1573

11788072641442253059

Hivatalos oldal | Steam oldal | Fortify

Túlélő játék, melyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít.
Olyan más alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker.

• Ironman2
    igen,szerintem is
  • mijki
    Jó akkor a sleeper-t talán kilehet venni és lehet non-sleeper.
  • Ironman2
    Én a sleepert azért kivenném,az ember mondjuk nem ér rá játszani a munkája miatt,aztán szépen kirabolják közben,meg megölik az nem fair,olyan mintha ártatlanra törnének rá.Maradjon a PVP,legyen nemzetközi,de sleeper nélkül
  • Ironman2
    végül is a túlélés a cél,csak sok a köcsög,meg a csaló az a helyzet,de kurva jó a játék,ha kialakulnak csapatok,akkor jobban lehet élvezni,magányosan pvp szerveren halott az ember
  • Ironman2
    ehe,mindjárt a legdurvább változat
  • mijki
    Típus: PVP
    Sleeper
    Nemzetközi

Mehet hardcore-ban. :)
  • Wheatley
    Sziasztok!
    Pár napon belül elindul egy új magyar szerver. Annyi lenne a kérdés, hogy Ti milyen szerveren játszanátok szívesen? PVP vagy PVE? Sleeper vagy Non-Sleeper? Milyen eventeket látnátok szívesen?
    A szerver maga 200 férőhelyes, közép-európában található, így nem lesz gond a laggal. Illetve még egy kérdés: van-e igény egy full magyar szerverre, vagy legyen nemzetközi?
    Várom a tippeket!
  • Ironman2
    ja ok
  • mijki
    Újra akartam csatlakozni a szeróra, erre nem enged vissza, tudsz szólni az adminnak? Online.
  • Ironman2
    én mindjárt
  • mijki
    Na mi az senki se jön? :(
  • Mersant
    engem is kecske nyirt ki :)
  • Ironman2
    Mivel nincs itt HG,én meg nem fogok könyörögni a moderátoroknak mindenért,ezért a teszttopikomat megcsinálom RUST OFF/WAREZ-nak
    Ide klattyoljatok,ha valakinek infók kellenek majd:

RUST OFF/WAREZ
  • Ironman2
    majd figyelem úgyis ha lesz újabb tört
  • Ironman2
    csak a 12.19-es változattal lehetne,de a steam updateli,szóval eredetivel már nem lehet tört szeróra menni
  • Ironman2
    nem-e? kecskétől óvakodj! :)))
  • Ironman2
    okéés,megyek én is
  • mijki
    Jó ez a magyar szerver, most is vannak 5-en rajta, nem is baj hogy nem vagyunk olyan sokan, legalább nem mészárolnak le folyton olyan gyorsan. :)
  • macleody
    Nem lehet eredetivel tört szeróra menni.
  • mijki
    Nem tudom, hogy eredetivel fellehet e jönni erre a szeróra, de ha igen, szívesen segítek 1-2 alap kezdőlépéssel. :)
    net.connect aerusthungary.bounceme.net:28010
  • Volfram42
    Én Since ajánlásával felmentem az egyetlen nem tört magyar szervere:
    [HU] Magyar Server (Hungarian)
    Eddig rajtam kívül csak egy embert láttam fent, de legalább tudom tanulgatni a játékot anélkül, hogy lemészárolnának.
  • mijki
    Na jó, lehet megyek magyar szerverre, oroszokkal eleget szoptam már...
  • Mersant
    igen oda.
  • Ironman2
    azért tököm kivan hogy ilyen távolságra respawnol,nemtudom ha megvan az ágy,akkor vajon odadob-e halál után?
  • macleody
    Törttel is megy. De csak közelről, ha messzebb vagytok egymástól nem hallani.
  • Ironman2
    Már nem a tegnapi állapotban kerültem vissza a játékba,valószinü hogy megtaláltak.tiszta röhej az egész!
  • Ironman2
    Amúgy a V betüs voicechat,csak az eredetivel müködik,nem?
  • Ironman2
    DDDDD
    az amelyik udvariasan odaszólt nekem hogy hello Vasember,és belémeresztett egy tárat.hehe
  • Mersant
    most is vagyunk paran. nekem bejon hogy nem nyirnak ki egybol es tudsz fejlodni. bar tegnap bebizonyitottak hogy mentalitasban nem sok a kulonbseg koztunk es az oroszok kozott. :)
    menekulok 1 zombi elol 1 darab kovel a kezemben, meztelen seggel, tehat nemreg kezdtem a jatekot, erre 1 kedves jatekostars kinyirja a zombit. kezdtem volna irni neki hogy thx. erre uldozobe vesz es engem is kinyir, a nagy semmiert ugye...:)
  • Ironman2
    én is pihenek most,mert hajnalos voltam,aztán este nyomhatjuk,nemtudom merre vagytok.ezen maradtam:
    net.connect 176.36.133.21:2302

magyar szerver hiába megy,ha lófasz se játszik vele
  • Ironman2
    az igen
  • mijki
    Mikor leszek online? Szerintem délután vagy este fele.
  • Mersant
    blueprinteket kell osszegyujteni a zombiktol, vagy ladakbol. azt "megtanulod" es utana tudsz gyartani ha megvan az osszes alapfelszereles hozza pl. kemence, munkaasztal.
  • Ironman2
    azt is tudom akkor hogy kik a fekvő mozdulatlan emberek,mert olyanokkal is szoktam találkozni,akkor ezek szerint ha kilépek a játékból,akkor én is olyan fekvővé válok,és bárki megölhet,kirabolhat,ez nem fair szerintem
  • Ironman2
    mikor leszel? a ruszkin voltam tegnap este,már lépten-nyomon bodegák vannak,meg erődítmények,még jó hogy farönköket meg köveket,állatokat random rak be a program.arra vagyok kiváncsi hogy menő páncélokat hol lehet találni,mert a craft menüben nincsen olyan
  • Ironman2
    DDDDD.ez jó!
  • mijki
    Ez eléggé így van...a kanadai helyett lehetne más európai ország is. :)
  • Since
    Nemtudom, jó kérdés :) Gondolom arra ösztönzik a játékosokat hogy minél többet legyenek online
  • Ironman2
    hát igy nem sok értelme van a szervernek ha senki se játszik
  • Ironman2
    az szép,akkor annak mi értelme?