3250
-
lammaer #1525 Ezért írtam hogy sztem is jogos. Mindazonáltal én sokkal mérgesebb vagyok a játékosközösségre, hogy támogatják ezt az early acces, prealpha, preorder őrületet és meggondolatlanul tolják bele a pénzt a félkész játékokba, ezzel elősegítve hogy azok sose fejeződjenek be rendesen (természetesen vannak kivételek, de nagyon sok játék fullad be azzal hogy a dev úgy érzi, pénz már nem lesz több és elhagyja a játékot még mielőtt kész lenne). -
#1524 Igazából sok a jogos kritika a játékkal szemben, de sokan a "gyűlöketüket" úgy állítják be, mintha az általános lenne (még ha sokan biztos egyet is értenek vele), de ide - remélem - azok járnak akik játszanak a játékkal a problémák ellenére is, és még élvezik is (legalábbis én) és szeretnék a tapasztalataikat, felfedezéseiket, stb. megosztani a hasonlókkal.
Utoljára szerkesztette: horika, 2016.08.30. 10:07:04 -
lammaer #1523 Aki látatlanba megvette és megszívta az meg is érdemli. Inkább magadat szidd, hogy ilyen könnyen be tudnak palizni. Gondolom IRL is egy vadidegen emberhez csak úgy hozzávágsz 18 ezer forintot az utcán aki megszólit és ígér vmi szépet. Hírekben ez a fajta lehúzás általában csak a védtelen nyugdijasoknál működik (tudod, pl a bemutatóturizmus), úgy látszik a játékosok egy jó része ezen a szellemi szinten működik.
Sztem is abba kéne hagyni már ITT (!!!) az egyébként sztem is jogos (!!!) a raget, jó ki lett tárgyalva, maradjon ez a hely azoknak akik a játék tartalmáról beszélgetnek...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.08.30. 10:00:49 -
#1522 Mert kiadott érte 60€ és most bizony őt jujdebecsapták.
Utoljára szerkesztette: horika, 2016.08.30. 08:27:28 -
Ironman2 #1521 Te vagy már az 51. aki ezt leirta -
#1520 Hagyjuk már, a Pong-al is lehet játszani 100+ órát, attól még végig ugyanazon a fekete képernyőn mozog két téglalap meg egy golyó.
Én ezt a játékot nem bírtam 10 óránál tovább, pedig ez a zsáner fekszik nekem, imádom a Starboundot és társait ... felfedezős, bányászgatós, kalandozós .... itt meg már 5 óra után le sem szálltam a felszínre, csak a roncsok miatt -, és de ebben sem túlélés, sem kereskedelem nem volt, a felfedezés csak smafu, mert igazából nincs mit felfedezni, mert minden önismétlés, a harc meg lópikula, nincs értelme és kivel ... űrharc meg annyiból állt, hogy jött egy szignál meg egy csapat össze-vissza repedő űrhajó, akiket egyesével mindenféle izgalom nélkül leszedtél .... az meg hab a tortán, hogy a nagy 'galaxis/univerzum közepe' maszlag mögött annyi van, hogy NG+ ......... 10 eur-ért sem játszottam volna tovább vele, de 60 már pofátlanság.
Visszanézve a videókat, miket ígérgetett a gyökérfejű, egyértelműen a hypera kijátszott lehúzás volt ez a 60 eur ár.
Nem is véletlen, hogy állítólag refundolnak (URL) -
pett3rson #1519 Feltöltenék egy bélyegképet, de szerintem nem sok látszódna belőle, a lényeg, hogy a 19-es hajómat lecseréltem egy 34-esre, 14,2 milla volt. -
#1518 köszi szépen :) -
#1517 Az első galaxisban követed Atlas quest-jét és elvezet a tervrajzokhoz. Ha kihagytad, akkor colonial outpost-okat kell végjárnod amíg nem dobja őket. -
#1516 hogy tudok warp cell-t készíteni? valaki el tudná mondani? valami antimatter kell hozzá vagy mi, de nem tudok olyat craftolni
Utoljára szerkesztette: Krisztiam, 2016.08.29. 19:57:04 -
#1515 Ha szétbontod a hajódat mikor hajót váltasz, bizonyos alkatrészek dobhatnak vortex-et, amelyeknek 1/100-as stack-jük van. Így akár több százasával lehet hordani őket a trade post-ra. Mondjuk a pénznek semmi értéke, ha megvan már a 48-as hajó, amit alapvetően ingyen is megszerezhetsz, -
#1514 Ezért írtam 4-5 órát. Én is +1-esével szedtem össze. -
petersz #1513 @TokraFan @pett3rson Szuper, köszi a tippeket!
