3250
-
TokraFan #194 Nyilván, de kéne lennie egy határnak. Ez a játék nem tudja eldönteni, mi is akar lenni. Hatalmas univerzum, rendkívül változatos procedurális generálás, kereskedelem, harc, craftolás, légköri és környezeti jellemzők. Eddig egy kiváló űrszimulátor is lehetne, ami kenterbe verhetné akár az Elite-t is, még akkor is, ha grafikailag elmaradottabb. Ugyanakkor van egy teljesen arcade irányítás, a hajók úgy repülnek mint egy darab kő, a környezeti jellemzők hatásainak semmi köze a valósághoz. A hajók és kb. minden úgy néz ki, mint Lego játékmodellek, a komoly szimulátor jellegnek még az illúziója sincs meg, eddig minden videón színes planetáris ködben úszik az űr, nincs egy valóságos mély fekete tér sehol. Arcade repkedős, mászkálós, lövöldözős játéknak túl sok, komoly scifi űrszimulátornak meg gyerekes. Nem várok maximal science reality-t, de jó lenne tudni, mit is akartak ezzel tulajdonképpen?? -
#193 Így igaz. Ezek olyan apró de nagyon fontos dolgok, amik teljesen meg tudják ölni a játékmenetet. Számomra egyre nagyobb csalódás a játék, pedig biztos vétel volt még év elején de mostanra eljutottam oda, hogy max. warez, aztán meglátjuk mit tud. -
dantor7 #192 Fantasy játék futurisztikus környezetben. Duh. -
#191 Azért a Scifi nem minden tudományos alapot nélkülöz. Ez akkor is marhaság függetlenül attól, hogy játék vagy sem. Akkor készítsenek fantasy játékot. -
#190 Ez egy játék. Semmi valóságalapnak nem kell lennie. Fogjuk már fel ezt, pls..:( -
TokraFan #189 750C fokos bolygó...Simán sétálgat...
-
TokraFan #188 -
TokraFan #187 Csak minimálisan más, jóformán csak akkor, amikor a "riporter" játszik. Ahogy a hajók leszállnak, az nagyon vicces...Mint egy darab kő, ami zuhanás után azonnal odaköt a talajhoz. -
#186 szinte egy az egybe kiadták ugyanezt egy másik showban,de szó szerint ugyanúgy(bár csak beletekergettem de akkor is :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.04.18. 20:37:27 -
TokraFan #185 Majd a v2.0-ban talán erre is figyelnek. :-) Nem ez az egyetlen hülyeség egyébként, csak nézd meg mi történik, amikor lemegy a barlangba. -160C fokos hőmérsékletről, 2 méterrel lejjebb már +23C fok lesz, és visszafelé is ez van. LOL :-D
Repmodell kvázi nincs, az atmoszférán is simán 10sec alatt átviharzik a hajó. Nekem az sem tetszik, hogy a teljes csillagtérkép planetáris ködben úszik, nincs egy tiszta sötét csillagos terület sem. Mindegy, együtt lehet élni ezekkel. Eddig is tudtuk, hogy arcade jellegű lesz, mivel elsősorban az PS4-en nyomuló kisgyerekeknek szánták, nem a profi idősebb szimulátormániás PC-s HC gamereknek. Idővel -hacsak nem bukik egy hatalmasat-, megfelelő alap lehet egy normálisabb játékhoz is. Később kerülhetne bele építés is pl.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.04.13. 18:19:25 -
#184 Persze ez abszolút nem kizárt de ez a táj kb egy téli tájat mutat itt a Földön, ami még mindig nem lenne baj, na de -164 fok? :) A déli - sarkon van kb - 64 fok ott egy fűszál nem sok annyi sem létezik :) Persze tudom én, hogy ez csak játék de na :) Ezen az alapon lehetne akkor ez egy hatalmas csoki bolygó amin különböző édességek rohangálnak :D
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2016.04.13. 14:00:02 -
Rhonin7 #183 az ALIEN-ek nek is sav a vére :P -
TokraFan #182 Önmagában az élet lehetősége nem kizárt szélsőséges keretek között sem, viszont arra figyelhettek volna, hogy ilyen esetben ne a szokásos assetekből építkezzen a program, hanem valami olyan extrém élővilág legyen, ami nem hasonlatos a Föld típusúhoz. A lombos vagy tűlevelű fák, füves területtel, nem igazán hihető. Azt persze figyelembe kell venni, hogy ez egy arcade játék, nem tudományos modell.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.04.12. 18:36:31 -
TokraFan #181 Építés nincs úgy tűnik, az nekem is hiányzik. Felfedezés miatt nálam nyerő lehet, sajnos az Elite-re hamar ráuntam ebből a szempontból, mert ott pár óra játékot követően teljesen érdektelen a sokmilliárd rendszer, mert kvázi mindent láttam már 100-150 rendszer után (közel egyforma minden). Talán ebben tényleg lesz értelme felfedezni a változatosság miatt, az más kérdés, hogy ha a kraftolásnak nincs sok értelme mert nem lehet építeni, akkor a felfedezés önmagában meddig fog lekötni.
