3250
QBYTW0tvAwMDBVxLFAVR
  • Maala
    Hány, meg hány ilyen játékot fel tudok sorolni, amibe 100-1000 órákat öltem. Pl. XCOM, XCOM2, Elastomania (internal pályái még a multi éra előtt)... Mégis mind klasszikus. :)

Szerintem az ilyen játékoknak is megvan a maga rétege, csak hát nem mindenkinek valóak. :)

Én valahogy nem érzem, hogy direkt félrevezetni akarnának minket, rossz szándékkal, és ezért nincs "infó" a játékról.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.07.22. 12:29:34
  • LeWyTy
    Én leginkább attól félek hogy maga a könyv végtelen és néhány oldalanként ismétli magát pár sablonos klisé alapján.
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.07.22. 12:20:52
  • Amiga
    Kis túlzás látatlanról beszélni, amikor a játékból már elég sokat láthattunk.

Mindezek alapján én is meg fogom venni, de valószínűleg nem day1, mert abban a hónapban más is érdekel. De aki előrendelte, nem hiszem, hogy a játékipart rombolná, inkább csak már most megtalálta a játékban azokat a fő jellemzőket, amiért neki megéri befizetni rá. És ezt meg is értem, mert ez egy nagyon érdekes projekt, sok munka is van benne, és az, hogy sokan nem értik, nem baj, max a kifinomult felső réteg játéka lesz.
  • Maala
    De majd ha kijön a könyv, és elkezded olvasni, meglátod.

Más kérdés, hogy itt sokan attól félnek, hogy csak a 200. oldal után lesz bármi értelmes is a könyvben...

Saját tapasztalatból tudom, hogy nem 1 ilyen könyv van (elvontabb sci-fik, vagy a realizmus termékei), mégis bőven megéri ezeket is elolvasni. :D
  • AnuluWork #431
    Igazából az a bajom vele, hogy emiatt az "azt csinálsz, amit akarsz" dolog miatt egyelőre nem látom, hogy mire is gondol a költő ezalatt, ÉS ő se tudta még értelmesen elmagyarázni.
  • LeWyTy
    Kifejtenéd miért tesz rosszat a játékiparnak ha az emberek játékokat vesznek?
    Ha a tömegek bedőlnek egy eltúlzott marketing hype/hoax-nak és a játékfejlesztők ebből érdemtelen hasznot húznak.
    Na az rosszat tesz a játék piacnak, mert a fejlesztők hozzászoknak. ...már hozzászoktak. Nem véletlenül a kicsi/új indie fejlesztők játékai tudnak a legnagyobbat ütni.
    Jelenleg ez a játék a szememben kevesebb mint a minecraft, mert abban legalább építeni lehet :D
    Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.07.22. 00:32:22
  • Maala
    Az ilyen kinyilatkoztatásokkal nem lehet mit kezdeni. :D
  • MerlinW
    Mert megérdemlem:)
  • hapi
    Aki ezt látatlanba megveszi az megérdemli, ráadásul a játék piacnak is rosszat tesz az esztelen vásárlás...
  • Maala
    NEM!
  • PeeTeR
    se temetni nem kell se isteniteni, minya megjelenik, addig birjatok mar ki valahogy
  • Rhonin7
    én is megfogom venni,de elég sovánka ez a hype trailer is :(
  • TokraFan
    Erősen X Rebirth érzésem van. Ott volt az, hogy a megjelenés előtt 2 héttel még szinte semmit nem tudtunk a játékról, és az ilyen fél perces trailereken kívül semmi nem volt látható a játékból. Nos, a megjelenés utáni orbitális bukás ma már történelem...Reméljük, hogy a történelem itt nem ismétli majd önmagát...
  • TokraFan
    Jó, csak ott kvázi nincs játékmechanika, még a planétás patch-el együtt is egy katyvasz az egész. Közlekedni sem lehet benne sehova, most betettek fixen 5féle bolygót aztán csókolom. Se térkép, se semmi, csak minecraft az űrben. Ráadásul játszhatatlanul laggol néha, optimalizálás nulla. Ehhez jön hozzá, hogy kb. 3éve Early Access, ez a játék az életben nem fog elkészülni.
  • Caliph
    majd lehet véleményt írni próba után :D
  • wedge31
    Engem vissza tart a vásárlástól még egy-két a játékmenetel kapcsolatos dolog, majd meglátom miket írtok megjelenés után...
  • MerlinW
    Váromvárom:)

