2975
Kingdom-Come-2018-05-HD.png
  • Montanosz
    privátot ráirtam akkyra de nem válaszolt egy honapja gondolom más játék köti le a figyelmét
  • grebber
    Kb fél éve volt linkelve ezért előre hozom:

Google traslate-es magyarítás: Innen tölthető

"Frissített magyarítás, a legújabb DLC-vel (elvileg nem is lesz több).
    (bár még elvileg jön a mod támogatás, hátha lesz valami jó kis módszer, hogy (még ennél is) könnyebben lehessen fordítani)

csak be kell másolni a megfelelő helyre d:\Games\Kingdom Come Deliverance\Localization\
    vagy ha tört akkor d:\Games\Kingdom Come Deliverance A Womans Lot\Localization\
    felülírni a régit. biztonsági mentést érdemes csinálni, mert ha jön patch vagy bármi, nem biztos hogy fel fogja tudni rakni.

francia nyelvre kell átállítani a feliratokat.

Tartalmazza a legújabb (A Woman's Lot.) dlc GF fordítását is. Néhol előfordulhatnak angol szövegek, illetve kódexek, oktatóanyagok nem mind lett lefordítva.
    Lehetnek hibák az oktató anyagoknál, régebbi szövegekben is, ugyanis eléggé megváltoztatták azokat (nem a konkrét szöveget, hanem különböző, formázó karaktereket tettek be, vagy vettek el)."

Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.12.05. 07:49:10
  • Montanosz
    persze itt lejjebb valahol a linkje én is azzal tolom
  • grebber
    Tranlate-es magyarítás valahol még elérhető?
  • b-type
    :DD
    rendesen megijedtem :D
  • Montanosz
    https://twitter.com/i/status/1171104247036993537
    Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2019.12.03. 20:02:05
  • Montanosz
    Bokor ütközés eltávolító mod

https://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance/mods/591?tab=description
  • Montanosz
    nálam meg a gond hogy akkor már tápot is kelenne másikat venni, mon djuk felraktam külső vinyora mulkor, futott amikor már betöltötte, csak ugye igy meg a töltési idő unalmas
  • b-type
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Van. de archiválnom kell egy csomó mindent.
  • Torzonborz
    Vinyó? Miért nem ssd-t veszel?
  • b-type
    :D
    nekem is kell új terrás winyó. legkésőbb az új M&B megjelenésére.
  • Montanosz
    sikerült beruháznom egy gt 1030-ra, sok tesztett néztem 1050-ig ugynazt a grafikai élményt hozza csak fps kevesebb/joval kevesebb.
    de mindenesetre a quadro 600-hoz képest élmény....volt 10 percig mert abban a pillanatban törlés mert olvastam hogy a Redeption jön ki 5én steamre, szal kellett a hely neki :-D
    vajon ha sima pendrivera feltelepiteném onnan is eldöcögne?

Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2019.11.30. 08:28:25
  • Aborg
    Igen, az elso Witcher utos volt nagyon! Az volt az elso kozepkori RPG amit vegigvittem. Es a magyar szinkron se semmi, foleg a varosi kapuor tajszolasa :)
    A W2 valahogy nem fogott meg, a W3-at eddig meg nem jatszottam, de majd keszulok.
    A KC-ben a termeszet remek, de engem nagyon meglepett a novenyfizika teljes hianya (nem reagalnak ram a lombok, atmegyek rajtuk mint egy szellem). Foleg azert hianyolom mert ugye ez a KC is a Crysis enginen fut, es az elso Crysis novenyfizikaja a mai napig etalon (en meg nem lattam jobbat sehol.)
  • lonvard
    Jah. :)

Azér annyira ismerős, mert a mi közép-európai növényvilágunkat rakták bele. Egybként a Witcherbe is. Főleg az első részben éreztem, mikor abban a faluban kellett ténykedni. Azok a mezők ott a mi mezőink. Egy darabig itt a város határában is kerestem a déllidérceket. :)
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.11.25. 21:22:02
  • Montanosz
    simán ahogy kimegyek a mezőre mintha onnan lopták volna a grafikát :-D
  • lonvard
    Emlékszem egy korai verzióban hogy álmélkodtam a növényzeten, miközben mentem a hóhért kifosztani. Át kell kommandózni egy masszív erdőn, már persze ha nem találtuk meg az ösvényt, és azt néztem, hogy talán ilyen szinten semelyik játékban nem csinálták még meg a susnyást.
  • Montanosz
    én valami papnak kellett volna gyogynövényt gyűjteni és az kampec, meg egszer valakivel találkoznom kelett volna és nem mentem el

amugy irták hogy estefelé de azt hittem bármelyik este jo :-D
    szoval biztos jelzik valahol a szövegben