Meglátjuk a gyakorlatban.. -
#180 Na végignéztem én is,kicsit keserű szájízzel...nekem ez igy kevés. Ismétlem,nekem. Crafting rendszer elég egyszerűnek tűnik és a felfedezésen kívül nem tudom mi venne rá hogy játszak vele.
Persze akit a felfedezés hajt nyilván hosszú ideig jól fogja érezni magát itt.
Még nem temetem,megvárjuk a kiadást és az első visszajelzéseket :) -
#179 Hááát. Azért van benne érdekesség. -164 fok van a bolygón, de azért vegetáció van dögivel. Valószínű.... -
#178 na asszem megvan hogy ebédszünet helyett ezt fogom megnézni :D
pont tegnap gondoltam rá hogy nagy a csend
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.04.12. 09:26:45 -
TokraFan #177 Na, hát ez így már eléggé várós!!! -
#176 -
TokraFan #175 Általában a survival játékoknál nem sok konkrét cél van, ezzel nekem nincs problémám. Viszont az építés hiánya mar problémát okozhat, mert általában éppen az adja a célok egy jelentős részét. Pl. Subnautica is kiváló játék, pedig semmi célja nincs. De bázist ott is lehet épiteni. A
Engem egyelőre inkább a meglehetősen arcade jelleg zavar. A hajók úgy néznek ki mint egy Lego játékban, a repmodell teljesen irreális, az atmoszférába belépés szinten. -
#174 Nem akarom temetni, mert érdekes elképzelés és kíváncsi is vagyok rá. Early-t semmiképpen sem veszek. Megpróbálom kivárni a megjelenés utáni 1 hónapot és ha akkor is még mindenkinek tetszik, na akkor veszem majd meg.
Legalábbis ez a terv -
#173 meglátjuk egyelőre még ne temessük,hátha ... :) aztán ha nem az lesz amire számítunk nem vesszük meg :)
Szerencsére nem vagyok early access illetve első napos megjelenés megvétel mániás :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.03.05. 21:24:24 -
#172 40-50 órát játékidő az ígéret, ha csak arra fókuszálunk, hogy eljussunk a galaxis közepébe. Abból kiindulva, hogy ezeket az ígéreteket mennyire szokták teljesíteni a kiadók kb. 20-30 óra lehet a játék. Kicsit sovány. -
#171 Hát amit én a neten találtam abból azt szűrtem le hogy a nagy hajókat bukjuk,csak kis gépekkel repülhetünk.
Ezek 3 kategóriába sorolhatók: fighter trader explorer. Kezdetben még hyperhajtómű sincs,blueprinteket találva fejlődhetünk.
Üzemanyag nagyon drága lesz állítólag,gondolom ezzel lassítják a játékmenetet.
