2975
-
#2368 nálam akkor volt amikor rosz volt a hirnevem arrafelé illetve amikor kirámoltam a fogadost éjszaka meg egy nála megszállo vendéget...érdemes illedelmesen viselkedni fogadoséknál
-
#2367 Az valami bug hogy nem tudtam a fogadoban szallast venni? Mar sotettel erkeztem, de az ajtok a fogadon bezarva, mit tegyek, mivel a kornyeken sehol nem talaltam fekhelyet bementem alkulccsal, a fogadosnal nem volt ott a szallasfoglalasi szoveglehetoseg. Elmentem egy masik varosba, reggel lett, de ott is igy jartam, ott se volt az a szoveglehetoseg. Eleg bosszanto. -
#2366 Köszönöm -
#2365 a rendes fordításról néha itt frissítenek http://magyaritasok.info.hu/
az én GF fordításom bővítése meg jelenleg szünetel, nincs rá sajnos időm. előbb-utobb biztosan folytatni fogom ( egy esetben nem, ha a rendes fordítás hirtelen 100% lenne, és már csak a DLC-k lennének hátra.) -
#2364 Magyarításról van valami hír,vagy ismét abbamaradt? -
#2363 Szerintem jól szerepelt a Cryengine de kéne nekik több support, ha nem mentek már teljesen csődbe azóta, mert 2 éve is döglődött a Crytek. Mert egyszerűen very highon nem volt meg a 60 FPS-em :D Ultráról rögtön le is kellett vennem és így is hányszor az orrom előtt töltődtek be a textúrák már fel sem tűnt, igaz az erdőben császkálás mezőn lovaglás kárpótolt, de azért fura volt. Meg néztem pl nálam a főzet készítés is totál bénábban néz ki mint másnál meg grafikai glitchekből azért nem volt hiány. -
#2362 Kingdom Come: Deliverance - lesz folytatás, ugyanúgy CryEngine motorral fogják fejleszteni -
#2361 Na ja a kutya társat nem sok mindenre használtam inkább hazaküldtem hogy lopakodáskor ne essek át rajta. Egy harcostárssal valóban többre mennénk. Én meg pont nem szeretem hogy mindenkivel legyen interakció így is van egy olyan érzésem hogy nem minden side questet találtam meg, tudom hogy más meg felfedezni szeret ezért jó lenne több mód, pl bekapcsolható hogy mutassa hol vannak a side questek vagy nem. A fejlesztők érdeke se az hogy elkészítsenek valamit és kevés ember lássa jó hogy a csillagokat odatették miután kérdezősködtünk a kocsmákban.
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2019.08.26. 11:26:58 -
#2360 nekem egy dolog hiányzott, ugy mint a skyrimben hogy bárkihez odamegyek és akkor vagy akar vagyenm hogy legyen a kisérőm, tudom is én a lopott zsákmányt átdobom neki a keritésen, vagy gyere komám csapjunk agyon egy kettő banditát, ilyesmi -
#2359 Bevallom annyira nem készültem fel belőle persze láttam sok mindent, meg olvastam is pár dolgot, de nem szeretem magamat annyira felkészíteni hogy ne lepjen aztán meg a játékban már semmi. Gondoltam a valósághűség megáll az öltözetnél, harci mozdulatoknál, városképnél, vallással kapcsolatos dolgoknál stb, de lehet attól még benne egy tündérmese.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igazad van ha valósághűre akarják már ez hogy lordnak elismernek ez is húzós a valóságban biztos megpróbálták volna kitúrni.
