3250
-
lammaer #354 Az Elite:Dangerous is ilyen? -
lammaer #353 Dehogynem, ott van benne. Nincsenek célok, nincsenek építkezések, mehetsz explorationozni egy folyamatosan újragenerálódó világba. Se questek, se storyline, se semmi. -
TokraFan #352 Pont erről írtam az Elite topikban. Bármit csinálsz a bolygókon, törlődik miután elmész onnan és újraépíti a game. Ez így gáz.... -
TokraFan #351 Ebből sok újdonság sajnos nem derül ki, főleg a célokat illetően. A többit tulképp eddig is tudtk.
Kíváncsi leszek. Én még nem vetem el a lehetőségét, hogy jó lesz ez, mert a Subnautica-val is elég jól elvoltam, ami tulajdonképpen hasonló mechanizmussal működik. Felfedezés, gyűjtögetés, craftolás, fejlesztések, túlélés, de tényleges végcél egyáltalán nincs benne. Van viszont építés, ha nem is túl választékos még. NMS-ben meg sajnos szó sincs róla, ez a faszi is inkább erre kérdezhetett volna rá.
És mivel konzolportról van szó, nem lenne baj már tudni azt is, támogat-e majd pl. HOTAS-okat. -
lammaer #350 "How big is the universe in No Man's Sky?" - na az erre adott válasz az epic parasztvakítás...
De ez a rész is elég gáz... "As you travel to new planets, they are generated around you, and when you leave them, they degenerate. "
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.07.12. 18:19:29 -
#349 kb csak multis játékokat tudnék felsorolni,gta5(mondjuk ennek a single részében is el lehet ökörködni sokat) battlefieldek...single játékért ami nem sandbox hanem mondjuk csak egy történet orientált campaign nagyon meggondolom. Pre order illetve early access soha. -
#348 http://www.pcgamer.com/no-mans-sky-10-burning-questions-answered/ -
#347 [facepalm] -
#346 Mondjuk ha már a SONY adta nekik a pénzt a fejlesztésre, tehettek volna annyi gesztust, hogy nem TDK-ra írják ki a játékot... -
Megamax #345 Nem azért de ha kicsit is gondolkodnátok (es nem csak arra vernetek a melletek ,hogy eredeti)akkor megértenétek Zero_008 át. De ha így akkor most gondolkodjatok el mi volt az a játék amit megvettetek es tényleg azt mondtátok rá hogy hűha meg állati es nem csak addig játszottatok vele mig a végére nem értetek. Ami engem illet mar enis megbántam a sok preordert meg a sok forumozast aztán mégis szartak az ember fejére. Igen azért írom mert merges vagyok magamra (bárcsak ne adtam volni ki pénzt értük) -
TokraFan #344 -
#343 ossze ne karcoljak azt a qrva lemezt -
#342 Amíg várakoztok van itt egy ilyen ami kb ugyan ezen az elven játszható starbound Csak egy kicsit pixeles. -
#341 Na, talán már nem lesz több csúszás.
http://www.pcgamer.com/no-mans-sky-has-gone-gold/ -
TokraFan #340 Legjobb megfogalmazás! -
#339 Ez a játék a felfedezésre épül. Ha jól értem, a galaxis középpontjába kell eljutnunk, vagyis voltaképpen van bizonyos progresszió. A kérdés az, hogy tudnak-e adagolni úgy érdekességeket, hogy ez az előrehaladás ne fulladjon a repetitív játékmechanika dögletes óceánjába. -
lammaer #338 "Sizehype" - ez tetszik :) SAjnos tényleg jellemző az hogy jönnek ezzel a xxxx procedurálisan generált világ/galaxis/bolygó dumával máshol is (pl klasszikusan 4x stratégiai játékokban) pedig általában ez unalmas szokott lenni.... -
#337 pont az lesz benne mint a trailerben,se több se kevesebb. károgok régóta hogy nagy pofáraesés lesz. persze a végleges vélemény kiadás után majd leszűrik a tesztek,addig biztos nem veszem meg amig nincs róla vélemény vagy gameplay a youtubeon a teljes verzióról -
TokraFan #336 Tkp senki nem tudja pontosan. Lesz benne craft meg material gyűjtögetés, vehetsz új ezt+azt, fejleszteheted a dolgaidat stb. De hogy pontosan mi lesz az egésznek az értelme, mitől nem unom meg a tizedik bolygó után, azt egyelőre nem tudom. -
#335 Kösz a meggyőzést. Akkor másnak miért lesz a játéka a sizehypeon meg az unaloműzésen kívül?
