5226
  • ToCsEk
    T-14
  • FosTalicskaa
    Engem a coop része érdekel. A random csaták, random emberekkel, random páncélvastagsággal, random látótávval és random ál-átütésekkel már torkig vagyok. Tartok tőle, hogy az indulásnál ez még nem lesz benne... aztán ha beindul a biznisz és futószalagon kell gyártaniuk az új contentet meg a hotfixeket akkor ez tólódik kifelé...
  • Dagohun74
  • lammaer
    Ja, ennek van értelme, elég nagy baromságra asszociáltam

Node mindegy is, vegyetek csak jó sokan mindeféle cuccot hogy menjen jól a játék...

Én kipróbálás után max prém accra költök ha rákattannék, bár egyelőre úgy vagyok vele, hogy nem látok olyan nagy gameplay változást ami 3-4 évnyi wot után belerángatna egy rendkívül hasonló játékbeli grindbe (egyelőre nekem még mindig csak egy grafikailag ráncfelwart új modellekkel telepakolt WOT a játék, minimális innovációval)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.30. 11:28:56
  • lammaer
    Hát tény, különbözőek vagyunk, én mindíg is a funkcionalitást helyezem előtérbe. A mai napig nem értem meg pl az olyan játékokat, ahol valós pénzért dekorációt meg funkció nélküli ruhákat vesznek az emberek orrba szájba.

Számomra az semmit nemér ha van egytankom amiből ugyan kevés van, csak éppen semmire se jó :) Mondjuk accot se adok el, az egyetlen account amitől eddigi életenben megszabadultam az 2 eve online karakter volt - hogy soha többé eszembe se jusson visszamenni.
  • Terawatt
    Jaja. 55 ojróra még azt mondom oké, de így hogy egyik napról a másikra felment 65re....Fura. Azt is nézzük, hogy jár hozzá egy tonna arany, 90nap prém ami miatt összességében jó vétel még így is.
  • FosTalicskaa
    Kösz. Én biztos nem néztem volna oda, ha nem mondod. :)

"This is an exclusive vehicle only available for purchase in founders packs and will not be sold for 1 year from release."
    Egyre erősebb a gyanúm, hogy ezeket a founder packon kívűl tényleg senki más nem tudja majd megvásárolni, mert egyszerűen nem fogják árulni a release utáni 1. egy évben. Elvégre az exkluzivitásnak valami ilyesmit kellene jelentenie. Annak nincs értelme, hogy egy év után törölnek valamit a garázsodból, mert lejárt a bérleti díj, vagy megtiltsák az eladását.
  • Tono34
    Nekem megvan a bétasherman :) Időnként használom is.

Acc értéket növelheti az ilyen jármű. Én biztosan nem adnám el, legyen bármilyen kacat.

FosTalicska: Ha megnézed az oldalt ahol hirdetik, ráállsz az exclusive tankra feljön egy kis szöveg.
  • FosTalicskaa
    " 2 Exclusive vehicles that will be exclusively yours for a entire year. "
    http://aw.my.com/en/forum/showthread.php?8547-Great-news-everyone!-Early-access!
    Fogalmam sincs mennyire pontos ennek a hozzászólónak az idézete, vagy ti honnan vettétek az 1 évet, de ez alapján úgy is lehet értelmezni, hogy egy éven keresztül garantáltan csak a founder packot megvásárlóknak lesz ilyen tankja, a többiek csak az 1 év exkluzív idő lejárta után tudják majd megvásárolni maguknak a shopból.
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.04.30. 10:40:05
  • lammaer
    "Nem tudom, hogy aki megveszi az miért akarná eladni.. "

Mondjuk azé mert egy év múlva már szart se fog érni (ha pl ugyanúgy "inflálódnak" majd a tankok mint a pédakép játékban... új tierek plusz az új tankok vhogy mindig erősebbre sikerülnek...)

Nemtom pl hányunknak van meg még a bétasherman amit odaát kaptunk. Én asszem már akkor eladtam amikor eljutottam a játék legelején T5-be :) Azóta se nagyon látom csatában azt a járgányt, pedig jó sok lehet a garázsokban.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.30. 10:21:17
  • Tono34
    Mintha a kiadástól csak 1 évig nem lesz eladható + csak ebben a csomagban lehet megvenni. Bár nem túl erős az angolom, de én ezt vettem ki belőle.

Nem tudom, hogy aki megveszi az miért akarná eladni..
  • lammaer
    Ja tényleg nem.. egy nap alatt feljebb ment 10 euróval az ára :D

link Tegnap még más is 54.99-nek látta azt ami mostmár 64.99....

