5226
Armored Warfare
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
http://armoredwarfarehu.blogspot.hu/
-
#539 Utána olvasgattam a fórumon, május 27 lesz early access, igen, de azt nem tudni, hogy addig lesz-e még pl. további alpha teszt. Arról sincs semmi, hogy a béta (ami szerintem gyakorlatilag az early access) meddig fog tartani. De pl. az alpha fórumokat be is zárták, hogy "a készítők analizálhassák a visszajelzéseiteket" (c) SilentStalker. -
FosTalicskaa #538 Hát elvileg ami május 27-én kezdődik az lesz a hivatalos early access, arra lehetett az embereknek bevásárolni magukat. Csak arról nem találtam infót, hogy ez a privát hozzáférés szakasz meddig tart majd... -
#537 hogy érted? Eddig alpha volt, most jön majd a closed beta. Aztán majd egyszer az open beta, es vegul a vegleges. Kerdes, hogy melyik mikor, ezt meg a fejleszto sem tudja kb. -
FosTalicskaa #536 Egyébként arról van valami hír, hogy meddig fog tartani az early access? -
lammaer #535 Régen minden jobb volt :) .... ja, én is kamilláztam a T4-T5ben amikor jöttek szembe a nagyvasak. Ma meg már néha a +1 tier miatt is sír vki :) -
#534 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mindegyik ladikhoz jár biztosítás, van amihez csak pár hónapnyi de pl a most bejelentett Hull-hoz LTI jár. Az hogy mennyire lesz nolifer kiderül de EVE-l ellentétben ez B2P játék tehát nincs havidíj, azért nem kell gürizni. Szintezés se lesz tehát xp-t se kell grindelni. -
FosTalicskaa #533 Ez érdekes. Ezt nem tudtam. A béta része kimaradt az életemből, mint ahogy a lelki békém nagy szerencséjére az utóbbi 1 éve is... -
Kryon #532 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A prémiumot úgy értettem, amit valós pénzért veszel. Legalább ahhoz illene hozzácsapni az állandó biztosítást, 2012-ig még úgy volt.
De mindegy is, mert amennyit olvastam róla az jött le, hogy ugyanolyan nolifereknek való cucc lesz mint az EVE csak szebb grafikával. Ők meg hadd szopjanak, ha azt szeretik. :D -
Nazarov77 #531 Márpedig úgy volt még bétában és a KVnak nagyobb MMje volt mint a többi tier 5nek azért mert undorítóan OP volt. Emlékszem még hun channelen ( hangulatos chat volt, nem törlődött automatikusan és voltunk benne vagy 50en ha nem többen) még ott vitatkoztam valakivel hogy a 152es jobb választás mint a 107.
Ja és ennél még cudarabb idő is volt a 0.4.5-ös verzióban, ezzel a verzióval indult a zárt béta még 2010 július 8.-án (első nap óta jelen vagyok :) ) ebben úgy volt a rendes csata meg a recruit. Az utóbbiban csak tier 1 és 2 játszahott, a rendes battle-ben meg mindent összerakott mindennel kegyetlenül, tier 3at 9-10ekkel is. Vicces volt T-28al menni tier 8+ok ellen menni. -
FosTalicskaa #530 Azt nehezen. Max ha platoonoztál. Egy 5-ös tank csak 9-es szintig harcolt. A 6-os szinttől kaphattál először 10-es ellenfeleket.
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.05.02. 11:10:13 -
Nazarov77 #529 volt rosszabb is, tier 5ös KVval vígan lőttem a Mausokat 152es HEvel :D -
tutyimutyi2 #528 akkortájt még az mm-nél +-3 szint-es móka volt? -
FosTalicskaa #527 Az még egy teljesen más wot volt mint a mai. Én még tisztán emlékszem mennyit anyáztam a köcsög szovjetekre, hogy a német stug3-at 110-es pennel meg 110 dmg-el harcoltatja is4 meg e75 ellen, míg a szovjet ugyanilyen tierű su85 már kapott 175 pent meg 390 dmg-et, ja és majdnem egyforma rof-juk volt. Aztan ugyanez az ágyú ment tovább a 6-oson is a 10-es tankok ellen. -
Nazarov77 #526 Hát akkor más világot éltünk, sokan ezért adták el mert frusztráló volt tier 8asok ellen menni vele.