Egyébként hány nőt lehet levarrni a játékban? Mert gondoltam rákeresek youtuben és mintha nekem mind meglett volna, pedig olyan még a Witcherekben sem jön össze :D Talnberg úrnője, Theresa, Adele bár azt nem éri meg mert úgy is csak egy fekete képernyő meg nyögések aztán az inkvizítornak meg elmondja és mikor volt az a küldi hogy az erdőben a halottal akartak beszélni na az mindent vitt. Én nem szeretem az idétlen játékokat, de mikor egy komolyba bedobnak ilyen vicces dolgokat azért oda vagyok, a Witcherben is annyira jól sikerült az a telefonálás, aki érti érti.... itt is, ez hogy átváltoztak állatokká aztán meg lockpickeltem a lovat :D szóval ez is beleszámít mert nyilván szexjelenet volt. Meg volt a pappal a dolog de az olyan hogy nem is tudom már kivel nem is kellett leszervezni automatikusan járt. Kár hogy nem volt mind úgy kidolgozva mint a Theresás és ha már arra annyi időt szántak még mindig bánom hogy nem lehetett tovább vinni. -
#2358 "Igaz én olyasmiről álmodoztam hogy majd a királyok összecsapnak a földünkön és a végén eldönthetjük ki nyerjen sőt mi leszünk a királyok valahogy"
Ez egy történelem-hű játék, legalábbis többé-kevésbé igyekszik az lenni mert mégiscsak egy játék, de a fő eseményeket tekintve azért elmondható, hogy az. Ebben te sosem leszel a király. -
#2357 Na a végére értem összességében nagyon tetszett és ajánlanám, de azért felemás érzések is vannak
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A játéktechnikai oldalát már leírtam az elmúlt napokban, most viszont sztori oldaláról támadnám meg egy kicsit, mert bár szép volt jó volt de nem igazán kielégítő érzés a végigjátszás után. Ugy sokat dolgoztunk de szinte nem oldottunk meg semmit! Se a bosszúnkat, nem hogy a királyon, a fővezéren, még Tóthon sem sőt Eriken sem, épp hogy csak az utolsó fogdmegeket ütöttük agyon és annyi. Még azt a fránya kardot sem szereztük vissza. Oké hogy sok mindent megoldottunk meg folyt a sztori szépen előre, de azért többet vártam. Igaz én olyasmiről álmodoztam hogy majd a királyok összecsapnak a földünkön és a végén eldönthetjük ki nyerjen sőt mi leszünk a királyok valahogy :D Így is nagyon szépen felkapaszkodtunk a szamárlétrán és nem is ezzel van a bajom hogy nem lettünk rögtön királyok, hanem hogy tényleg a bosszúból megvalósulhaottt volna valami. Mert még lehetne mondani hogy az volt a történet lényege hogy vannak ettől sokkal fontosabb dolgok is, mikor ketten hazalovaglunk inkább azt mondja hogy ne hagyjuk a jó dolgokat kárba a bosszú miatt, de hát aztán ugyanúgy csak hátrahagyjuk, megyünk azt folytatjuk tovább a küzdelmet kilovaglunk a játékból szóval megyünk a bosszú után. Persze biztos lesz folytatás meg innen könnyű folytatni az igaz, de valahogy valami kerekebb lezárást itt sem ártott volna, mert félek ilyen projekteknél hogy nem biztos a folytatás finanszírozása stb.
Másik hiányérzetem Theresával kapcsolatos, valahogy nem a szeretkezésben és utána kedveskedik nekünkben kellett volna kiteljesedjen a kapcsolat, amint kiépítettem a várost azonnal hozzá mentem hogy majd elhívom oda és a feleségem lesz, de csalódnom kellett hogy erre semmi opció. Akár egy menyegzős valami is beleférhetett volna pedig. -
#2356 Lehet páncélos, ha nyitott az arca akkor orrba kell lőni, az jól fizet.
Páncélt gyűjtögetni, random összecsapásokból most is lehet, de lehet kevesebb van.
A BoB egyik küldetésében volt ugye hgoy csapdába csaltak és mindkét oldalról kaptuk az áldást, na ott vagy négyszer visszatöltöttem hogy kisakkozzam a teljesülési feltételeket és mégis be tudjak gyűjteni a legjobb cuccokból párat..
