3156
Kingdom-Come-2018-05-HD.png
  • PiszkosFred
    Sose volt benne magyar nyelv hivatalosan. A gugli forditost hasznaltad anno, ami aztan szepen alakult es egesz korrekt lett vegul.
  • Ironman2
    Kösz! Amúgy ez teljesen újra van irva,vagy tartalmazza a régi magyarítást is? Valamelyik patchig magyar nyelv is volt benne.Mert én úgy játszottam anno.

(amúgy meg beszélnek is benne magyarul,majdnem lehidaltam,mikor az elején vágtattam a lóval,és jött utánam a lovas,és kiabálta hogy a jó kurva anyámat.DDDDD)
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2020.02.15. 15:42:05
  • Montanosz
    dolorex
    kezdő pályán anyukád tud gyógyitani, nyitott ládákban és olyanban amit te is kitudsz már nyitni van bikacsök meg egy fejsze, verekedésnél jol jön megha le kell ütni valakit....mivel nem telik az idő még itt, mielőtt a kard darabot visszaviszed meg a kezdő pár küldetést megcsinálod érdemes gyűjtögetni meg gyakorolni hátulrol elkapni az őröket parasztokat és elkábitani hogy a tulajdonságok nőjenek meg a csajszinak a kocsmában eltudod valamennyi pénzért adni a lopott cuccokat is mert szeret téged :-D
    Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2020.02.15. 15:32:51
  • Montanosz
    itt van amit én használok jelenleg, de nemsokára lesz uj verzio, beilesztve a már teljesen magyar részekkel

gépi magyaritás

Twitch-en épp most kezdte el egy magyar srác a játékot
    Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2020.02.15. 15:29:10
  • Montanosz
    cacheman progi és játékokra valo optimalizálást válasszd
  • Montanosz
    fészbuk, gépi game magyarítások csopi, majd oda rakja fel
  • PiszkosFred
    Cpu limiter (BiS) nalam anno segitett w7 alatt a gyengebb cpum miatt. Nem szuntette meg az akadast, de elviselhetove tette.
  • Ironman2
    12 euro azért csak megérte az összes dlc-ért.
  • dolorex
    Sziasztok!

Teljesen új vagyok, már a játék megjelenése előtt is nagyon vártam, de mivel a laptop vga-a nem érte el a minimum követelményt, ezért nem is vásároltam meg '18-ban. Gondoltam gyűjtök egy PC-re és majd akkor. Ám most olvastam, hogy ingyen megszerezhető ezért rá is repültem, aztán mondom csak kipróbálom már elindul-e és ha igen akkor mennyire lesz élvezhetetlen.
    Egyelőre az a tapasztalat, hogy megy-megy, néhol kisebb belassulások, illetve elég sokat is tölt, de még elfogadható.

Kérdésem: ez a gépi fordítás hol érhető el hozzá? Köszi!
  • Ironman2
    Honnan lehet tölteni ezt a fordítást?
  • Montanosz
    persze, most pedig ujabb frissités jön, tegnap adtam át az anyagot J.nek fészen

amugy minden tiszteletem a forditoké, én egyszer segitettem egy film felirat forditásában de kb két nap után meguntam és a végére már hányingerem volt ha megláttam a táblázatot, ritka monoton melo, inkább kertészkedek :-()
  • Piko888
    Mert felhasználta egy korábbi magyarítás anyagát
  • Montanosz
    akkor nem ugyanazt használjuk mert nálam érthető, sok le is van forditva rendesen
  • grebber
    Aki nem tud angolul legalább lesz egy kis fogalma is van..

Kíváncsi leszek az a 3 amigó aki fordítja befejezi-e valaha..
  • Ironman2
    Én megmondtam hogy csak az alapjáték lesz ingyenes! Epic Storen így működik!

