az egészet az artik és tönkreteszik az összes csatát, hogy mire kijön majd a nagyközönség számára a játék akkor már be legyen építve a szép kis checkbox amivel ki tudod őket tiltani a meccsedből.... és lesz végre egy jó kis tankos játék, ami több lesz mint egy startlapjatekok szintu felülnézetes flash csoda.
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.05.27. 10:07:49
  • lammaer
    Orvosodat meg kéne már látogatni és megint feliratni egy adag bogyót, mert amit mostanában produkálsz itt a fórumon az sztem már kezelésre szorul... komolyan, ha a szórakozás rád ilyen hatással van akkor inkább tanulj vagy dolgozz 7/24...
  • Nazarov77
    Igen ezek ilyen időszakos tesztek, alfából is pár havonta volt kb ennyi teszt nap, időkorláttal. Megy Június 3ig aztán leáll és majd valamikor később megint lesz teszt amikor bejelentik.
  • Angelus1991ster
    Vagyis holnaptól lehet játszani, de csak este 6-tól este 9-ig hétköznap és hétvégén du. 5-től este 10-ig.

Júniusban mi lesz? leállás?
  • Angelus1991ster
    Nebaszki, menjenek ezek is az odvas k..... anyjukba. Nem különbek a szargamingnál.
  • Solten
    First world problem:

• hekus2014
    Sziasztok ez komoly csak jun.3 . hát ezért meg vehetem .
  • Nazarov77

CURRENT TEST: MAY 27th to JUNE 3rd.
    EU Server:
    6pm – 9pm CEST on weekdays
    5pm – 10pm CEST on weekends
  • yossarianHUN
    Eleinte csak 6-ig, de utána jönnek be a nagyobb tierek. Az Armatá-ra is azt mondták hogy vagy 9, vagy 10 lesz, úgyhogy a PL-01 is hasonló kategória lehet.
  • Petteri
    ez a szobor:

és a bekövetkező sorsa, jól láthatóan egy ütős válasz a War Thunder és a WoT készítőinek? :DDD

• lammaer
    Ha lehet fogadni, akkor gondolom itt is olyan kiterjedt tesztelést végeztek mint amikor megállapították hogy a 15 vs 15 a legideálisabb játékosszám. Az új kutatásnál azt állapították meg, hogy a 10 Tier a legmegfelelőbb egy ilyen játékban
  • tutyimutyi2
    ezek nem csak tier 8-ig tervezik a játékukat?
  • Solten
    wow

• yossarianHUN
    Szerintem vagy T9, vagy T10 lesz, úgyhogy elég valószínű.
  • Angelus1991ster
    Lengyel PL-01-es tank szerintetek ingyenesen elérhető lesz?
  • Userx2
    AW béta meddig fog tartani? Vagy megy folyamatosan a megjelenésig?
  • ToCsEk
    Német tankok
  • ToCsEk

• Maala
    Ebben látható az egyik legjobban tetsző dolog az AW-ben. A lövések utáni lökéshullám. Nagyon hangulatos.
  • Solten
    mondasz valamit...
  • tutyimutyi2
    mé lenne szemét viselkedés csupán lehetőséget adnak azoknak is a játékra akik esetleg nem lettek beválogatva, illetve wt-n mégcsak ien válogatás sem volt hanem ott egyből az hogy csak az próbálhatta ki aki vett olyan csomagot.
  • ToCsEk
  • lammaer
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nyeh... 70K <> Ingyen

Az ingyen az, amikor odaadod nekem azt a vucsert, mert te úgyis AWzel :)
  • Angelus1991ster
    Az alapcsomag 4,5 ezer ft. Egynapi diákmunka bér. Bár a 2. csomagban az MBT-70-e jobb lett volna. Már itt látszik, hogy a wg-től már átvették a szemét viselkedést.
    Az oldalon a profil résznél: egy kulcs ikon mutatja, hogy early maccesz hozzáférésed van.

Még egy hét.
  • Solten
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Akkor kezdheted, nemreg vettem egy ilyet: link

Utoljára szerkesztette: Solten, 2015.05.20. 20:24:12
  • Caliph
    üdv! gyors kérdés: látom a FAQban hogy 27én early access indul,aki csomagot vesz azonnal be is kerül. arra van esély hogy vásárlás nélkül is válogatnak be embereket,vagy most még csak a fizetős csomagok köre jön?
  • lammaer
    Alfa játékra nem irigykedek :) Ha mondjuk ingyé kaptál volna egy Vicser Szriiit akkor esetleg....
  • FosTalicskaa
    Nem baj 2016 nyaráig már nem sokat kell aludni és utána, mi kis egyszerű prolik is kipróbálhatjuk....
  • Solten
    Jovan' nem kell irigykedni
  • lammaer
    Na, végre vmi intel. Köcce "csókosok" :)
  • Nazarov77
    Legutolsó teszten nem sokat játszottam, de a februárin egész sokat, akkor kerültem be. Én se tudok nagyon mit mondani, csak Solten postját kiegészíteni. A februári teszt abszolút kellemes csalódás volt, alfa verzióhoz képest egész stabil volt a játék és nem voltak eget-rengető bugok mint a legtöbb más alfában, grafika szép, játékmechanika jó, a pályák szépen meg vannak csinálva és van egy kis élet is bennük, pl a városi pályán sok a szirénázó rendőrautó, ó és fel lehet kapcsolni a refraktorokat a tankokon :D
    A játékmenet abszolút WoTos fillingű kiegészítve új dolgokkal mint pl ATGM rakéta stb. Szóval mikor játszottam kb ugyanúgy csináltam a dolgokat mint WoTba és működött, ami pozitívum mert könnyű adaptálódni a játékhoz, csak az eltérő dolgokat kell megtanulgatni.
    Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.05.20. 07:47:36
  • Solten
    Ha' most mit irjak? :) Felig sincs kesz jatekrol... nah par dolog: a fizikat nagyon jol eltalaltak amolyan WTGF (drift ezerrel) es WOT (drift csak nagy sebessegnel) kozottire lottek be, de nyilvan meg van melo vele, finomitasra szorul; A modern jatek engine elonye a WOT koros folyamatosan hegesztett vackaval szemben, kellemesebb grafika, az alfa mar most jobban nezett ki a WOT-hoz kepest, pl, eso szakad ezerrel lazan fut a jatek es folyamatos, optimalizaltabbnak tunik. Rengeteg meg a tennivalo a cuccal de jo lesz ez.