• Aborg
    Mar a masodik mellekmissziom veszett el azert mert a game szerint letelt valami titokzatos idolimit. Ezt jo lett volna ha valahogy kulon jeloltek volna a feladatlistan (peldaul homokoraval), mert honnan tudhatnam elore hogy melyik kuldetessel kell sietnem es melyikkel nem? Most arrol volt szo hogy egy "inkvizitor"nak kellet volna megtalalnom az "eretnekeket". Adott egy jegyzokonyvet amit a kinpadon vettek fel, igy eleg zavaros, rebuszos szoveg, gondoltam majd kesobb foglalkozok vele, erre nem megszuntette nekem a missziot?
  • Montanosz
    XZ9 Lighting V2 mod
    Azért durván tudják fokozni a grafikai hatást ezek a módok :-D

• Xsillione #2469
    A kanyarodásnak nincs semmi köze a játékhoz, a legtöbb billentyűzet mezőkre osztja a teljes kiosztást, és egy mezőböl nem fogad el három vagy több leütést egyszerre, ez szinte sohasem jön elő, csak egy két speciális esetben, többnyire játokoknál, ahol a wasd két tagját és a shift/ctrl akarod egyszerre használni.
  • Aborg
    Erdekes hogy mennyire hullamzo a jatek minosege. Neha lenyugozo tud lenni, neha meg meglepoen fapados.

Peldaul a lovaglas megvalositasa megfelel arra hogy zotykolodjunk az utakon, a nyeregtaskak meg hasznosak (talan folosleges konnyites hogy a lovunktol tavolrol is pakolaszhatunk oda-vissza). De hogy bevallaltak egy loversenyt is, haaat... ehhez azert eleg fapados a jatek ezen resze. Ha nem sikerul atugratni egy bokrot akkor ott benazik elotte helybenfutassal. Vagy a versenytarsak: az egyiket valahol utolertem a verseny kozepen a nyilt terepen, o meg csak szobrozott mozdulatlanul, csak akkor indult amikor par meterre mogotte voltam (talan ez az hogy nagyon szembeotloen igazitja hozzam a versenytarsakat). Nalam a lo vagta kozbeni iranyitasa se mukodik tokeletesen: nem tudok balra kanyarodni (jobbra igen). DuplaSHIFT+W a vagtahoz, ehhez meg a A es D a kanyarodashoz (az A nem reagal). Ha meg nem tartom a W-t akkor belassul.

Pedig neha tenyleg olyan keves kellene csak az elegedettseghez: peldaul a laborok miert annyira sotetek hogy csakis a fujtato parazsa a vilagitas? Nem lehetett volna odarakni par faklyat? Igazan szepen be lehetett volna vilagitani, hiszen ez a alkimia olyasmi amivel orakat tolthet el a jatekos, nezzen mar ki akkor valahogy.
    Vagy ha mar egyszer nincs novenyfizika, akkor se kellene hogy az erdoben a bokrokon vagy atmegyek mint a semmin, vagy egybol totalisan megakasztanak mint egy uvegfal. Itt eleg lett volna valami belassulas, ahogy egyre kozelebb erek egyre lassulhatnak amig meg nem allit a bokor. Lovagolva detto. Ennek talan az az oka hogy viszonylag kicsi volt a fejlesztocsapat, mas dolgok kerulhettek elobbre a fontossagi sorrenden, ezekre meg nem jutott ido.

De a jatek masreszt meg annyira jo hogy ezeket siman el lehet neki nezni. Igazan erdekesek es jok a feladatok, a mellekfeladatok is, meg a neha elofordulo kis szosszenetek is (peldaul megnyertem az elso bajnoksagom, erre
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a legyozott korabbi bajnok csapdat allit nekem videken es megprobal bosszubol megolni!

