3250
-
#595 Ez nem a te játékod lesz. Az X sorozatban sincs multi, mégis a legkiválóbb űrjátékok. Milliók rajonganak érte. Nekem sem kell multi, én is örülök. Te nem örülsz, mert neked multi kell. Keresni kell másik játékot, ott van az Elite, Star Citizen vagy a Space Engineers Szerencsére az utóbbi időben el vagyunk árasztva ilyen címekkel. -
#594 Viccet félretéve, mivel Indie játék, karácsonyra már lesz féláron. :D -
#593 :) -
#592 De, DE! Ez egy egy le nem írt hagyomány, hogy 60 USD-ért nem adunk indie játékot!
Felháborító! :D -
#591 Mióta határoz meg az ár bármit is:) Tudod te mennyibe kerül 18 főt + infrastruktúrát fenntartani 5 éven át, támogatás nélkül? Annyi a játék ára, amennyit a csapat munkája ér. Nincs kiadó, ők döntik el. Én is így csinálnám, ha befektettem volna egy ilyen projektbe ~10 millió dolcsit.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.10. 21:16:51 -
#590 A készítők hint-je szerint egyáltalán nem biztos, hogy ember a karakterünk. -
#589 Stop with your nonsense!
Ez egy AAA játék AAA játék áron! -
#588 Direkt minimális szó esett a multiról, sőt ők többnyire csak akkor beszéltek róla, ha rákérdeztek. Tudtommal sosem kiáltották a világba, hogy masszív online élményre lehet számítani. Már a legelső interjúkban is hangoztatták, hogy lesz a már említett buborékrendszer, azaz egy kisebb távolságon belül összekapcsolja a játékosokat a játék, mint vizuális tényező, de ennyi, semmi több. Kommunikáció sincs, sem chat sem más. -
#587 Cikk a szemellenzőseknek:)
A lényeg, hogy egy 18 fős indie csapat 5 éves munkájáról van szó. Ez egy indie játék, nem 500 fős stúdió AAA címéről. Tehát így kell bánni az elvárásokkal:) -
jocking #586 Akkor viszont még inkább érthetetlen, hogy az interjúkban miért ment a fingreszelés a multiról. -
#585 Steamen úgy szerepel mint single-player. Szóval ez van. -
#584 Énis a virágboltira várok. soknak érzem az "indi" játékért a 18K-t. -
#583 Omg, szóval túl balfaszok vagyunk (mi emberek), hogy találkozzunk másokkal, ezért vagyunk egyedül az univerzumban? Lehet, ha jobban odafigyelnénk a jelekre!
Sokkoló gondolatmenet! :-( -
jocking #582 Valahogy csak meg kellett magyarázni, hogy nincs multi.
"Olyan hűdejujdenagyok a távolságok, hogy 2 player a büdös életben nem fog találkozni, de azért multi, csak nem látni másokat" helyett mondhatták volna azt is, hogy "baszunk rá, ez egy singleplayer játék és kész", csak ahhoz gerinc is kellett volna.
Annál jobb, ha nem mmo, legalább hamarabb lesz virágbolti, amit le tudok tesztelni, hogy megéri-e az árát. -
#581 Túl sokat látsz bele, simán csak balf*szok a fejlesztők. Konkrétan nincs mit csinálni ebben a játékban, ugyan azt csinálod az összes bolygón. Nem értem, hogyan gondolták ezt... -
lammaer #580 Nem hiszem hogy ekkora filozófiai okfejtést kell keríteni egy játékmechanikai döntés miatt... -
#579 Szerintem meg a legnagyobb baklövés, hogy emiatt nem lehet találkozni egymással.
Egy filozófiai zsákutca ez a dolog is.
Legprimitívebb emberi gondolkodásmód ami jelen korban elterjedt , hogy mi vagyunk az egyetlen intelligens lény az univerzumban. Ezzel ki is jelenthetjük, hogy kurvára mi vagyunk a világ közepe.
És másokkal való találkozás és interakció teljes hiánya is ezt a burkolt üzenetet hordozza magába. Ami inkább tűnik nekem primitívnek és nem azért mert egy porszem vagyunk a sivatagban egy cseppje az óceánnak hanem mert az emberi lét a kapcsolatok kereséséről és megtalálásáról szól.
Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.08.10. 16:15:39 -
#578 Nap híre, össze találkozott 2 player. -
#577 Interjú a multi - nincs multi témáról
Nekem tetszik a hozzáállás, elképzelés. -
#576 Én G2A-n vettem €47-ért.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.10. 14:03:43 -
sztar007 #575 Mennyire igaz ez? Tegnap két streamer pontosan ugyanott volt, ugyanazon a bolygón, és ment is csodálkozás, hogy miért nem látják egymást. Szóval nincs multi. -
#574 Ps4re kellett volna,de beszereztem máshonnan igy kapja be a nemmondommegki forgalmazó. :P -
#573 így van,pcre 12én jelenik meg -
#572 PS4-re tegnap jelent meg! -
jocking #571 Ha mindenhol csak holdfelszín-szerű szürkeség és nagy büdös semmi lenne, az meg rohadt unalmas lenne 64 bitnyi bolygón keresztül. A Spore is hasonló stílusú volt anno, mégsem sírt senki, hogy túl színes. -
jocking #570 http://store.steampowered.com/app/275850
"Megjelenés: Augusztus 12."
Utoljára szerkesztette: jocking, 2016.08.10. 10:40:48 -
#569 Drága hazai forgalmazók,még ma se kapjuk meg az előrendelt terméket,amikor a játék aug.9-én megjelent?
Jóreggelt.... -
Tirion #568 nem,dehogy élőben streamet. Most éppen AngryJoe-t aki szintén arra panaszkodik,hogy borzasztóan frusztráló,hogy mindenhol színkavalkád van és nem lehet látni semmit és a szemnek is fárasztó. -
#567 IG-n out of stock .... G2A meg ... azzal lehet inkább megvárom a megjelenést. -
TokraFan #566 Az 1.03-as patch ötszörösére növeli az inventory-t. Nem lehet, hogy még a régebbi verziós videókat nézted? -
Tirion #565 Instant gaming 15300 FT
G2A 15800Ft -
#564 Az árát nézve nem leszel boldog tőle.
pl. itt PS 4 -
#563 Hol lehet most a legolcsóbban megvenni PC-re ezt a csoda játékot? A Steames árat biztos nem fizetem meg, akkor inkább PS4-re veszem, azt később el tudom lőni :) -
Tirion #562 és mindenki arra panaszkodik ,hogy se a hajódnak se neked nincs normális méretü inventory :( -
Tirion #561 nézgetem ,de kifolyik a szemem ezektől a színes bolygóktól,kicsit túltolták. az űr is túl színes -
#560 Minden gamer oldal ezt nyomja. Péntekig nem lesz youtube meg egyéb nézelődés a neten xD -
Tirion #559 az összes streamer ezt nyomja :) -
#558 Alap:) -
#557 PC Master Race? :) -
#556 Én csak mosolygok a kommenteken és várom a pénteki startot:)