No Man's Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Igen ... ilyen kamu szöveggel duplázták meg anno a HDD árakat és tartották magasan sokáig... hinni a templomba kell.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
De mint mindig hozzáteszem,ne legyen igazam,legyen élvezhető,kössön le,akkor kifizetem😊
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
én megmondtam maker
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
13 éve itt. Szép idő.
Összefoglalva, nagy kár, hogy ennyire arcade az egész, pedig rengeteg potenciál van benne. Ezzel együtt jó lehet, ha a játékmechanika is megfelelő lesz.
Jelzem, lehet csak nekem új hír, de már szerepel Steam-en is a játék, bár még csak adatlapja van, se korai hozzáférés, se megjelenési dátum nincs ott...
bányászat terén a kezdetek kezdetére bőven jó ez a megoldás,főleg hogy barlangrendszereket és minden más finomságot igérnek,de azért a játék későbbi szakaszában remélem lehet automata bányagépeket vagy hasonlóakat gyártani.
a kis hajójára azt mondja hogy low level fighter ship,akkor remélhetően lesznek nagyobb vezethető gépek is. moduláris fejlesztési lánc van fegyverre és hajókra is,remélem ez majd külalakban is megjelenik nem csak statisztikában.
landolás utolsó fázisa automatának tűnik,remélem majd lehet manuálisan is leszállni 😊
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2015.07.08. 18:50:02
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Ez a videó pedig készülhetett volna 2évvel ezelőtt is, pont annyi újdonság volt benne. A szkennelést leszámítva semmi őj...
Utoljára szerkesztette: Aquir, 2015.06.16. 16:16:40
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Pedig már úgy felfedeznék egyet egy 3ds sandbox cuccban...
(legutóbb kínomban a planet explorers próbáltam, jó lesz majd egyszer ha elkészül.. ha elkészül)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.06.16. 16:04:37
Űrállomások, űrharc, földharc, kereskedés. Valahogy. A galaxis közepe felé menve meg "érdekessé" válnak a dolgok... valahogy 😄
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Jó lenne már valami mást is látni. Ha ennyiből áll a játék, az nem lesz sokáig érdekes.
Utoljára szerkesztette: Pluskast, 2015.06.16. 09:52:20
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
meg hát szépek ezek a trailerek de egy kis gameplay kellene,vagy legalább egy fejlesztői nyilatkozat hogyan is képzeljük el a játékmenetet.
Legszivesebben egy minecraft szerű sandboxnak örülnék,egy nagyon jó tech treevel.