2975
-
#2328 lejjebb a link -
kasa85 #2327 Köszi :D
Szívesen csatlakoznák,de Angolosan gyatrán magyart Törten tudom :(
Amúgy látom szépen haladtok,és sok sikert kitartást hozzá !!! :)
Üdv : Karesz. -
Piko888 #2326 Már fordítjuk, ha gondolod csatlakozz hozzánk -
kasa85 #2325 Szasztok Hölgyek,és urak.
Akinek sikerült a yande ra fordítani xml pak fájlt át tudná küldeni.
Szerencsétlenkedem 2 napja fordító programokkal,de az istenér nem tudom mokilni a francia feliratot pedig kicsomagoltam,és az Origit fordítottam Hungarian ra.
Előre is THX,és további szép napot,ha lehet mondani ebbe a forstalicska melegben :( :D
-
lonvard #2324 Köszi a tippet. Én egy ideje yandexozom, azt is itt ajánlottátok. -
lonvard #2323 Nagyon szuper, tök gáz lett volna, ha fordítatlan marad pont ez a játék. -
#2322 most néztem hogy a goodle fordítót megint javították, neutrális micsodát, ráeresztettem próbaképp egy harctéri naplot és láss csodát immáron egész élvezhető lett a fordítás úgy hogy végre elkezdhettem szélsebesen letöltögetni az angol meg orosz oldalakon levő hadtudományi munkákat
"Van egy vadonatúj egyenruhám, amely tökéletesen megfelel nekem, és pár csizmám, nem új, de első osztályú állapotban. Nagyon büszke vagyok a külsőm. Jó az étel. Megtanulok néhány katonai dalt, amelyeket szörnyű francia akcentussal gömbögetök. A többi katona nevetett. Úgy számítok, hogy ezen a helyen lesznek az első társaim. A harci pálya a legsúlyosabb fizikai kihívás, amit valaha tapasztaltam. Kimerült vagyok, és többször elalszom az étel felett. Csodálatosnak érzem magam, tele van olyan öröm érzékével, amelyet annyira félelmet és félelmet követően nem értek meg. Szeptember 15-én elhagyjuk Chemnitzt, és huszonöt mérföldre indulunk Drezda felé, ahol felszállunk egy vonat felé keletre."
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2019.08.09. 09:51:00 -
Piko888 #2321 Gőzerővel fordítjuk a játékot, 20% felett járunk. 4 ember fordítja aktívan, jó lenne még pár, hogy ilyen jól haladhassunk tovább.
Amennyiben jelentkeznél, írj rám pirvátban, THX -
#2320 Igen, sajna a harcrendszer nekem is csalodas. A videok alapjan valami jobb jatszhatosagra szamitottam, a valosag eleg kiabrandito. Azt hittem hogy majd en mozgathatom a karom az egerrel (mint peldaul a regi Trespasser-ban). Ehelyett ez is csak klikkelgetes: ami uj otlet az a csapasirany valtasa egermozgatassal (ennek az az ara hogy harc kozbe nem lehet korulnezni csak ha meg erre is kulon gombot nyomok).
Erdekes esetem volt megint a lopott holmikkal: egy kuldetesben egy elcsatangolt lovat kellet megtalalnom. Meglattam az erdoben, gondoltam becserkeszem, hatha el akar futni: odasunnyogtam hozza hatulrol, rapattantam, elle valami bugris lerantott rola, elkezdett pufolni. Elokaptam a kardom (tisztan nevelo jelleggel, gondoltam eszhez ter). De persze nem: erre megcsaptam, sajna ettol ki is purcant. Elszedtem a cuccait, erre meglepve latom hogy lopottnak jelolte a jatek. Pedig o egy legyozott ellenfel volt, nem? Kesobb el akarom adni a molnarnak aki atveszi a lopott cuccokat is, es ujabb meglepetes: mar nincsenek lopottnak jelolve.
Amit meg kicsit maradi megoldasnak erzek, az a lovam es kutyam mozgasa. Meg az NPC-ke is. Mag a sajatom is. Semmi fizika, csakis a mocap animaciok kombinalva valami csuszkalos pozicionalassal. A kutyat figyelve neha az az erzesem hogy valami legy lehetett az apja, neha szinte a falakon setal. A lovam meg neha elakad egy bokornak menve (novenyfizika sincs) es helyben fut.
De ezekkel egyutt is tetszik a jatek, erdemes vele foglalkozni.