..kicsit életszerütlen volt ugyan ahogy a folyómederben kotorászok miközben suhognak a nyílvesszők.., ha jól tudom előrerontam mint hős, lebunkóztam mindenkit, összeszedtem a cuccokat, majd még a másik parton is maradt 3-4 figura, onnan is a legértékesebbeket feldobtam a hátamra, aztán gyí a gyülekezési pontra, ...ha túl sokat szöszöltem akkor buktam a küldetést.
..pont kellett a pénz sztem a falura azért erőszakoltam meg kissé a helyzetet...de még belefért a rambózás.
-
-
#2355 hm, érdekes, na mindegy mlehet ezt dopta a véletlen nálam, csak mindig beszáltam a bunyóba és most hiányolom ezt az opciot -
#2354 Nekem volt, el is kerültem messzire :D -
#2353 nem tudom valami javítás miatt van e de mostanában nincs olyan mint régebben hogy az uton össze akadok őrök meg banditák harcába és lehet fegyvert gyűjtögetni -
#2352 Konzolból bekapcsolható, de úgy sem egyszerű, mert más nyílvessző más esés és igaz csak 6 os a skillem de most is olyan lassan húzza hátra meg olyan instabilan, hogy csak na. A lovas dolgot meg nehezíti, hogy kis fokban fordul az emberünk szóval a lovat kell fordítani célra ami meg nehéz, pláne erdőben ahol mindenben elakad, nem látod a terepet leesik és akkor van egy nagyon kicsi közeledő célod amit könnyű misselni vagy fordul úgy a helyzet hogy kiugrik a tartományból amit egérrel fordulással lefedsz és fordíthatod a lovat megint rá. Ha meg közelengeded jó eséllyel kap le a lóról. Biztos a magyar oldalon kéne lenni normális íjászkodáshoz
Amúgy a sok játékban működő elfutok és rálövök dolgot is próbáltam meg látom páraknak itt is megy, de nekem valahogy nem, elfogy a stamina, ott vége a dalnak mert gyaknak le és baromi gyorsak ők is olyan sok idő nincs az íj felhúzására.
Torna győzelmem még nincs is mert az első ellenfél piskóta a második már megszívatott de az régen volt kikéne próbálni megint, akkor lehet piskóta volt, de emígy sztem egy magas szintű harcos a BoB vége és megéri kinyírni a felszerelése miatt, mert azt elvihetjük róla nem bánt érte a bandája. -
#2351 Páncélos ellen mit nyilazol? Ott muszáj a közelherc nem? Vagy van über nyilazásos skill ami átviszi a páncélt? -
#2350 Na a nyilazásra tettem pöttyöt, asszem ez az egy mod van fent. ...de ahogy láttam videókból meg lehet oldani pötty nélkül is tök frankón, de én már hülyén érzem magam ha nem látok pöttyöt ha lőfegyver van nálam. :)
Szal a nyilazás az azért jó, ha azt valaki az arcába kapja az nagyon frankó, de ha csak lassítod vele az is jó, előbb-utóbb megdöglend. Nagyobb bandáknál én rájuk lövöldöztem lesből, a lopakodós szorzóval hatásos.