Mar a harcrendszerrel is kezdek megbaratkozni, egy egy ellen mar elvezni is lehet. Igaz hogy a jatek eleje ota lassan feltornaztam a szintjeimet, ez sokat segit. Ja, es erdemes minden bajnoksagon reszt venni: barcsak a jatek eleje ota beneveztem volna! Igaz hogy veszteseg eseten valamibe belekerul de nem draga a nevezes, cserebe novekszenek a kepessegeink, es nem a sajat cuccainkat koptatjuk hanem a kincstarit. A vegen meg meg is gyogyitanak.

Utoljára szerkesztette: Aborg, 2019.11.20. 19:24:39
  • Montanosz
    hát a történelemben volt pár alkalom amikor a zabrálás meg a fosztogatás miatt maradt abba az ellenfél üldözése, rosszabb esetben vereséget győzelembe fordítottak a visszatérő hadak

most kétkezes fegyverekkel probálok alkotni, ha már tényleg vannak kompromisszumok a jétszhatoság miatt, nemértem miért nem lehet háton hordani egy nyamvadt lándzsát mert így a kezemben kell rakosgatni
  • b-type
    "Pedig ott elég sok mindent össze lehet szedni, akár csata közben is, csak oda kell figyelni nyilván, nehogy levágják az embert."
    ..
    "ki kell szállni a harcból, és míg a többiek elvannak egymással nyugodtan lehet gyűjtögetni."

én erre írtam amit írtam, és most is tartom. Ezeket nem kell csinálni, mert többet buksz hangulatban mint nyersz garasban.

