5226
  • FosTalicskaa
    Hihetetlen, a két csókost beválasztotta a random, erre még csak meg sem említették, pedig engem is érdekeltek volna az első benyomások...
  • lammaer
    És, tőled se lesz élménybeszámoló? Há minek vagytok ti ott benn? :)
  • Solten
    Engem is bevalogattak az alfaba, egy esszet kellett kitoltogetni, nagyjabol megtamogattam azzal hogy a WG mekkora noob banda be is hivtak:D

Na jo, nyilvan szamitott a 26 kilo csataszam is meg hogy nem vagyok paradicsom, kellettek nekik az epebb elmeju WOT veteranok.
  • Maala
    Első tesztben még nem voltak szakaszok, és max összeszámolással dobott be a haverokkal ugyanabba a csatába. Ez volt az egyetlen, amiben a WoT jobb volt.

Azóta van benne szakasz, igaz, sajnos arty is. De velük (ellenük) meg már nem játszottam. A szerverek azóta meg folyamatosan OFF-ok, csak EA-ra mehetünk be mi is.

Az NDA-t már felemelték amúgy. :)
  • lammaer
    Igazán csorgathatnál valami pro és kontra infót akkor... mi tetszik, mi nem? (kivéve ha minden tetszik :D )

Vagy itt is volt olyan NDA, hogy levettek tőled némi DNS mintát, hogyha esetleg beszélnél akkor vmi vajákos megátkoz és lerohad a nemesebbik szerved?
  • Maala
    Bent, bár a legutolsó tesztet ki kellett hagynom meló miatt.
  • lammaer
    Te má' benn vagy?
  • FosTalicskaa
    Majd elválik. Mindenesetre ebben a copypaste-ben még így is sokkal nagyobb potenciált látok mint a gayjin szörnyszülöttjében. Szóval félre ne értsd, ez egy várós játék, de a WoT után már sokkal kritikusabban állok hozzá az ilyen masszív grindelős online mmorpg arti flash játékmenetet szimuláló játékokhoz. Esküszöm, ha nem lennének artik, még a legdrágább csomagot is lehet befizettem volna, így is bizalmat szavazva a fejlesztőknek...
  • Maala
    Véleményt lehet alkotni.

Érzésre majd teljesen más lesz a Cryengine, mint a WoT BW motorja. A tankok kisebbek (FOV nagyobb), arcadesebb az egész játék, és a pályatervezőjük is teljesen másmilyen. A program is, és az ember is. A csaták dinamikusabbak, gyorsabbak, nem lesz 2 percnyi üres menet minden csata elején.

Nem lehet azt mondani két Jingles videó alapján (egyik AW, másik WOT), hogy ez ugyanaz a játék, csak más skinnel.

De hamarosan megtudod te is, gondolom.
  • FosTalicskaa
    Videók, leírások, mégtöbb videó, gameplay, youtube hírességes bemutatók, méghtöbb videó... De nyilván ezután meg jön a szokásos, hogy: "~Hát de ebből nem lehet véleményt alkotni..." pedig,de! Véleményt azt lehet. Mindenestre a végső ítélet úgyis akkor fog megszületni ha majd kipróbálom.
  • lammaer
    Filmet láttunk róla párat.... meghát ugye tudjuk hogy az új csodaengine alatt fogjuk kerülgetni az artiskúlókat, amikre persze a rendszer kedvesen figyelmeztetett 3 másodperccel a becsapódás előtt.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.05.19. 14:07:59
  • lammaer
    Hát, végülis az artylover silentstalker oda ment :)
  • Kryon
    Szerintem inkább 1-2 WG alkalmazott kaphatott kihagyhatatlan ajánlatot. :)
  • Maala
    Te ugye még nem játszottál az AW-val?
  • FosTalicskaa
    "azé 15, mert a tank és térképszerkesztőben amit a WOTtól kölcsönöztek nem lehet átírni a játékosok számát)"

