1573
Hivatalos oldal | Steam oldal | Fortify
Túlélő játék, melyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít.
Olyan más alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker.
-
#394 A játékmenetet kellene megváltoztatni. Ennyi erővel kicserélhetnék őket adó-vevőkre is, semmin nem változtatna. -
#393 Nekem vegyes érzelmeim vannak az új mutáns állatokkal kapcsolatban. Okosabbak a zombiknál, felfutottam a sziklára de a "piros farkas" oda is követett, ráadásul elég gyorsak is. Viszont ha nem akarnak zombi MMO-t a készítők, tényleg ez a legjobb alternatíva. -
Ironman2 #392 http://www.gamestar.hu/rust-patch-frissites-update-dayz-facepunch-studios-steam-steam-early-access.html -
sethniel #391 Keresnék magyar játékosokat funolásra. :) Adjatok hozzá steamen, ha valakinek van kedve csatlakozni.
http://steamcommunity.com/id/sethniel
(18 feletti kor előny :D ) TS van. -
Volfram42 #390 Ezzel én is így vagyok. Szerintem jelenleg egyik játék se túlélő játék hanem taposd el a többit és éld túl te egyedül játék. :) Ilyen hegylakós vagy Mad Max aréna stílusú mind. Elvégre ha ezt a játékot nézzük ott áll mellettem egy disznó leütöm és már van is kajám ennyi. Már túl is éltem.
Ha úgy nézzük a c4 csak arra kell, hogy elvegyek egy olyan dolgot a másiktól ami random spawn-ol előttem is és valójában nincs is rá szükségem.
Jó is lenne egy olyasmi felállás, hogy két közösség harcol vagy kereskedik, mert mindenkinek másik nyersanyaga van. (pl. Az egyik mezőn telepedett le sok tehénnel a másik megy a hegy lábánál sok érc-el.) Sok közösség esetén egész szép intrikák alakulnának ki. Ez viszont csak álom egyenlőre. -
Ironman2 #389 Igen! Osztozom a véleményeddel! -
#388 Szerintem jobban rá kellett volna menni a túlélő részre, mintsem az ostoba egymás gyilkolására. Érted, zombi apokalipszis, de csak emberek ölnek embereket. Szerintem ez ostobaság.
Simán lehetne erősebb PVE részt hegeszteni a játéknak, esetleg küldetésekkel, vagy egy-egy terület megtisztításáért jutalom, stb, stb.
Ha a gernctelen PVP rész fele fog eltolódni a játék akkor valszeg kaszálom a francba. Ez pont az a játék, ahol nagyon nehezen megoldható a fair PVP.
Mondjuk ha lenne valami social része a játéknak, pl lehetne klánokat vagy egyéb csoportosulásokat létrehozni (meg tudd különböztetni a társaidat), és egy-egy banda egymásnak hadat üzen, akkor oké, de az, hogy valaki belép a játékba és egyből 6x ölik meg, kicsit elvesz az élményből.
Több, aktívabb PVE-t és értelmesebb PVP/GVG elemet kellene beépíteni a játékba. -
Volfram42 #387 Én nagyon örülök neki, már csak azért is, mert nem találtam egyetlen túlélő játékot se zombik nélkül. Volt olyan ami úgy hirdette magát, hogy a legrealisztikusabb túlélő játék. Majd a második mondatban már ott voltak a zombik.
A hivatalos oldalon az áll, hogy élj túl és építs várost. Nekem ez tetszik, nincs kedvem énekelgetni, a túlélésért(Dayz-ben szokás).
Szerintem ki fogják venni a modern fegyvereket és ezek a házilag csinált rozsdás vackok maradnak csak bent. Igény van rá. A hivatalos fórumon is foglalkoznak vele. A magyar szerveren is volt egy teszt, hogy kikerültek a fekete fegyverek, de valami nem sikerült benne. Sajnos nem értem rá, hogy felmenjek. Csak látom, hogy hírekben, hogy gáz volt: rust.hu -
Ironman2 #386 Hát az elég gáz! Akkor ez most ilyen Call of duty-vá fog átmenni? Kellettek volna bele a zombik! -
Volfram42 #385 A következő frissítéskor már nem lesznek zombik. Végre. :)
https://trello.com/b/lG8jtz6v/rust-main -
#384 Nemitt -
#383 Hali. Van jelenleg is futó tört szerver? Kipróbálnám... -
#382 semmi, üdv a csapatban :) -
#381 PÜ-re válaszoltam.
Bocsi, de én mikor csináltam 23-án, kerestem, akkor még nem volt csak az official meg valami cseh oldal a facebookon. :)
-
#380 #369
Jó hogy elkészítetted, csak már van :) Sőt Steam Group is van, sőt ha rányomsz a blogra akkor láthatod, hogy már magyar közösségi szerver is van :) Persze adminnak szívesen várunk ha szeretnél bármit hozzátenni a közösségi munkához :) Keress meg pü-ben. -
#379 Üdv.
