1573
Hivatalos oldal | Steam oldal | Fortify
Túlélő játék, melyet a nagy sikerű Garry's mod fejlesztő csapata a Facepunch Studios készít.
Olyan más alkotások ihlették, mint például a DayZ, a Minecraft és a Stalker.
-
#474 Helló , Sziasztok!
Először is azzal kezdeném , hogy nagyon gondolkozok meg vegyem a játékot :) 7 days to die és a Rust között, mind kettőről olvastam ,néztem videót streamet, tudom Rustból kivették a zombikat ,de a nélkül is tetszetős darab , a 7 days to dieal nem rég kezdtem el szemezni, és ez is nagyon tetszik :) tehát főleg olyanok véleményere lennék kiváncsi akik mind kettőt kipróbálták már így vagy úgy :) a Rustos fórumban is fel fogom tenni ugyan ezt a kérdést :P a több információ végett, előre is nagyon köszönöm válaszaitokat! :) -
Ironman2 #473 Bővül a RUST!! -
#472 csak a lépcsőt a rámpát és a sheltert tudod szétverni a többihez gránát vagy c4 kell -
#471 Szia!
Csákány szétszedi, vagy c4, de nem mindent. Az oszlopokat, alapot, fedőlapot sajnos nem. -
Joybull #470 Hali, hogy lehet elbontani amit építettem? Köbunkóval kalapálom de semmi. Sokáig kell? vagy van valami más lehetőség? -
Baxo #469 Nem, mert nem eredeti a játékod. Nem is ajánlom a törtet a csíterek miatt. Amit kínkeservesen összetákolsz házat és gyűjtögetsz cuccokat, a falon átmenő csalóknak nem akadály. Nem összeg ennyiért: http://digitgame.hu/ -
fantomvampire #468 02.17 verziom van
-
fantomvampire #467 hali!
kerdesem az hogy azt irja nem jo verziom van nekem a februari verzio van a legfrisseb akkor a ti szerveretekre nem tudok menni ?
-
#466 Köszi az infót ;)
Akkor megyek az új szerverre :) -
#465 Amikor a szervert a nullára törlik. Mindenki mindent kezdhet újra az elejéről. Ezt sokszor a patchek okozta lényegi változás miatt szokták meglépni az adminok, mint pl most, hogy elhasználódnak az eszközök.
@Omlás: Mostantól egy nagy magyar szeró van a rust.hu. Sikerült egy irányba terelni a dolgokat, Yitsushi ma megkeresett és átbeszéltünk kb mindent. Egy nagy weboldal egy nagy szerver. Előbbi a miénk utóbbi az övé lett. Már most 50-en vagyunk. A többi kis szerver pedig teljesen kihalt ahogy azt korábban megjósoltam. -
#464 Mi az a "wipe"? O.O -
#463 Jelenleg szerver sincs... Egyszerűen annyira rossz volt a szolgáltató, hogy lemondtuk. Most keressük a megfelelőt, egyébként már megvolt a wipe, utána teszteltük 5-6 órát, de borzalom volt.. -
#462 sry dupla :)
b05co: Akkor most lesz szerver wipe nálatok? :) -
#461 "Az eszközök mostantól használat közben veszítenek tartósságukból. Ezeket az elhasználódott eszközöket a "Repair Bench"-nél tudod javítani. Egy ideig használhatóak maradnak, ha javítod őket, de egyszer csak megbízhatatlanná vállnak és ilyenkor minden vágyad az lesz, hogy lehajítsd ezeket egy szikláról.
A védőfelszerelések szintén veszítenek értékükből amikor megsebeznek minket, így valószínű, hogy végül a gatyádat is a sziklához fogod vágni."
Végre :) már igencsak kellet ez, hogy ne halmozódjanak a nyersanyagok és a cuccok. -
#460 -
#459 Mai update magyarul. -
Ironman2 #458 Nem rossz.Asszem ezt fogom én is használni -
Heyho33 #457 Szia!
Én itt vettem www.digitgame.hu -
Ironman2 #456 http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1368056584&no=249 -
Scania20 #455 Sziasztok, kellene egy kis segítség:letöltöttem a 14.02.17.-es fájlokat és nem működik. A C++.t is feltettem.
Köszi a segítséget előre is.
-
Baxo #454 Csak egy napig volt fent a régiózár, most már működnek a keleti verziósak is. ;) -
#453 http://t7.hu/13mw Nem itt linkeltem :D
Szóval én tőle vettem,korrekt ár,és gyors is volt :) -
#452 Alant linkeltem, most 3k-ért adja,de meg kell kérdezni tőle hogy jó-e,de ph-n már jelezte hogy hogy tud a régió zárról. -
Ironman2 #451 Valaki tud erre választ adni? -
Baxo #450 Esetleg valaki valahol tud olcsóbban ami, nem régió záras? -
Ironman2 #449 Én ezért nem veszek kulcsokat -
Baxo #448 Amit nem ma vettél az működni is fog. Utólag nem tiltják le. Persze azokat amik be lettek aktiválva, viszont a giftek rigió zárasak, amelyek nem lettek kinyitva, hiába régen vásároltak be belőlük az adott kereskedő.