A BoB végén ha jól rémlik megvívod a személyes kűzdelmet a főnök helyett, asszem 3 lehetőség volt, de én is megvívtam, volt igaza meg minden, de így még nyitott maradt, ha megtartja a szavát akkor majd a fia levívja emennek a fiával :)) általában az ilyen ügyek évszázadokig el szoktak húzódni... :)
Szal valszeg eddigre a kettőnk karakterének szintje közt nagy lehet a különbség, mert én kicsit sajnáltam miközben kűzdöttünk, ..ha jól rémlik a BoB küldetését már 6-7 arénagyőzelem után kezdtem el egyáltalán (akkor jött ki a DLC) -
#2349 Jó de tegnap is mi volt, egyik DLC küldetést csináltam Band of Bastards vége lényeg hogy ott egyik endingen kapunk egy nagyon erős ellenfelet, nála ez az ellökés sem működik, mindent blokkol egyszer egy kontrából megütöttem talán kétszer, alig ment le 5% élete, nem gond mondom meglesz ez mert még meg sem sebzett, aztán párszor hamarabb elfogyott a stamina mint gondoltam és akkor már meg tudott sebezni, 2 támadása most neki lett sikeres eltűnt negyed életem, már a visszatöltésen gondolkodtam, ekkor egy valami szerencsétlen mozdulat, legalábbis annak nevezem mikor nem is látom mi történik a képernyőn, mintha forognék egyet és a hátammal terelném más irányba a delikvenst de úgy visszakézből hátulról odüt, ez is valami perfect block technika lehet, akkorát besebeztem neki hogy 90% az életének lement. Aztán sikerült még egy blokkolásból kontra és meg is halt. Csak ez annyira szerencse így nekem, ha beadja ezt a forgós dolgot akkor hatalmasakat sebzek rájuk, ha nem akkor annyi, itt nem volt gond hogy mindent kivédett mert közben más nem támadott nem kellett arra is figyelni, de itt is ha nekem van szerencsém nyerek ha nem tölthetem be a mentést és lehet mondani hogy az igazi csata is ilyen hogy szerencsén is múlik, mert a valóságban is sokszor nyert a gyengébb harcos mert beakadt valami, de a játékban jobb lenne ha tudnánk kontrollálni.
A ló hívást nem gondoltam még, de majd kipróbálom a kutya szerencsétlenkedik ott valamit ér azért. Lóval az ötletem a lovas íjászkodás volt hogy majd addig keringőzök még lenyilazom őket ők talpon úgy sem tudnak mit tenni, de több okból is nagyon nehéz ez. Mérgezni még nem próbáltam pedig felajánlotta a játék küldiben is, de ott is a lopakodással buknám el valszeg mert az tényleg nehéz itt. Pl arra is lehetne 2 set páncél és 1 gombbal válthatnánk köztük, mint ahogy a fáklyát is tehették volna gyorsgombra ha este már úgy is kell és ha nem azzal vennénk elő akkor alapból a pajzs lenne az alapértelmezett.
Az meg érdekes hogy azért olyan sok harc nincs is, pedig azt gondoltam ez is ilyen akciódús játék de pont annyi van ami nem megy az idegedre és milyen sok nyomozgatás, mint a Witcherben. Meg a beszélőkét érdemes volt kifejleszteni legtöbb dolgot harc nélkül oldom meg és mindenkiből ki lehet dumálni az infókat. -
#2348 akit lehet mérgez meg, sörbe vagy kondérba, attol nagyon legyengülnek aztán gyakd le őket
ha verekszel több ellenfél ellen hívd oda a lovad, az jó esetben hátralöki őket meg kerülgetniük kell
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2019.08.25. 09:22:52 -
#2347 A szalmában alvást én is hiányoltam...egyszer nagyon bekarmoltam olcsó borból elvergődtem egy malomig, és kicsit zavart hogy nem tudok arcal előre beesni a szalmába, hanem még ott virgázni kellett böfögve, dűlöngélve aliglátva mire letettem a fejem.
A húsokat érdemes megtervezni hogy el is tudd adni még jó áron, én szerettem Neuhof gazdasszonyát, nála van pénz, meg is lehet sütni..stb.
De igazából ezt csak egyszer-egyszer jó megjátszani, mert a pénzt ne az állatok mészárlásából nyerjük, hanem a rosszarcuak cuccaiból, de a nőnek mély a zsebe, jó vele üzletelni.
A kardozásra, rutin és szint ..ésmegfelelő fegyver. Egy szint után már nem lesz annyira lényeges a ahrci taktika, mert túl jó leszel,..én sajnáltam ezt elveszíteni.
Sztem figyelni kell a játékra, mert ha lekönnyíted akkor pont azt veszti el ami miatt hangulatos. Tehát szpni kötelező :))) -
#2346 Tényleg sok az érdekesség, mert most pl végre azt hittem megtaláltam a tökéletes élelemet, méghozzá a szárított húst, mondtam ez tökéletes lesz, elmegyek leölök valami háziállatot vagy akár vadászok, 100-200 hús is kijön egy nagyobb állatból, felfüstölöm és majd azt kajálom ha kell a ló meg elcipeli úgyis. Nos igen, csak ettől meg meredeken zuhan az energia szint :D Érdekes hogy erre is odafigyeltek hogy balancolva legyen.