Elkészítettem egy magyar RUST facebook oldalt, itt mindig megtaláltok minden friss infót.
https://www.facebook.com/pages/Rust-Hungary/1386204874974916
Szép napot! :) -
#378 Ja és közben elindult a Magyar közösség blogja ;) -
#377 Van azért csaló itt is, de az elmondottak alapján közel sem annyi mint törtön. A VAC azért nem olyan jó, hogy mindenkit megfogjon, sőt... Itt inkább az játszik, hogy a szervereknek relatív zárt a közössége és az admin tudja tisztogatni a saját szerverét, mert van permanent ban ;) A játék pedig csak drágább lesz ennél, olcsóbb nem, ugyanis azért ennyi amennyi mert alpha verziós, értelem szerűen a beta verziónál drágul a release-nél pedig teljes áron mérik majd, szvsz olyan 40 euró körül lesz valahol. -
sitom11 #376 Köszi a gyors válaszokat.
Akkor megveszem.
Bár a steam-ért nemvagyok oda. -
Ironman2 #375 Én azért is hagytam fel vele,törtön szenvedés az egész a sok csaló miatt,majd úgyis lesz kedvezőbb ára neki akkor megveszem. -
Ironman2 #374 Nem hiszem hogy az eredetin csalók lennének.A Valve Anti-Cheat befigyel,és kiszüri őket (asszem bannol is) -
#373 A törtön van csak ennyi csíter (gondolom én, mivel törtel nem játszottam soha), az eredetin alig találkozni cheaterrel, ilyen ajtónyitogatást pedig 120 óra game alatt se láttam... hétfőtől indul az első mod nélküli magyar közösségi szerver, ahol kellően felkészült lesz az admin gárda is (mindenki 100+ óra játék utána adminkodik majd), szóval szerintem érdemes megvenni a játékot... -
sitom11 #372 Az utolsó szerveren már vasajtóim voltak.
Átmentek kettőn is, mikor visszaértem a fagyűjtésből, akkor jött ki rajta valaki és elszaladt.
Az ajtókat simán csak kinyitotta.
Amikor még az elején csak fabódém volt,benyitottam, bentről meg egyszerűen lelőt a tolvaj,
az ajtóm ott is sértetlen volt. -
Krusade #371 acélajtót craftolj,mert azt csak c4-el tudják kirobantani,de addig nem jut be senki. -
sitom11 #370 Az eredeti rust szervereken is ennyi a csaló? (ki-be járnak az összes ajtón)
vagy csak a törteken. Mert akkor nem veszem meg.
Órákon át gyűjtögetek mire”hazaérek” üresek a ládáim.
Eddig három szerveren voltam, mindegyiken kiraboltak.
Így meg semmi értelme az egésznek. -
#369 Magyar Rust közösség Facebook
Steam csoport -
#368 http://sg.hu/listazas.php3?id=1368056584 -
koszZ #367 Akinek lenne kedve jönni saját tört szeróra az vegyen fel skype: dodidodo007 -
#366 Megállt az élet? -
#365 Na ez a hsz-em se jó helyre ment :D Ilyen ez, szal ez az Offical topic és itt vannak a hsz-eim :D Warezt meg ott szvsz :) -
#364 Na lemaradt a vége, abban az offical topicban van nem tört szerver és az is kihalt meg nehezen frissül és ott vannak a hsz-eim. Szerintem nincs itt az ideje a Magyar szerveresdinek mert nincs elég játékos. -
#363 Nem akarok beleszólni de >> http://sg.hu/listazas.php3?id=1368056584 -
balintking2 #362 Sajna ez van de azért remélem lesz még majd magyar tört szerver. Valami más európait nem tudnál mondani ami nem laggol ? -
Ironman2 #361 ez volt az egyik magyar tört szeró:
net.connect aerusthungary.bounceme.net:28010
ez meg a másik:
net.connect 79.119.11.151:28015
várjuk a gazdáik jelentkezését,mi történt? -
balintking2 #360 Akkor valami európai szervert amin nincs lagg ? -
Ironman2 #359 Kettő volt idáig,de befuccsoltak -
balintking2 #358 Sziasztok !
Srácok magyar tört szerver IP-t tudnátok nekem adni ?
előre is köszi -
#357 Sajna ahogy nézem 0 élet van a szerveren. Azért néha felnézünk majd barátommal, talán beindul valami, nomeg olyan szépen körbeépítettük már a pajtát :D -
#356 Nem csesztetés képpen, csak egy kérdés: mindig ennyit fog csúszni a patch után az update? -
JoeMighty #355 Hali! Ha esetleg valaki eredeti Rust-al játszik steamen és lenne kedve bandázni, vegyen fel bátran :D [email protected]