Utoljára szerkesztette: Aborg, 2019.08.08. 20:26:01 -
#2319 buzogány+pajzs -
lonvard #2318 A harc nem nehéz egyébként,valszeg nem jutottál el a várnagyos kiképzésig. Onnantól lesz az, hogy hárításnál belassul az idő, illetve a támadó repertoár is kiszélesedik. Túlságosan is. Lesz egy valag kombó, ami szerintem használhatatlan, mert úgy is közbevernek. Én szinte mindig csak hárítok-ellentámadok, illetve szurkálok. Szurka szurka szurka, hárítás-támadás, ha betalált, akkor addig ütöm, amíg el nem kezdi védeni, akkor megint visszaállok. Szurka, alsóvágás, szurka szurka, támad, védek, ellentámadok, védi, orrba gyűr, anyád. Kb. ez a harc. Csak akkor extra, ha többen vannak. Akkor suta is a játék, mert nincs igazán kitalálva, hogy mit lehetne csinálni, szóval hátrálok, próbálok 1-1-ben maradni, de tiszta bénáskodás.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.08.07. 18:35:54 -
#2317 Azért itt kérdezem, mert itt magyarul kaphatok választ. Azért nem is játszok vele amíg nem magyar (mondjuk a béta beli harcok alapján amúgy se fogok vele sokat játszani mert egyetlen egy embert se tudtam lekardozni) -
#2316 ja én kajára gondoltam ha nem amikor éjszaka fosztogat, én is igy szereztem a játék elején pénzt
utálni fognak, a boltosok, npck nem állnak veled szóba stb...konkrétan a wikiben érdemes utána nézni ott aprolékosan le van irva
hírnév
Utoljára szerkesztette: Montanosz, 2019.08.07. 16:58:08 -
#2315 De ha minden lopott cuccot megsűtök (vagy ha nem kaja eladom) és már nem lesz lopott akkor mit ellenőriz akkor? Meg mi a hátrányunk ha szar a hírnév nem kapunk küldetést vagy valami más?
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.08.07. 13:02:50 -
#2314 ha elkapnak a hírnév romlik és egyre sűrűbben ellenőriznek az őrök -
#2313 Amúgy ez a lopás mit számit bele a statisztikába miben szenvedsz miatta hiányt?
Ebben is van olyan, hogy xy árus többet fizet a fegyerekért mint egy másik? Kinek érdemes eladni a cuccokat?
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.08.07. 11:11:59 -
#2312 Pont azt nem ertem hogy ugyanott lovok ket nyulat, es az egyiket lopottnak jeloli, a masikat nem. Igaz hogy megfozve eltunik a lopasjel, de romlik a statisztikam. Habar azt mar megette a fene igy is... -
lonvard #2311 Jut eszembe, van olyan mod, amivel realistic módban ki lehet venni a negatív perkeket? Mert szóval nem érzem reálisnak, hogy egy szó szerint tökkelütött, klausztrofób, alvajáró fazonnal kell játszanom, csak mert középkor van. Ennyire ne legyek már degenere.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.08.05. 23:25:28 -
lonvard #2310 Egyébként nagyon izgalmas éjszaka átmenni Thief-be, legalábbis én azt csináltam, hogy beöltöztem a fekete szerelésembe, és betörtem mindenhová, törtem a zárakat, kábítottam a népeket, vetkőztettem mindenkit. Sajnos ez a Henry egy alapvetően bárgyú és jószándékú karakter, ezért elég hülyén áll neki a bűnözés, de én kihoztam belőle amit lehetett. Ok, gyilkosságokig nem mentem el, mert értelmetlennek találtam éjszakai sorozatgyilkost csinálni belőle. De például nappal azért gyakoroltam a pusztakezes harcot, hogy éjszaka az őrt el tudjam kapni hátulról. Mert bizonyos őröknél ez nem működött, nem lehetett őket elkábítani. Tiszta élvezet volt azért erősíteni, hogy végül én legyek a legnagyobb nindzsa a környéken. :)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.08.05. 23:22:36 -
LasyPapalini #2309 Ha megfőzöd a zsákmányt, eltűnik a lopásjel. -
#2308 nem mindegy hol nyilazod le, ha magán terület, ne adj Isten királyi vadászterület...ez olyan mint a diszno hogy az is lopottnak számít
amugy add el máshol őket ha kevesebbért adod átveszik és még igy is jobban jársz mint ha megromlana -
#2307 Az valami bug hogy az erdobe lenyilazok egy nyulat, elrakom a husat es lopottnak jeloli a kellektarban? Jon utana ugyanott egy masik nyul, lenyilazom azt is, az meg mar nem lopott.
