5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
#459 kiherélt battlefield mind, de úgy néz ki kell a népnek. Csak tankos felállásban nem tudom, hogy mi lehetne a nagy gameplay megváltó ötlet. WoT bizonyos dolgok miatt nagyon idegesítő, de a játékmenet önmagában szórakoztató arty haterség mellett/nélkül. HP rendszer nekem sokkal kézenfekvőbb mint a modulos emiatt örülök neki. Lopják össze engem nem érdekel, hogyha összességében egy jobb játék lesz. -
#458 Megnéztem most jingles videóját és olyan fárasztó/szánalmas/szomrú látni ezt az egy az egyben wot kópiát, hogy az vmi borzalmas.
Ezt a fantáziátlan,szánalmas szar játékmenetet hozzák ami wot-ot is jellemzi
Van 3 ilyen játék a piacon és mind a 3 erről az értelmelten foglalósdi,15v15 aréna játékkal tud csak előrukkolni.
-
lammaer #457 Annyiban igazat adok Lexnek, hogy ne temessük a játékot, puding próbája az evés. De tény, azér avideót láttuk, a WOtból már ismerjük az artik hatását a játékmenetre, tehát azért igy már alkothatunk magunknak egy viszonylag reális képet.
A WOTban nekem nem öli meg teljesen a játékot az arty, de idegesit. Jobb lenne nélkülük.
Tegnap is bevágott prokhorovkára VK4502Pvel 3 tier X arty oldalanként, meg 3 scout. Ott még sziklák sincsenek ahova elbújhatnék, a scoutok meg felsottolnak mindent középről. Nem is húztam az időt, full gázzal ( :) ) megindultam az ellennek, mert inkább a TDk meg heavyk szedjenek szét, minthogy ott bújkáljak a bozótosban miközben az artik célbalőnek rám. -
#456 Igen, az arty baromság, de nyilván nem véletlen nem hagyták ki. -
#455 igaz igaz
de nem hiszem hogy hogy a 200effes e100 playerek annyira élveznék az artyt hogy csak azzal nyomják :D
nem kell félni lesz itt is sok növény, ráadásul új tankok jobb grafika? jobb optimalizálás jobb engine. lesz itt retard mágnes sajnos :D -
FosTalicskaa #454 Meg a videóban is milyen gyorsan, milyen kicsire összeszűkült a célkereszt. Egy olyan ember aki nem egy zöldmoszat értelmi szintjén mozog, legalább 10 csata után már szinte mindig találni fog.
lexlutor: "nekem annyi jott le a dologbol, h a wotal ellentetben, felismertek h az arty problema ahogy abban megoldottak"
Nem, ha felismerték volna a problémát akkor nem teszik be, vagy legalábbis egy új különálló játékmódként tálalták volna. -
lammaer #453 (ja maus helyére rakd be a megfelelő lassú tankot :) vagy csak képzeld el hogy éppen párharcban vagy vkivel és éppen nem ara tudsz fókuszálni hogy villog az égi áldás jelző )
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.22. 12:32:12 -
lammaer #452 Nekem meg pont annyi jött le, hogy NEM ismerték fel igazán hogy az arty probléma, csak nem akarják elveszteni a kövér gazdag amerikai játékosokat (tudom, sztereotípia) :)
Ha igazán felismernék hogy az arty probléma, akkor minimum egy checkboxot várnék, hogy aki nem akar futófragot játszani annak ne kelljen.
Mert nézzük is csak meg a changeket?
Incoming Artillery Warning; - aha, mennyi ideig is repül a lövedék? Én meg majd félreugrok a maussal a 2 másodperces warningnál. Vagy majd úgy működik hogyha a betöltött arti rámhúzza a célkeresztet akkor majd villog nekem az alarm? Az meg röhög hogy húzgálja az emberekre a célkeresztet azt nézi ahogy szaladgálnak a hangyák :)
Counter Battery Radar: - és ezzel mi a francot kezdjek amikor tankban ülök? Ja persze, épitsek arra hogy a klikker aki az én oldalamon van az artikra fog lövöldözni? CSapatjáték random emberekkel?