-
tutyimutyi2 #525 szegény béta shermanoknak nem lehetett túl sok esélyük avval a 90 akárhány milis átütéssel :) -
Nazarov77 #524 Mutáns M6ot azok kaptak akik fizettek a heavy pre-order csomagért, 25k gold + mutáns M6 90 eur :)
Mikor átment a játék bétából megjelent-be, első héten szinte csak pre-order tankok meg ajándék Sherman tankok harcoltak nagy tierben, vicces volt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2015.05.02. 08:57:19 -
#523 OFF
Aki olyan hülye lesz hogy az LTI nélküli ladikjára nem köt biztosítást az meg is érdemli. :D
Ja és nincs olyan hogy "prémium" hajó. :D
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2015.05.02. 08:41:16 -
Kryon #522 Láttam...
Veszel egy hajót egy halom pénzért, aztán ha kilövik, buktad...
Ki akartam próbálni, de amikor olvastam, hogy ha a "prémium" hajót kicsapják alólad ugyanúgy vehetsz másikat, mint simával, mert már az örökös "biztosítás" sem jár hozzá, akkor gyorsan meggondoltam magam. :) -
lammaer #521 Star Citizent kéne látnod.... :) Na ami ott zajlik, annál szerintem nincs lejjebb....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.05.02. 01:01:12 -
Kryon #520 Kizárt. Egy tankos játékban elég farmolni, nem kezdek bele egy tök ugyanolyanba, ahol mindössze másképp néznek ki a tankok, de már a megjelenés előtt azt tesztelik, hány bőrt tudnak lehúzni a játékosról.
Nem a "bevásárlós" résszel van a probléma, hanem azzal, hogy naponta emelik az árat, nézzük mennyit hajlandóak fizetni? alapon, már egy BÉTA!!! állapotú játékért is.
Ez az üzletpolitika nem menő. -
Lokker #519 Kryon : Szia, majd találkozunk a játékban.
Látom sokan "hisztiznek" ezért a vásárold be magad a bétába dologért. Miért? 1001 másik játéknál is meglépték ezt. Gaijin, Wargaming, Blizzard és most itt is. Ingyenes lesz a játék, egy kanyit se kell beledobni és ha open béta lesz akkor meg tolhatod úgy hogy nem fizettél. Nem kényszerítenek itt senkit hogy most kell játszani. -
Kryon #518 Ilyet se láttam még egy játéknál se, vajon hol áll meg? :D
Ha már a nagy semmire is így fejik a népet, mi lesz itt még később?
Ezt a játékot asszem le is írtam ennél a pontnál. -
#517 Aki eddig benn volt, az továbbra is bent lesz. -
FosTalicskaa #516 http://aw.my.com/us/news/general/founders-packs-early-access-coming
Az oldal alján 15, 30 és 70 van a szövegben, itt meg: 14,28, 65.
http://aw.my.com/us/founders-packs
Vajon most melyik az igaz. Gyanítom az amit a fizetés oldalon fognak a népek látni. :P
Angelus: Egyelőre igen.
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.05.01. 21:53:30 -
Angelus1991ster #515 De csak perkálással lehet belépést nyerni ebbe a csudába?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2015.05.01. 21:53:54 -
FosTalicskaa #514 15,30,70 euro a csomagok ára... Szépen kúszik ez felfelé. Ha nem tudnám, hogy az Obsidian mögött az aw állna, akkor most az activisionre gyanakodtam volna, hogy ők a kiadó. Ahhoz képest, hogy a top csomag is 54-ről indult. Kíváncsi vagyok hol lesz a vége.
Angelus: Mintha azt olvastam volna, hogy május 27 az első béta teszt ideje. Szóval ha kifizeted az alapcsomagot akkor kb akkortól tudsz majd játszani is.