És ha jól olvasom az exclusive járművek csak 1 évig lesznek a tieid...

Azért én még emlékszem a WG early accessre, ami ingyenes volt, ingyen kaptuk a goldot is minden nap... és ők a pénzéhesek :)
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.30. 09:14:15
  • lammaer
    Hát ha jól tudom 8 tierrel indul a játék, tehát nem top tier prémtankokat adnak (T4-T6)... meg ugye fennáll a veszélye, hogy kb annyira lesznek használhatóak mint azok a prémtankok amiket mi kaptunk a WGtöl a játék indulásakor meg a különféle starter packokban (azaz kb semmit nem érnek) meg a bétáért.

De tény, a WG T8-asok sztem is rohadtul túl vannak árazva, soha nem adnék ki ennyit értük pedig nem minimálbérből élek :) Belegondolva hogy egy prémtank előállítása mennyi befektetés a WGtől (egy XMl meg egy tankmodell), ráadásul ugye semmiféle garancia nincs rá hogy használható is lesz...

De még itt se fektetnék be ennyit addig amig nem próbálhatom ki. Most őszintén, egy kép és egy név elég ahhoz hogy az ember csak úgy bedobja a pénzt a gépbe, mégcsak tesztszerveren se lehet megnézni mire lesznek jók..

(az early accessról meg pont ugyanaz a véleményem mint a "hígszarból készült gumikereskes szállitóeszköz" nevű kollégának. )
  • FosTalicskaa
    54.99-re emlékeztem kora délutánról, azt hittem rosszul, de ezek szerint tényleg megemelték az árát....

hekus: inkább dobtad volna meg +14 euróval és akkor legalább járművet is kaptál volna. Így kb megvetted a semmit. :P
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.04.29. 22:14:46
  • BalikaHUN
    Tekintve hogy Május 27.én indul az early access még sehogy.
  • hekus2014
    Sziasztok én vettem 13.99 euro csak nem tudóm letölteni a játékot azt hogyan kell ?
  • ToCsEk
    nah jah aki alfázik mér írhatna pár sort a prémium tankokról :)
    menet közbe már 65 euro de az még mindig nem sokkal drágább mint egy aaa játék ára
  • BalikaHUN
    Vagy csak annyira még nem pénzéhesek mint a WG hogy elkérjék egy teljes játék árát 1 tank-ért.
  • Terawatt
  • Terawatt
    Elég jó ajánlatok.
  • FosTalicskaa
    De nem szeretem ezeket az early access meg pre-purchase baromságokat. Fizess valamiért, amivel majd valamikor játszhatsz. Az sem biztos, hogy mikor végre megjelenik egyáltalán tetszeni fog e. Vagy egyáltalán azt valósítják e meg amit beígértek. Jókat nevettem anno az Alien: Colonial Marines steames fórumán is. Volt olyan aki 100+ eurot adott a nem tudom milyen gyűjtői, delux, gumikacsát is tartalmazó kiadásért aztán 10 perc után nyomta is az uninstall gombot, mert annyit is ért az egész. :P
  • ToCsEk
    aki nagyon tolni akarja :D

btw ennyire szarok a prémium tankok hogy hozzánk vágnak 4et is 55juroért?
  • ToCsEk
  • FosTalicskaa
    Hidd el, ha nagyon megszorongatják a WoT-ot akkor lehet majd téged sem fognak már érdekelni a WG ajándékai...
  • ToCsEk
    Remélem eléggé megszorongatják őket ahhoz, hogy elhalmozzanak minket minden jóval WoT-ban :)
    Mégegy ilyen lassú fejlődésű játékba garantáltan nem kezdek bele, de a verseny jól jönne.
  • Terawatt
    arra az engine-re én már semmit nem építenék. :D
  • FosTalicskaa
    Ők meg lemásolják az AW-től az arti riasztó +minitérképen is bejelöljük rendszerüket. A vége meg az lesz, hogy lesz 2 teljesen ugyanúgy működő játék, eltérő járművekkel, eltérő korban. :P

Személy szerint nem gondoltam volna néhány évvel ezelőtt, hogy a WoT 2.0-t nem a WG fogja lefejleszteni. :)
  • lammaer
    A verseny az mindíg jó. Sajnos a WT nagyon nem szorongatta meg SerBjéket, talán a "pofátlan lopás" AW-tól jobban tartanak :)
  • lexlutor
    mai wot hir :)

