3250
-
Ironman2 #1445 Annak van valami értelme hogy az állatokat megetetjük,és mosolyognak ránk? DD
Töltöm fel folyamatosan a bolygók adatait,állatokat..stb,és kapom érte a lóvét...ennek is van később értelme? Kezdem megtanulni használni a radart,tisztára mint az ELITE-ben.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.08.27. 17:57:49 -
#1444 Feldobtam a sűrű erdő, nagy objektumok, deep space, reshade, no particle ligthning mod-okat. Hangulatos lett a cucc. A bolygókon, amiknek nincs légköre sötét van délben is, fekete csillagos ég, stb.
-
#1443 Most nézem a TKGRAPHICSSETTINGS.MXML -ben van "noHudMod" beállítás, lehet fotózni:) -
#1442 Írták ide is korábban hogy elkezdték a fordítást, van valahol honlapjuk is ahol meg lehet nézni hogy állnak. -
Ironman2 #1441 Most nézem ott a magyar nyelv,ma töltötték fel!
"Magyar fordítás a játékhoz.
Egyelőre csak a kezelőfelület,menü és néhány játékbeli elem van lefordítva."
"Csak másold a .pak fájlt a játékkönyvtárod GAMEDATAPCBANKS mappájába."
Magyar nyelv letöltés
Köszönjük Whiskey!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.08.27. 17:17:45 -
#1440 Ha mod-ok, miért nem Nexus-t használjátok, mint mindenki?:)
LowFly 2.0-ban már van egy helyben való lebegés is.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.27. 17:11:20 -
#1439 Már az elindulása óta le van terhelve, ki tudja hol lehet hostolva. -
Ironman2 #1437 Alig jön be a Nomansskymods.com.Nagyon leterhelt az oldal
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.08.27. 17:07:46 -
#1436 Az a baj ezzel, hogy az űrhajókat is generálja a program, szóval van egy csomó alap hajótest és a részelemei gerenáltak.
De egyetértek elég király lenne :) -
Ironman2 #1435 Végre egy Mars szerű bolygón kezdtem,őrszemek nagyon aktívak errefele,már kinyrtam vagy 10-et.A völgyben elviselhető a klima,fentebb viszont forróság van.Az első nagy bázis a kezdő helyszintől van párszáz méterre,igy el is van mentve a starthelyszin.Analizálom sorban a növényeket,és állatokat,el lehet szórakozni vele.Az űrbázison olyan űrhajók szállnak le hogy csak néztem.Egymillió felett van mindegyiknek az ára,szép kis forgalom van ott.Tetszenek a Tie Fighter-re hasonlítóak is.Remélem egy modder megcsinálja majd a Halálcsillagot,és a Csillagok Háborúja jármüveit,bolygóit,nagy élmény lenne!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.08.27. 17:01:38 -
#1434 Tudjuk. Szar a játék, átvertek mindenkit. Lépjünk túl rajta, aki nem vette még meg ne is vegye, akit nem érdekel a játék hagyja el a topikot. -
#1433 Akkor miért zavar ha meg se vetted? Lépj tovább keress egy másik játékot amit meg is vettél és foglalkozz azzal. Unalmas már. -
#1432 Nem vettem meg. Viszont félelmetes, hogy a játék tervezői mennyire nem értenek ahhoz, amit csinálnak... -
Norbertboy #1431 http://www.gamestar.hu/hir/no-man-s-sky-jatekosszam-215922.html
-
#1430 Sajnálom, hogy megvetted és csalódtál. (amúgy elolvastad az update-t is ugye, hogy csak valami hiba volt és visszaállították az adatokat)
Utoljára szerkesztette: horika, 2016.08.27. 14:57:46 -
#1429 Az egész játék egy jó nagy átbaszás és lehúzás... -
#1428 Amúgy tudtátok (én nem), hogy az Atlas bázisokon, amikor kapjátok az Atlas Stone-okat, körben a "hangárban" a földön van csomó kis világító gömb, azokhoz ha odamész és ránézel van amelyik tanít 1-1 új szót valamilyen nyelven. Összességében 8-10 új szót lehet megtanulni egy ilyen helyen.
