1573

11788072641442253059

Hivatalos oldal | Steam oldal | Fortify

Túlélő játék, melyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít.
Olyan más alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker.

• Ironman2
    már csak wheatley-ben bizok
  • Agregator1200
    oké jó tudni
    nekem ott semmi cuccom sincs :/
  • Ironman2
    attilával az elöbbin vagyunk
  • Agregator1200
    Csak engem nem enged fel a magyar szerverre?? De már nagyon idegesítő hogy ha fent is vagy laggol is meg minden... -.-"
  • Ironman2
    ehhez csatlakozott,és valami korábbi állás volt,mert megvan mindenem:

net.connect 220.133.151.99:28015
  • Ironman2
    itt valami gáz lesz,egyik szerverhez se tudok csatlakozni
  • Ironman2
    Hát ez egy nagy fos lett a magyar szerver.Belépek,a saját kabinomból nem tudok kimenni,mert az ajtó zárva,utána meg kilépek,erre le is halt az egész,nem enged csatlakozni.Köszönjük a fáradozást,de ilyne szerveren nem játszom
  • Since
    Én is várok erre a játékra, de sajna csak single lesz ha jól tudom.
  • Ironman2
    Én ezt már nagyon várom! Legjobb túlélőhorror lesz.Remélem nem csak singlében!
  • Ironman2
    Amúgy jön a Forest is! Kiköpött ugyanez a játék,ne felejtsétek el,még brutálisabb lesz ennél

http://sg.hu/listazas.php3?id=1378750484

• Ironman2
    A 7 days to die minecraft szerü,ott a zombik támadnak éjjel gyorsabban,nappal lasabban,de az új beállításoknál már el lehet érni hogy ne futkározzanak éjjel sem.Ott már nagyon sok craftolható dolog van,jó kis épületeket,bányákat lehet fúrni,robbantani.Itt nem lehet még lemenni a föld alá,de gondolom lesz majd olyan is később
  • denevérember
    Ha már itt vagyunk... Akkor 7days to die vagy ez? Mik a főbb különbségek?
  • macleody
    Ízlések és pofonok. Jelenlegi állapotában biztos hogy nem venném meg 6000-ért. Mondjuk egy Arma 3 sokkal többet nyújt és olcsóbb is. Igaz nem egy kategória a kettő.
  • Ironman2
    Hello denevérember! VAsember vagyok.Megéri megvenni,bár én még várok vele.Azt nem tudom mikor jönnek ki a frissítések,de lehet számítani rengeteg dologra.7 daysnél is igy volt
  • denevérember
    Hali! Érdeklődnék,hogy megéri e az árát a játék? Mennyire játszható? És milyen gyakran jön hozzá update,miket tartalmaz?

Köszi a válaszokat előre is! :)

Üdv, D.
  • mijki
    Megy a szeró.
  • Mersant
    hat az nincs kozel. a szerver meg kozben behalt...epp a prerin maszkaltam, remelem nem 1 szal gatyaban ebredek ujra :)
  • mijki
    Meghalt a szerver megint?
  • fecska
    Silvergrovetól nyugatra a Lonely Mountain hegy lábánál
  • Mersant
    a lenti terkep szerint melyik helyen vagytok? az a gyanum, hogy pont a palya 2 ellenkezo pontjan vagyunk :(
  • Mersant
    en talan heisenbergnel vagyok, de meg nem eskudnek ra :)
  • mijki
    A kurva lagg/bug miatt meghaltam a hangárnál levő erőműben és mire visszamentem eltűnt a táskám...remélem nem Agregátor-ék vették el mert ha igen...
  • Ironman2
    a hangar 18 mellett van a bázisunk ha jól nézem
  • Ironman2
    na ez kurva jó,ki is nyomtatom majd
  • Ironman2
    Estefelé,mert dögfáradt vagyok,hajnal 3-tól melóztam.20 körül talán
  • mijki
    Mikor leszel ma?
  • macleody
    Tegnap két haverral elmentünk egy kis felderítő portyázásra. Olyan jól sikerült, hogy 4 nap volt mire hazataláltunk. Mocsok nagy a térkép, az aktív terület csak töredéke az egész térképnek. Már begörcsölt az ujjam a sok futástól :)
    Van egy teszt szeróm ahol próbálgatni szoktam miket lehet csinálni. Az autót nem tudom irányítani, nem tudom a tört verzsön miatt, vagy ebben a verzióban még nem lehet kezelni a kocsit.
  • mijki
  • Ironman2
    Vagy átmegyünk a ruszki szerverre,aztán megmutatjuk mire vagyunk képesek.DDDD Az igen gatyába rázós lenne.Már szinte lépte-nyomon van ott minden
  • mijki
    De ti máshol laktok mint mi. :) Lehetne egy jó kis bandaháború :D
  • Ironman2
    Szóltam Ixemgabeonak,lehet ő is jön este,megtetszett neki a játék
  • Ironman2
    Fasza.Csináltam oda tegnap este egy kis bódét magamnak,az lesz az enyém.DD
    Kell majd egy közös gyüjtőhely hogy tudjak majd pakolgatni amiket szerzek (fákat,köveket,állatokat)
  • mijki
    Már jó. :)
  • Ironman2
    nem jó nálam se,remélem estére kijavítják a hibát,amúgyis tört szerver volt,majd Burganda elmondja miért nem jó
  • Ironman2
    meglesem,én is csak most jöttem meg a melóból
  • mijki
    Ti tudtok csatlakozni ide(net.connect aerusthungary.bounceme.net:28010)? Nem enged most fel, connecting failed-et ír.
  • Wheatley
    Nem, nem tört lesz. De szerintem az a 6000 forint nem olyan sok a játékért :)
    Ha van bármilyen ötletetek, hogy milyen eventeket lehetne megvalósítani, ne tartsátok magatokban! Nekem van már egy pár... ;)
  • Ironman2
    pfeeej,oda is bemennek a ruszkik,akkor annyi.DDD
  • Ironman2
    Azért lett egy kis helyem a téglaépület mellett.DDD

• Ironman2
    amúgy ez tört szerver lesz? gondolom nem