3250
-
lammaer #274 Én a játékosok reakcióin röhögök legjobban... főleg amikor hörög a csávó hogy egy hete megrendelte preorderben, éshogy akkor ő most annyiiiraaa kiábrándult hogy visszamondja a preordert...
Egyáltalán minek a preorder, ha a játék korlátlan mennyiségben rendelkezésre áll a kiadás napján, tehát nem történhet meg olyan mint mondjuk az iPhonenál hogy hiába van pénze az embernek, kifogyott a raktárkészlet. Attól meg hogy preorderezi, se előbb nem kapja meg, se biztosabb nem lesz abban hogy tud játszani a játékkal amikor megjelenik.
Nemértem én ezt a világot :)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.06.01. 12:28:31 -
#273 Steam-en is átjavították Augusztus 10-re. -
#272 A pc guru azt írja, hogy hivatalosan is bejelentették a csúszást. -
lammaer #271 Ámen :D -
TokraFan #270 Azt nem is kell kimondani, ha nem változik az eredeti megjelenés csak azt, ha változik. :-) De igazad van, akár még az is lehet, hogy csúszik minden. De a Steam-en hetek óta az eladási top10-ben van, ha a csúszás tényleg hivatalos PC-re is, akkor nem hinném, hogy ennyi emberrel megcsinálják, hogy nem írják ki a változást.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.05.31. 20:25:57 -
lammaer #269 Sztem ezt igy explicit nem mondták ki, csak indirekt reménykedünk hogy valóbn igy lesz. -
TokraFan #268 Steam szerint továbbra is june 22. -
Rhonin7 #267 Ohhhh !! na nee!! akkor afelett szépen elsiklottam :) -
TokraFan #266 Csak PS4-re, PC-re időben jön elvileg... -
Rhonin7 #265 hát ,de nem szüttyögünk,mert delayed lett augusztus végére........ :( -
#264 Sokáig a No Man's Sky-al is így voltunk, nemde? :) Türelem. Addig meg elszüttyögünk ezzel. :-P -
Rhonin7 #263 egyetlen másodpercnyi videó sincs sehol...csak pár kép :S -
#262 Dual Universe MMO-ról hallottál már? "Lassan" lesz belőle alfa.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.05.31. 12:41:18 -
lammaer #261 Sztem egyszerűbb megvárni amig az emberek telerakják a youtubeot a reviewekkel meg gameplayokkal.
Digitálisan terjesztett szotfvernél általában tök hülyeség az előrendelés. Nem fog az elfogyni a megjelenés napján mint egy fizikai termék (pl iPhone), minek megvenni előre? Főleg ha nem is tudod hogy igazából milyen lesz, mennyire lesz stabil és bugmentes...
Legyen az ember tudatos vásárló. -
#260 Nem hiszem, de erre van a Steam és GOG refund. Játszol vele 1-2 órát, ha nem tetszik visszakéred a pénzt. -
titani #259 hali
Demo vagy Beta teszt lessz megjelenés előtt ? tudtok róla valamit ? / ki kéne próbálni megrendelés előtt valahogy.../
Utoljára szerkesztette: titani, 2016.05.29. 10:42:25 -
Midguard #258 Igen, Sony oldalon is megerősítve viszont mindenhol bele van írva hogy ps4. " No Man’s Sky Coming to PS4 in August "
A saját oldalukon és stemen sincs szó PC csuszásról. Lehet a portolást úgy oldják meg, hogy már a javított verziót tolják át. -
#257 :( De nem sokkal tolják el legalább. -
#256 Hivatalos a csúszás?!
