5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
#219 -
#218 -
#217 nálam is ez van :/
-
SZULTA #216 Hello
Kapott már valaki Béta meghívót?Én már nagyon rég feliratkoztam de semmi... -
#215 -
#214 -
#213 legénység és parancsnok -
#212 -
#211 -
#210 -
#209 -
#208 FAQ -
#207 -
#206 -
-
#204 -
Dagohun74 #203 Ilyesmit gondoltam hozzá én is. De ez van ez kell a népnek.
-
lammaer #202 Én még mindíg a WTGF célzási rendszerét raknám össze a HPrendszerrel. Kell skill és mégsem olyan absztrakt mint a szűkülő célkereszt.
Mondjuk ahogy halad a haditechnika, lassan a valós életbeli háború lesz annyira automatizált hogy UNALMAS lesz belőle játékot csinálni. -
#201 -
Malarki #200 És akkor olyan lenne, mint egy BF4 klón tankokkal. Na ott nincs szűkülés, ahova célzol oda lősz, akár menetből is. Hú de jó is lenne.
De amit senki sem említett meg, hogy lesznek feladatok amiket végre kell hajtani. Pl pusztítsd el azt, védd meg amazt. Már ez is egy előrelépés, nem annyi van öld meg az összes ellenséget. -
Dagohun74 #199 Oké. -
#198 úgy jön ide a wot hogy tankos JÁTÉK az is (nem szimulátor)
egyszerűen kellenek bele ezek a dolgok
fogd fel úgy, hogy a szűkülési idő = az ágyú kezelő és a célzó vagy parancsnok közt a kommunikálással, na
Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.09.04. 14:46:49 -
Dagohun74 #197 Most hogy jön ide a WoT ? Ja tényleg tök modern, látom az ellent. Várjál má' szűkülők vazze nem lőhetünk mert mellé megy. De ez nem egy t-80-as? De. És akkor?
Én nem azt irtam hogy nem kell semmi más de maga a módszer működhet egy II. világháborús tanknál, de ne már egy M1A1 v. T-80 asnál.
De ahogy érzed nem kell egyből eret vágni. -
#196 mert kell a szűkülés !
Milyen király lenne ha a Wotba a tizes FV td-nek nem kéne szűkülnie, megáll, egyből bamm 1800+ sebzés.
Isu, tüzér, minden ilyen nagyot lövő ágyú kicsit túlzásba esne, nem ? -
Dagohun74 #195 Ráadásul a modern tankok gyorsak és fordulékonyak tehát ezt a részét vesztik el a csatába, állj meg várd meg mire beáll a célkereszt. Kb a II. világháborús szintre viszik vissza tankokat. -
Dagohun74 #194 őszintén? Semmi. Sose gondolkodtam rajta. Elhagynám a szűkülő szálkeresztet és mozgást vinnék bele ahogy modernebbek a tankok kisebb kilengéssel mint ahogy a nagyok csinálják mozgás közbeni lövés stb....
https://www.youtube.com/watch?v=LUzSfGc2VqY
Itt a példa szóval nem állnak meg egy egy lövésért, és nem hinném kevésbé lenne pörgősebb egy csata. De ez az én meglátásom. -
lammaer #193 Milyen ötleted lenne? -
Dagohun74 #192 Nem is a valóság miatt írtam. Csak valahogy másképp képzeltem el egy modern tankos játékot. Én kérek elnézést. -
lammaer #191 Mer', a 2. világháborúsnál szűkült a célkereszt a valóságban? :)
Ez csak egy szimpla absztrakció, hogy mégse simán csak egy tankos counterstrike legyen.... -
Dagohun74 #190 Én spec. nem az UI hasonlóságára gondoltam a szűkülő célkereszt ami zavar (engem) ilyen már volt és azok II. világháborús tankok. Modern tankoknál azért másképp kellene ezt kezelni, és emiatt copy szaga van az egésznek, más körítéssel. -
lammaer #189 A UI szerintem is ideális, ha megnézzük alapvetően a WTGF is erről szól. Minimap, célkereszt, középen meg alul az ikonok az extra cuccoknak.
Ahol szerintem tarolni lehet az a játékmenet. Pl célzás, support tankok (mondjuk javító tank), új játékmódok, klántartalom. Sok konkrét ötletem nincs, nem vagyok nagyon kreatív, de hát nem is én vagyok a fejlesztő.
Amire sztem nagyon vigyázni kell, hogy ne keverejenek a tankok mellé mást. Az összfegyvernem szépen hangzik, de láttuk már hogy se a tüzérség, se a légierő összerakása a tankokkal nem jó a tankereknek. -
#188 -
CSTKSZ #187 Na most, hagyjuk ezt a hasonlóságot! Ennél egyszerűbben, hogyan lehet megoldani egy tank kezelését? Sehogy. Ha turbóznák akkor csak rontanának rajta. Nem koppintás, bár eléggé hasonlít. Ha bárki megtudja oldani a kezelést/kinézetet másképp az szóljon! Továbbá okosan csinálják szerintem. Mivel jelenleg a piacon a "másik igen népszerű tankos játék" az egyetlen, így ha lemásolják és kijavítják a hibáit már is szép számú játékoshoz juthatnak. És ha ezt fűszerezzük hatalmas kezdő bónuszokkal,akciókkal életképes játékot produkálhatnak. A füstgránátot meg mi/ki csinálta meg eddig?! A BF? Teljesen más műfaj.....
És a 2. világháborús tankokban milyen fantázia van? Ahogy elnézem kapunk egy nagyon hasonló játékot, aminek gyorsabb lesz a játékmenete.
A célzókör szűkülése meg elfogadható. Bár a "modern" korban a legyet is el tudnánk találni a holdon, de a játék szempontjából hatalmas hiba lenne ha minden lövés pontos lenne. (lásd: WT:GF 1 lövés 1 halál és nem buli hanem idegesítő mikor már sokadjára ez történik)
Félre ne értsetek, szimpatizálok mind a két játékkal, de véget kell vetni az egyeduralomnak. Egy kis versengés jót tenne szerintem. És lehet, hogy az lesz.
A havo k beépítése legutóbb a wt megjelenésénél került szóba, de nem ment át a játékosok fele így hallgattak róla. Jelenleg úgy áll, hogy hamarosan érkezik szóval talán ez a kezdet. -
Dagohun74 #186 Hmm... Hát elég érdekes kicsit (nagyon is) hasonlít valamelyik játékra. Szűkölő célkereszt na ne már, ezek tuti modern tankok? De azért egy próbát megér. -
Lokker #185 Jah, semmi fantázia nincs a modern tankokban, tök gáz. Az a füstgránátos dolog is mekkora koppintás, mert más játékban már ellőtték. A hp-s rendszer is mekkora sz*r, mert már láttuk a WT:GF-nél milyen jól működik a modulsebzős rendszer.
Hajrá lehet a hivatalos fórumon leírni hogy SZERINTED hogy kell kinézzen. -
#184 nekem nagyon is tetszik, wotot szeretem, csak vannak dolgok amik az ízlésemnek sz.rok
ha ebbe a játékba nem lesz, LEHET áttérek -
#183 Ez most komoly??? Mintha egy wot mod videóját nézném?! Azért ez egy elég erős wot copy paste. Ennyire lusták vagy ennyire fantáziátlanok a kedves készítők? -
lammaer #182 A jól bevált recepten nem kell változtatni, max egy kicsit a fűszerezésen. -
Angelus1991ster #181 Hahahahah, legyen wot klón.Legalább ha ott megunom, könnyebb az átállás. -
#180 itt a tegnapi gameplay