Utoljára szerkesztette: horika, 2016.08.27. 14:23:42 -
Ironman2 #1427 Ez a még több állat mod is tetszik:
http://nomansskymods.com/mods/more-creatures/ -
Ironman2 #1426 Na ez jó! Be is másoltam.Kezdek új játékot,mert az elején kihagytam az atlas gömböt,vagy mi a nyavalya az. -
TokraFan #1425 Akinek elege van a színes telfölből az űrben, annak erősen ajánlom a Deep Space modot! Ez eddig a legjobb amit láttam. Végre többségében sötét és fekete az űr, és egy jobb színszűrő is van benne. -
TokraFan #1424 Ez egy jó ötlet...Fél éven belül annyi asset lenne, hogy nem találnánk két egyformát. -
Ironman2 #1423 Már csak egy lényszerkesztő kell,és multiplayer,aztán simán übereli a Spore-t! -
Ironman2 #1422
Ez jó! -
TokraFan #1421 Eléggé röhejesek, én is lőttem már érdekeseket. Néha nekem hazavágják az összképet, mert egyáltalán nem hihető létformák, inkább meseszerűek, idétlenek (többségében, mert néha egész jókat is összehoz a rendszer).
Viszont nem tudom nektek feltűnt-e, de szinte minden állat barnás! Ez is vagy nem lett készen a kiadásra, vagy -és ez lenne a rosszabb verzió-, eleve így tervezték. Figyelembe véve az egy szem Földünk élővilágának színorgiáját, a full brown animals meglehetősen unalmasra sikeredett.
Ma én is elővettem a játékot 1 hét kihagyás után, és végre beleszaladtam egy olyan bolygóba -először, pedig már 50+órám van benne-, ami tele volt Vortex Cube-okkal. -
#1420 Jól néz ki, én ma ezeket az "izéket" találtam:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: horika, 2016.08.27. 12:48:27 -
csgj #1419 Hali! Nos, én elvagyok ezzel a játékkal. Minden napra jut legalább egy bizarr felfedezés. Tegnap például két láb nélküli, seggen ugráló pokémont találtam. Szerintem a sárkányfejű a kicsi fejlettebb változata.
-
#1418 Craftolni kell és fogyóeszköz. De kb. semmibe nem kerül, egy kis plutónium meg vas talán. (venni is lehet, néha van az árusoknál, de sose vettem mert annyira semmibe kerül craftolni)
Utoljára szerkesztette: horika, 2016.08.27. 11:09:04 -
#1417 ezt a bypass chipet be kell kapcsolni vagy csak le kell craftolni és működik magától? -
#1416 köszönöm :) -
#1415 Találsz lezuhantat és megjavítod, vagy odamész bármelyik hajóhoz trading post és űrbázison és dumálsz a pilótával a bizniszről. -
#1414 Kétféleképpen. Az egyik, hogy odamész a leszálló másik űrhajókhoz (űrállomáson, vagy egyéb leszállóhelyeken), beszélsz velük és ajánlatot tudsz tenni a hajóra. A másik, hogy találhatsz a bolygókon elhagyott, nem működő hajókat, amiket "elfoglalhatsz", de meg kell javítani őket. -
#1413 hogy tudok venni másik űrhajót? :) -
#1412 Inkább Panama...én Elite C64 óta nem űrhajóztam ennyit, nincs töltés primó grafika sok stat és utazgatás meg növényhatározó meg állatismeret
Mobilra habsziphonra jönne megvenném megint...munkaidő elütésre ideális -
#1411 Bahama! -
#1410 Nem baj, csak felesleges ennyit tépődni egy olyan játékon amit se nem vettél meg és nem is játszol vele. Szerintem. De aztán ki tudja... -
Norbertboy #1409 Közöm nincs sok valóban, de ha leírom a véleményem az baj?
A tömegpszichózis remek példája volt ez! -
TokraFan #1408 És neked mi közöd van ahhoz, hogy más mire mennyit költ? Sose értettem... -
#1407 Még mindig azt gondolom, a legnagyobb hazugság az ára volt, mert ez sugallta azt, hogy a fejlesztők maradéktalanul megvalósították, amit ígértek. -
#1406 Igen, ez egy bug. Azt írja a játék, hogy már megvan, holott nincs. Én is belefutottam, meg rengetegen mások is. Nekem minden olyan fejlesztésre azt írta ki, hogy már megvannak (mikor nem is voltak meg), amiket épületekben fali konzolokon találtam, vagy random elromlott robotoktól (vagy nem tudom, mik azok az R2D2-szerű akármik szétszórva a bolygókon) kaptam. Az egyedüli, amiket be is tett az inventory-mba, az a roncsoknál talált gömböktől vagy alienektől kapott fejlesztések voltak. Javaslom, hogy ezeket farmold, és akkor meglesz az összes fejlesztésed előbb-utóbb. -
Utoljára szerkesztette: Forrest Tomee, 2016.08.26. 12:09:12