1573

11788072641442253059

Hivatalos oldal | Steam oldal | Fortify

Túlélő játék, melyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít.
Olyan más alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker.

• Wheatley
    Most már jónak kell lennie.
  • bosco05 #353
    Nálam azt írja, hogy eltérő verzió a játékomhoz képest.
  • bosco05 #352
    Ezt láttam de 3 napos :) Gondoltam van tradícionálisabb :) No sebaj megnézzük. Az eredeti játék az alap, ha jól látom nem ez a warez topic :) Köszönöm a helpet.
  • Volfram42
    Van egy másik is Hu előtaggal Hungarian szerver, ha gépközelben leszek akkor megadom. Since és én ott csináltunk házat, csak mostanában nem volt időm játszani vele, meg nagyjából amit lehet azt legyártottuk szerintem.
  • Ironman2
    Van,de csak eredeti játékkal müködik!

• bosco05 #349
    Barátommal holnap fogjuk kezdeni a játékot, van jó magyar szerver, ami várhatóan hosszú távon fog működni és normális felnőtt közösség alkotja?
  • Ironman2
    na ez se sokáig élt.DDDD
  • Jaffa 2843
    PVP-ben léteznek segítőkész emberek, vagy ott csak gyilkolják az újszülötteket? Kénytelen voltam "lakatlan" PVE-n kezdeni a játékot, hogy beletanuljak ebbe-abba.
  • bosco05 #346
    Csalók mennyire vannak pl az itt is említett magyar szerón? Most fogom kezdeni a játékot, hosszas latolgatás után erre esett a választásom a nagy hármasból (Infestation, DayZ, Rust) és érdekelne, hogy sikerült-e már ezt a játékot is tönkretennie az életképteleneknek. Köszi a válaszokat előre is.
  • macleody
    Most még.
  • Ironman2
    net.connect 79.119.11.151:28015

magyar tört szeró
    nagyon jó!
  • Ironman2
    Non-sleeper ötlet az jó volt
  • Wheatley
    Hát igen ez várható volt... Viszont akinek eredeti a játéka azt szeretettel árjuk.

Pár info:

Szerver neve: [EU] Amathea - PVP/No-Sleep/IC/07.01 - "Community" fül alatt megtalálod a szerverlistán
    Kapcsolódás: net.connect 62.210.187.113:28095
    -PVP
    -Non-sleeper
    -Instacraft
    -250 slots
    -Door Share mod (/share "player name" - megosztod az összes általad lerakott ajtót a megadott játékossal, /unshare "player name" - visszavonod)
    -Airdrop 15 játékos fölött
    -M4 és C4 ritkábban spawnol, ergo nehezebb megszerezni
  • Ironman2
    sajnos nem
  • Wheatley
    62.210.187.113:28095 bár törttel nem fog menni :(
  • Ironman2
    ip cimet nem tudsz adni,hátha úgy csatlakozik,bár nem hiszem,mert törttel nem lehet rámenni normális szerverekre
  • Ironman2
    okés.megpróbálom,bár tuti nem megy rá
  • Wheatley
    Na hölgyek-urak, megy az új magyar szerver, lehet jönni (nem tört!):

net.connect eufr10.playrust.eu:28095

egyenlőre tesztüzem
  • Ironman2
    Hasznos kis launcher:

Letöltés innen! Azonnal töltődik!

Be kell rakni a rust mappába,és inditani!
    F9 be-ki kapcsolja a meztelenséget
    F10 be-kikapcsolja a füvet
    F11-F12 néhány szerverinfó

A beállításokat elmenti a program.
    folyamatosan fejlesztik ezt a launchert is!
  • Ironman2
    Raktam be a másik topikba egy rakás szervert
  • Ironman2
    Kibővült a TAKEDOWN szerver

Server : ON
    Slots : 120
    FPS : 100
    Connection : Fiber
    PvP : ON

DIRECT PERMANENT BAN
    Hack / Glitch
    No NickName / NickName Unreadable
    Insult / Racisme
    Pub / Flood

*** You will be banned if you do not follow the rules no matter if you have no username or illegible nickname
    *** 10 GM : inspect all player on mode invisible. To banish all hacker speedhack, fly, hackdoor ...

