1573
Hivatalos oldal | Steam oldal | Fortify
Túlélő játék, melyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít.
Olyan más alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker.
-
nab #34 Magyar nincs. -
Since #33 Esetleg van Magyar PvE friendly server? -
nab #32 Akinek van eredeti accja ezen a Community szerveren megtalál minket. [RU] Rust Server NEW -
nab #31 Érdekes hibába botlottunk, nekem eredeti accom van, havernak tört, leléptünk mind a ketten amikor visszamentünk nekem mindenem megvolt de haver mindent elvesztet. Erre érdemes figyelni. -
#30 és ha beszálltál akkor hülye hangot ad, kiszállni csak úgy lehet h ha szétverik mások, akkor robban egy nagyot, és elrepülsz a g*cibe sebzés nélkül :D -
Ironman2 #29 az tök jó! majd meglesem -
#28 A térképen itt ott el van dugva néhány kocsi. Irányíthatatlanok, lassúak és csak egy ember képes beszállni (kiszállni már nem fog tudni), de vannak. :D -
#27 Ha holnap nem is, de 25.-én 2 haverral felnézünk oda :) -
Ironman2 #26 nyilvános 24/7 szerver:
net.connect 176.36.133.21:2302
kliens indítása után F1,és a konzolba ezt beirni.amúgy ha valakinek nem akar indulni,akkor fel kell telepíteni a microsoft visual c++ progikat innen:
http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=40784
letöltés,és telepítés menete itt:
http://cs.rin.ru/forum/viewtopic.php?f=10&t=63980
-
#25 Az ok, de nekem win 7 van a gépen. -
#24 én azon csodálkoztam, hogy... 2160p ben is lehet nézni -
Ironman2 #23 8.1-hez vannak külön fájlok,nekem a 8-hoz elég volt a crack-et bemásolni a hostnál is,és a szervernél is -
Ironman2 #22 DDDDD.időutazó -
twi452 #21 nem a last hanem a first action hero :) -
hapi #20 Most ez hogy van hogy még gatyájuk sincs de má pisztolyt szorongat a kezében? Milyen ősember ez? :) -
#19 Csak win 8-hoz van okosság? -
Ironman2 #18 Össze kéne hozni egy csapatot ebben is mint a 7daysben,akinek a legnagyobb memóriája van az legyen a host,neki külön el kell indítani a szerverprogit (már ha nem eredeti a játéka),a többieknek elég csak a klienst elindítani,majd megnyomni az f1-et,és a konzolba beirni hogy net.connect x:y
x-a host ip cime
y-28015 port
mivel csak úgy tudtam játszani hogy az én gépem volt a host,ezért join-kor be kellett irnom az ipv4 átjáró címet ami 192.168.0.100 jelen esetben -
nab #17 De vannak. Zombik amik dobnak tervrajzokat. Sokat nem lehet elvárni a játéktól mert még csak alpha. De nekem tetszik, ötletes. -
Ironman2 #16 Ebbe NPC-k nincsenek is? -
Ironman2 #15 -
Ironman2 #14 tüzet tudok már rakni.DDD
-
Ironman2 #13 Akinek nem megy a crackelt,az szóljon! -
Ironman2 #12 7 days to die-ből már ismerős a grafika -
Ironman2 #11 Ősember szimulátor.Nekem sikerült beinditani,a gépem a szerver:
-
#10 Oké ez jól hangzik de ...mitől jobb mint a többi hasonló crafting-survivor játék ? Ez is csak egy a sok közül vagy van ami kiemeli a tömegből ? -
Neoncsoves #9 Craftolás alapú a játék. Ősemberes játékként kell elképzelni, ezért kezdesz pucéran és egy darab kővel. Ruhát, fegyvert lehet craftolni, illetve a házhoz való alapanyagokat, stb. Nagyon ötletes játék de még közel sincs kész. Illetve pl. ha kilépsz a szerverről, akkor a karaktered ott ahol vagy lefekszik aludni. Amikor legközelebb felmész játszani, ugyanott kelsz fel. Ez csupán azért fontos, mert ezalatt az idő alatt megölhetnek, kirabolhatnak. Persze vannak non-sleeper szerverek is. -
Ironman2 #8 Valami gatyát azért adhattak volna rájuk.
Bár a női karaktereket megnézném szivesen -
Ironman2 #7 LOOOOOL.ez komoly
-
#6 De ez most wtf, az elején túl kell élni aztán meg már hirtelen jönnek repülők meg gépfegyveres ellenségek? Ebben így mi a jó? -
Ironman2 #5 Akinek nincs rá pénze,így karácsony elött 2 nappal:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
http://cs.rin.ru/forum/viewtopic.php?f=10&t=63980&hilit=rust
-
Ironman2 #4 Tök jó! Már annyi ilyen game van mostanában -
Lord Ilpalazzo #3 Sziasztok mi 3 an jatszunk egyutt eddig ismerosok , ha van kedvetek egy normalis kissebb letszamu szerverre jonni akkor ugorjatok be erre itt megtalaltok minket estenkent: sv9
csatlakozni szerverre:
f1 bill. kijin a consol oda ezt bemasolni:
net.connect eude60.playrust.eu:28075 -
nab #2 Steam link itt: http://store.steampowered.com/app/252490 -
nab #1 Ezt a témát azért nyitottam mert nem találtam ennek a kiváló játéknak még egy aktív témát sem. Jelenleg alpha állapotban van de elég gyorsan fejlesztik.