A mostani írásodra meg, sztem a harc után valóban összeszedték amit lehetett, de hogy azt megtarthatják-e azt nem ők döntötték el, pláne ha abból ugye falvakat lehetett venni..
    Amennyit osztottak azt érdemek szerint osztották egyénnek, vagy csoportnak.
    ..és főleg nem nézték jó szemmel ha miközben folyik a csata valaki ottan csak gyűjtöget. ..mivel ilyen nem volt, egyfelől mert 40-50kg +felszereléssel semmi esélyed, másfelől mert a saját társaid ölnek meg.
    Az egész dolog hangulatgyilkos. Ettől még meg lehet tenni persze, mindenki úgy játszik ahogy akar..én arra hívtam fel a figyelmet hogy nem kell, mert van pénz más forrásból is, illetve kilépsz a hangulati élményből.
    A mentés-töltés egy szükséges rossz amit megpróbáltak kivenni a készítők, de visszamoddolták a játékosok...ez egy ilyen dolog, de attól még a játékos dönti el hogy játszik. Ez a játék nagyon erősen épít a hangulatra, ebből kilépve viszont nem túl erős (sztem).
    Én legalábbis nagyon figyelek erre..
  • cylonflatus
    ? Mondtam én ilyet, hogy muszáj? "Sajna utana nem volt alkalmam hadizsakmanyt szedegetni, a remek kisfilm utan Rattayba dobott a jatek." - kifejezte sajnálatát, hogy nem tudott többet lootolni, erre írtam egy tippet, hogy ha esetleg legközelebb, következő végigjátszásnál szeretné akkor megteheti. A másik, hogy ez azért nagyon nem ugyanaz, mint a példádban. A pali be van kerítve, csapdában van esve a toronyban, elmenekülni nem tud. A valóságban pl, egy ilyen helyzetben, egy nagy csata után, kifáradva, sebesülve utána mennél egy jóval nagyobb, erősebb, képzettebb gyilkosnak, aki csapdába van esve a toronyban, vagy előtte kicsit szusszannál, bekötöznéd a sebeid, etc? A script csak azért van, mert van előtte egy átvezető videó, ami ha nem lenne akkor mennél föl hozzá amikor jólesik. A katonák a valóságban egy ilyen csata után is letáboroztak, bejárták a helyszínt, a hullákról leszedték a ruhát, és összegyűjtötték a fegyvereket, mert akkor ezek vagyonokat értek (a játék korában pl egy lovag fölszerelése, szóval a páncél, a fegyver, a fölszerszámozott ló kb annyiba került, amiből falvakat lehetett venni. Vagy mint egy egész város több éves adóbefizetése, nyugodtan utána lehet nézni) Mondjuk a valóságban simán csak rázárnák toronyba, és három nap múlva menne föl Henry. És nem karddal, csak egy kulacs vízzel... nem állna a lábán a dehidratációtól, és egy korty vízért mindent elcsicseregne. Szóval egyrészt szerepjátékosként is simán meg lehet magyarázni, másrészt a játékbeli szituáció sem a legélethűbb, ha már annyira ragaszkodunk ehhez. Arról nem beszélve, hogy akkor a mentés-állás töltés micsoda. Ennyi erővel ne tölts be állást ha levágnak. Meghaltál, töröld le a programot. A föltámadás még valószínűtlenebb, mint forgalommal szemben menni egy autóversenyen. Mert utóbbi nem valószínű, de legalább nem is lehetetlen... ;)
  • b-type
    Ez már a játékososn múlik, akarja ezt a stílust vagy sem.
    Egyáltalán nem muszáj, nem vagy rákényszerülve, és ellentétes a hangulattal amit a játék el szeretne érni itt.
    Ezzel nem lehet mit kezdeni...ez oylan mint egy autóversnyszimulátorban kifogásolni hogy ha szembefordulok a menetiránnyal és 200km/h-val döngetek akkor a nézők továbbra is a menetiránynak megfelelően néznek és integetnek.
  • Aborg
    Koszi. De aki eloszor jatsza az ezt meg nem tudhatja, ezek mar olyan utolagos ugyeskedesek, a jatek "kicselezese". Sebaj, igy alakult. Ez a dizajner hibaja szerintem, igy tervezte meg,vagy nem gondolt ra hogy a jatekos mar elore orul hogy majd a csata utan zabralgat. Aztan megse.
    Kicsit becsapodtam ott is ahol Rattayban Hans urfi furdos quest-je volt. Kockaztam a lannyal, nyertem (mar orultem hogy egyre kevesebb ruha lesz rajta de valahogy tul koran felbemaradt ez a kockajatek is, pedig jo moka lehetett volna...). Aztan az urfi bort akart, hogy hozzak neki a varpincebol. A parbeszed menubol kivalasztottam hogy tenyleg nem jo e neki az itteni bor? Azt mondta hogy inkabb egy hetet is varna a varpince borara. Ezt en szo szerint vettem es lefekudtem aludni az ott levo agyra mert eleg alacsony volt mar a kipihentsegem es amugy is ejszaka volt. Reggelre kelve meg kiirta hogy a misszio elbukott, az urfi meg mar nem is volt ott. Paff, igy jartam. Az meg eszembe se jutott akkor hogy visszatoltsem a misszio eleji mentest, azota meg mar egy csomot haladtam a jatekban. De egy RPG-ben talan nem is nagyon illik visszatoltogetni :)
    Ami meg a parbajbajnoksagot illeti: mar regota kinalgatta a jatek a lehetoseget, de nem neveztem be, nem volt akkora onbizalmam. Most viszont Hans urfi kert ra, es mivel mar egy csatat is letudtam (romos falu), egye fene, megprobaltam. Es nagy meglepetesemre az elso ket ellenfelet levertem, a harmadikkal dontetlen lett, aztan a raadast hajszal hijan megnyertem! Izgalmas es hangulatos volt. Egy taktika nagyon bevalt: sikeres haritas utan gyors szuras fejre vagy mellre, ez neha levett egyszerre 30-40%-ot az eletcsikjabol! Sokkal hatasosabb mint a vagasok. De a kombokat nem tudtam megjatszani, belevedett.
  • cylonflatus
    Pedig ott elég sok mindent össze lehet szedni, akár csata közben is, csak oda kell figyelni nyilván, nehogy levágják az embert. Plusz van egy elég jó lehetőség, amikor már benyomultatok a táborba, és az ellenségek nagyja már fekszik. Mielőtt Henry fölmenne a romos toronyba, ahol megküzd a melákkal aki lenyúlta Radzig kardját, amikor már csak pár ellenfél van, ki kell szállni a harcból, és míg a többiek elvannak egymással nyugodtan lehet gyűjtögetni. Úgy emlékszem, hogy amíg nem mész oda a romos toronyhoz, addig nem indul el a párbaj scriptje, és nyugodtan tudsz gyűjtögetni.
  • Montanosz
    hát ez a legutolso verzio, nem tom mit javitottak mit nem
    Kingdom Come: Deliverance - Royal Edition v 1.9.3.404-501
  • jofer
    Közben utána is néztem. Kikeverem a mérget, aztán kiválasztom, majd pedig hozzáadom a fegyverhez. Hogy mik vannak...? [120 órám van a játékban eddig]
  • jofer
    Köszi a listát, van benne olyan, amit biztos fel is teszek!

