3459
-
Zozo0122 #404 Az lenne ám a játékélmény :D Vagy ha lenne egy bolygó olyan nagy gravitációval, amin ha leszállsz, akkor többé nem tudsz elmenni onnan, és a megjelenés után 1 héttel már mindenki anyázna, mert a játékosbázis fele ott rekedt :D -
Gerileveri #403 Igen, a véglegesben nem tudsz majd leszállni sehova mert szétégsz a légkörben...
Úristen, ez egy játék. -
Zozo0122 #402 Lakatos Szíszrípió és Kolompár Ártudétú óriási páros :DDD Lehet lesznek űrkalózok is Lakatos Csubakka és hasonló nevekkel... -
Rhonin7 #401 esetleg nagyobb hajók is lesznek aminek a belsejében is járkálhatsz? -
És ez miért baj? Nincs idegesítőbb, mint 100. alkalom után is végignézni ugyanazt a fél perces animációt. Kb. mint egy online lövölde elején a fél-1,5 perces várakozások. Az elején érdekes, később inkább bosszantó. -
Rhonin7 #399 csináltak már valamit a bolygók légkör szimulálásával? vagy még mindig 3 másodperc alatt be/kijuthatsz minden ellenállás nékül az űrhajóddal? -
Elég depresszív kicsengése van akkor a játéknak. :( Szegény intelligens élőlények, az opresszív robotok száműzték őket a bolygókról űrállomásokra. -
gondolom minden állomáson lesz egy npc ami erre való -
Úgy értettem, hogy ha nem találkozol más játékosokkal, akkor kivel-mivel fogsz tradelni?
"Segíts, biomechanikus egység, szükségem van egy kis trícium üzemanyagra, hogy működjek" - Lakatos Szíszrípíó csereajánlata.
"Segíts, biomechanikus egység, szükségem van egy kis duracélra, hogy szaporodni tudjunk robofeleségemmel" - Kolompár Ártúdétú csereajánlata.
Utoljára szerkesztette: byzhouse, 2016.07.16. 08:33:19 -
trade gondolom úgy lesz hogy amit gyűjtögetsz állomáson vagy felszíni állomáson el lehet adni vagy cserélni valami másra. arra ne számíts hogy nagy kereskedőflottád lesz mert ilyen nincs benne :D
A nagy hajók npc only , ha kipukkasztod az oldalán lévő teherkonténereket kidobja a cuccost amit fel lehet venni jó arcade módon úgy hogy átmész rajta a hajóval :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.07.16. 08:32:12 -
Hmm, most akkor a galaxis, vagy az univerzum közepébe kell menni?
Egy, vagy több galaxis lesz akkor? Mik azok az óriási hajók, és hogy lesz a trade, NPC only? Sok sok sok új kérdés ettől a trailertől. De nekem bejön a látványvilága, mégha nem is 30-40 GB-s a játék. :D -
TokraFan #393 Ritka gyenge trailer... -
Én úgy vagyok vele, hogy a virágbolti verziót kipróbálom, aztán meglátjuk de sokallom azt az összeget érte, amit elkérnek, egyelőre egy meglehetősen indinek tűnő játékért. -
Piszkosul hangulatos, de a teszteket én is megvárom. -
Én eléggé be vagyok sózva, de annyi szkepszis azért van bennem, hogy ez nem lesz day 1 purchase. -
Lehet csak én fanyalgok és az is lehet, hogy bennem van a hiba, de az a videó kb a semmiről szól. Még csak meg sem érintett, hogy wow. Semmi újat nem mutatott és a kedvemet sem hozta meg, hogy megvegyem. -
-
TokraFan #387 
-
mindig elfelejteted, hogy itt a legnagyobbak forumoznak
-
"mert azoknak a 30-40GB-nak a 70%-át a shaderek adják."
Taníts mester! :))) -
Tekintve, hogy a tartalom nagy része procedurálisan generált így nem csoda a kis méret és ez nem feltétlen jelent ótvar grafikát. Mondjuk kinek mi az. -
Ha igy volna nem tudnál offline játszani de itt tudsz majd, tehát nem szerveröl fut majd a többi egyszerüen ekkora lesz azt annyi. -
A minecraft is eredetileg 10-20Mb körül lehet 
Itt is nyilván csak a fontos alapok vannak a gépeden amit mutatni tud neked a játék... a többi mind az írott program része vagy a szerver kezeli. -
Ez csak egy valamit jelent, hogy ótvar lesz a grafika, mert azoknak a 30-40GB-nak a 70%-át a shaderek adják. -
Azért érdekes, hogy a program mérete mindössze 6 GB / és ennek a nagy részét a hanganyag teszi ki / pedig állitólag hatalmas tartalom lesz benne.