-
pett3rson #1512 egyébként azért is érdemes mindenféle upgrade-et rárakni az exosuitra, mert az olyan bolygókon ahol sok ilyen drága cuccot találni,(pl sac venom vagy gravitino ball) amint felveszünk egyet azonnal 3-as szintű riasztással jönnek a Sentinel-ek. Ez egy négylábú Sentinelt és 2-3 röpködőt jelent.
Szerintem egyébként ez is bugos, mert amikor elérem az 5-ös szintet, akkor ott egy idő után beragad, olyan 2-3 hullám jön, aztán több nincs. villog az 5 raisztó ikon és annyi, nincs ellenfél, lazán lehet szedegetni a cuccokat... -
TokraFan #1511 Ez jó! -
pett3rson #1510 Találtam egy oldalt ahol leírják, hogy mit kell keresni:
No Man's Sky Guide -
TokraFan #1509 Én nem tudok ilyen módszerről. Vortex cube-os bolygóba bele kell szaladni, de ha megfelelően nagy már a suit-od és sok kocka belefér, akkor az a legjobb és leggyorsabb gazdagodási módszer. Barlangokban van elszórva a Vortex Cube.
Ennél kicsit lassabb és monotonabb, de hatékony módszer, ha megállsz egy űrállomáson és beszélsz minden idegennel aki leszáll. Olyan terméket vegyél, aminek eleve magas az értéke (pl. Dynamic Resonator, Magmox tb.), de olyanoktól vedd, akik olcsón adják (akár galaktikus átlagár környékén is jó). Aztán ha belefutsz olyanba aki a duplájáért veszi, annak eladod. Monjuk egy Dynamic Resonator darabján így 35ezer körül lehet keresni, 20db-nál ez már 700k profit és kb. fél óra játék. Ha mellette mást is tudsz venni ami hasonlóan sokat ér és látod, hogy idonként dupla áron veszik is, akkor még gyorsabban lehet haladni.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.08.29. 18:42:30 -
petersz #1508 És van valami módszer, hogy megtaláld az extra profitot termelő helyeket, vagy csak úgy keresgélni kell, aztán ha szerencséd van, akkor találsz ilyen bolygót? -
TokraFan #1507 Én a multi-tool miatt szívtam. Viszonylag hamar rátettem a kezem egy 18 slotosra, de utána órákon át csak mindig egyel kisbbett adogatott, bárhol néztem a nagyvilágban. -
TokraFan #1506 Ez csak a patch-ig volt igaz szerintem. Azóta minden crashed ship csak +1-el nagyobb slotot ad a meglévőnél. Tehát egyesével kéne lépkedni, amivel csak az a baj, hogy marha lassú mivel állandóan javítgatni kell őket és nem minden bolygón van elegendő a szükséges elemekből. Végül én is úgy maxoltam ki, hogy megkerestem az extra profitot termelő helyeket (Vortex cube-al teleszórt bolygók, space base-n 110%-ért vásárló idegenek stb.) és bár marha unalmas volt, de sok-sok millióig meg sem álltam és megvettem amit akartam.
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.08.29. 18:25:49 -
#1505 illetve az inventory is osszeganyolhato se perc alatt egy bolygon -
#1504 Egyetlen bolygón 4-5 óra alatt össze lehet szedni a 48-as hajót ingyen a crash site-ok felkutatásával. Jó fegyvereket az extrém rendszerekben lehet összeszedi, illetve az anomaly bázisokon mindig van egy ingyen darab.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.29. 17:03:23 -
pett3rson #1503 Ja, amúgy van mod a hajók számának növelésére is. csalás vagy sem, Én majd használni fogom, tegnap letöltöttem este, de már nem próbáltam ki. -
#1502 Elhiszem neked.