IP SERVER

net.connect 78.29.242.103:25950
  • Ironman2
    DDDD.szegény.
  • Ironman2
    Felül van a link!
  • Since
    Szerintem interneten találsz virágbolti verziót, csak keress rá.
  • kemotox
    Cső emberek! Ki lehet ezt a játékot próbálni valami virágbolti verzióval? Mármint valami szerveren úgy értem.
  • plu604

Ki kéne már próbálnom ezt a játékot :DDD
  • Ironman2
    vagyok az új szerón:

net.connect 74.117.238.66:28015
  • Ironman2
    már ki is raboltak amig pihentem délután
  • Ironman2
    ja az jó volt pedig,várjuk az újabb magyar szervert
  • Mersant
    koszi, majd talan kiprobalom, bar kicsit frusztralo a 20. szerveren 124.x ujrakezdeni :) kar hogy a magyar mar nem megy :(
  • Ironman2
    Nagyon jó ez a szerver gyerekek! Szinte senki sincs még itt,most érdemes jönni,már egy csomó cuccot összeszedtem,túléltem 2 éjszakát is simán.Bár állatokat keveset találtam,de gondolom respawolnak időnként.Addig érdemes jönni,mig a ruszkik szét nem cseszik az egészet.A fájlokat csak az töltse le akinek még nincs meg a kliens,nekem simán betöltött a 12.19-es változattal!
  • Ironman2
    Na ezt meg kell kóstolni:

New Private Rust Server,Up and Running Hosted by http://www.zombiebattalion.net
    -75 Player Slot
    -PVP ( Added PVP area in map....see pic below :) )
    -Active Admin's

Here are the files to download: https://mega.co.nz/#!lck3gL4S!JMDAFF3D8FJ22v6ozPJEqCukxkF9qoWoKXPuduy9YN8 ( Just extract and run )

To connect to the server use
    net.connect 74.117.238.66:28015

Thanks For looking

ZombieBattalionZ
  • dtakacs89
    Üdv.

Tudom h off meg törtszerverek de nem találtam olyan magyar fórumot ahol az eredetisek beszélgetnek...itt van esetleg olyan?ill én a vásárolt játékommal tudok veletek törtön játszani? (egyedül elég szar néha...)
  • Ironman2
    RUST map marks beta
  • Ironman2
    ezen vagyok ismét,akit érdekel:

net.connect 220.133.151.99:28015
  • Ironman2
    Játszik valaki? Melyik szerveren vagytok?
  • Volfram42
    Engem nem zavarna a modern fegyver, de legyen nehezen elérhető és addigra más is legyen modern, legyen reflektor amivel figyeled a környéket. Illetve kicsit beleélve a helyzetbe magam. Amikor már van házam lehet nem minél erősebb fegyvert szeretnék gyártani, hanem inkább komfortosabbá tenni az életet. Ami most van faházam az eléggé szellős. Hamar megfáznék. :)
    A zombik helyett is lehetne saját gógyiből rájönni a jobb cuccokra ahelyett, hogy keressük a blueprint-et. Persze ez nagyon alfa még ki tudja mi lesz belőle, nekem nagyon tetszik így is.
  • Ironman2
    ez igy korrekt is lenne
  • Mersant
    kezdetben lehetne kovel dobalozni, landzsat, parittyat hasznalni. ij termeszetesen megmaradhat...esetleg fejlodhet a tudasod es jobb ijat csinalsz.
    ha elersz 1 bizonyos fejlettsegi szintet "atevezhetsz" 1 masik szigetre, ahol mar lennenek modernebb fegyverek...bar szerintem azok megolik a jatekot, foleg ha 5-10 ember osszeall
  • Ironman2
    vagy felosztani területekre,hogy a kezdőknek legye nesélye felzárkózni,pl gépfegyverrel csak egy zónában lehessen mászkálni,és irtani