Mert a romlandó kaják eleve bukó, általában 1-2 szer eszel belőle utána dobhatod el a maradékot. Zöldségek ráadásul alig adnak tápláltságot. Sült húsok meglepően hamar megromlanak, talán a méz még jó megoldás lenne de nem is néztem mennyit ad a kajára mivel eleve kizártam mert nem halmozható úgy fel. Kondérokba szoktam belezabálni az jó megoldás mert minden házban van, meg úton útfélen csak idegesítő hogy miért kell töltenie a játéknak....
Az alvás is érdekes, ritkán van vele baj, de akkor elég szopatós, megoldhatták volna a szénában alvást, mert ha olyan faluban jön rám ahol a fogadó is kuka, akkor sokszor megvárom hogy nappal legyen és még fel nem fedeznek elalszok, de ha nincs emeletes ház sokszor hamar ott vannak mert járkálnak. Szóval kár hogy nem lehet szénában, minden padon, vagy lenne ilyen hálózsákunk amit a mezőn is kiteríthetnénk.
Amúgy a csatározások még mindig furák, szerencsejáték még buzogánnyal is, volt hogy 4 es tábort számoltam le magam, közepesen erősnek éreztem őket, igaz az első stealth kill volt, máskor meg 2 paraszt megállít az úton és elvernek. Meg hányszor van hogy fejre 1 hitel a buzogány aztán jön egy pajzsos és percekig csapkodjuk a pajzsokat :D A Q-F-ütés technikát próbálgattam de nem annyira egyértelműen működik sokszor beragad az animáció ütközésnél sokszor elveszted a teljes kontrollt és mire ütsz már védekezik az emberünk meg emígy is messze kerül a rúgás hatására nehéz gyorsan odaütni. Néha meg olyasmik akadnak be hogy csak én is nézek. Ezek a nagyobb csatákat jobban élvezem meg az 1v1-ek is jók, de mikor 2-3 jön rám mostanáig változó végkimenetelű. -
#2345 Hát még így is jobbak az animációk mint a többi játékban amit láttam nem úgy érzem hogy a semmit csadarászom. Persze itt is vannak animációs bugok, összeakaszkodásnál stb, meg néha kicsit lassú és vontatott. Igazából az az idegesítő hogy nagyon jól védekeznek, meg ha páncélt is érsz nem biztos hogy sebzel és ehhez nagyon nem szoktunk hozzá többi játékban. Buzogánnyal is az van, hiába van nálad ha a pajzsot csapod vele és ketten hátba kombóznak.
Ökölharcban meg rájöttem hogy ha közel megyek és jobb gombot nyomkodom, akkor csinálja a térddel rúgást, azt így végig is lehet verni őket, csak az a baj, hogy ezzel unalmas ha meg rendesen harcolnál minden szart kivédenek. Pedig próbálgattam a felül alul ütésváltásokat, vagy hogy lenyomva tartom pl felül mielőtt kiengedném le rántom stb de tényleg jól védekeznek nah.