Más. Nagyjából 1-1.5 hónapja nem játszottam. Lehetséges az, hogy változtattak/könnyítettek a lovagi tornán Rattayban? Előtte 10X futottam neki, de csak az elsőt tudtam legyőzni. Most pedig első próbálkozásra lenyomtam a 3 kört, illetve az ellenfelek is mások voltak.

Megint más. Öööö, lehet mérgezni a nyílvesszőket?!?
  • Montanosz
    a Babó magyar fejlesztésű játékkal játszott valaki anno a 90-es évek elején? Full szöveges kalandjáték volt, azonban az volt az első ami nem kötött volt hanem szabad világú. Értsd úgy hogy a szereplők önálló életet éltek úgy mint a mai játékokban, volt hogy Gandalf-ot bezárva találtam egy barlangban és gollamnál volt a kulcs, de volt olyan befejezés is hogy a törpök nélkülem megtalálták a kincset és a sárkányt is megölték. Ráadásul felülhettem bárki nyakába és ugy nézhettem a történéseket :-D csak azért irom mert az elfért egy flopin, ez meg most már 75giga és kizárolag abban különbözik hogy van és szép a grafika

:
  • Montanosz
    a harci rendszert átszabót én nem tettem fel mert megvagyok vele elégedve meg a lovakat átszabó és az árakat reálisabbá tevőt sem tettem még fel. illetve amit szeretnék az a assasinné varázsolt henry lesz amit fel akarok rakni

vann pár mod ami kijátsza a prologus részt nés kilehet vele jönni a falubol és szabadon csatangolni csak értelemszerűen ez hat a küldetésekre mert scriptek inditják be ezeket

értelemszerűen minden változatbol a legutolsot kell feltenni és időrendben nem nagyon visszamenni mert akkor nem lesznek kompatibilisek a dlckkel
    Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2019.11.18. 09:09:49
  • Montanosz
    Roads are Dangerous (a háromféle bandita csapat többször jelenek meg az utakon)
    https://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance/mods/792?tab=description

ProBane - Poisons improvement (új és hatásosabb mérgek)
    https://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance/mods/504?tab=description

Mad_Mutt_Alternate (nagyobb testú kutyánk lesz)
    https://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance/mods/809?tab=files

Rattay Start (rattaybol indulunk)
    https://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance/mods/36?tab=description

Immersive Natural Realistic Summer Reshade (szeretem a napos tájat)
    https://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance/mods/725

Minimalist Start in Rattay (szintén rattay de minimális tulajdonságokkal és felszereléssel)
    https://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance/mods/683?tab=posts

Binoculars Zoom (kedvencem a távcső 3 féle nagyítás)
    https://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance/mods/657?tab=description

Random Encounters XXXL (ezt még nem tettem fel csak ha másik plusz ellenség mod nem válik be mert felülm irja a fájlokat)
    https://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance/mods/642?tab=files

best grafix (minimális fps veszteséggel szebb grafika, egyenlőre a naposat tartottam meg lásd fentebb)
    https://www.nexusmods.com/kingdomcomedeliverance/mods/626

savepack (az ami a neve :-D )
    100mentett állás

Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2019.11.18. 09:04:31
  • jofer
    Számból vetted ki a szót.
  • lonvard
    Jó akkor most tételesen felsorolod szépen a modjaidat! Most! :D
  • Montanosz
    ha más nem a távcső módot érdemes telepiteni, nagyon feldobja a játékot

