1573

11788072641442253059

Hivatalos oldal | Steam oldal | Fortify

Túlélő játék, melyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít.
Olyan más alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker.

• bosco05 #434
    Picit azt is érzem egyébként az ARD-NAX atyjának kezdő szavaiból, hogy a kb rust.hu szerveren játszott és tele lett a töke...

Idézem: "Mével már sok negatív példával találkoztam így azokból okulva célom, hogy kifejezetten jó vélemény alakuljon ki erről a szerverről. Ezért semmi sem fog történni elhamarkodottan és szükségszerűtlenül."

Nagyon nem nézett körül, mert nálunk eddig nulla panasz van (PlayRustHu), szóval kb azt történhetett, hogy a valóban kicsit rossz hírnevű rusthu után (én nem játszottam ott, de sok jót nem hallottam, plusz az adminnal nem sikerült megegyeznünk annak idején) létre kívánta hozni azt, ami már rég létre van hozva.

Nézzük a különbségeket és megértitek miről beszélek:
    Ard-Nax.hu
    - tartalom 0, egy közösségi oldalon szokott lenni, legalább annyi, hogy mi az a RUST?!?
    - minőséget kíván képviselni, de zsúfolásig van az első poszt helyesírási hibával, több poszt meg eleve nincs is ugye

Na most ennek fényében meg lehet nézni a rust.hu-t és a playrust.hu-t is, de mondok még, ott a rusthungary.hu, akik szintén nem kívánták segíteni a közösséget és saját szervert akarnak, szintén közösségépítés címszó alatt, de a 11.-ei patchről 14.-én számolnak be... Ez se lesz jó másra mint arra hogy rombolja azt amit mi építünk... Mi egy közösséget akarunk és mindenkit szívesen várunk aki akar segíteni...

Miért rombol? Ha valaki itthon most veszi meg a RUST-ot és belefut egy kommentbe, vagy bárhol egy ilyen oldalnak a linkjébe, gondolhatja azt, hogy jéé már van egy közösség dejó!?! Csak hogy ilyenkor sokan nem is nézelődnek tovább, mert alfa játéknál én se keresnék többet. Azt se gondolnám, hogy van. Akkor viszont ott tart az ember, hogy van egy oldal ami 3 nappal később számol be egy patchről... a másikon nincs semmi, a harmadik meg hemzseg a hülyeségtől...

Tényleg nem rosszindulatból mondom, mert hozzánk fut be a legtöbb újonc, de engem bosszant, hogy mi magyarok mindig széthúzunk és mindenki fel akarja találni a spanyol viaszt, körül se néz, hogy adott esetben már 20 másik feltalálta és neki esetleg nem kell...
  • bosco05 #433
    Most megnéztem az ARD-NAX-nak pontosan tizenöt lájkja van :D Véletlen volt, nem konkrétan rátok vonatkozik, csak írtam egy számot :D
  • bosco05 #432
    Mi eddig minden olyan embert megkerestünk aki vagy szervert, vagy honlapot, vagy akár csak egy csöves facebook oldalt indított. Eddig egy, azaz EGY, tehát EGYETLENEGY ember mondta azt, hogy örömmel csatlakozik és kitöröl mindent, mert tényleg így lesz jobb mindenkinek. Az összes többi ember ISTEN-t akar játszani és csakazértis csinálja tovább a 15 lájkos szarját, ahelyett, hogy segítene... Ebbe pedig belefáradtunk, jelenleg messze a miénk a legnagyobb közösség, aki akar valamit az megkeres minket a többiek meg úgyis kihalnak. Itt egyébként nem annyira variálható a játék, mivel alpha, a gameplay 95%-ban ugyanaz bárhová mész... Nem minecraft.
  • Wreck86
    Hiába fognak össze, ahány ház annyi szokás, lehet az egyik közösség kihal a másik miatt, mert mondjuk az jóval fiatalabb generáció, más értékrenddel stb.