-
#447 Olcsón vettem (3k) és működik. Hol lehet megnézni hogy milyen régiós? -
Baxo #446 Emberek, ne vegyetek CD kulcsot olcsón ami Keleti verzió, mert Régió zárat kapott mától. Haverjaim is így jártak sajna :( Így marad az eredeti 6 ropi ár. Legalábbis nem hiszem, hogy ezen változtatni fog a steam. :( -
Ironman2 #445 Mi a különbség az rcon szerver,és a sima szerver közt? -
#444 Jó hangulatú kis csetepaték szoktak lenni a szervereteken az utóbbi időben :) tegnap előtt annyit röhögtem játék közben mint még soha kb :D
Szépen lassan egy elég jó kis társaság kalapálódik össze, a konfliktusok meg vannak de még is amolyan fun módon vannak lerendezve és ez bőven elég ahhoz, hogy az ember a szerveren maradjon. Még azt sem lehet mondani, hogy nem kezdő barát a szerver mert esti órákban pl mikor én szoktam játszani elég segítőkész emberkék játszanak. A korosztály is az idősebbekből van nagyrészt ahogy néztem így hiszti sem igen van.
Szóval csak így tovább én továbbra is maradok nálatok :] -
#443 Szeretnénk minden hazai szervert összegyűjteni ide, aki szeretné, hogy a szervere hasonlóképp megjelenjen, küldje el nekünk.
Ettől persze az én véleményem még nem változott, szerintem orbitális baromság sok szervert csinálni, de ez továbbra is magánvélemény és mint látjátok a közösségi oldal életére nincs befolyással. Köszönöm! -
Petko #442 20 000 fős szerver nyílt: -
Ironman2 #441 Nem tudom mire jó a csalás,tuti hogy gyerekek csinálják,vagy nem épelméjűek. -
#440 Eddig nálunk 1 ember csalt, azonnal banoltam. Nem jellemző és ha van akkor a közösség úgyis kilöki magából az ilyeneket... -
#439 Élsz még? :D -
Ironman2 #438 Még az ötletességen nagyon kell változtatniuk.Elég sivár az egész. -
Baxo #437 Hali!
Hétfőre érkezik a kulcsom és a lentebb említett szerverek közül a playrust szerver nyerte el a tetszésemet, mert nagyon igényesnek találtam az oldalukat és egyben egyetértek a véleményével, hogy jó lenne egy nagyon jó magyar közösséget összekovácsolni.
Eddig a dec 19-es verzióval játszottam törten, hogy kipróbálhassam és nagyon elnyerte tetszésemet a játék így úgy döntöttem megveszem. Iszonyat 5letes és addaktív. Utóbbi számomra picit hátrány, mert szakdolgozat készíték és hát így nem kellene, hogy nagyon elvegye az időmet.. xD
Csíterek nagyon zavartak a virágbolti verzsönben. Olyan kérdésem lenne, hogy itt a magyar szervereken mennyire próbálkoznak csalással a játékosok és, hogy az adminok mennyire vannak résen az anti csít cucc mellett?
-
#436 A RUST nem minecraft. Itt ha kihalt egy szerver, kb nulla értelme van játszani... A RUST-ban kénytelen vagy összefogni másokkal különben halott vagy és folyamat rabolni fognak... Így viszont, hogy van 5-6 magyar szerver úgy néz ki a dolog, hogy a rusthun meg a miénken van átlag 20-30-40 player a többin 5-10. Ennek semmi értelme nincs. Itt az lenne a jó, ha egy szerver lenne, annak lenne egy átlag 70-80 aktív játékosbázisa és menne a fight. Így ez jóval később lesz meg... Plusz annak sincs értelme, hogy a patch note-ot meg a közleményeket 5-6 weboldal fordítgatja, ráadásul rajtunk kívül mindenki hibásan hiányosan és késve... Rohadtul semmi értelme nincs új szervert indítani mert garantáltan kihalt lesz és vagy nem csak magyarok lesznek rajta. Ha EU szervert indít valaki lelke rajta. Szerintem nab te nem ismered se a RUST-ot se a körülményeket. Ha minecraftról lenne szó abszolút egyetértenék veled, de ennek a játéknak és közösségnek egyelőre árt az minden új magyar szerver és vergődés az egész mindenkinek... -
nab #435 Az Ard-Nax -on én Minecraft -oztam is kb az egyetlen normális admin -t ott ismertem meg. Kár, hogy megszűnt a Minecraft szerver. De én nem szeretek magyar szervereken játszani. Jobb ha külföldi szerveren vannak magyarok, ott kénytelenek összefogni. Mondjuk külföldi szervereken is vannak gondok. :)
Szerintem bosco túl liheged a dolgot had csináljon mindenki szervert aki akar. Legalább van választék, úgy is a közösség fogja eldönteni melyik a jobb.