• Montanosz
    nexusrol letöltöttem néhány modot, hát sikerült uj játékká varázsolni így ismét kedvet kaptam rá :-D
    most már nem kell nyomkodnom a w bill-t meg portyázó mindeféle csapatok is vannak, rablová vált őrök, viccből rablot játszó gazdag nemesek és herok,stb
    a grafikárol nem is szolva, olyan 10 modot sikerült összeválogatni ami nem üti egymást meg minden verzioval müxik, és igen a harcot is átszabták :-D
  • Aborg
    Koszi! Akkor elobbre tartok mint gondoltam, 20%-ra saccoltam. Igen, arrol a csatarol irtam lejjeb ami a lopakodos kuldetes utan jatszodott (amit te is emlegetsz). A lopakodast annyira nem eroltettem mert peldaul nem lehet elterelni az orok figyelmet kodobassal, stb, de legalabb korbejartam az egesz tabort, volt jelentenivalom boven. A csata elegsikeres volt. Sajna utana nem volt alkalmam hadizsakmanyt szedegetni, a remek kisfilm utan Rattayba dobott a jatek.
  • cylonflatus
    Kb a felénél, a fő küldetésben. Játékidőben viszont lehetsz akár lejjebb is, 40-45%-on talán (a main questről beszélünk még mindig), attól függ hogy játszol és milyen úton/döntésekkel teljesítetted a küldetéseket. És ha a mellékküldetéseket is hozzáveszem, meg a dlc-ket, akkor játékidő szempontjából szerintem olyan 30%-nál lehetsz max, ha a mellékküldetéseket esetleg nem nyomtad meg jobban. Szóval mindent összevetve innen még nagyon sok lehet hátra, akár a tartalom bő 2/3-a is.
    A küldetésben a mérgezett kajának később lesz szerepe, amikor majd nekimentek a tábornak. Egyébként a kaja mérgezésen kívül még több dolgot is csinálhatsz, pl fölgyújthatod a nyílvesszős hordókat. Amikor a küldetés után jelentést teszel Radzignak, akkor ezek szerint fog alakulni a párbeszéd is, minél jobban körbejártad a tábort, minél több terep-jellegzetességet, stratégiai pontot, íjászok helyzetét, etc. kikémletél, minél több szabotázst hajtottál végre, annál nagyobbra fognak tartani, és elvileg ezek szerint alakul majd a támadásotok.
    Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2019.11.16. 20:34:34
  • Aborg
    Igen, arrol. Nem is gondoltam volna hogy a jatek szamitasba veszi a kun alruhat!
    En nulla zajszintu konnyu ruhaba oltoztem, csinaltam egy sunnyogo-fozetet is, ejszaka odalopakodtam a taborhoz, megittam, beosontam, de nem sok hatasa lehetett a fozetnek mert eleg gyorsan lebuktam. Annyi idom volt hogy az egyik bogracsot megmergeztem aztan felvettem a nyulcipot es illa berek.

Utana volt a csata. Hat mit ne mondjak, az alkotok sok elozetes hetvenkedese utan kicsit mast vartam. Eleg kaotikus zurzavar volt. Marmint a valosagba is lehet kaotikus egy csata, persze, de itt arra gondolok hogy nagyon latszott hogy a szamitogep gondolkodik hogy mit is kezdjan a helyzettel, a figurak neha beakadtak, tetlenkedtek mikozben pufolik oket masok stb. A jatek harcrendszere a parharcoknal meg elmegy, ott turheto a kezelese (es jo is nez ki - foleg ha masok harcat figyelem, peldaul a Rattayi bajnoksagon), de ilyen "nagy" csatajelenet mar nem igazan a jatek asztala, inkabb kinosan komikus.

A cseheknek volt egy viziojuk hogy sok nagy, tobb szaz szereplos realisan abrazolt lovagkori csatat akarnak a jatekba, de utolag maguk is belattak hogy ez nem jott ossze. Egyszeruen ez az engine ezt nem tudja. Talan egy speci enginet kellene erre irni, es szerintem alapkovetelmeny lenne hozza a preciz valosideju csontvaz alapu fizika (nem csak az elore felvett mocap mozgas). Hogy ne bolonduljon meg a dolog ha nem ugyanazon a talajszinten vannak a harcosok stb.

Sajna tovabbra is ragaszkodnak ugyanehhez az enginehez, ami egyreszt ertheto mert egy csomo modositast vegeztek rajta amivel rengeteg idejuk elment, es most mar a KC2-ot ugy akarjak osszerakni hogy az engine mar adott, mar minden alkoto erejuket a kizarolag a sztoriba es a helyszinekbe fektethetik.