New Camera View - ettől miért jó nekem? Mert ez azt jelent az arti megkapja azt a spéci kis nézetet ami a WOTban csak modként szerepek :)
General Balance Changes (like the maximum artillery units allowed in a battle) - ma x 3 per oldal - 3 bőven elég hogy a támadókedvű embereknek elvegye a kedvét. Persze ez jobb mint a semmi, de a WOT se nagyon játszható 3 artival / oldal.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.22. 12:26:53 -
lexlutor #451 azt szerintem te is erzed h nem koltott volna 100k-t egy jatekra, ha csak artyban elvezi.
200win8al pontosan teljesen mindegy neki miben ul. -
lexlutor #450 egy percet nem jatszottal meg vele, meg a nyilt beta fazisban sincsenek. ha neked attol jo, h mar most rugozol ezen, nyugodtan.
nekem annyi jott le a dologbol, h a wotal ellentetben, felismertek h az arty problema ahogy abban megoldottak.
jelenleg probalkoznak, mit lehetne jobbat kihozni belole.
h mi lesz belole, szerintem senki nem tudja.
de ha te mar most ilyen 1000%ra tudod h szar lesz, senki nem kenyszerit h egy pillanatot is jatszal vele. -
Gyuszopapa #449 Neked is csak ezt tudom mutatni.
" ha nem lesz olyan jármű amit a retardok is tudnak élvezettel használni nem lesz bevétel sem."
Nem véletlen zárta be 3 play4free játékát az EA sem. -
#448 :D nem láttam a videóban hogy lövésenként 1hitelt volna bárkit is, mondjuk nem is talált telibe senkit
jobb lesz mint wotban látod ha céloz a ratty sőt egyhelyben sem maradhatnak minimap mutatja -
Gyuszopapa #447 Majd egy év múlva mert ha nem lesz olyan jármű amit a retardok is tudnak élvezettel használni nem lesz bevétel sem.
Ugyanis a WOT-ot is a retardáltak tartják el.A pro játékosok és klánok meg a átlagos játékosok sehol nincsenek pénzköltésben a retardáltak mellett.Némelyik olyan prémjármű parkkal rendelkezik ami több 100000 ft. értékű 250 wn8 teljesítmény mellett plusz napi szinten prémium előfizetéssel játszik. -
FosTalicskaa #446 Tudod, mikor nem kellene parázni? Ha az arti nem megy elég messze attól a helytól ahonnan lő, akkor max 1-2 lövés után kapsz egy opciót, hogy drónnal szétlődd a fenébe, mindegy milyen messze áll. Ez lenne fair play... ez így csak egy wot klón. Kapsz egy lámpát, x másodpercel előtte, hogy veszíteni fogsz y hp-t. Kösz. -
Gyuszopapa #445 Jó lesz ez tele lesz arty retardáltakkal.3 másodpercenkénti lövés 2 másodperces szűkülés.RIP. AW
Ezzel se kell játszani. -
lexlutor #444 nem egeszen:
http://ritastatusreport.blogspot.nl/2015/04/armored-warfare-artillery-development.html
The changes are:
Incoming Artillery Warning;
Counter Battery Radar
New Camera View
General Balance Changes (like the maximum artillery units allowed in a battle) - ma x 3 per oldal
szoval kar elore parazni meg.
-
#443 A wot és a wt kiegyensúlyozásáról nekem más a véleményem (soha nem lehet megfelelően megcsinálni szerintem) de ez már más tészta :) Bár a WT fő problémája pont ez. Amúgy a T-95 még nincs benne a WT-ben. -
lammaer #442 T95... de említhetném a Maust is ugye, ami nagyon régóta benn van és még prototípus se volt belőle csak egy test :)
Amúgy nincs nekem semmi bajom a másik játékban se a proto tankokkal, el tudok vonatkoztatni egy játékban a realitástól amig a prototipusokat jól balanceolva rakják be a játékba... leszarom hogy egy 1944-es tankkal kell harcolni egy 1954-es ellen, ha megfelelően ki van egyensúlyozva a játék (tehát egy T9es tank kb olyan erős legyen mint egy .másik T9es, füfggetlenül a gyártás évétől)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.22. 10:26:17 -
#441 Prototípus tankok? Melyikekre gondolsz? -
lammaer #440 Nem szoktunk egyetérteni de most kivételesen +1. Látszik hogy próbálnak felugrani a szekérre mint a gaijin (ott is már jönnek a prototípus tankok, mint a WOTban - pedig emlékszem hogy ment a melldöngetés hogy ők nem soha... ) -
FosTalicskaa #439 Egyébként a témához hozzászólva elég lehangoló a fejlesztők és a kiadójuk hozzáállása. Minden játékelemet, úgy ahogy van emelnek át a WoT-ból + jó modok funkcióit is hozzá. Semmilyen újat nem mernek létrehozni. Úgy vannak vele, hogy ami a WoT-ban is sikeres, minek változtassanak rajta. Copy-Pase aztán szevasz. Csak az a gond, hogy a WoT nem a jelenlegi játékmenetével futott be, hanem egy teljesen másikkal, de ez már egy másik történet. Mindenesetre kíváncsi vagyok rá mi sül ki ebből. A teljesen más járműpark vajon el tudja e vinni a hátán ezt a játékot és át tud e csábítani egy nagyobb tömeget a WoT-tól vagy megreked azon a szinten ahol a gayjin játéka is van.... -
FosTalicskaa #438
Te jó ég. A tardok már a spájzban vannak.