Ne értsük félre egymást! Nekem a játék koncepciója nagyon bejön, de érdekelne mégis mi van benne azon kívül amit a trailerekben láttam.
Mármint azért a 60euroért.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.06.28. 00:46:54 -
#334 Ez nem a te játékod lesz. :) -
#333 Hi.
Érdekelne a játék, de van valami értelme a parasztvakításon kívül?
Mit tud a játék? Szépen hangzik hogy van benne qvadrocsilliárd bolygó, de vajon melyik tucathanyadik bolygón ismétlődik már a kontent?
Van valahol valami lista hogy mit tud a játék?
Meg amúgy szerintem valahogy nagyon bután néz ki az egész.
Győzzetek már meg mert a trailerek nem tudtak.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.06.28. 00:11:16 -
TokraFan #332 Az meg még régebben, hogy a normál kiadás -nem is volt más-, jelentette azt a tartalmat, amit ma "colletor's edition" néven áraznak túl. -
lammaer #331 Hát, rég volt már az hogy felizguljak egy játékhoz adott kulcstartóért vagy műanyag figuráért (collectors edition :) ) -
#330 Te sem nagyon szereted a fizikai szuveníreket, nem igaz? :D -
lammaer #329 Na, az ilyeneket tuti hogy megbírságolnám, nem hogy még ők kapjanak bármiféle "kompenzációt". -
lammaer #328 Plakát? 21. száadban hol van má plakát? :)
Főleg hogy 3 éve ment a pereskedés... sztem ez csak duma, tuti hogy nem ez az oka a csúszásnak. -
#327 Nem tudom, melyik az olcsóbb, minden plakátra rábittyeszteni egy "Coming Soon" matricát, vagy minden plakátot újranyomtatni az új címmel. (Azért a címet mégsem matricázhatják át, az hogy néz már ki).
És ezek még csak a plakátok. -
#326 De de. Anno az MS féle SkyDrive-ot is ezért kellett átnevezni OneDrive-ra :)
Utoljára szerkesztette: papi08, 2016.06.19. 19:31:47 -
lammaer #325 Nebazz hogy vki lefoglalta a Sky szót angolul...
De még ha igy is lenne, ha kész lett volna a játék simán adnak neki egy újk nevet azt kész - No Man's Universe azt kész :) -
17ei twitter bejegyzés a delay okáról:
Sean Murray
@NoMansSky
Yay! We finally settled with Sky (they own the word "Sky"). We can call our game No Man's Sky. 3 years of secret stupid legal nonsense over
-
#323 Már azt hittem valami új infó, erre csak...
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2016.06.06. 23:30:42 -
#322 Először szóltam és utoljára. -
Zero_008 #321 Ezt így kijelenteni nagyon egyszerű, az érvelésbe meg már három embernek is beletört a foga, hogy MIÉRT is. -
#320 Téged sem áldott meg túl sok ésszel a jó isten. -
#319 Már bannolták, csak visszajött. -
TokraFan #318 Öreg, nem akarsz el húzni végre innen? Senki nem kiváncsi itt a mérhetetlenül ostoba, primitív, gyerekes szájkaratédra...
Hihetetlen, hogy mindig akad egy troll véglény...
Na, részemről ignore On! -
Zero_008 #317 Főleg az nagyon gerinces egyébként, hogy _formai_ dolgokon spicliskedtél, miközben valójában a lényeggel van bajod. -
Zero_008 #316 Értem, tehát ha a droidot kizökkentem a kis világából, egyből gondolatrendőrségért kiált.
Hát igen, ehhez engedd meg, hogy gratuláljak. Ha elfogytak az érveid, próbáld meg megsemmisíteni az ellenvéleményt! Ez ám tényleg az erkölcsös, korrekt megoldás! -
#315 Inkább várom egy szép, tiszta üres topikban a játékot, mint ezt az óvódás, gyerekes vitát látni a megjelenés előtt.
Rossz ajtón kopogtatsz, én nem fogok leállni veled vitatkozni. :)
Utoljára szerkesztette: papi08, 2016.06.06. 15:28:11