3250
QBYTW0tvAwMDBVxLFAVR
  • JethroHUN
    Szerintem ezzel a játékkal egy percet nem fognak foglalkozni már de fejlesztők, nemhogy dlc, nagyobb javítások se. A hiányzó tartalmat meg nem is említem.
    Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2016.08.26. 12:03:29
  • Hasselhoff72
    Mar 35:))
  • Pluskast
    Na és ha majd bele rakják? A DLC-et ezek után a fanatikusokon kívül nem hiszem, hogy sokan meg fogják venni. Szerintem mindannyian tudjuk, hogy ha egy játékról ennyire sok a negatív kritika, akkor onnantól kezdve nagyon nehéz ismét sikeressé tenni, ha nem egyenesen lehetetlen. Amúgy meg ennyi hazugság után nem hiszem, hogy lesz még egy játékuk amit megjelenés előtt majd ennyien megvesznek tőlük.
  • Tatyla
    Köszi
  • Jeffjohnson
    Én úgy látom, hogy pl: Merlin egész jól elvan vele.

Én szerencsére nem vettem meg, kipróbáltam a virágbolti verziót és megspóroltam magamnak 45 ójrót (mert kb. ennyi lett volna g2play-en). Viszont van akinek tetszik a játék, elszöszölnek benne.

Problémát én abban látom, hogy nem hiszek abban, hogy most nekiállnak a sok megígért funkció berakásának a játékba.
    Lesz egy DLC talán de utána lépnek tovább a következő játékukra. Nehezen tudnám elképzelni, hogy most még kemény hónapokat (évet) ölnének abba, hogy a játék olyan formába kerüljön mint, amit ígértek.
  • Forolto
    Remélem kap még sok sok frissítést ingyen dlc-t a játék,mert nem ennyit érdemelt volna az ötlet. :(
  • Amiga
    Legegyszerűbben aszteroidamezőkben találod, viszonylag nagy sziklák. Hasonló az Iron-hoz.
  • Tatyla
    Iridium merre leledzik?
  • Norbertboy
    Jah, 60 euróért! :-D

Aki megvette annak elkéne gondolkodni... Mennyire is reálisan áll a világhoz és mennyire befolyásolja a hype.

Persze nem bántásként írtam, de 60 eurót csak úgy kicsengetni vakon. Adták volna nekem! :-D
  • Ironman2
    Mindenki nyugodjon le!!! Ez egy félkész játék!
  • Carlos
    200k-rol indult manapsag meg 10-15k. Derek... Jokora perec!
  • Carlos
    Flame on!
    Pc Master Race... ;)
  • Norbertboy
    Simán bukás, már csak ennyien játszanak vele: http://steamcharts.com/app/275850

Mikor is jelent meg? Hamar elmúlt a lelkesedés!
  • pett3rson
    Lehet belefutottam egy bug-ba.

az előbb találtam meg a Warp Drive Theta-t, ráadásul már meg is volt,de Én észre sem vettem melyikből pottyant, na mindegy, de mégsem tudom felrakni a hajóra. Nincs benne a fejleszthetők között, még árnyékolva sem. Jelzem, hogy a sigma már megvan, csak meg kellene javítanom, éppen a coppert keresem hozzá.

Ez most akkor hiba vagy csak ha felrakom az első két upgrade-t, akkor lesz látható a Theta?
  • Amiga
    Bukásnak azért nem nevezném... Sokan, akik látják, hogy milyen lett és mit ígértek korábban, azzal büntetik őket, hogy majd egy leárazáskor veszik meg... :-D Vagyis kb. annyiért, amennyiért eleve, mint indie-címnek illett volna megjelennie.

Belegondolni is vad, hogy el tudták adni AAA-s áron, de én is rákényszerültem, mert PS-en nincs SEMMI ilyesmi játék. Semmi. Nuku.
  • MerlinW
    A legnagyobb kárt magának okozta, mert a büdös életben nem fog vele foglalkozni egy kiadó sem és a tájékozottabb vásárlók sem.
  • Pluskast
    Nem ez az első játék ami bukás lett és ahol átverték a játékosokat, szóval ettől nem fognak tömegével megjelenni bugos, szar játékok. Már csak azért sem mert a játékiparban dolgozók is látják a játékosok reakcióit ami intő jel, hogy ez így nem jó. Az persze más kérdés, hogy sokan nem hitték el, hogy szar lesz, de legalább megfizették a tanuló pénzt.
  • hapi
    Hát ja végig hazudta a világot és most röhög a markában pár millióval. A legnagyobb kár amit okozott, az az, hogy mindezt látták a kiadók akik innentől kezdve még bugosabb, bekamuzott túlárazott szart fognak gyártatni. Sajnos mindig lesz aki megveszi mert buta a nép de nagyon...
  • Kenzou
    Multitoolnál nálam mindig vagy 2vel több, vagy 1gyel kevesebb volt, mint az aktuálisan nálam lévő. Hajóknál, ha a roncsokat találsz, azok vagy eggyel több, vagy eggyel kevesebb slotosak, mint a tiéd. Ha nagyobbat szeretnél ugrani slotok tekintetében, akkor próbálj kereskedőktől hajót venni, habár ezt annyira nem javaslom, mert nagyon drágák (100 milla felettiek a jobb hajók, de ez is függ attól, hogy épp mekkora hajód van: ha mondjuk van egy 25 slotos hajód, akkor nem fogsz találni 48 slotos kereskedőt, csak olyan 30 körülit max.), főleg ahhoz képest, hogy ha ráállsz, akkor 2-3 óra alatt ki tudod farmolni a 48 férőhelyes hajót ingyen. És ha folyamatosan lebontogatod az előző hajóid fejlesztéseit, akkor a végleges hajód teljes javítása is röhögve meglesz, sőt még nyersz is egy csomó unitot, mert maradni fog alapanyagod, amit eladhatsz.
  • jocking
  • Carlos
    multi toolnál nekem kettesével megy fel.
    Hajónál egyszer az egyik lezuhant jóval nagyobb volt, mint az aktuális, de általában azis kicsivel jobb, mint a tiéd.
  • pett3rson
    Hali,

Kösz a tippeket.

