1573

Hivatalos oldal | Steam oldal | Fortify
Túlélő játék, melyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít.
Olyan más alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker.
-
Ironman2 #314 jaja,milyen jó lenne bunkóval kergetőzni a pályán.DDDD
-
zombik es modern fegyverek nelkul tetszene igazan. ha mindenkinek lesz lofegyvere atmegy COD-ba az egesz. sot, mar most is olyan... -
Ironman2 #312 Idegesítők a zombik,főleg mikor mellédteleportál,volt már ilyen is.A sziklák is egyformák,tegnap pl nem találtam vissza a faházmba,mérges is voltam,pedig direkt megjegyeztem a helyet a sziklafalban -
Volfram42 #311 Jól mondod. Én a zombikat kivenném teljesen, és az útjelző is jó ötlet, akár npc is lehetne aki vigyáz a táborra, Össze lehetne rakni egy működő települést is így. A túl nagy ugrás a fejlődési fokok között eléggé nagy. Egy deszkából és kőből tákolt asztalon modern fegyvereket és lőszereket lehet gyártani. Azért ezt biztos fogják módosítani. -
Ironman2 #310 Na meg az is hogy egyenlőtlenek az esélyek,a kezdőknek szinte egyre nehezebb dolguk van felzárkózni.Egy szál f.szban rohangálni a mezőn malacok,és csirkék után kajtatva,miközben gépfegyverrel szétlővik a seggedet.DD -
Ironman2 #309 Hatalmas a sziget,az interaktiv térkép szerint még csak a bal alsó sarkán vagyunk.Nem tudom ki az aki el tudott kóborolni a többi részébe -
Ironman2 #308 Szép a grafikája,azt lehet tenni amit mi akarunk,és a nulláról indulunk teljesen.Én keveslem az állatokat a játékban,zombik is a szemem elött megjelennek,meg eltünnek,talán azok nem is kellenek abszolút,vagy csinálják meg úgy hogy aki elesett az váljon zombivá,így a pálya lassan,de hamarosan megtelik velük :))
Az is nehéz hogy sokat kell mászkálni,valami útjelző félét lerakhatnának (vagy mi is tudnánk lerakni legalábbis valamit,ne csak tábortüzekkel jelöljük meg az utat)
Gondolom jönnek majd a többi fém,beton,és tégladolgok ezután,igazi erődöket lehet majd felhúzni,meg ahogy irták a készítők hogy nem is ilyen lesz a végleges játék ahogy most kinéz (talán küldetések is lesznek benne,meg npc-k).Fejlődési rendszer is jöhetne! Nem csak a fegyverekre! -
Csak 1 kérdés. Mi ragadt meg titeket a RUST-ban, mivel ötleteitek vannak a játék további javítására? Akár más játékokból is mondhattok ötleteket. -
Ironman2 #306 150 ezren vették meg 2 hét alatt!
"még a százada sem annak a játéknak, amit elképzeltünk,Kicsit olyan ez, mintha csak úgy odaadták volna nekünk ezt a pénzt, amiért még nem dolgozunk meg. De majd most" - mondta Newman."
nem semmi lesz akkor!
(csak nehogy rossz irányba menjen a fejlesztés) -
Ironman2 #305 RUST WIKI -
Ironman2 #304 Interaktív térkép! -
Ironman2 #303 Hát ezek se komplettek:
-
Ironman2 #302 a ruszki szerveren már mozogni is veszélyes,most lőttek agyon megint éjjel,esküszöm ha lesz fegyverem,én is elöbb lövök,aztán gyújtok fáklyát -
Ironman2 #301 van valaki valamelyik szerón? -
Tudom mit írtál, még nincsenek szövegértelmezési problémáim. Csak azért írtam, mert láttam neten, hogy kocsikáznak jobbra-balra. Bár azok gondolom nem tört szerón voltak. -
az hogy lehetseges hogy a hazam, ajto teljesen ep, megis kinyirtak es kifosztottak mig nem voltam online? cheat? -
Már van olyan szerver mod, OXIDE amely segítségével az ajtóidat mások is kinyithatják. -
Ironman2 #297 Egy ilyen bázisra sok ajtó kell,ha többen használják -
Ironman2 #296 Ezt jól megcsinálták:
-
Ironman2 #295 60 playeres,biztos dugig van,gondolom nehéz bekerülni oda.Nekem azért sikerült most -
Ironman2 #294 Ezt már egyszer beirtam ide,akit érdekel:
Server : TAKEDOWN
Slots : 60 Players
PVP : ON
Up : 24/24 7/7
Anti-DDoS : Guardian + KiwiGuard + Anti-DDoS Roco
RULES : No TP, No Help By Admin, No Item by Admin, No Racism, No Insult. SURVIVE OR DIE
International server war : FR + US + RU
net.connect 78.29.242.103:22014
Reset : 28/12/2013
Next Reset : Never -
en is lattam mar. szerintem bug, de jol nez ki. kiserteties :) -
Ironman2 #292 Igen,én most szabad szememmel láttam,érdekes jelenség volt -
Wheatley #291 Első nap én is láttam ilyet, fingom se volt mi az, olyan volt mint valami tér-idő kapu :D Mintha olvaastam volna valahol, hogy csak egy bug, de nem biztos... -
Ironman2 #290 uh,olyat láttam az égen,még leirni sem tudom,kár hogy nem tudtam felvenni,mert hamar bezáródott.egy nagy lyuk volt,ami ilyen kékes villámmal volt körbevéve,és fokozatosan bezárult,valaki látott már ilyent,teljes sötétség elött a játékban? -
Ironman2 #289 a legelső ruszki az most tökéletes:
net.connect 176.36.133.21:2302
itt már lépte-nyomon mindenhol erődök vannak,kicsit be is laggol a rengeteg játékos miatt -
Ironman2 #288 nem jó,úgynéz ki annak annyi -
Agregator1200 #287 Nem lehetne meg csinálni azt a rohadt magyar tört szervert??? Normálisra?? -
Ironman2 #286 Az nagyon jó. 
-
Wheatley #285 Még mindig a szerverre várok, ha meglesz indulhat is a móka! -
wowpress #284 Sziasztok!
Érdekelne ki melyik szerveren játszik, szívesen csatlakoznék!
-
Nem azt mondtam, hogy lehet irányítani, hanem azt, hogyha valaki beleül szét kell ütni alóla az autót hogy jó legyen.
Más: úgy tűnik a mi házunkat is kirabolta valami seggfej...elvitt mindent ami egy keveset is ért. Lehet az a f*** volt, akivel tűzharcba keveredtünk Hubával. Házban matattunk amikor hirtelen hangtompítós M4-gyel végig lőtt a házon. Nem sajnálta skulót a hülye gyerek az tuti. -
Nálam nem lehet a kocsit irányítani. -
Kocsit addig kell ütni amíg el nem tűnik, hatchet-tel. Működik próbáltuk. :D -
Agregator1200 #280 Bocsi hogy le állítottam csak a kocsi be bugzódott és csak így tudtam el tüntetni :/ -
Akkor nektek se fut a szerver? Remélem nem raboltak ki engem is, mert akkor nagyon ideges leszek. 

-
Ironman2 #278 kipróbáljuk -
Agregator1200 #277 Csináltam egy ideiglenes szervert : net.connect 78.92.154.195:28015
-
Ironman2 #276 wheatley igérte,reméljük az jó lesz! -
Agregator1200 #275 Nem lehetne meg csinálni normálisra a magyar szervert??