• JonasSandor
    Amikor kész lesz a honosítása majd jól jön.
  • Torzonborz
    Hát az a gépi honosítás valami borzalom :D
  • Montanosz
    ráadásul torrenten a legfrisebb verzio is kint van Kingdom Come Deliverance Royal Edition.v-1.9.5-404-503 , magyaritás van gépi hozzá,azzal el lehet boldogulni, de abbol is most készül az uj verzio éppen
  • Torzonborz
    Figy, nem bántás meg ilyesmi de neked sztem tök mindegy mert alap szintű angol minimum kell hozzá, hogy tudj vele játszani.
  • PiszkosFred
    En linkeltem egy cikket, amelyben a VG247-en a royalt irtak, mint erkezo. Engem nagyon nem erdekel, steamen teljes a kollekciom, de valoszinuleg mas is olvasta a cikket es azt varta. Hat, az alapjatek is bosegesen eleg es szorakoztato, a dlc-k nelkul is.
  • Piko888
    Hol írták, hogy a Royal Edition lesz ingyenes? Azt csak te szeretted volna, szóval szerintem örüljünk, az alapjátéknak is.
  • grebber
    Senkit se basztak át. Ingyenesen tölthető a sima alap Kingdome Come
  • JonasSandor
    Nem is jelent meg.
  • JonasSandor
    Akkor átbasztak minket.Nem elérhető még.
    Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2020.02.13. 21:53:28
  • Malakai
    Royal Edition coming soon, de kétlem, hogy az ingyenes lesz. Royal DLC bundle €12. Sale majdnem ugyanaddig, mint a giveaway.
    Utoljára szerkesztette: Malakai, 2020.02.13. 17:46:42
  • JonasSandor
    Igen láttam ma jön az a kiadás is.
  • Montanosz
    mostantol de egyenlőre csak az alap ingyenes lehet később lesz a royal edition is
  • JonasSandor
    Mikortól lehet?
  • Montanosz
    én felraktam a cacheman progit ami automatikusan játékra optimalizálja a gépet és nincsennek ilyen gondok, meg előtte a webroottal megnéztem mi a gond a pcvel és azokat a hibákat javitottam
  • Madi92
    Rattayban sem fut jól.. Most gondold el egy nagy városban milyen lenne.

Amúgy kinek mi segít a játék futtatásában?

Most már kijött az összes patch amit terveztek, gondoltam itt az ideje elővenni, végre befejeztem a witcher 3at teljesen.
    De elkeserítenek a hirtelen fps dropok.
    Azt hogy leesik az fps, ha több az npc 50-re az még úgy ahogy, de vannak ilyen töltés szerű fps droppok, mint pl az elején Talmberg falán, mikor sötétben járőrözni kell. Na ott 3 helyen is beakad mindig ugyan ott. Gondolom tölti be a cellákat vagy nem tudom, de le megy ilyen 25-30 fpsre majd vissza. Rettentő irritáló.
  • akyyy
    én mindig vártam mikor néztem még a "vaktérképet", hogy hú, a jobb felső sarokba biztos van egy jó nagy város, netán prága, biztos jól nézhet ki,de semmi ilyen nagyobb város nem volt.
  • PiszkosFred
    Na oké, de nem sok esély volt rá, hogy őszinték legyünk, hiába fogyott jól és volt kritikailag is korrekt a fogadtatása (leszámítva a kezdéskor szokásos gyermekbetegségeket). A gyűjtés során mondták, hogy a terv az egy triológia és ez annak az első része, de mindez csak egy távlati terv volt. :)

De, amióta a THQ Nordic felvárásolta Vavráékat, azóta szinte borítékolható, hogy nem csak ennyi volt a kaland, hál'stennek.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.02.12. 13:56:57
  • Torzonborz
    Ezt már elég régóta lehet tudni, gyk már a KS indulás után mondták, hogy több részesre tervezik (azt hiszem 3).
  • Ainz
    10 euró körül van kulcsos oldalakon a steames verzió is, ha valaki nem akar epic fossal baszkódni. Royal Editionre gondolok.
  • PiszkosFred
    Csutortokon jonnek mindig, kb. 17:00 magassagaban, ha nincs tulterheve az EGS.
  • Montanosz
    azért egy kiss üzleti részt/kereskedelmet jo lenne ha beletennének, mondjuk örökli a malmot vagy vesz egy kocsmát stb
    tulajdonképpen annak örülnék ha azt a lengyel kocsmaszimulátort beletennék mert abban is vannak még küldetések is nemcsak kereskedelem
  • KiruHoshino
    Tuti, hogy jön a második rész. Szerintem ennek promójaként lesz elérhető ingyen a játék Epic Store-ban.
  • Montanosz
    na még nem szedhető :-(
  • JonasSandor
    Aha majd kiderül.
  • Malakai
    2 éve jelent meg, DLC schedule végére értünk (bár pár beígért dolog nem jött), simán lehet folytatás bejelentés. Valszeg készül már egy ideje.