Persze ez nem mérvadó csak furcsa a 30-40GB-os játékok után egy ilyet látni. -
TokraFan #379 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Valóban nagy a potenciál benne, de én még mindig az X3 szériára teszem le a voksom, ha már ebben a műfajban kell keresni valamit. Bár régebbi game és nincs is végtelen számú rendszer benne, de a játékmechanika sok szempontból még mindig jelentősen beelőzi az Elite-t. Ennek ellenére én is napi szinte előveszem az ED-t, csak még sok a hiányosság, de remélhetőleg 1-2 éven belül megjönnek a tartalmak is.
-
Ez a baj
-
NINCS benne építkezés :D -
Ja hogy csak még preorder megy steamen :D
Csak azt láttam, hogy ott van már.
Na akkor majd 4 hét múlva.
Mondjuk számomra fura, hogy nincs benne semmilyen építkezés (se épület se birodalom legalább alapszinten).
-
Amint megjelent, majd ki is próbáljuk. :) -
Valaki egyébkét kipróbálta már a játékot egyáltalán? Vagy csak úgy írogattok?
Nem mintha én olyan sok reményt fűznék hozzá de jó lenne ha vki leírná a saját tapasztalatát is. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez igaz, de a technológiai fejlesztések és a hajók sokasága miatt szerintem a legjobb ezen a téren. Bár az is igaz, hogy egy idő után elég unalmas tud lenni. De valahogy számomra még mindig realisztikusabb (talán éppen az összetettsége miatt) mint ez a játék és ez a szempont nekem nagyon fontos egy ilyen típusú játéknál. -
Multiról nem, de a közös felfedezés (főleg voip-al) sokkal élvezetesebb tudd lenni, mint magányosan. -
TokraFan #371 Elvileg de, viszont Murray szerint a player hajók kissé különböznek az AI hajóktól, tehát elvileg ilyen módon felismerhető ha másik játékossal van dolgod. Más kérdés, hogy ennél a játéknál multiplayerről gyakorlatilag nem beszélhetünk. -
TokraFan #370 OFF
Az ELITE sajnos nem kevés kívánnivalót hagy maga után...Majd talán egyszer...de most még messze nem tökéletes, pl. pont a felfedezésnek semmi értelme nincsen, mert minden tökegyforma...
ON -
FartingSquirrel #369 Mi az, hogy összedobja őket? Ezt hogy kell elképzelni? Amúgy meg nem úgy volt, hogy simán elmehetsz egy másik játékos mellett anélkül, hogy tudnád, hogy ő egy játékos volt? -
- Nem lesz két ugyanolyan élőlény az univerzumban, illetve nagyon kicsi az esélye.
- Légköri effektek: Radioaktív, magas és alacsony hőmérséklet, savas, stb. A hajótestünk és személyi pajzsunk csak egy ideig áll ellen ezeknek, de bizonyos hajók egyiknek sem - korábbi videókban sétáltak - és + 100 fokokban, a bal alsó sarokban látszott a hatás és a ellenállás csökkenése.
- bolygónkét különböző gravitációs hatások forgási sebességtől és tömegtől függően
- változó napszakok forgási sebességtől és pályától függően
- Különböző AI kereskedők, kalózok, tudósok, technikusok, stb
- Idegen fajok, melyek célja ismeretlen, a nyelvüket relikviákból tudjuk elsajátítani szavanként, felfedezéssel
- fejlesztések, kereskedés, kraftolás
- bubblemerge multiplayer megoldás, ha két játékos közel kerül egymáshoz, a rendszer összedobja őket automatikusan
- a galaktikus térképen kívül nem lesz térkép, sem a bolygókon, sem a naprendszerekben. -
Használok PC-t is (laptopot), tegnapelőtt azon toltam a StarCraft 2-t. De annyira azért nem erős a cucc, hogy azon kínlódjak, így marad a gog-os retrókra, meg amit eddig vettem steam-en és origin-en. Az meg max 500 játék ha van... -
Látod, látod! Eggyel több indok, hogy pc-t használj és ne ps4-et :D -
Jelenleg nehéz ezekkel megizzasztani a PS4-esemet.