Én lassan már azt gondolom, hogy egyik éjszaka egy összekormozott képű banda kommandós felszerelésben kötélen leereszkedett a tetőről és az ablakon keresztül bemászott az irodájukba és ott egy ultimate copypaste-el lemásoltak mindent, majd az utóbbi évi fejlesztési munkálataik kimerültek abban, hogy a wot-os modpackokat beleheggesszék a játékba és betegyék a szintén mirtankovról lehúzott modern tank skineket és modelleket... XD

Jah és igyekezzünk nem meglepődni ha látunk egy malinovkát, csak a fehér házak helyett, modern hangárak lesznek, a hegyen lévő malom helyett meg egy felhőkarcoló. :P
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.05.19. 13:24:25
  • lammaer
    Persze egészségesebb, ezt írtam... csak ugye szórás itt is van, plusz még erre jön rá a randomság az átütésben meg a sebzésben.
    De egyekutya ez még belefér, csak ne másolják le a wot féle "kritikus" sebzést, ahol a lánctalp elenyeli a HP sebzést, vagy mondjuk a lövész veszi le mellel a 152-es lövedéket, ezzel megvédve a tankot a károsodástól.

@Lokker: mitől ideális a 15? :) A lényeg ahogy talicska is írta, hogy tolják itt a buziszöveget (hosszadalmas tesztelés előzte meg, és úgy választották ki a 15-öt mint ideálisat) holott nyilvánvaló hogy miért 15 :) (kis szarkazmusal: azé 15, mert a tank és térképszerkesztőben amit a WOTtól kölcsönöztek nem lehet átírni a játékosok számát)
  • FosTalicskaa
    Most nem erről van szó. Egyszerűen csak annyi, hogy még ebben sem mertek újítani... Vajon milyen lett volna 20 vs 20, vagy 30 vs 30, esetleg egy 4 player vs több tucat enemy PVE módban stb...
    Bár a wotban is van 7 vs 7 játékmód szóval gyanítom azt még itt is be merik majd vállalni...
  • Lokker
    Miért, mennyi lenne az ideális? 15-nél több vagy kevesebb?
  • FosTalicskaa
    A 15 fős csapatokat már évek óta tesztelik a wotban, innentől kezdve a legendásan innovatív AW-ben ehhez sem mertek hozzányúlni. Milyen meglepő... őszintén szólva az is érdekes, hogy nem tartották meg a 25%-os random faktort...
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.05.19. 09:40:54
  • Angelus1991ster
    Még nyóc nap, a francba.
  • Terawatt
    Valamennyi lehet nem árt és az a 10% enyhén szólva egészségesebbnek hangzik mint a 25. FPS játékokban is van szórása a fegyvernek, ott az az "rng". Itt lesz valami PvE content is asszem nem? Rémlik valami ilyesmi:)
  • lammaer
    Question: Is the 15 player team size for random battles final?
    Answer: Yes. After multiple rounds of testing and experimenting with various sizes, we have confirmed that the 15 player size is ideal for our needs and the best gameplay.

El se tudom képzelni milyen szignifikáns különbségek lehetttek pl a 2*14 vs 2*15 tesztelésben, ami után a 15 mellett döntöttek. Nyilván ehhez semmi köze a MÁSIK játéknak... :)

What is the current RNG factor when it comes to damage and penetration? Is it final?
    Answer: We are currently running with a +/-10% randomization on shell Penetration and Damage for AP and HE shell types. HEAT shells have a +/-15% randomization for Penetration and Damage to better reflect the additional complexities involved with HEAT shell impacts in real life.

