1573
Hivatalos oldal | Steam oldal | Fortify
Túlélő játék, melyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít.
Olyan más alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker.
-
Since #194 Sleeper azt jelenti hogy "álmodba" (ha nem vagy beloggolva) megölhetnek. -
Ironman2 #193 mi az a sleeper? tudom mit jelent,csak a játékban nem.amúgy a pvp-t nem helyeslem,abszolút nem fair egymás legyilkolása -
Ironman2 #192 ja igen,mert azóta updatelték a védelmet,irták a cs.rin fórumon is,ami először kijött 12.19-es,még mindig az a jó változat -
#191 koszonjuk! :) -
Barganda #190 Ez csak a 12.19-es tört verzióval működik. -
Since #189 Hát nekem valami miatt nem akar connectelni, eredeti játékom van. -
Barganda #188 No a szerveren a gyártási idő felezve van, airdrop automatikusan jön ha legalább 6 játékos van a szerveren. PvP és sleeper be van kapcsolva.
Jó játékot!
net.connect aerusthungary.bounceme.net:28010 -
Ironman2 #187 -
Ironman2 #186 Takedown szerver
-
#185 Köszi, BÚÉK! -
Ironman2 #184 akinek laggol,az kapcsolja ki a füvet F1 gomb,beirni ezt:
grass.on true/false
némi fps-t lehet vele nyerni,meg evvel a paranccsal is:
grass.displacement true/false
BOLDOG ÚJÉVET MINDENKINEK! -
Ironman2 #183 szerver parancsok:
https://developer.valvesoftware.com/wiki/Rust
kliens parancsok F1-gomb:
http://playrustwiki.com/wiki/Controls_and_Commands#Commands -
#182 Tényleg bakker, olvastam is. Na akkor beállítom. Ha tudom. -
Ironman2 #181 ezkurva jó! DDDD -
Ironman2 #180 de megy,csak be lehet állítani hogy hány embertől induljon a dropzone -
#179 Ezért játszunk saját szerón 2 haverral. Nem is olyan izgalmas mondjuk, de legalább nem lőjük pofán egymást... egyelőre :) -
Volfram42 #178 Nem crackeltem, mert eredeti. Ha kell az nem jó hír. Routert megnézem hátha az a baja. Köszi. -
#177 Az ilyenektől faszom kivan....tegnap kezdésnél leöltem egy disznót egy srác előtt, majd az orosz kislányhangú 10 éves mondta hogy "my pig, my pig" erre a fél mapon keresztül üldözött....
A bázisunk felépítése után egy airdrop jött attól 150m-re. Sprinteltem mint állat, erre hirtelen becrashelt a játék. 1 perc múlva visszaléptem már halott voltam. Pedig volt nálam shoti, pisztoly, sok lőszer stb.....
Erre spawn után futok bázishoz, erre ott rohangált 3 full kevlár csávó, direkt nem futottam be amíg ott voltak, erre pofán lőtt az egyik...
Pedig próbálok folyamatosan kurva rendes lenni, még van olyan dobozunk is kirakva, ahová a fölös cuccokat kirakjuk aztán vigye akinek kell. Haverral már eljutottunk addig a szintig, hogy mindenkire lövünk aki a mi vagy az épületünk közelébe jön. -
#176 Tört szerón nem megy repcsi? -
Ironman2 #175 ja én is -
#174 Ha egyeseknek fegyver van a kezében, gondolkodás nélkül lőnek. Mert az olyan menő. Ezért utálom a pvp szerókat. -
Ironman2 #173 nálam semmi baja nincs -
Krusade #172 remélem megfogják csinálni itt is,mint 7days-en hogy optimalizálva lesz,mert annyira laggol hogy élvezhetetlen a játék.:( -
Ironman2 #171 nagyon vicces volt,szembe jön velem valaki,azt mondja hello vasember,erre agyonlő -
Ironman2 #170 Köszönjük a magyar szervert
remélem a csítereket bannolod egyből -
Ironman2 #169 megcrackelted rendesen? bemásoltad a fájlokat? talán a tűzfalat lődd ki,vagy a routerben (ha van) akkor engedd az upnp-t,és kapcsold ki a dmz-t -
Barganda #168 ellenőrizd hogy biztos jól írod-e be a címet, vagy használd a másolás-beillesztést -
Volfram42 #167 Nekem sajnos most sem csatlakozik. -
Ironman2 #166 ok -
Barganda #165 restart volt, most már jónak kell lennie -
Ironman2 #164 jó volt,csak most kidobott -
Volfram42 #163 Sajnos nem csatlakozik oda, fene. -
Krusade #162 engem most nem enged fel a szerverre,pedig az előbb fent is voltam,csak lejjebb vettem a grafikát,mert laggoltam mint az állat.:d -
Volfram42 #161 Köszönöm szépen! Megnézem a szervert. Aztán próbálok ismerkedni. -
Barganda #160 a főmenüben F1-et nyomsz, és utána beírod hogy "net.connect ..."
pl:
net.connect aerusthungary.bounceme.net:28010
Ha tört játékod van ne felejtsd el átirni a neved az ini fájlban. -
Volfram42 #159 Amatőr kérdésem van: hogy tudok csatlakozni? Nem találom hova lehetne a címet beírni. -
Ironman2 #158 http://cs.rin.ru/forum/viewtopic.php?f=10&t=63980&hilit=rust
itt fel vannak rakva az eredeti fájlok,és a crack fájlok is,mind a cliens,mind a szerver oldalon külön-külön
ez gyorsabb:
http://www.putlocker.com/public/XuJiYuB4XIisZuT6p2v6XOeZZ2v6XEekZuB6TwU1n3BtZ30 -
Krusade #157 Helló.(:
valaki lenne olyan kedves,hogy fel rakja valahova a rar fáljokat?
rust honlapján mikor rá nyomok a client-re azt irja ki hogy "Hoppá! A Google Chrome nem tudott csatlakozni a ovx856.1fichier.com webhelyhez"
köszönöm előre is.:) -
Ironman2 #156 Ez tökéletes gyerekek! Végre van magyar szeró,és müködik rendesen.GYertek ide:
net.connect aerusthungary.bounceme.net:28010 -
Ironman2 #155 oda is benézek mindjárt!