No Man's Sky
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

I tell ya... Instead of feeling alone in a group, it's better to have real solitude all by yourself.
I tell ya... Instead of feeling alone in a group, it's better to have real solitude all by yourself.
Þór vígi þessi rúnar
Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
[merlinw.org]
A játék fordítása halad. Elkülönítettük azokat a bejegyzéseket, amiket nem kell lefordítani, így felugrott a mutató 17,157%-ra. (+10%-kal)
A játék fordításával kapcsolatos friss híreket ezen az oldalon találjátok.
Amennyiben szeretnétek bekapcsolódni a csapat beszélgetésébe vagy csak távolról figyelni, akkor erre a linkre kattintsatok.
http://garasu-re.gportal.hu/ Garasu;Re anime részleg meghívó: https://discord.gg/UySaEz5 Garasu;Re játékfordítói részleg meghívó: https://discord.gg/jcyu6qA
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Ez messze a legnagyobb LOL amit az utóbbi időben olvastam. Ekkora hülyeséget...!
Þór vígi þessi rúnar
De mint mondottam, tök lényegtelen, ez a játék nem a ma ismert asztrofizikára épül, ez amolyan light könnyen emészthető világ.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Én egyáltalán nem vagyok ezeknek a survival játékoknak az ellensége.(bár a minecraton kívül nem nagyon tudták megfogni, hogy egy ilyen játék, hogy tudjon elég ideig élvezhető maradni.)
Az viszont egészen durva, hogy egy vanilla minecraft random generált világ érdekesebb felfedező élményt nyújt ettől a x ezer milliós bolygóstól.
Szóval én nem értem.😮
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Utoljára szerkesztette: Maala, 2016.08.20. 18:16:10
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ennek ellenére ezt most még nem vettem meg, mert az ára nagyon kemény. Nem is értem a kiadót, de ez van.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.08.20. 17:55:14
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
azonkívül semmi sem indokolja, hogy egy galaxisnak fekete lyuknak kell a közepének lennie, ismerünk is pár ilyet, van köztük spirál is. de az, hogy ismerünk, ebben az esetben elég elméleti fogalom. bármi lehet belőle
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.08.20. 17:48:45
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Itt a legnagyobb hazugság a multi, amire azt mondták hogy kicsi az esélye, de találkozhatsz masokkal, ma már tudjuk hogy ez nem igaz. A multi kimerül abban hogy látom hogy mások hogy neveztek el egy bolygot/rendszert/Állatot.
Szoval ha ez az egész nem lett volna, lehet hogy kevesebbet kaptak volna a fejlesztők és lehet early accessként jelent volna meg csak steamre, de akkor max 20€ lenne, és sokkal kisebb tényleg érdeklődő közönség játszaná, mert más nem is tudott volna rola.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.08.20. 15:53:33
- Objektíven fikázza, értetlenkedik, mert lövése sincs hogy az adott játék mi fán terem, nem azt nyújtja amit ő szeretne, baromira unatkozik, nincs jobb dolga, mint ide írogassa ki magából a hétköznapi stresszt, magányt vagy tudom is én mit. Nos Őt nagyon sajnáljuk, majd elküldjük melegebb éghajlatra.
Nem értem mért beszélsz többes számban. Ez a te véleményed nem kell úgy előadni mintha mindenki a te véleményeden lenne.
Sőt pont ellenkezőleg. Azt aki nem ért veled egyet, nem tetszik neki a játék azt nem kell elküldeni melegebb éghajlatra. Sőt nem vagy abban a pszichiáteri helyzetben, hogy bárkiről bármit is feltételezz. Hogy mért gondolja azt amit ő gondol az az ő dolga. (És most ki nem szarja le hogy 40-50 óra játék után fogja azt írni amit gondol vagy sem. Nem kell ezt külső behatásokra vissza vezetni mert nincs is ebbe bele látásod.
Ha én 1000óra után nyilatkozom, hogy szar az bármin is változtat?
Ez a fórum mindenkié. Legalábbis én így gondolom. Nem kell emiatt elkergetni a másikat aki más véleményen van mint te...
Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.08.20. 15:14:20
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Ez több, mint pl. az Assassin's Creed 1 teljes logikája.
[merlinw.org]
Tehát valamit félreértesz, belelátsz a kommentjeimbe, mert egy szó sem esett arról, hogy védtem volna a játékot egy szóval is. Csupán annyit közöltem a témában 1-2 alkalommal, hogy én szeretem. Egyébként meg próbálom tanácsokkal ellátni a játékostársaimat, ahogy egy fórumon normál esetben lennie kellene egy álomvilágban.
- Mindenkinek - és most általánosságban beszélek, nem csak erről a topikról - lehet szubjektív véleménye, amit egyszer leír, mi tudomásul vesszük és kész. Ha problémája van segítünk egymásnak.
- Ha nem tetszik neki a játék, próbálunk segíteni, ha nem megy, tudomásul vesszük, sajnáljuk, ő meg tovább áll, mert nincs érdemi közölnivalója.
- Ha nem játszik a játékkal / letorrentezte és nem jön be neki, majd idejön fikázni, nos ismét tudomásul vesszük, ez van, sajnáljuk.
- Objektíven fikázza, értetlenkedik, mert lövése sincs hogy az adott játék mi fán terem, nem azt nyújtja amit ő szeretne, baromira unatkozik, nincs jobb dolga, mint ide írogassa ki magából a hétköznapi stresszt, magányt vagy tudom is én mit. Nos Őt nagyon sajnáljuk, majd elküldjük melegebb éghajlatra. Mert semmi keresnivalója az adott játék topikjában és ezt ő is nagyon jól tudja.
Egy fiktív intelligens világban valahogy így nézne ki egy fórum. Szerintem.
[merlinw.org]
nem hiába 2,5 GB a játék.......
ugyanazok az épületek,feladványok,ásványok, lények/ugyanazzal az animációval/ 4 felszállás után kifogy a launch hajtőműved, folyamtosan kifogy az űrruhád, ugyanazok a lények űlnek egy széken ugyanazon a bázison,az űrhajók teljesen egyformán repülnek, minden-minden ugynaz csak más a színe! még áltatjátok magatokat ,de megnézem ,hogy jövőhét vasárnap is ugyanúgy fogod tolni...
2-3 napig én is élveztem! sőt nagyon is! ,de aztán kipukadt a lufi és rájöttem,hogy kegyetlenül átbasztak 😞
-WTF? Mivan? Mi az hogy semmi közük? Most arra akarsz utalni, hogy felmegy youtube-ra megnéz egy videót és egyből jön ide sírni?
Az sosem időpocsékolás, hogy megakadályozod az embereket hogy hamis információ tudatában vásároljanak játékot.
"zavarnak is másokat vele" Fórumnak az a lényege, hogy leírd mit gondolsz ha pozitív ha negatív. Aki nem szeretne ilyeneket olvasgatni az nem lép ide fel. Aki csak jókat akar a játékról olvasni akkor az rossz korban él , mert itt szabad vélemény nyilvánítás van, ha tetszik ha nem.
"ha valami nem érdekel, azzal egyszerűen nem foglalkozunk"
-Akkor ez legyen is így.
Engem minden ember véleménye érdekel. Ezért is reagálok minden üzenetre. Ha negatív ha pozitív. Azért ennyivel megtisztelem a másikat.
Utoljára szerkesztette: spybot919, 2016.08.20. 14:24:54
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
Engem általában csak az szokott zavarni, hogy emberek olyan dolgokról nyilvánítanak véleményt, amihez alapvetően semmi közük, nem érdekli őket, stb. Totál felesleges időpocsékolás és még zavarnak is másokat vele. Pedig nem sok IQ kell ahhoz, hogy ha valami nem érdekel, azzal egyszerűen nem foglalkozunk. Számomra legalábbis tök alap.
[merlinw.org]
Þór vígi þessi rúnar
Utoljára szerkesztette: Tirion, 2016.08.20. 13:57:43