1573

11788072641442253059

Hivatalos oldal | Steam oldal | Fortify

Túlélő játék, melyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít.
Olyan más alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker.

• Ironman2
    jaja,milyen jó lenne bunkóval kergetőzni a pályán.DDDD
  • Mersant
    zombik es modern fegyverek nelkul tetszene igazan. ha mindenkinek lesz lofegyvere atmegy COD-ba az egesz. sot, mar most is olyan...
  • Ironman2
    Idegesítők a zombik,főleg mikor mellédteleportál,volt már ilyen is.A sziklák is egyformák,tegnap pl nem találtam vissza a faházmba,mérges is voltam,pedig direkt megjegyeztem a helyet a sziklafalban
  • Volfram42
    Jól mondod. Én a zombikat kivenném teljesen, és az útjelző is jó ötlet, akár npc is lehetne aki vigyáz a táborra, Össze lehetne rakni egy működő települést is így. A túl nagy ugrás a fejlődési fokok között eléggé nagy. Egy deszkából és kőből tákolt asztalon modern fegyvereket és lőszereket lehet gyártani. Azért ezt biztos fogják módosítani.
  • Ironman2
    Na meg az is hogy egyenlőtlenek az esélyek,a kezdőknek szinte egyre nehezebb dolguk van felzárkózni.Egy szál f.szban rohangálni a mezőn malacok,és csirkék után kajtatva,miközben gépfegyverrel szétlővik a seggedet.DD
  • Ironman2
    Hatalmas a sziget,az interaktiv térkép szerint még csak a bal alsó sarkán vagyunk.Nem tudom ki az aki el tudott kóborolni a többi részébe
  • Ironman2
    Szép a grafikája,azt lehet tenni amit mi akarunk,és a nulláról indulunk teljesen.Én keveslem az állatokat a játékban,zombik is a szemem elött megjelennek,meg eltünnek,talán azok nem is kellenek abszolút,vagy csinálják meg úgy hogy aki elesett az váljon zombivá,így a pálya lassan,de hamarosan megtelik velük :))
    Az is nehéz hogy sokat kell mászkálni,valami útjelző félét lerakhatnának (vagy mi is tudnánk lerakni legalábbis valamit,ne csak tábortüzekkel jelöljük meg az utat)
    Gondolom jönnek majd a többi fém,beton,és tégladolgok ezután,igazi erődöket lehet majd felhúzni,meg ahogy irták a készítők hogy nem is ilyen lesz a végleges játék ahogy most kinéz (talán küldetések is lesznek benne,meg npc-k).Fejlődési rendszer is jöhetne! Nem csak a fegyverekre!
  • mijki
    Csak 1 kérdés. Mi ragadt meg titeket a RUST-ban, mivel ötleteitek vannak a játék további javítására? Akár más játékokból is mondhattok ötleteket.
  • Ironman2
    150 ezren vették meg 2 hét alatt!

"még a százada sem annak a játéknak, amit elképzeltünk,Kicsit olyan ez, mintha csak úgy odaadták volna nekünk ezt a pénzt, amiért még nem dolgozunk meg. De majd most" - mondta Newman."

nem semmi lesz akkor!

(csak nehogy rossz irányba menjen a fejlesztés)
  • Ironman2
    RUST WIKI
  • Ironman2
    Interaktív térkép!
  • Ironman2
    Hát ezek se komplettek:

• Ironman2
    a ruszki szerveren már mozogni is veszélyes,most lőttek agyon megint éjjel,esküszöm ha lesz fegyverem,én is elöbb lövök,aztán gyújtok fáklyát
  • Ironman2
    van valaki valamelyik szerón?
  • macleody
    Tudom mit írtál, még nincsenek szövegértelmezési problémáim. Csak azért írtam, mert láttam neten, hogy kocsikáznak jobbra-balra. Bár azok gondolom nem tört szerón voltak.
  • Mersant
    az hogy lehetseges hogy a hazam, ajto teljesen ep, megis kinyirtak es kifosztottak mig nem voltam online? cheat?
  • mijki
    Már van olyan szerver mod, OXIDE amely segítségével az ajtóidat mások is kinyithatják.
  • Ironman2
    Egy ilyen bázisra sok ajtó kell,ha többen használják
  • Ironman2
    Ezt jól megcsinálták:

• Ironman2
    60 playeres,biztos dugig van,gondolom nehéz bekerülni oda.Nekem azért sikerült most
  • Ironman2
    Ezt már egyszer beirtam ide,akit érdekel:

Server : TAKEDOWN
    Slots : 60 Players
    PVP : ON
    Up : 24/24 7/7
    Anti-DDoS : Guardian + KiwiGuard + Anti-DDoS Roco
    RULES : No TP, No Help By Admin, No Item by Admin, No Racism, No Insult. SURVIVE OR DIE
    International server war : FR + US + RU

net.connect 78.29.242.103:22014

Reset : 28/12/2013
    Next Reset : Never
  • Mersant
    en is lattam mar. szerintem bug, de jol nez ki. kiserteties :)
  • Ironman2
    Igen,én most szabad szememmel láttam,érdekes jelenség volt
  • Wheatley
    Első nap én is láttam ilyet, fingom se volt mi az, olyan volt mint valami tér-idő kapu :D Mintha olvaastam volna valahol, hogy csak egy bug, de nem biztos...
  • Ironman2
    uh,olyat láttam az égen,még leirni sem tudom,kár hogy nem tudtam felvenni,mert hamar bezáródott.egy nagy lyuk volt,ami ilyen kékes villámmal volt körbevéve,és fokozatosan bezárult,valaki látott már ilyent,teljes sötétség elött a játékban?
  • Ironman2
    a legelső ruszki az most tökéletes:

net.connect 176.36.133.21:2302

itt már lépte-nyomon mindenhol erődök vannak,kicsit be is laggol a rengeteg játékos miatt
  • Ironman2
    nem jó,úgynéz ki annak annyi
  • Agregator1200
    Nem lehetne meg csinálni azt a rohadt magyar tört szervert??? Normálisra??
  • Ironman2
    Az nagyon jó.
  • Wheatley
    Még mindig a szerverre várok, ha meglesz indulhat is a móka!
  • wowpress
    Sziasztok!

Érdekelne ki melyik szerveren játszik, szívesen csatlakoznék!
  • mijki
    Nem azt mondtam, hogy lehet irányítani, hanem azt, hogyha valaki beleül szét kell ütni alóla az autót hogy jó legyen.

Más: úgy tűnik a mi házunkat is kirabolta valami seggfej...elvitt mindent ami egy keveset is ért. Lehet az a f*** volt, akivel tűzharcba keveredtünk Hubával. Házban matattunk amikor hirtelen hangtompítós M4-gyel végig lőtt a házon. Nem sajnálta skulót a hülye gyerek az tuti.
  • macleody
    Nálam nem lehet a kocsit irányítani.
  • mijki
    Kocsit addig kell ütni amíg el nem tűnik, hatchet-tel. Működik próbáltuk. :D
  • Agregator1200
    Bocsi hogy le állítottam csak a kocsi be bugzódott és csak így tudtam el tüntetni :/
  • mijki
    Akkor nektek se fut a szerver? Remélem nem raboltak ki engem is, mert akkor nagyon ideges leszek.
  • Ironman2
    kipróbáljuk
  • Agregator1200
    Csináltam egy ideiglenes szervert : net.connect 78.92.154.195:28015
  • Ironman2
    wheatley igérte,reméljük az jó lesz!
  • Agregator1200
    Nem lehetne meg csinálni normálisra a magyar szervert??