Én kimaxoltam a repcsimet, és a zekét de a stuki nagyon csehül áll. Nem találok nagyon jobbat és kezdek már beleunni az egészbe. -
pett3rson #1501 Ezzel vitatkoznék, mármint, hogy mivel találkoznék. Tegnap is belefutottam egy 28 slotos hajóba, nekem meg jóval kisebb van. Ha igazak a youtube-os videók PC-re is, akkor meg igenis megvan az esély a bambanagy hajóra is. Az ára viszont érdekes lesz majd. Lefotózom, hogy legyen bizonyíték :) -
#1500 Az übermaxos hajók 200 millások, de nem fogod őket látni a kereskedőknél, mert csak 2-3 slottal jobbakat találsz. -
#1499 Nekem egy Denuvo-s játékkal sem volt problémám. Max azoknak nem jó, akik nem vásárolnak. Ezt a megöli a HDD/SSD-t, meg eszi az erőforrás hülyeséget meg hagyjuk. -
pett3rson #1498 a hétvégén beleraktam pár órát a játékba:
Kimaxoltam az exosuit-ot, mind a 4 védelmet ráraktam és mindhárom szintet, szerintem ezek is erősítik egymást, de ha nem akkor is jó sokáig bírják szuflával :) Ezenfelül a víz alatti cuccon kívül minden fejlesztés megvan benne.
Majdnem max a multitool-om, 22-es jelenleg, de nem használok benne csak 20-at így is, nekem elég.
Jelenleg 19-es slot-os a hajóm, de megvan mindhárom Hiperhajtómű, így ma estére elkalandoztam egy B-osztályú rendszerbe ahol töménytelen mennyiségű Sac Venom-ot találtam, már most 9 millióm van 30 perc farmolással :))
Megcsináltam az Atlas- projektet is...hát, nemtom,SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csináltam egy csillagot a galaxis szélén...de hogy a rákba fogom megtalálni? :)
Összességében kicsit fárasztó, hogy mennyit kell caplatni a cuccokért, de hát végül is ez az egyik lényege a játéknak. Mivel kicsi a hajóm ezért nincs sok védelem rajta, úgyhogy eddig az űrben nyírtak csak ki, de már vagy 5-ször :(
Most éppen azon vagyok, hogy összeszedek vagy 40 millát és megveszem Böhömkét, azaz a legnagyobb hajót..asszem annyiba kerül, de lehet nem :)
Nekem eddig tetszik, bár pénzt nem adtam volna érte - bocs fiúk -, mert ez egyszer játszós, több nekem nincs benne szerintem...aztán lehet lesz :)
Na, jóccakát. -
#1497 Akkor minek kommentelgetsz a "nagyképű gyökereknek"? -
jocking #1496 Jobb dolgom is van, mint hogy nagyképű gyökerek előzményeit keresgéljem vissza. Szóval igen, ez ilyen. -
#1495 qrvasokat kellett volna visszaolvasni... ja... tipikus - ez ilyen latok valamit, gyorsan belinkelem, hogy faxa legyek vagy mi?
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2016.08.28. 21:50:24 -
BladeW #1494 Denuvo -
#1493 Jópár játéknál lehetne ilyen. (Dayz Standalone.) Bár ott nem is mondták hogy valaha kész lesz. De a 3 év az 3 év xD -
Angelus1991ster #1492 Egy spangli és No Manus Sky szörnyszülöttei. Ideális este egy kis nevetésre.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ménem látok Csillagkaput minden bolygón? -
jocking #1491 Khm...
Tömören összefoglalva: A Steam lehetővé teszi a refundot abban az esetben is, ha a játékidő meghaladta a 2 órát. Mindezt a megtévesztő reklámozással/csalással indokolva. Són mörri bácsi alighanem visszaböfögi a pezsgőt, amit a múltkor bontottak. -
#1490 köszi -
TokraFan #1489 Magától ment, amikor kiszállsz a hajóból, vagy aktiválod a waypoint izét... -
#1488 sziasztok
hogy lehet menteni? magától ment a játék? -
TokraFan #1487 Ez így van, el lehet lenni vele. Ma szedtem le az új flight modot, és van már valami leírás a joystick működésre bírásához is, bár nem hinném, hogy egy komolyabb HOTAS-t is be fogok tudni konfigolni vele (nem mintha lenne értelme :-D ).
Egy jelölőrendszert viszont rohadtul várnék, mert legtöbbször ennek hiánya miatt küldtem el hangosan a fejlesztőket melegebbre játék közben. Se a bolygókon, se a galaxistérképen -ott kvázi lehetetlen-, nem találok vissza oda ahonnan jöttem. -
#1486 Csak húzz be egy strigulát azokhoz az emberekhez akik meg se vették, nem is játszottak vele egy órát se, de úgy érzik érdemes "belerúgni" még egyet a földön fekvőbe mert az olyan menő és tökös dolog. #Jajmerőtúgybecsapták
Utoljára szerkesztette: horika, 2016.08.28. 18:27:08