Link
-
#255 Én is coop-ra gondoltam. Valahogy odautazni a másikhoz és többen tolni. Nem baj. Így is város, de azért nem lett volna rossz :) -
#254 X sorozatban még ennyi online tartalom sincs, mégis milliók pakolnak bele ezer órákat. -
#253 Ha ismerősökkel játszol akkor nem kell "találkozni", hanem egy lobby-ból indulnátok, azaz egy helyről. -
#252 És szerintem a co-op és a multi hiánya lesz a veszte a játéknak. A játékosok nagy része 10-20 óra után szépen rá fog unni az egészre, mert minden bolygón ugyan azt kell csinálni. -
#251 viszont egyértelműen kijelentették hogy akkora a világ h kevés esély van másik playerrel találkozni. Nem is készültek a multira sajna,.. -
#250 Co-op mókás lehetne tértől függetlenül. Ketten-hárman-négyen-többen haverokkal együtt repkedni, felfedezni, közben dumálni stb. -
#249 Mert zéró szélsőségekben képes gondolkodni és ennek hangot is ad. Egy párszor már kitiltották emiatt. -
#248 Szerintem nem is a pvp lenne a fontos, hanem a co-op. Nálam fontos vásárlási faktor, hogy tudok-e a barátaimmal együtt játszani vagy sem. -
TokraFan #247 Valójában egy ekkora térben a multival mire mennél? Elite-ben is csak úgy tudtak összeszenvedni egy minimálisan működő multi részt, hogy egy apró buborékot hoztak létre a kvázi végtelen univerzumban, de még így is alig találkozni más játékosokkal. Ez a game már méreténél fogva sem alkalmas multira. Persze létre lehetne hozni benne rendszereket, ahol lehetne pl. PVP-zni, de másra nagyon nem lenne jó szvsz.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.05.27. 08:56:00 -
#246 So how does the game handle two players being in the same area?
When you and another player are in the same area, unlikely as it is given the scale of a universe, with planets that can be the size of Earth or bigger, you’ll be placed in the same lobby – in this lobby data is shared. The terrain one player blows up is visible on the other players machine, and so on and so forth.
Sounds sweet, so my friend can see all the lewd things I’ve drawn in the sand? Nice.
Yes, but don’t expect much more than that. No Man’s Sky at its heart is a single player experience, it’s just set in a multiplayer universe. You can find your friends, but there’s no interaction to be had, no trading, no messaging system, etc. you can kill them if you’d like – but that wouldn’t accomplish much if you’re after a co-operative experience.
However, don’t give up hope – the developers at Hello Games have expressed interest in some basic multiplayer features, if enough people want it, and the game sells well enough to warrant continued development, we may see a co-operative multiplayer with a bit more depth. Another one of these wishes is ground vehicles, but currently, you’ll be scampering around on your own two legs.
You can be sure that if this is a hit, the developers will be continuing to support it, they’ve expressed this several times in interviews. -
#245 Idézet a steam-ről:
"Egyjátékos
Steam teljesítmények
Részleges játékvezérlő-támogatás"
Pedig ordít a játék egy rendes multiplayer módért, de max a felfedezéseidet szinkronizálja a többi játékossal. Pedig amíg utána nem olvastam, addig én is azt hittem, hogy multi móka lesz, így viszont még a vétel sem biztos részemről... -
#244 Oké :)
Remélem ez a megjelenés csúsztatás kamu. Szerintetek mindenki egy szerveren lesz mmo szerűen? -
TokraFan #243 Ez a bunkó stílus miért kell ide? Ráadásul egy ilyen gyerekes butaság miatt...OMG... -
#242 Na, hé. Sarokba állíttatok mindenkit, ha nem viselkedtek! :) -
#241 Az a legkárosabb a játékiparra sőt az egész világegyetemre, ha valaki gyűjtői kiadást vesz igaz? Nem a torrentezés vagy hasonló "lopások", hanem az a káros, ha valami tetszik és megveszed előre...omg. Zártam a beszélgetést veled egy életre. -
Zero_008 #240 Leszarom a szmájlidat. Nem véleményről van szó itt elsősorban, hanem hogy a faszbarom vásárlói magatartás miatt engednek meg maguknak egyre pofátlanabb dolgokat a kiadók és fejlesztők, az egész iparra káros amit művelsz.
De igazából leszarom, én úgysem veszek zsákbamacskát, te meg remélem nagyot csalódsz majd az előrendeléseiddel. -
Rhonin7 #239 na neeeeeeeeeeeeee -
#238 Kotaku-s forrás szerint fog késni. Én nem lennék meglepve, valahogy az eddigi prezentáció nekem nem állt össze. -
#237 Mondjuk igaz, ennyit elég hozzáfűzni :D -
#236 Gamestar.... -
#235 gog -on sincs valtozas...
mint az elozo PS -olt Twitter post amire raugrottak az idiotak szokas szerint. meg itt is picsogott par ember. azert felelmetes a sotetseg, nehany embernel
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2016.05.26. 12:22:39