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.05.01. 21:50:23 -
Angelus1991ster #513 Ha 14 ajrót kicsengetem, akkor már játszhatok? -
tutyimutyi2 #512 azok a csomagok amiket most lehet venni early acces-t is adnak de ugye aki az eddigi teszteken tudott már játszani azzal ugye nem basznak ki hogy a kövin nem vehet részt?
a legdrágább csomagot nézve a zhalo kb 400-as sebzéssel rendelkezik de a páncélja minden irányból NULLA szó szerint az mbt-70 pedig a legutobbi teszt alatt még tier 4-es volt és ott a tierjéhez képest jó páncélja volt illetve kb 500-al több a hp-ja mint a többi mbt tank-nak illetve a másik két tank legutóbbi teszten még nem volt benn.
Nazarov77: mennyien kaptak olyan mutáns M6-ost(majdhogynem 4 éve játszok de összesen talán 2-3 olyan csatám volt amiben láttam ilyet)? -
lammaer #511 Nem vágom, mindegy... -
#510 És a vaj? Tessék még 1 garázshelyet hozzácsapni! -
FosTalicskaa #509 Szóval lemész a boltba és 150 goldért meg 2 garázshelyért veszel a tescoban 2 kiló kenyeret meg 10 deka szalámit... -
#508 No azért, ha te lefitymálsz másokat, hogy egy hamburger áráért güriznek odaát a napi 30 aranyért, akkor nehogy már azon a 150-300 goldon akadj fenn, amibe egy garázshely kerül. Double standards much?
Én is Tono álláspontján vagyok, jó kis kuriózum, nem mintha én is gyakran elővenném a prémek többségét, de nem is ver a földhöz, hogy ott vannak a garázsban. Szóval eladni butaságnak tartom.
Persze én a játékban keresett aranyból élek már lassan 3 éve 1 fitying költése nélkül, szóval nálam ez a standard.
Szóval akkor hamarosan open lesz a game? :P Jöhetne már egy újabb tesztfázis, végre ráérnék játszani...
Utoljára szerkesztette: Maala, 2015.05.01. 14:43:39 -
Nazarov77 #507 Nekem is megvan még a béta Sherman és szeretem is használni, nagyon jó tank és ráadásként kegyetlen jó statpadder mert 800-1000 körüli sebzésre már lila wn8at ad :)
De a mutáns M6 is megállja a helyét főleg azért mert sokan nem tudják, hogy az nem egy szokványos M6 váz hanem bizony 191mm frontja van és pattint rendesen, jó kis meglepetéseket lehet vele okozni, strongholdban vicces tud lenni. -
#506 ftrn volt régen valami infó erről hogy oroszok megvettek valamit my cégből vagy csak támogatták őket pénzel -
FosTalicskaa #505 Jaja, én is úgy tudom, hogy arra biztosan szabadalom. Na mindegy nem is annyira fontos, csak lehetne már tesztelni. :D
Egyébként ezt a játékot ismeri valaki? Kíváncsi lennék a véleményére...
http://store.steampowered.com/app/286280/ -
lammaer #504 Ezt meg honnan veszed? -
lammaer #503 Tudtommal csak a matchmakerre van szabadalom (hiába, cutting edge cucc az védeni kell :) ) de ha belegondolunk hogy még azt a browseres WOT klónt se tudják kiírtani (ami még pofátlanabb koppintás sztem) akkor nem valószinű hogy ezzel tudnának mit kezdeni.
Végülis ha belegondolunk a Medal of Honor se tudja betiltatni a Call of Dutyt, pedig hát egyik olyan mint a másik. Legyen csak konkurencia, az nekünk mindíg jó :) -
#502 jó kérdés gyaníthatóan senki nem tudja kár is ilyenen gondolkozni főleg hogy ugyan úgy wot pénzeli őket -
FosTalicskaa #501 Amúgy mi az a határ egy ekkora copy-paste esetében amivel már bíróságra mehetne a wg? Bár nem tudom milyen szabadalmai vannak a WG-nek a játékmenetére, de akkor is.. :P -
lammaer #500 "It has always been the plan to eventually add Tiers 9 and 10 to the available vehicles"
Bingo, szóval ők is T10ig mennek, szóval a starter T4-T6 prémtankok gyaníthatóan szub-optimális dolgok lesznek...