Pedig de utálom a randomot a WOTban, ezek se bírnak megszabadulni tőle. Jó, legalább nem 25%...
  • ToCsEk
    Kérdések vol.4
  • Angelus1991ster
    Ezt a lézercsík hülyeséget ugye kivették belőle.
  • ToCsEk
    Lengyel tankok
  • ToCsEk
    Abrams
  • ToCsEk
  • ToCsEk
    Francia tankok
  • FosTalicskaa
    Csalóka ez az fv 215b (183). Anno volt még olyan téma a WoT-ban, hogy történelmi csata vagy valami hasonló. Csapatom 80%-a IS7 meg egyéb ilyen jármű volt, az enemynél pedig az összes tank ilyen FV td volt meg 2-3 10-es med városi pályán. Mikor megláttam a leosztást madjnem nyomtam az alt-f4-et, de végül bentmaradtam és legnagyobb meglepetésemre 5 tank veszteséggel simán lehoztuk. Szóval szép a nagy alfa, de a random az mégnagyobb úr...
  • Gyuszopapa
    Egy ilyet nem egyszer szopattam szét ST-I-vel úgy hogy minimális sebzést kaptam tőle.Tudni kell kezelni.A tornyommal nem bírt pedig kaptam az aranyat.
    Amúgy ez is igazából a legnagyobb fizető rétegnek az egysésugarúaknak lett berakva hogy 1-2 lövéssel legyen magas sebzésük és sikerélményük mint a fogyatékos artybuziknak.
  • Terawatt
    Régóta már csak videókat nézek WoTból, mert játszani nincs hozzá idegem, így viszont szórakoztató . (Főleg a bajnokságok, de már ott is kezd unalmas lenni, hogy mindig ugyan az a taktika kb)

Aki esetleg nem tudná miről beszéltünk annak itt egy jó kis videó, ami nagyon szépen bemutatja, hogy mire képes a tank és még tán egy kicsit izgalmas is. ;)

• BalikaHUN
    Ó de kár pedig nincs is nagyobb élvezet annál mint amikor egy ilyen szar full hp-ról kiszed egy lövéssel. Jah de igen amikor a 10-es arty teszi ugyanezt.
  • Solten
    Ugy tunik e jatek fejlesztoi civilizaltak.
  • Terawatt
    Question: Do you plan to avoid monsters with very large guns, such as the FV215b project with its 183mm cannon?
    Answer: Yes. We have no interest in implementing inherently imbalanced vehicles into the game

Nem lesz halálcsillag
  • ToCsEk
    pár kérdész válasz
  • FosTalicskaa
    Ne felejtsd el, hogy még elég korai szakaszban van a játék, szóval a mögötte lévő szerver park sem lehet úgy felkészítve, hogy bármekkora terhelést elbírjon. Pénz ide vagy oda, azért a meglévő játékosokat is ki kell tudni szolgálni...

Egyébként másnak is csinálja ezt az sg? Nekem naponta 2-3x is összejön és csak ha törlöm a sütikből a duplikált identifiid vagy mit akkor megjavul.
    Error 520 Ray ID: 1e12828b50a80aa8 • 2015-05-04 07:32:08 UTC
    Web server is returning an unknown error
    Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2015.05.04. 09:37:18
  • lammaer
    "Könnyen elképzelhető, van egy max limit ami fölé nem engedik menni a játékosok számát"

Csodálkoznék.... money talks :)
  • FosTalicskaa
    Attól függ meddig tartják kint a founder packokat. Könnyen elképzelhető, hogy van egy max limit ami fölé nem engedik menni a játékosok számát, aztán ha az a bizonyos kvóta betelik akkor korábban is leszedhetik / vagy ha nem fogy annyira, tovább is kint tarthatják ezeket a csomagokat. Szerintem ha érdekel a játék ne várj az utolsó napig, már csak azért sem mert elnézve az árakat még tovább is drágulhat a téma. Pl: akik az első napokban vették meg, már így is 5-10 eurót spóroltak maguknak...
  • Maala
    Hát ezzel inkább SS-t keresd, ne engem. :D
  • yossarianHUN
    Akkor jól értem, hogy az early access csomagokat legkésőbb május 27-ig kell megrendelnie annak, aki akarja valamelyiket?