1573

11788072641442253059

Hivatalos oldal | Steam oldal | Fortify

Túlélő játék, melyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít.
Olyan más alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker.

• Ironman2
    inkább a saját szerveremen tolom.juhééé
  • Ironman2
    pffff,az a baj hogy megtehetik,mert crackelt a szerver,nem megy rá a steam szervereire,onnan egyből bannolják az ilyeneket.irjál a hostnak,és ő tudja bannolni az illetőt
  • mijki
    Már megint belefutottunk egy cheater seggarcba. Shotival rálőttem kutya baja, pedig alap clothes-ban volt, én meg 1 lövés voltam neki, szinte full kevlárban...
  • Mersant
    most sem megy. tegnap du. mukodott.
  • Ironman2
    nekem arra éjjel nem csatlakozott,lehet csak korlátozott ideig müködtetik a szerót
  • Mersant
    en tegnap a West coast-on nyomtam, ott baratsagosak voltak az emberek. bar olvastam hogy ott is vannak bandak akik betamadnak masokat
  • Ironman2
    ja tényleg,láttalak ott! baszki itt csak csapatban lehet dolgozni,mert nagyon szar hogy keserves munka elveszik egyik pillanatról a másikra
  • Ironman2
    ilyen nincsen bmeg! 3-an rámtámadtak mikor már kurva jól álltam,és öltözékem is volt.pisztollyal ráadásul egy fegyvertelen ember ellen,ez a rohadék volt,meg akik mögötte állnak:

• Ironman2
    na ez jó szerver! rajta vagyok most,angolul irnak
  • Ironman2
    net.connect smp.dreadcraft.net:28015
  • Ironman2
    PVP brutális! Lehet ez a játék tényleg arra megy ki hogy egymást legyilkolásszuk,mert csak úgy lehet túlélni
  • Ironman2
    Server : TAKEDOWN
    Slots : 70 Players -> More if stable
    PVP : ON
    Up : 24/24 7/7
    Anti-DDoS : Guardian + KiwiGuard + Anti-DDoS Roco
    RULES : No TP, No Help By Admin, No Item by Admin, No Racism, No Insult. SURVIVE OR DIE
    International server war : FR + US + RU

net.connext 78.29.251.77:28010
  • mijki
    Találtunk NEM orosz tört szervert: net.connect smp.dreadcraft.net:28015
    Kicsit laggol, de legalább nincsenek cirill betűk.
  • xalyy
    Nemhiszem el, megértem nincs eredeti magyar szerver még de, hogy privát se legyen...
  • mijki
    Majd írj ha online vagy, valamikor délután, este fele mi is fent leszünk.
  • mijki
    80pickaxe ütés egy fa ajtó, vas ajtó 200
  • Ironman2
    igaz már lépte nyomon faházakat találok,mindenki rakja le amerre megy,perzse ajtók zárva,de gondolom szét lehet őket verni (na majd kipróbálom)
  • Ironman2
    amúgy k.rva idegörlő egy játék tud lenni,térkép hiányzik,hogy visszataláljak a bázisomhoz,mert messze el kell kóvájogni hogy köveket,meg állatokat tudjak nyúzni,plusz még rengeteg fa is kell
  • Ironman2
    ez nem jó,nem veszi be
  • Ironman2
    West coast server here:
    24.8.9.201:28015
  • Ironman2
    Hát ezt irtam én is,hogy a hülye ruszkik miatt szívás a szerver
  • Ironman2
    Én melóztam közben,majd most belépek.A törttel sajnos lehet csalni,mert az nem megy rá a valve szerverére,hiába irja ki az elején a cheat elleni védelmet
  • mijki
    Hát minden szép és jó volt, míg egy cheater-ekből álló csapat le nem nullázott minket....szépen elküldtük őket a k**** anyjukba sz****nak le b*****
  • mijki
    Most is itt vagyunk
    net.connect 176.36.133.21:2302

írjatok ha online lesztek :)
  • nab
    Őrület, hogy mi van a magas populációjú szervereken, mindenki öl mindenkit. Sztem 50 játékos felett már nem szórakoztató egyik szerver sem.
  • Mersant
    nekem sem ment
  • fecska
    na?
  • Ironman2
    amúgy legfelül lehet ki-be kapcsolni a craftot,csak későn vettem észre.a halálzónából jönnek rendesen a zombik.ruszkikkal óvatosan kell bánni,már előlük is rejtőznöm kell,agyonütöttem az egyiket,és nem tetszett nekik.még jó hogy nem bannolnak,pedig a túlélés miatt lehet egymásra vadászni,nem tiltott
  • Ironman2
    mindjárt meglesem
  • fecska
    csak nekem nem megy ez a szerver?
    ne kapcsolódik....
  • Ironman2
    Néha eltünik a craft menü jobboldalt,és csak az újrakapcsolódás segít.Valakinél volt ilyen gond? Vagy azért nem jelenik meg,mert nincs elég nyersanyag?
  • Ironman2
    azt nem tudom,én is meglepődtem mikor a réten jött szembe velem egy piros ruhás,pedig sokáig üres volt a táj.szerintem egy idő után termelődnek,vagy lehet a meghalt játékosok válnak zombivá
  • Volfram42
    Sziasztok, olvastam olyasmit az egyik angol oldalon a hozzászólások között, hogy van olyan verzió is ahol nincsenek zombik? Igaz ez? (Már más hasonló játék topicjában is kérdeztem ilyen balgaságot, én egyáltalán nem szeretem a zombis játékokat, de az ilyen kategóriájúakat viszont imádom. Sajnos eddig nem találtam meg a számításaimat, ha igaz lenne a dolog már venném is meg.)
  • Ironman2
    Az első kis bódém.D Ijesztő ahogy éjjel kutyák vették körbe,végig hörögtek meg szaglásztak ottkint:

• Ironman2
    Zombi meg távolról is akkora ütéseket tud mérni hogy padlót fogok.Amig nem tudok fegyvert gyártani addig menekülés van előle.DD
  • Ironman2
    hát ebben tényleg nulláról indul az ember,de láttam olyan faházakat már hogy le is döbbentem,meg valakinek gépfegyvere volt,hallottam a lövéseket,sőt még repülöt is hallottam elhúzni a fejem felett

ezt a ruszkik rakták össze.DD

• Ironman2
    ezen a szerveren megmaradtak a cuccaim:

net.connect 176.36.133.21:2302

Vasember néven rajta vagyok most is ha valaki akar jönni,csak sok a ruszki.D
  • Ironman2
    LumaEmu.ini fájlban van a nicknév
  • Ironman2
    Jó ez a szerver,rajta voltam,csak kurva sötét volt.DDD Nicknevet meg kéne változtatni valahogy,mert alapban changeme van irva
  • macleody
    Win 7-hez nem tud valaki okosságot?