A lifepod lesz a pilótafülke(ezzel kezdesz)ha elpukkan a hajó ezzel még tovább lehet evezni(gondolom eve online life pod szerűség,kicsit több lehetőséggel)
Kezedben egy multitoolszerűség lesz,scanner,fegyver bányász lézer,ezek szintén fejlszthetők,ahogy a ruha is(jobb környezeti ellenállás,jetpack stb)
Frakciók lesznek,ha valakivel nagyon jóban vagy AI wingmeneket lehet hívni segítségül
Küldik ,kampány nem lesz,full sandbox
Egyetlen célként jelenleg a galaxis közepébe utazás tűnik,hogy miért nem tudni :)
Arról szó se volt hogy birodalmat,vagy saját céget lehet e építeni,trader hajókkal esetleg állomásokkal,szal inkább nem mint igen :D
Kb ennyi amiről most tudunk
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.03.05. 20:11:46 -
TokraFan #170 A videóban 3 féle cockpitet láttam, tehát elvileg hajókat is lehet majd venni. Az más kérdés, hogy milyeneket, mert ami látszik, az eléggé komolytalan. -
TokraFan #169 Ez esélyes egyébként. X Rebirth érzésem van, ott is csodálkoztam eleinte, hogy miért nem tolják ezerrel a feature listákat és a trailer videókat, aztán jött is a pofáraesés amikor megjelent. Nekem azzal mondjuk nincs bajom, hogy SP, sőt, a multit egyenesen nem szeretem a vér istvánok miatt, úgyhogy ettől még akár jó is lehetne. De tartok tőle, hogy nem lesz az. -
#168 Akkor kb. az lesz, hogy annyi új karaktert generálok, míg az egyik a haver közelébe nem lesz? Ez rosszul hangzik. -
#167 azt irják h kb egy százalék az esélye hogy másik játékossal találkozol akkora a világ.
továbbá megadhatod hol vagy de a cimbi lehet olyan messze van tőled hogy nem is érdemes elindulnia.
ne legyen igazam de nagy pofáraesés lesz ebből a gameből szerintem,úgy gondolom mindenki többet vár mint ami lesz... :D
-
#166 A multi "részéről" írhatnának többet. Annyit tudok, hogy elvileg a koordinátákat meg tudom adni a barátoknak de ez azt jelenti akárhányan játszhatunk együtt? Vagy hogyan megy ez? Mert egy single játékként nem feltétlenül játszanék vele.
Nemsokára megjelenik a játék és nem érzem úgy, hogy a játékkal kapcsolatban "minden" infó elérhető lenne.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.03.05. 13:45:57 -
TokraFan #165 -
TokraFan #164 Alapvetően egy sima survival game lesz, nyersanyagokat kell gyűjteni, azokból craftolni különböző eszközöket, upgradeket. Hajók pajzsait, fegyvereit és egyéb rendszereket lehet fejleszteni, melyek ahhoz kellenek pl., hogy le tudj szállni a szélsőségesebb atmoszférájú bolygókon stb. Lehet majd fejleszteni az űrruhát is, így pl. extrém hideg vagy meleg bolygókon is lehet mjad sétálni. Lesz kereskedelem a bolygókon és az űrállomásokon is, kicsit Elite szerűen, de nyilván nem olyan mélységben.
Itt mondanak pár dolgot -
#163 Minek? Van helyette hype.. :D -
#162 Van már konkrét fícsőr lista, hogy mit is lehet majd benne csinálni? -
TokraFan #161 Az nálam még mindig sokat fog rontani rajta, ha az univerzum minden bolygólya hemzseg majd az élettől. Remélem lesznek kihalt holdak, planéták, ahogy az egyébként reális lenne. Izgalmasabb lenne a felfedezés is, ha csk ritkán találnánk életet. De van egy olyan érzésem, hogy nem ez lesz a jellemző. -
TokraFan #160 Már előrendelhető Steamen! Úgy tűnik, tényleg tolhatjuk júniusban. Június 22. a pontos dátum.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.03.04. 12:19:56 -
TokraFan #159
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.02.13. 03:42:00 -
TokraFan #158 Az még odébb van... -
#157 "2016 június."
-
TokraFan #156 Elég nagy a csend, nem hinném, hogy lesz belőle valami.
Fallout 4 is novemberben jön, de már hónapok óta pre-orderes és tolják a reklámját.... Bár a NMS is ott van a steam-en, de se ár, se megjelenési dátum nincs a terméklapon...
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2015.10.26. 16:01:42 -
#155 már csak két hónap a beígért megjelenenésből(2015re ígérték)
Meglátjuk.
Amit eddig láttunk nekem kevés,lövöldözni kis hajókkal,leszállogatni lövöldözni kis fegyóval,jobb modulukért jobb kis hajóért,meg egy rakás világ és kb ennyi amit eddig megerősítettek benne.
Se építkezés,se flotta,se multi :D(igen tudom,van multi,de állítólag úgysem találkozunk senkivel :D)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.10.26. 15:25:04