""- artillery will be rebalanced this year apparently - and by rebalance Storm mentions real rebalance, not nerf, with possible changes to the artillery mechanism. The insider adds that the new mechanism is apparently inspired by the Armored Warfare artillery" "[/spoiler]
    Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2015.04.23. 12:37:37
  • Terawatt
    Ugyan úgy volt conquest mellette. Hangulatra is hozta a bf színvonalat, klánozni más kérdés. bad company 2 egy gyöngyszem a második résszel és az 1942vel együtt szerintem. Na de ne offoljuk a topicot.
  • Gyuszopapa
    Ja meg is ölték vele a BF sorozatot is.
  • FosTalicskaa
    Nekem például kifejezetten bejönnek a pve játékok. Nem mintha sokkal játszanék, de pl. a Warframe fő porfilja is ez és már vagy 1100 órám van benne a steam szerint. Haverokkal coopban a gépek inváziója ellen, sokkal jobb érzés, mint pl. 3-ad magammal a tengernyi idióta között a manipulált csatákban nyerni/veszíteni.
    Mindenesetre az AW-nél azt ígérték lesznek pve missionok is. A jelenlegi verziójukban nem tudom mennyi van meg ebből, de beígérték.
  • Terawatt
    Ami egy jó játékmód lehetne az az, hogy adott egy pálya ami több szakaszra van felépítve és el kell foglalni pontokat majd nyílik ki a további rész. Ez sem spanyolviasz, mert bfben már a bad company óta van ez és imádom is.
  • DasIsFuck
    Aztán mmorpg mégis tudnak operálni pve résszel meg pvp-vel egyaránt, nem csak az aréna mmo felfogás létezik, miért ne lehetne egy alapvetően másfelé nyitó, tankos mmo is.

Másrészt meg a pve-rész itt inkább arra értem, hogy nem ez a bűnunalmas és szénnéjáratott aréna harc legyen, amit előad a wot,wt most meg a aw is.

Én pl inkább az összetettebb missziók felé kacsingatnék, ami ugyan úgy lehetne pvp csak nem abból állna, hogy egy kicsi,aréna pályán kell kilőni a többit.

Nagyon primitív példával élve a cod vs bf-t hoznám fel, ez olyan mintha azt mondod, hogy csak a cod féle megoldás lehet sikeres.
    A bf mindig is eléggé más multipalyeres élményt adott, mint a cod, bár jelen esetben én egy jóval eltérőbb játékra gondolnék a wot,aw,wt fajta arénaharcoktól.

• Malarki
    És milyen világmegváltó új játékmenetet tudnál te elképzelni? PvE szerintem baromság, én nem azért játszok MMO-val hogy botokat gyilkoljak. Még esetleg egy L4D-nél elmegy, de itt nem.
    A mai MMO-k nagy része ere a sémára épül, eresszünk össze 10/20/30/60 játékost, gyilkolják egymást aztán aki előbb elfogy az vesztett. Kivétel kevés van, mondjuk Pl egy Palnetside2 üde színfolt lehetne a palettán.
  • Terawatt
    Platoonoztam is sokszor, de mindig úgy éreztem, hogy nem éri meg ha csak ketten vagyunk, mert mindig olyan csatákat kaptunk ahol azt hitte a MM hogy csak azért mert mi együtt jöttünk be majd agyonverünk mindenkit +2 tierben. Egyáltalán nem motivált a random platoonozásra, mert ott tankot húzni nagyon szopó volt szerintem.

Strongholdozást egy jó ötletnek találom, de ebben a műfajban nehéz feltalálni a spanyolviaszt anélkül, hogy ne az alap koncepció ami miatt egyedi sérüljön.
  • Terawatt
    Bf féle conquest, x bázis, több respawn foglald el tartsd megre gondolsz? PvE?Wat? Battlefront tank only edition? :D
  • lammaer
    Ja, nekem sincsen jobb ötletem... láthatóan a WOTosok is próbálkoznak meghonosítani néha napján új játékmenetet, de nem népszerűek annyira (stronghold, CW, randomtól eltérő pályák) stb.
    Még a platoonozásra is lusták sokan.

Sztem a többségünknek elég a "van 5 percem, gurulok egy randomot" játék.
  • DasIsFuck
    Hát pl kukába ezt a 2 bázis foglalós 15v15 aréna koncepciót kezdésnek elég lenne.
    Klasszikusabb pve esetleg pvevp rendszert vagy összetettebb csata rendszert ami nem a 15v15 és foglald el 1/2 bázisból állna.
    Lenne honnan meríteni vagy újítani