3250
-
#1485 Gratulálunk, Ön a tizedik aki belinkelte! Egyébként mit akarsz ezzel mondani? Csak mert válaszként írtad a hsz-emre.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.28. 18:10:35 -
#1484 humiariba nem linkelik ennyiszer ugyan azt a szart... -
Bandicoot #1483
-
#1482 65 órám van a játékban, nem mondom hogy nem vagyok csalódott, de úgy érzem lejátszottam az árát, és alapvetően élveztem. A 60€-s játékok 90%-a nem ad 60 órányi játékidőt, de sokszor még 30-at sem.
Az új játékukhoz meg sok sikert, a kutya sem fogja megvenni. Már látom magam előtt a sértettek warezkampányát.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.28. 17:32:48 -
#1481 Vagy ha jól szórakozik a játékkal akkor csak játszik vele és kész.
Utoljára szerkesztette: horika, 2016.08.28. 16:39:21 -
Bandicoot #1480 A megjelenés óta volt hír hogy már az új játékukon dolgoznak. Kis csapatról beszélünk,lehet tippelni mennyire fogják nyomni a javításokat és fejlesztéseket.....Aki teheti refundolja, és remélem valami pénzesebb csoportosulás összejön külföldön akik a szart is kiperelik ebből a kókler bandából.
-
TokraFan #1479 Még így is jól jártak, mivel jelentős mennyiség ment el PS4-re is. Persze ha most tömegesen elkezdenek refundolni -amit elő fog segíteni a teljesen amatőr hozzáállás, mert 2 hete semmi infó a fejlesztőktől ami legalább életben tartaná a reményt a játékosokban, hogy talán idővel befejezik amit nem sikerült a kiadásra-, akkor akár még bele is bukhatnak. Mármint anyagilag, mert erkölcsileg már megtörtént... -
#1478 Mindenki bukik. A fejlesztőktől elveszik, Valve és Sony is bukja a 30-30%-át. Egyébként ~800e játékosnak van meg Steam-en a játék, 12e játszik per pillanat és ~19e kért refund-ot eddig.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.28. 15:28:40 -
Anonymus11234 #1477 Marad vagy 100-200 ember a játékban akkor :D
Amugy mindíg is érdekelt ilyenkor a fejlesztőktől veszik vissza a pénzt? -
#1476 Lehet refundolni akár 12-13 óra játék után is. -
#1475 Nexus-on csak egyet láttam. Azt. -
Ironman2 #1474 Nekem nem volt ingyen sehol se.Úgy vettem egy pilótától aki leszállt az űrbázison. -
csgj #1473 Ja, ha valakit érdekelnek a felfedezéseim meg ilyesmik, bekövethet Steamen. Szerintem viszonylag sok képet töltök fel. :D Eleinte totál low beállítások mellett játszottam, és úgy is élvezhetetlenül szaggatott, de szerencsére most már új masinám van, szóval high textúrák vannak kis élsimítással, 1366x768-ban (minden más medium). (Ja, és 30-60 fps között ugrabugrál.) -
csgj #1472 Sőt, még az első antianyagot is ingyér adják. :D Ha figyel az ember, a játék a szájába rakja a finomságokat. De gondolom, csak az elején.
Ami amúgy nagyon tetszik, hogy a véletlenszerű generálás miatt MINDIG okozhat meglepetéseket a játék. Meg bizarr, groteszk dolgokat... -
#1471 Másik kérdés, az ATLAS path-on minden rendszerben van ilyen anomaly cucc? Az aktuálisban még nem jött szembe. Hogy lehet őket megtalálni? -
#1470 Melyik reshade modot tetted fel? Tudnál linket adni? -
#1469 Hirtelen csak ezt találtam (a másik a request gift amihez a charm kell, mind a 3 fajnak megvannak ezek a tárgyai):
-
#1468 Nekem még sose kértek ilyeneket, max adtak cserébe valamiért. De attól még lehet.
Utoljára szerkesztette: horika, 2016.08.28. 11:09:56 -
#1467 Eladáson kivül néha az NPC-k kérik ezeket a tárgyakat és tervrajzokat adnak cserébe. -
Ironman2 #1466 Köszi! -
#1465 A játék elején scannel-gess az űrben és Atlas dobálni fogja a "questeket". Azzal lehet megszerezni a hajtómű, antimatter és warp cell tervrajzokat is.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.28. 00:31:19 -
Ironman2 #1464
Bocs még egy hülye kérdés:hiperhajtóművet honnan lehet szerezni? Amivel a rendszerek között "mászkálhatok" -
#1463 Eladásra. -
Madi92 #1462 Ennek én örülök, de az én gépemben még mindig nincs videókártya.
Integrált vga egy fos. Hearthstone sem megy 60fpsen. Pedig az egy kártyajáték, ami telefonon is játszható. -
Ironman2 #1461 Van ilyen hogy Vykeen Dagger,meg GEK Amulet.Azok csak eladásra jók,vagy kellenek majd craftolásra? -
Ironman2 #1460 oh,köszi! -
TokraFan #1459 Very Cool! Már csak azt a "szemcsés" film grain szerű effektet kéne kiirtani valahogy. Instagram remover nekem nem szedte ki, és a Deep Space mod sem. Pár régebbi kép...
Láva bolygó
Ships+Earth like
-
#1458 Nekem i3 van meg R265 és vígan megy rajta fullhd-ban közepes beállításokkal. -
Madi92 #1457 Szerintem kihagyom. :DDD -
#1456 -
#1455 háááááát, véleményes :) 480p 20fps? (a procid kicsit erősebb, de nem nagyságrendekkel) -
#1454 Azért mert nagyon sokan csalódtak a játékban, de le tudod tölteni, ki tudod próbálni, hogy neked való e. Ha mégse tetszik, nem dobtál ki sok-sok pénzt az ablakon. Én is így voltam vele, letöltöttem, kipróbáltam, tetszett, megvettem.
Utoljára szerkesztette: horika, 2016.08.27. 18:27:32 -
#1453 Ezt nemigen használtam, mert vagy felesleges cuccokat mutattak (plutonium, stb) vagy használhatót de nagyon keveset (1-3) -
Madi92 #1452 Most ezt így miért?
De mondom, hogy nincs VGA-m, integrálton meg szerintem a menü sem fog bejönni. -
#1451 Ha megetetsz egy állatot keres neked "ritkább" cuccokat. Nagyító ikon jelzi, ha talált valamit. -
#1450 Töltsd le, próbáld ki, ha tetszik vedd meg. -
Madi92 #1449 Még nem játszottam a játékkal, mert eladtam a Vgam, hogy még jó áron elmenjen és most nincs más alternatíva normális áron, szóval csak csorgatom itt a nyálam.
Én tudtam mi lesz ebből a játékból, nem tudom meddig kötne le, mert elég depresszios hangulata lehet, hogy még játékon belül sem nagyon van interakció NPC-kell. Viszont maga a játék látványvilága, feelingje nagyon ott van szerintem.
Kérdésem, hogy ez tényleg ennyire könnyen modolható? Mert akkor lehet, hogy kaptunk egy hatalmas játszóteret? :D -
Ironman2 #1448 Nálam a more creatures,remove fog,és deepspace van fennt egyelőre.Rengeteg állat ugrándozott mellettem az előbb,olyan vinnyogások voltak,hogy lejjebb kellett venni a hangerőt.DD -
#1447 Én nem mertem felrakni mindet mert nem túl bika a gépem örülök hogy alapból elmegy rajta. -
Ironman2 #1446 Az szép!!