-
lammaer #437 1. A snipert le lehet szedni rendes fegyverrel (legalábbis battefield meg CS tapasztalatom ezt mutatja)
2. A snipernek rendesen rám kell látnia. -
lammaer #436 Igaz. Főleg ha megnézed a kontextust hogy miről is beszéltünk :)
(segítek: #428) -
#435 Nem várható újabb játékos meghívás? -
Lokker #434 Próbáltad már a játékot igaz? -
#433 arty az olyan mint egy sniper egy fps játékban ennyi erővel. -
lammaer #432 EGyetértek, én sem bírtam ki az artizást, nagyon eseményteln és szerencsefüggő az egész. De ettől függetlenül nincs annál irritálóbb, hogy mondjuk közelharcban legyőzöl valakit, aztán a világ másik végéből kilő egy olyan, akinek semmilyen rizikót nem kell vállalnia ehhez.
Kb olyan, mintha lenne egy boxmeccs, ahol a győztest a nézőtérről lelövi az egyik néző egy távcsöves puskával. -
#431 very first screenshots of the M48 Patton and Object 155 main battle tank -
#430 Városi pálya alapból nem kedvez az artynak, de értem mire gondolsz. Ez is egy vélemény. Mint játékstílus nekem túlságosan idegőrlő volt, hogy 30-50 seces töltésem volt (legalább közben tudtam kecskét áldozni, hogy pontosabban lőjön). -
lammaer #429 "nem lennének óriási camp háború lenne"
És akkor miért van az hogy amikor nincs arty - mert vannak ilyen csaták is hála az égnek) akkor vhogy bátrabban tör előre mindenki? :)
Vagy elég ha csak városi pályát ad be a gép (himmelsdorf mondjuk), mégsincs campfest...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.04.21. 15:31:53 -
#428 WoTban én egyáltalán nem köpködtem az artikat, nem lennének óriási camp háború lenne. Plusz itt van valami indikátor hogy lő téged az arti és van esélyed kitérni előle, vagy épp bele sétálni. :) -
lammaer #427 Nagyszerű hogy jól néz ki, de ezzel könnyebb az artizás. Megint látszik hogy remek fejlesztők, de minden baromságot lemásolnak a konkurenciától :)
A WOTot szarrá köpködi mindenki emiatt a mod miatt, itt meg gyárilag beteszik. Gondolom itt is úgy gondolkodnak, hogy szarunk a játékélményre, retard pistike is jöjjön csak agyaggalamb lövészetet játszani. -
#426 Igen. Szerintem jól néz ki. WoTban is van egy mod amivel meg lehet már ilyenre csinálni, de ott nem mindig lehet pontosan bemérni. Az viszont vicces, hogy mennyi arti van a meccsen, felspotoltak valakit ment egyből 3 arty lövés. Persze ez most újdonság és érthető. Nagyon várom már a játékot. Látszik, hogy milyen igényesen van megcsinálva. -
lammaer #425 9:10 környékén az az arty nézet? :) -
#424 -
#423 sajnos még meghívót se -
tutyimutyi2 #422 más is kapott tier3-as prém tankokat? -
#421 Arty update -
tutyimutyi2 #420 ez a kibaszott kliens csak engem boldogít azzal hogy kb minden harmadik-negyedik alt+tab-nál elkezd vadul váltogatni az asztal és a játék között ezt kb jó esetben 2 percig csinálja aztán lefagy még további 2 percre