1573

Hivatalos oldal | Steam oldal | Fortify
Túlélő játék, melyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít.
Olyan más alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker.
-
Ironman2 #74 inkább a saját szerveremen tolom.juhééé -
Ironman2 #73 pffff,az a baj hogy megtehetik,mert crackelt a szerver,nem megy rá a steam szervereire,onnan egyből bannolják az ilyeneket.irjál a hostnak,és ő tudja bannolni az illetőt -
Már megint belefutottunk egy cheater seggarcba. Shotival rálőttem kutya baja, pedig alap clothes-ban volt, én meg 1 lövés voltam neki, szinte full kevlárban... -
most sem megy. tegnap du. mukodott. -
Ironman2 #70 nekem arra éjjel nem csatlakozott,lehet csak korlátozott ideig müködtetik a szerót -
en tegnap a West coast-on nyomtam, ott baratsagosak voltak az emberek. bar olvastam hogy ott is vannak bandak akik betamadnak masokat -
Ironman2 #68 ja tényleg,láttalak ott! baszki itt csak csapatban lehet dolgozni,mert nagyon szar hogy keserves munka elveszik egyik pillanatról a másikra -
Ironman2 #67 ilyen nincsen bmeg! 3-an rámtámadtak mikor már kurva jól álltam,és öltözékem is volt.pisztollyal ráadásul egy fegyvertelen ember ellen,ez a rohadék volt,meg akik mögötte állnak:
-
Ironman2 #66 na ez jó szerver! rajta vagyok most,angolul irnak -
Ironman2 #65 net.connect smp.dreadcraft.net:28015 -
Ironman2 #64 PVP brutális! Lehet ez a játék tényleg arra megy ki hogy egymást legyilkolásszuk,mert csak úgy lehet túlélni -
Ironman2 #63 Server : TAKEDOWN
Slots : 70 Players -> More if stable
PVP : ON
Up : 24/24 7/7
Anti-DDoS : Guardian + KiwiGuard + Anti-DDoS Roco
RULES : No TP, No Help By Admin, No Item by Admin, No Racism, No Insult. SURVIVE OR DIE
International server war : FR + US + RU
net.connext 78.29.251.77:28010 -
Találtunk NEM orosz tört szervert: net.connect smp.dreadcraft.net:28015
Kicsit laggol, de legalább nincsenek cirill betűk. -
xalyy #61 Nemhiszem el, megértem nincs eredeti magyar szerver még de, hogy privát se legyen...
-
Majd írj ha online vagy, valamikor délután, este fele mi is fent leszünk. -
80pickaxe ütés egy fa ajtó, vas ajtó 200 -
Ironman2 #58 igaz már lépte nyomon faházakat találok,mindenki rakja le amerre megy,perzse ajtók zárva,de gondolom szét lehet őket verni (na majd kipróbálom) -
Ironman2 #57 amúgy k.rva idegörlő egy játék tud lenni,térkép hiányzik,hogy visszataláljak a bázisomhoz,mert messze el kell kóvájogni hogy köveket,meg állatokat tudjak nyúzni,plusz még rengeteg fa is kell -
Ironman2 #56 ez nem jó,nem veszi be -
Ironman2 #55 West coast server here:
24.8.9.201:28015 -
Ironman2 #54 Hát ezt irtam én is,hogy a hülye ruszkik miatt szívás a szerver -
Ironman2 #53 Én melóztam közben,majd most belépek.A törttel sajnos lehet csalni,mert az nem megy rá a valve szerverére,hiába irja ki az elején a cheat elleni védelmet -
Hát minden szép és jó volt, míg egy cheater-ekből álló csapat le nem nullázott minket....szépen elküldtük őket a k**** anyjukba sz****nak le b***** -
Most is itt vagyunk
net.connect 176.36.133.21:2302
írjatok ha online lesztek :) -
nab #50 Őrület, hogy mi van a magas populációjú szervereken, mindenki öl mindenkit. Sztem 50 játékos felett már nem szórakoztató egyik szerver sem. -
nekem sem ment -
na? -
Ironman2 #47 amúgy legfelül lehet ki-be kapcsolni a craftot,csak későn vettem észre.a halálzónából jönnek rendesen a zombik.ruszkikkal óvatosan kell bánni,már előlük is rejtőznöm kell,agyonütöttem az egyiket,és nem tetszett nekik.még jó hogy nem bannolnak,pedig a túlélés miatt lehet egymásra vadászni,nem tiltott -
Ironman2 #46 mindjárt meglesem -
csak nekem nem megy ez a szerver?
ne kapcsolódik.... -
Ironman2 #44 Néha eltünik a craft menü jobboldalt,és csak az újrakapcsolódás segít.Valakinél volt ilyen gond? Vagy azért nem jelenik meg,mert nincs elég nyersanyag? -
Ironman2 #43 azt nem tudom,én is meglepődtem mikor a réten jött szembe velem egy piros ruhás,pedig sokáig üres volt a táj.szerintem egy idő után termelődnek,vagy lehet a meghalt játékosok válnak zombivá -
Volfram42 #42 Sziasztok, olvastam olyasmit az egyik angol oldalon a hozzászólások között, hogy van olyan verzió is ahol nincsenek zombik? Igaz ez? (Már más hasonló játék topicjában is kérdeztem ilyen balgaságot, én egyáltalán nem szeretem a zombis játékokat, de az ilyen kategóriájúakat viszont imádom. Sajnos eddig nem találtam meg a számításaimat, ha igaz lenne a dolog már venném is meg.) -
Ironman2 #41 Az első kis bódém.D Ijesztő ahogy éjjel kutyák vették körbe,végig hörögtek meg szaglásztak ottkint:
-
Ironman2 #40 Zombi meg távolról is akkora ütéseket tud mérni hogy padlót fogok.Amig nem tudok fegyvert gyártani addig menekülés van előle.DD -
Ironman2 #39 hát ebben tényleg nulláról indul az ember,de láttam olyan faházakat már hogy le is döbbentem,meg valakinek gépfegyvere volt,hallottam a lövéseket,sőt még repülöt is hallottam elhúzni a fejem felett
ezt a ruszkik rakták össze.DD
-
Ironman2 #38 ezen a szerveren megmaradtak a cuccaim:
net.connect 176.36.133.21:2302
Vasember néven rajta vagyok most is ha valaki akar jönni,csak sok a ruszki.D -
Ironman2 #37 LumaEmu.ini fájlban van a nicknév -
Ironman2 #36 Jó ez a szerver,rajta voltam,csak kurva sötét volt.DDD Nicknevet meg kéne változtatni valahogy,mert alapban changeme van irva -
Win 7-hez nem tud valaki okosságot?