Megneztem a statisztikaimat is, majdnem dobtam egy hatast: hogy allitolag a jatek szerint eddig valami 371 cuccot loptam el, pedig soha nem lopkodtam. Talan a nyulak miatt... -
lonvard #2306 Teljes reménytelenségből támad fel ez a játék, megőrülök. :) -
#2305 Szia
Nagyon ügyesek vagytok.A magyarításokon még 10 van kiírva.Szépen haladtok! -
Piko888 #2304 Sziasztok, már 20% felett vagyunk, jelenleg hatan dolgozunk rajta. Továbbra is várjuk a fordítók jelentkezését.
-
#2303 vaterán a DellFinancialServices nevű felhasználótol tudtok ilyen gépeket beszerezni -
#2302 eladtam már egy 50esért, most veszek a vaterán egy másikat -
#2301 persze,persze a mindenféle tesztek jobb eredményt hoznak ki, de most az hogy nálam 1200ban fut nála meg 2ezervalahányba, nekem 500gigás csak a vinyom neki valahányTerra, meg neki 32gigavan nekem csak 12....az emberi szemnek és agynak szinte a játékfutásában egyremegy.
Amugy nem ördöngösség, 25ezerért vettem egy Dell 8magos szervert 12gigával, 10esért vettem egy belépőszintű videokártyát. Vinyó a régi gépből van.
Aztán minimális kézügyeséggel, youtube videok segítségével forrasztgattam, plusz csatikat tettem bele, meg egy maszek hűtést ami egy játék motorjábol van a ventilátor meg egy régi bankrátyából csináltam, ráadásul egy gombal ki-be kapcsolható mert a legnagyobb melegben is bírta eddig a passzív hűtés, mert hát ugye pont ezért jók a szerver gépek. Meg satöbbi némi fúrás-faragás, szal csináltam belőle egy játékgépet.
Ha egymás mellé tettük a kettőt, tényleg vájtszeműnek kellene lenni hogy észrevegyük a különbséget.
-
Piko888 #2300 megveszem az asztali gépedet, ha tényleg hozza ugyanazt a teljesítményt, mint a 450K-s laptop, persze 35K-ért -
#2299 Azért ekkorát nem kell hazudozni..még ha poénnak is szántad annak is elég szar.
450K-s laptop abban már bőven 1660Ti-val amivel már eldöcög a játék szépen... -
#2298 az egyik ismerősöm épp most vett 450ezer forintos laptoppot hogy ezzel tolja
Fogtam a fejem mert nekem a 35ezres asztali gépem is ugyanazt a teljesítményt nyujtja és a maradék pénzből vehetnék egy kocsit amivel cipelem :-D -
lonvard #2297 Köszi szépen, istenek vagytok. :) -
Piko888 #2296 Sziasztok, szépen haladunk a fordítással, jelenleg hatan dolgozunk rajta. Továbbra is várjuk a fordítók jelentkezését. -
#2295 Mas napszakban meg nem probaltam, de a nagy terkepen is rajta van a jel, ugyhogy idovel majd meg visszaterek oda. Majd ha kicsit fejletteb lesz a figuram. Meg csak az elejen tartok a jateknak. A kutya is kaparaszik ott, de meg nincs sok vezenyszavam.
Apropo DLC: ha beszelnek a lannyal a malomnal, akkor elindulna a DLC. Ez hogy mukodik? Ha elindul akkor vegig kell jatszani, vagy szabadon valtogathatok az alapjatek es a DLC misszioi kozott? -
#2294 folyoparton vizben eldugott kancso valami itallal vagy más értékes dologgal, lehet halcsapda is benne hallal.....de érdekes hely lehet egy erdei gyogynövényes kert is,stb
fészek jel fán, akkor nyillal kilőni és kiesik belőle valami értékes
amugy az interektiv térképen minden be van jelölve nézd meg, lejjebb a link vagy gugli kereső -
lonvard #2293 Istenek vagytok. :) -
#2292 Marmint, jo helyen vagy a jelzes szerint, de jo idoben? Probaltal mas napszakban visszaterni oda? -
#2291 Keso delutan, kora este. A fatol par meterre nyugatra.
Utoljára szerkesztette: Aborg, 2019.07.11. 07:39:38 -
#2290 A helyszin ok, de az idopont? -
#2289 sír, valami az uton, volt ott egy baleset, de akár egy fészek a fán.