Meg kell próbálni, hátha, de ismervén a játékosokat úgy általánosan nézve, kopás lesz sajnos. A magyar multis nem olyan mint a német.
  • szabi07
    Semmiképpen nem szeretném kelteni a feszkot de mindkettőtöknek igaza van :-)
    Én 2006 óta multizom de csak egy játékkal a közösség régen óriási a egyik legnagyobb volt, ma már talán kissebb mint a rust é. A csapatomnak azóta van saját szervere aztán lett sok hirtelen és valóban széthúzobb lett a társaság!
    De az is igaz,hogy nem feltétlen akarnak egyforma szerveren játszani az emberek mások a igények(tök normális) na meg vannak akkikkel nem szivesen játszik az ember mert,..... Csomó oka lehet.
    Aztán ha megengedheti magának kis csapat,hogy legyen szerver s együtt szeretnek játszani az nem bűn!
    Talán ha "vezetők" vagy csak hangadók nem egymásnak esnek hanem összefognak akkor a közösség is jobban összetart.
  • bosco05 #429
    Igen ezt értem, csak számomra az a fura, hogy mindenki az ÉPÍTSÜNK KÖZÖSSÉGET jeligére csinál mindent, miközben közösség már rég van, weboldal , facebook, szerver és steam csoport is van ami összefogja. Innentől ez közösségrombolás nem építés :)
  • Wreck86
    Pontosan tudod, hogy mindenki lelkes az elején és szervert akar csinálni. Sajnos ami az elmúlt évekre jellemző, hogy ha valaki szervert csinál, akkor bizony ő lesz az isten, ahogy írtad.
    Ehhez viszont nem kell embert hívni, ha ki akar cuccokat próbálni szerintem.
    Viszont ott a kis százalék, akik tényleg normálisan állnak hozzá.

Emberfüggő.
    Én személy szerint sokat csalódtam a multi közösségekben, bármilyen játékról is legyen szó. Sok a tizenéves "hisztigép".

Sok más okért sem, de ezért sem szeretem a multit, inkább a barátokkal való privát játék. Amennyiben időm engedi.
  • bosco05 #427
    Meg én azt nem értem minek kell ilyen magyarosan széthúzni. Most nem csak rólatok van szó, tegnap 3 szerver indult és igazából két nagyobb magyar közösség mellett garantált a kihalás, szóval nem is értem. Meg egyáltalán minek? Milyen indíttatásból akar mindenki szervert csinálni? Hozzánk (http://playrust.hu) egy darab megkeresés nem érkezett az elmúlt időben, hogy xy akarna tenni valamit a közösségért. Nevetségesnek tartom, hogy mindenki istent akar játszani, miközben mi továbbra is várnánk a tenni vágyó embereket. Ezzel a sok szerverrel csak a magyaros széthúzás és rombolás kezdődött meg. Persze mindenkinek szíve joga szervert bérelni, meg kiírni hogy közösséget épít, csak eközben épp rombol mindenki :)
  • bosco05 #426
    magyar játékos van vagy 80-100 aki aktív, ezt 6 szerverre elosztani logikátlan :)
  • Animus
    Tekintettel arra, hogy külföldiből már több mint 6 ezer van, bizony, hiány.:)
  • bosco05 #424
    hiánycikk volt, eddig csak 6 van..
  • Animus
    Üdv Mindenki!

Este startolt:

www.Ard-Nax.hu
    RUST csatlakozás: net.connect rust.ard-nax.hu:29515
    Facebook: https://www.facebook.com/ardnaxrust
  • bosco05 #422
    Köszi, bár a honlap nem az én érdemem, Dev készítette a designt.
  • Wreck86
    Tök jó!
    A ház meg nekem nagyon bejön!
    A tető az rámpa akarna lenni ?
  • Ironman2
    Tök jó!
  • szabi07
    Gratula jól néz ki
  • bosco05 #418
    Végre sikerült komolyabb formába önteni a RUST Magyarország közösségi honlapot. Minden magyar játékost szívesen várunk a szerverre és a weblapra egyaránt. Kellemes olvasást mindenkinek :)
  • szabi07
    Sziasztok van még egy magyar illetőségű szerver HUNGARIAN SERVER néven ip: net.connect 85.114.137.64:28050
    Beállítások folyamatban igény szerint admin email: [email protected]
  • Wreck86
    Akkor marad az, hogy a te verziód nem egyezik meg az épp aktuális szerverével, illetve eredeti szerverre ezzel nem tudsz felmenni, csak törtre, az pedig a másik topik, ami a fejlécben is megtalálható.
  • Scania20
    Letöltöttem netről.
  • Wreck86
    Szia!
    Letöltötted mint megvetted, vagy virágbolti verzió?
    Milyen verzióval akarsz felmenni a szerverre?
  • Scania20
    Igen és elkezd gondolkodni és utána kiírja, hogy sikertelen.
  • Jaffa 2843
    Így csinálod? net.connect xxx.xxx.xxx.xxx:xxxxx (<-természetesen IP cím jön ide.)
  • Scania20
    Sziasztok, kellene egy kis segítség:Most töltöttem le a játékot és sehogy sem akar felmenni egy szerverre se.Odáig eljutok, hogy bejön a játék utána F1 és amikor beirom a server nevét akkor elkezd kapcsolódni és kiírja, hogy kapcsolódás sikertelen!
    Örülnék, ha valaki tudna segíteni
  • bosco05 #410
    Szervert csak minőségi hosting cégek tudnak létrehozni (hála Istennek), melyeknek a Facepunch engedélyt adott, ez jelenleg 8-10 db világszerte. Zombik nélkül ugyanolyan, most állatok vannak, de azokat is ki fogják venni...
  • Wreck86
    Nem tartalmazza, csak a klienst és azzal tudsz a hivatalos szerverekre felcsatlakozni.
  • szabi07
    Még egy kérdés a csomag tartamazza a server fájlokat is magyarul ha megveszem a játékot tudok szervert is futtatni?
  • szabi07
    Szeretném megtudni,hogy milyen a játék zombik nélkül?
  • KingPunisher
    Harcostársat keresek.. Magyar szerveren vagyok kezdő szintű játékos..
    Hasonló "adottságokkal" rendelkező társat keresek akivel kicsit odaverhetünk az uralkodóknak.
    Steam : UrmyHun
  • bosco05 #405
    na rohadjon meg a steam hogy nem lehet normálisan másolni... szóval EZ << bocsi az elcseszett hszekért
  • bosco05 #404
    a második ez akart lenni
  • bosco05 #403
    Itt, itt és hamarosan itt is megpróbálhatod a keresést, szerintem több sikerrel jársz.
  • Tommy Grim 77
    Magyar játékostársat keresek
    25 vagyok és kb velem egykorú társat keresek, aki egyetért abban, hogy nem jó ötlet az út közelében építkezni és nem bánja ha 3 percet kell sétálni a bázistól a legközelebbi nyersanyaglelőhelyhez. Akinek megfelel maximum 50 slotos szerver. Aki előbb gondolkodik és megfigyeli a többi játékost mielőtt elsüti a fegyverét. Csak ketten leszünk. Ts szerver van. Bármikor játszhatunk, ha nem érsz rá, nem probléma, ez csak egy játék, semmi dráma. Én sem érek rá mindig. Nem árt ha beszélsz angolul.

Steam id Tommy Grim 77
  • Deluxe22
    Ez egy ilyen játék, max ha felmész olyan szerverre, ahol 0 player van ott nem bántanak :)

MÁS: Leléptem 30 percre a szerverről, amire vissza megyek azt látom, hogy 2 fém ajtóm teljesen eltünt, a doorway-el együtt. Azt hittem kiraboltak, de amikor néztem a ládákat minden meg volt, fegyverektől kezdve kajáig minden. Valaki találkozott már ilyennel?
  • FZoleee
    Sikerült beszereznem a játékot. Tudtok esetleg olyan szervert ajánlani, ahol indokolatlanul nem ölnek le azonnal? Konkrétan nincs nálam SEMMI, de tényleg semmi, és eddig 5-15 percen belül mindig megöltek... :DD
  • bosco05 #399
    picit másabb de nem sokkal ;)
  • Deluxe22
    Én úgy hallottam nem akarnak zombi MMO-t csinálni a játékból, nehogy DAYZ utánzat legyen :)
  • Jaffa 2843
    Azt én értem, de a cserének nem volt sok értelme, ha a játékmenetet nézzük.
  • macleody
    Nálam eddig is feljött a sziklára a maci koma, ráadásul úgy, hogy megkerült és hátba támadott :)
  • bosco05 #395
    Ki lesznek szedve idővel ezek is.