• wedge31
  • Caliph
    space engineers kb ugyanezt tudja
  • TokraFan

Na ez már érdekes lesz, ilyen összetett építési szisztémával!
  • LeWyTy
    Nem vagy egyedül.
  • Madi92
    Hát ez már most jobban érdekel mint a no man sky, ami mondjuk nem nehéz, mert a no man sky-t max youtubon fogom "játszani". :D
  • Rhonin7
    jaja :D 2018-ig mondjuk még ráérnek
  • lammaer
    Meg se jelent de már No man sky STYLE van... :)
  • Rhonin7
    uhh baszki

http://www.ign.com/videos/2016/07/18/10-minutes-of-dual-universe-gameplay-no-mans-sky-style-game
  • Aquir
    Többet úgyse fogtok tudni róla amíg meg nem jelenik ne pazaroljátok az időtöket:)
  • TokraFan
  • Caliph
    ennyi és nem több. mehetsz a galaxis közepébe.vagy unistall
  • TokraFan
    Építés nélkül én még mindig nem értem ennek az egésznek a lényegét (azzal együtt, hogy a felfedezést is lehet szeretni bőven, itt talán még érdekes is lesz).
    Ideig, óráig a grindelésnek is lesz értelme, de idővel kimaxoljuk az űrruhát, hajókat stb. Utána?
  • Zozo0122 #406
    Tudom én, de a poénért beáldoztam a realitást. Az egyik videóban volt egy jelenet amikor a játékbeli univerzum kb. közepéből (?) elindult kifelé a kamera...wow. Brutális, elképzelhetetlen távolságokról beszélünk.
  • Maala
    Ha csak egy ilyen bolygó van, akkor nem hiszem, hogy ott rekedne a játékostársadalom fele, hisz 4 kvadrillió, ami nálunk már inkább pentrillió (??????? mi a fakkom a hivatalos magyar elnevezés a milliárd után? :D) bolygó közül elég elenyésző az esélye, hogy akár csak 2 ember is ugyanarra érkezzen.

Mondjuk vicces lenne generáltatni pár ilyen bolygót, aztán megtiltani a restartot. Nesze neked 60 ojró. :D
  • Zozo0122 #404
    Az lenne ám a játékélmény :D Vagy ha lenne egy bolygó olyan nagy gravitációval, amin ha leszállsz, akkor többé nem tudsz elmenni onnan, és a megjelenés után 1 héttel már mindenki anyázna, mert a játékosbázis fele ott rekedt :D
  • Gerileveri
    Igen, a véglegesben nem tudsz majd leszállni sehova mert szétégsz a légkörben...
    Úristen, ez egy játék.
  • Zozo0122 #402
    Lakatos Szíszrípió és Kolompár Ártudétú óriási páros :DDD Lehet lesznek űrkalózok is Lakatos Csubakka és hasonló nevekkel...
  • Rhonin7
    esetleg nagyobb hajók is lesznek aminek a belsejében is járkálhatsz?
  • Maala
    És ez miért baj? Nincs idegesítőbb, mint 100. alkalom után is végignézni ugyanazt a fél perces animációt. Kb. mint egy online lövölde elején a fél-1,5 perces várakozások. Az elején érdekes, később inkább bosszantó.
  • Rhonin7
    csináltak már valamit a bolygók légkör szimulálásával? vagy még mindig 3 másodperc alatt be/kijuthatsz minden ellenállás nékül az űrhajóddal?
  • Maala
    Elég depresszív kicsengése van akkor a játéknak. :( Szegény intelligens élőlények, az opresszív robotok száműzték őket a bolygókról űrállomásokra.
  • Caliph
    gondolom minden állomáson lesz egy npc ami erre való
  • Maala
    Úgy értettem, hogy ha nem találkozol más játékosokkal, akkor kivel-mivel fogsz tradelni?

"Segíts, biomechanikus egység, szükségem van egy kis trícium üzemanyagra, hogy működjek" - Lakatos Szíszrípíó csereajánlata.

"Segíts, biomechanikus egység, szükségem van egy kis duracélra, hogy szaporodni tudjunk robofeleségemmel" - Kolompár Ártúdétú csereajánlata.
    Utoljára szerkesztette: byzhouse, 2016.07.16. 08:33:19