1573

11788072641442253059

Hivatalos oldal | Steam oldal | Fortify

Túlélő játék, melyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít.
Olyan más alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker.

• Ironman2
    oh,megpróbálom,jó kis magyar szeró
  • Barganda
    valaki tesztelné hogy tört játékkal tud-e csatlakozni?

net.connect aerusthungary.bounceme.net:28010

• mijki
    Iron te nem jönnél csatlakozni hozzánk?
  • Ironman2
    a unity3d motor lehetővé teszi azt is (lásd 7days to die),csak kérdés hogyan fogják megoldani azt
  • Ironman2
    az jóó,legalább kipucolta a tájat egy kicsit,igy is már rengeteg elhagyott hátizsák,meg hulla volt.DD
  • mijki
    Ne haragudj hogy csak így ott hagytalak, csak készülődni kell a szilveszterre. :D El kellett menni piáért. :)

Mi 3-an lakunk a házba és ha online leszünk segítünk házat építeni neked. :)
  • Since
    Kérdés : a fa épület helyet nem lehet "erősebb" épületeket felhúzni?
  • Mersant
    majdnem kinyirtak a bazisotokon, ugyhogy nem sikerult epitenem semmit. szerintem ma mar nemigen leszek. majd visszaadom a csakanyt. thx.
  • Since
    Esdetleg játzhatnánk együtt, nekem is eredetiben van meg, kinézhetünk egy szervert közösen...
    A "wipe" előtt német friendly serveren játszottam, elég barátságosak voltak az emberek ha van kedved megbeszélhetjük. Viszont a rossz hírem az az, hogy legelőbb csak holnap délután - este körül leszek online... Ha érdekel a dolog írj egy privit.
  • Volfram42
    Nem bírtam ki a zombik ellenére megvettem. Aki eredeti szerveren játszik ahhoz lehetséges csatlakoznom valahogy?
  • Mersant
    amit irtam az a hegygerincen van. a 2. torony mellett vannak meg epuletek.
    osszesen 4-5 torony, par epulet es suru lovoldozes :)
  • Mersant
    latok 1 emeletes hazat, mellette 1 tornyot, es attol lejebb meg 1 tornyot
  • mijki
    Nem lehet föld alá építkezni, de nem is hegygerincen van a házunk :)
  • Caliph
    amúgy itt nem lehet föld alá építkeznei? mert ha hegytetőn építesz egy házat az kiáll mint a kutya töke,de föld alatt eléggé rejtve lehet maradni(nem játszok vele,csak minecraftos tapasztalat :) )
  • mijki
    Látsz a hegygerincen egy félkész házat?
    Vagy a nagy tornyokat?
  • Mersant
    szivesen odakoltoznek. majd megproballak megkeresni titeket. en most 1 hegyen vagyok, szemben lennt 1 varos, a hegy masik oldalan pedig par tartály all.
  • mijki
    Ha gondolod oda költözhetsz hozzánk, ugyanott vagyunk ahol a másik szerveren voltunk, ott van egy 2 emeletes ház, a közelébe építhetsz sajátot.

Ironman esetleg te is odaköltözhetsz, minél többen vagyunk, annál könnyebb megvédeni magunkat.
  • Mersant
    hm. kinyirt 1 jokarom, es mikor ujjaszulettem mar visszarakott a viskomba. erdekes...igaz hogy kiramoltak, es megint nincs semmim, de legalabb a regi helyemen vagyok :)
  • Since
    Tegnap volt kliens illetve szerver oldali update valószínű ez wipeolta a dolgokat, gondolom eredetivel játszol.
  • Mersant
    tegnap elkezdtem jatszani ezen a szerveren, volt 1 kis bodem, par alap cuccom, mara viszont minden eltunt, nullarol kene kezdem :( Ti is elveszitettetek mindent?
  • macleody
    28015 az alap elvileg.
  • Ironman2
    ...és milyen port?
  • macleody
    Megnézed az IP címedet, akár itt. És ezt írod be az IPv4 helyett.
  • Ironman2
    amúgy megtaláltam a régi házamat,természetesen ki volt fosztva,de legalább nem kelltt ujra craftolnom a 2 ládát,meg a tüzhelyet,csak az ajtot

sok magyar van,ennél vagyok:
    net.connect 176.36.133.21:2302
  • Ironman2
    na ez az amit én sem tudok,ha rájössz akkor feltétlen ird meg!
  • macleody
    Köszi, így már megy. Már csak rá kell jönnöm hogy tudok a külső IP címen csatlakozni a saját szeróhoz.
  • Ironman2
    ott irják hogy le kell szedni a microsoft visual c++ progit

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=40784

ami itt van mindet szedd le! x64,és x86 is!
  • macleody
    Nálam a szerver se indul msvcr120 hiányára hivatkozva. Pedig fent van minden a gépen.
  • Ironman2
    sajátomra tudtam most is csatlakozni,azt hogy mások hogy találnak meg,az passz
  • Ironman2
    mikor inditod a klienset,a főmenüben nyomsz egy f1-et,és beirod hogy net.connect 192.168.0.102:28015 (nálam ez az ipv4 cim) saját ip-vel nem próbáltam még
  • Ironman2
    http://cs.rin.ru/forum/viewtopic.php?f=10&t=63980&hilit=rust

innen leszedni a servert,és a server cracket,majd a crackból bemásolni a fájlokat a server fájljaihoz.inditani a Rust server.exe-vel kell (nem a Rust_server.exe fájllal!) a kliens,és a kliens crack is itt van,az maga a játék amivel kapcsolódunk a szerverekre

megnézed a géped Ipv4adress-ét,mert azon át lehet csatlakozni a saját szerveredre
    windows-start menü-futtás-beirod hogy cmd
    az előugró dos ablakba beirod hogy ipconfig,és kiadja az ipv4 cimedet
  • Ironman2
    én tudom
  • macleody
    Azt nem tudjátok, hogy saját szerót hogy lehet indítani?
  • Ironman2
    okés,mindjárt megyek
  • mijki
    Most ezen vagyok: 176.36.133.21:2302
    Itt Radcity-nél létrehozhatnánk egy új tábort, lagg mentes fasza szerver.
  • Mersant
    pedig megtettek :) kb. 10 percet voltam jatekban es siman lelott...
  • Ironman2
    jó pedig ez a 220-as,pillanatok alatt megcsináltam azt amit máskor órák alatt összehozok,ilyen erődöt készített valaki:

• Ironman2
    pvp,majd ha lesz fegyvered,te is kinyirhatsz mindenkit,én azért nem adom fel a játékot,ha nincs rajtad ruha,nem fogják rád pazarolni a lőszert
  • Mersant
    220-on epp most nyirt ki az 1. ember akivel osszefutottam....errol ennyit
  • Ironman2
    látom már szép kis erődök vannak itten