Én is ezt a kettős dolgot próbálom, de éjjel meg nem kell harcolni ha lebuktál akkor futás, azt pár napig kerülni a falut nem nyomom ebbe a rablógyilkosba. -
lonvard #2344 Jó az a kard, csak valahogy a fizikája a csapásoknak nem meggyőző. Buzogánnyal én is kipróbálom majd. Nem felesleges a kard gyakorlás, mert én mindig kettős életet játszom, nappal lovag vagyok, éjszaka meg én vagyok a nindzsa, és ahhoz dukál egy rövidkard + íj kombo. Lovagi páncélon hülyén fest az íj, szóval én vagy könnyűpáncélban voltam karddal-íjjal, vagy full páncélban nagy karddal.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.08.23. 16:41:57 -
#2343 Akkor hiába találta meg a kardot :D Meg valahogy ahhoz húzott inkább a szívem biztos a sok filmnek köszönhetően, de tényleg sokszor csak csapdosok azt hiszem találat azt nézem nem jött le az élet. Akkor keresek valamit a felsorolt fegyvrek közül és kezdhetem 0-ról a tanulásukat :D -
#2342 továbbra is igaz hogy a kor fegyvere a buzogány, használd azt, a kard nem ér semmit ha már legalább bivalybőr zekében van, effélét meg a parasztokon kivül szinte mindenki hordott akkoriban amikor kést vagy kardot rántani mindennapos dolog volt :-D
ha felveszel egy kétkezes alabárdot akkor meg szinte egy lovas páncélos katonát is szerencsés esetben egy csapással letudsz nyakni, legalábbis nekem többször sikerült
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2019.08.23. 11:07:54 -
#2341 Köszi ezt majd próbálgatom bár most 12-es erőnek elégnek kell legyen, mert kapok rá perkkel még úgyis a vadonban ahol legtöbb harc van. Kombókat nehéz is időzíteni, mert védekezéssel sokszor megtörik. Én is ilyen tank módban próbáltam párszor de rúgást ritkán használtam akkor majd figyelek erre a technikára. Ja a fegyvermesteresbe még írd bele, hogy vedd le az armort mielőtt nekikezdesz úgy megspórolod a javítás költségét, aztán úgyis csak akkor sebez rád ha nagyon leesett a staminád arra meg oda lehet figyelni.
Igazad van, mert most is a könnyű ellenfelek meg hack and slash, de valahol nálam az 1v1 egyekben van a jó egyensúly. Így hogy többen futnak rám nagyon nehéz, már terepet is próbálom kihasználni mint híd pl, de az is alig segít. Főleg ha erővel megyek egyikre eltolom ráütök másik már a hátamban és fele élet. Stealth killt próbálgatom de ahhoz tényleg aludniuk vagy járőrözniük kell mert egy tábortűznél ülésnél is 20-30 méterre kiszúrnak.
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2019.08.23. 10:26:22 -
#2340 sajnálni fogod amikor már könnyű lesz.
Az a helyzet hogy magasabb szint és azt használó rutin kell, nagyon szépen lehet csatázni, az ellenfélhez megfelelő fegyverrel persze, de 2-3 ellenfél ellen jól kell a támadást időzíteni, mert igen,. megszúrhatnak és meg üthetnek..pedig még így sem reális, mert azért túl sokat kivárnak. -
#2339 Ezt mentettem el anno a szösszenetek közé:
"Addig gyakorolj Rattay-ban a fegyvermesterrel (kötetlen harc fakardokkal) amíg a tulajdonságaid elérik a kívánt szintet (kb. 14-es erő) Utána pedig ne kombókat üssél, hanem folyamatosan törekedj clinch-re és rúgd fel az ellenfeled.
Clinch, rúgás, vágás. Repeat. (közel szaladsz, "q", "f" , left click) Ha ebbe belejössz, akkor már mindegy, hogy 2 az ellenfelek száma vagy 22, könnyedén megölöd mindet." -
#2338 Azért az hihetetlen hogy mennyire nem bírok el két ellenféllel. Hiába húztam fel magam 14 szint 12-10-10 a következő értékek ugye kellett a 12 es erő a kardhoz, szóval addig gyakorlatoztam ruha nélkül gyakorló karddal még nem lett meg és mivel legyaktam valakit aki egész jó páncélban volt már az is eléggé a helyén van, de ha megtámadok két banditát egyszerűen megölnek :D Ha nem sikerül a nyilast gyorsan legyakni, akkor végem, duelben még könnyű mert ha nincs speciális mozgása az ellennek valahogy csak kivédekezed aztán lassan beviszel véletlenül 1-1 találatot, de basszus így kettő ellen hogy folyamatosan hátrálok, megkerülnek, mikor egyikre rámérek egy ütést amit ki is véd a másik akkor ereszti rám a comboját stb. fogalmam nincs hogy lehetne legyőzni őket. Erre meg az úton van hogy jóval többen támadnak meg mint 2. Ha nem tudok odalopakodni és egyiket megölni akkor annyi de lopakodás is halott ügy már lassan ilyen páncélban meg amúgy is sólyomszemű mindenki a többi játékhoz képest és olyan sötétben hogy mindennek nekimegyek úgy is kiszúrnak :D végül is reálisabb, csak nehéz így.
