1573

Hivatalos oldal | Steam oldal | Fortify
Túlélő játék, melyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít.
Olyan más alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker.
-
Ironman2 #234 igen,szerintem is -
Jó akkor a sleeper-t talán kilehet venni és lehet non-sleeper. -
Ironman2 #232 Én a sleepert azért kivenném,az ember mondjuk nem ér rá játszani a munkája miatt,aztán szépen kirabolják közben,meg megölik az nem fair,olyan mintha ártatlanra törnének rá.Maradjon a PVP,legyen nemzetközi,de sleeper nélkül -
Ironman2 #231 végül is a túlélés a cél,csak sok a köcsög,meg a csaló az a helyzet,de kurva jó a játék,ha kialakulnak csapatok,akkor jobban lehet élvezni,magányosan pvp szerveren halott az ember -
Ironman2 #230 ehe,mindjárt a legdurvább változat -
Típus: PVP
Sleeper
Nemzetközi
Mehet hardcore-ban. :) -
Wheatley #228 Sziasztok!
Pár napon belül elindul egy új magyar szerver. Annyi lenne a kérdés, hogy Ti milyen szerveren játszanátok szívesen? PVP vagy PVE? Sleeper vagy Non-Sleeper? Milyen eventeket látnátok szívesen?
A szerver maga 200 férőhelyes, közép-európában található, így nem lesz gond a laggal. Illetve még egy kérdés: van-e igény egy full magyar szerverre, vagy legyen nemzetközi?
Várom a tippeket! -
Ironman2 #227 ja ok -
Újra akartam csatlakozni a szeróra, erre nem enged vissza, tudsz szólni az adminnak? Online. -
Ironman2 #225 én mindjárt -
Na mi az senki se jön? :( -
engem is kecske nyirt ki :) -
Ironman2 #222 Mivel nincs itt HG,én meg nem fogok könyörögni a moderátoroknak mindenért,ezért a teszttopikomat megcsinálom RUST OFF/WAREZ-nak
Ide klattyoljatok,ha valakinek infók kellenek majd:
RUST OFF/WAREZ -
Ironman2 #221 majd figyelem úgyis ha lesz újabb tört -
Ironman2 #220 csak a 12.19-es változattal lehetne,de a steam updateli,szóval eredetivel már nem lehet tört szeróra menni -
Ironman2 #219 nem-e? kecskétől óvakodj! :))) -
Ironman2 #218 okéés,megyek én is -
Jó ez a magyar szerver, most is vannak 5-en rajta, nem is baj hogy nem vagyunk olyan sokan, legalább nem mészárolnak le folyton olyan gyorsan. :)
-
Nem lehet eredetivel tört szeróra menni. -
Nem tudom, hogy eredetivel fellehet e jönni erre a szeróra, de ha igen, szívesen segítek 1-2 alap kezdőlépéssel. :)
net.connect aerusthungary.bounceme.net:28010 -
Volfram42 #214 Én Since ajánlásával felmentem az egyetlen nem tört magyar szervere:
[HU] Magyar Server (Hungarian)
Eddig rajtam kívül csak egy embert láttam fent, de legalább tudom tanulgatni a játékot anélkül, hogy lemészárolnának. -
Na jó, lehet megyek magyar szerverre, oroszokkal eleget szoptam már... -
igen oda. -
Ironman2 #211 azért tököm kivan hogy ilyen távolságra respawnol,nemtudom ha megvan az ágy,akkor vajon odadob-e halál után? -
Törttel is megy. De csak közelről, ha messzebb vagytok egymástól nem hallani. -
Ironman2 #209 Már nem a tegnapi állapotban kerültem vissza a játékba,valószinü hogy megtaláltak.tiszta röhej az egész! -
Ironman2 #208 Amúgy a V betüs voicechat,csak az eredetivel müködik,nem? -
Ironman2 #207 DDDDD
az amelyik udvariasan odaszólt nekem hogy hello Vasember,és belémeresztett egy tárat.hehe -
most is vagyunk paran. nekem bejon hogy nem nyirnak ki egybol es tudsz fejlodni. bar tegnap bebizonyitottak hogy mentalitasban nem sok a kulonbseg koztunk es az oroszok kozott. :)
menekulok 1 zombi elol 1 darab kovel a kezemben, meztelen seggel, tehat nemreg kezdtem a jatekot, erre 1 kedves jatekostars kinyirja a zombit. kezdtem volna irni neki hogy thx. erre uldozobe vesz es engem is kinyir, a nagy semmiert ugye...:)
-
Ironman2 #205 én is pihenek most,mert hajnalos voltam,aztán este nyomhatjuk,nemtudom merre vagytok.ezen maradtam:
net.connect 176.36.133.21:2302
magyar szerver hiába megy,ha lófasz se játszik vele -
Ironman2 #204 az igen -
Mikor leszek online? Szerintem délután vagy este fele. -
blueprinteket kell osszegyujteni a zombiktol, vagy ladakbol. azt "megtanulod" es utana tudsz gyartani ha megvan az osszes alapfelszereles hozza pl. kemence, munkaasztal. -
Ironman2 #201 azt is tudom akkor hogy kik a fekvő mozdulatlan emberek,mert olyanokkal is szoktam találkozni,akkor ezek szerint ha kilépek a játékból,akkor én is olyan fekvővé válok,és bárki megölhet,kirabolhat,ez nem fair szerintem -
Ironman2 #200 mikor leszel? a ruszkin voltam tegnap este,már lépten-nyomon bodegák vannak,meg erődítmények,még jó hogy farönköket meg köveket,állatokat random rak be a program.arra vagyok kiváncsi hogy menő páncélokat hol lehet találni,mert a craft menüben nincsen olyan -
Ironman2 #199 DDDDD.ez jó! -
Ez eléggé így van...a kanadai helyett lehetne más európai ország is. :)
-
Since #197 Nemtudom, jó kérdés :) Gondolom arra ösztönzik a játékosokat hogy minél többet legyenek online -
Ironman2 #196 hát igy nem sok értelme van a szervernek ha senki se játszik -
Ironman2 #195 az szép,akkor annak mi értelme?