Amúgy meg a kard sem olyan hogy majd mindenkit lesebez pár találatból, megütöm és alig ment le az élete máskor meg negyedét lekapja gondolom hogy mennyire szerencsésen vágom meg. Persze valamelyik ellenfeleket meg könnyű legyakni csak mivel nincs szint ajánlás a küldikhez így könnyű beleszaladni.
Utoljára szerkesztette: Palinko, 2019.08.23. 10:05:48 -
#2337 A középső meg is lett, az elsőt sajna nem tudom történet miatt mindegy is, az uccsót meg az 1.92 es patchben már kivették :D -
LasyPapalini #2336 https://guides.gamepressure.com/kingdom_come_deliverance/guide.asp?ID=43642#NH3_2 -
#2335 Áh már nem működik a spoiler olyan szépen mint régen több mint 1 kép megborítja de ki fogom bogarászni köszi! -
#2334 A képeket a youtube fellelhetőségi videóból loptam így a név alapján könnyen rákereshető
Legjobb ló
Legjobb kard
St George Kardja és teljes páncél szett
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.08.22. 19:08:53 -
#2333 Köszi akkor majd kigooglezem a többit is de azt hittem már egy csokorba van ez fogva valahol, meg nem mindig megbízható a google sem sztem sok mindent patcheltek. Pl volt rá javaslat hogy vegyünk 100 lockpicket mentjünk hard ládához és törjük mindet bele akkor megvan gyorsan a magas lockpick skillünk, nem próbáltam ki de én már nyitom tabilan a hard lockokat, mindezt 7-es skillel de sztem 5-ös óta már kb ugyanaz a feeling nyitni, de a 4. küldetésre a tolvajok már very hard lockok ellen küldenek és relatív a játék elején megy ez, nem értem hogy gondolták hogy fejlődhet ez fel addig 15-re. Így is minden utamba eső lakatot nyitok de messze még a 15, hard lockból is sokat ki kell nyissak hogy felugorjon. Oké hogy tréningezhető is de az csak 5 levelenként 1. Meg van jó pár érdekesség amiben még nem vagyok biztos. De alapjába véve beszippant a játké atmoszférája és nagyon jónak tűnik. -
#2332 ja fent vannak youtubon is meg a wiki oldalakon mindezek -
#2331 Jó fegyer lelőhelyes komment volt már. Ha hazaértem meloból berakom ha addig nem előznek meg.
Amíg nincs magyarítás ugyse játszom vele addig csak ilyeneket keresgélek neten. -
#2330 Engem a fordítás nem érdeke mert elég könnyű a játék nyelvezete, de valami kezdő guide igazán jól jönne. 11-es szintű vagyok 8-7-8 strenght agility vitalityvel most már az íjászokat bátrabban verem le, de ha két ember jön rám még mindig befosás van. Most csináltam meg pl
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azt a küldetést, mikor ki kell pucolni az ellenséges tábort elég nehéz volt, még akkor is ha taktikusan oldalról támadtam stb. Meg elolvastam előtte hogy mindenképpen maximális létszámmal érekezzünk meg
Hiába tanít meg a játék sok dologra, azért ilyen trükkök tippek nincsenek mint hogyan lehetne gyorsan feltápolni a karaktert, vagy mégis mi a legjobb taktika több ember ellen, hol találunk nagyon jó páncél, kard szettet könnyen, hogy szerezzük meg a 15-ös lockpicket stb meg ilyenek. Pedig biztos van valahol rá guide. -
#2329 megjelent a 3 rész! :-D