Azt esetleg vágod/vágjátok, hogy muszáj vagyok 1-2 slotosával ugrálni a hajók és a multi-tool terén vagy előfordulhat, hogy rögtön találok egy 24-eset hajót a mostani 16-os helyett??

Eddig 3 bolygón és 2 holdon keresztül csak max 2 slottal nagyobb multi tool-t találtam, ezért gondolom, hogy itt valami simlisség van :))
    Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2016.08.24. 19:01:51
  • Carlos
    Alacsonyan repülni akaróknak
  • PeeTeR
    nem hianyozhaaaaaaaaat :D

• MerlinW
    A súlytalanság a mikrogravitáció hétköznapi elnevezése. Mindenhol van valamennyi gravitáció, ahol vannak égitestek. A csillagok is gravitációs összehúzódás hatására keletkeznek. Intergalaktikus területeken ugyan kérdéses a jelenléte, vagy mértéke azt még tanulmányozzák, de ez már más téma.
  • nibron
    ahol van tömeg ott van gravitáció is. az űrben olyan nem igazán létezik, hogy nincs gravitáció, mert egy minimálisnak léteznie kell, különben elég nagy gubanc lenne. a gáztűzhelygyújtó is meg tud lódítani bármit. az űrben is érvényes a hatás-ellenhatás elv. sőt mivel ott elég kicsi a gravitáció, ezért sokkal jobban érzékelhető. az ionhajtóművek talán még annyi hatást sem fejtenek ki mint a gázgyújtó, mégis gyorsabban lehet utazni velük mint bármilyen kémiai hajtással. csak elég lassan gyorsul. a fényhajtómű pedig még ezen is túltesz, tulajdonképpen úgy működik, hogy ha felkapcsolsz egy elemlámpát, akkor a fénynek tolóereje lesz, és közel a fény sebességére gyorsíthatja a hajtott eszközt.
    Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.08.24. 15:51:28
  • MerlinW
    Adhat, ugyanolyan eséllyel, mint az Operation Center-ek.
  • wollnerd #1377
    Oké. Köszi.
  • Amiga
    Adhat V2-es és V3-as passokat is?

@wollnerd, van egy "Journey tab" az options-ban, ott meg tudod nézni, mennyit haladtál előre a játékban a mérföldkövek tekintetében. Minden mérföldkőnek 10 szintje van, és ott ki is írja, mi/mennyi kell a következő mérföldkőhöz.
  • wollnerd #1375
    Óh értem. én eddig elég sok milestone-t kaptam. idegenekkel eddig 4-5 a találkozás és valamint belefekszek a feltöltésekbe mert az még kevés.
    Meg tudom pontosan nézni valahol hogy valamihez pontosan mi hiányozhat még? hogy ne legyen annyira zsákbamacskás a dolog. :)
  • MerlinW
    Ott is véletlenszerű a pass, én sosem tőle kaptam. Az opció pedig akkor aktív, ha az idegenekkel való találkozás milestone illetve a bolygók élőlényeinek analizálása, szervere való feltöltésének száma elérte a kívánt szintet.
  • wollnerd #1373
    Sziasztok!
    Az első Atlas Iterface után az útvonalon követett 2. galaxisban található space anomally-ba bementem, majd a Polonál azt látom hogy a "transmit species data" gomb INAKTÍV, nem tudom kiválasztani!! miért?? mi hiányzik?? Néztem az egyik videót erről, de a videózó simán megkapta az Atlas Pass V1-ot! Én miért nem?!?
    Ugyanúgy elakadtam a 6.-7. Interface-nél. A gomb inaktív! Így nem tudok tovább menni! Akkor most mivan??

A válaszokat előre is köszi!
  • TokraFan
    Nem értem miért írod, hogy a hajók méret/tömeg paramétere es a repülési karakterisztika összefüggéseit ma nem ismerjük es ez csak fikciós elképzelés? Az emberiség régen belépett az űrkorszakba, tobb ezer eszközt juttattunk fel, építettünk járműveket, űrallomasokat. Rengeteg műholdat juttattunk el különböző égitestek vizsgálatára, tanulmányozására. Az említett eszközök mind méretben, mind tomegukben nagy szórást mutatnak, tehat egzakt es pontos információkkal rendelkezünk a kérdésről, igy a szimulátor jelleg jogosan elvárható, az mas kérdés, hogy ennél a programnál ez soha nem volt prioritást élvező cél a fejlesztésnél, ezt tudni lehetett mar megjelenés elott. Azonban komolyabb űrszimulatoroknal (Elite, x3), a repülési modell eltérő, az apró vadasz egészen másként repül, mint egy behemót teherszállító. A lényeg az, hogy ez nem fikció!
  • MerlinW
    Keresel egy scanner tornyot (narancssárga sugárt lő az égbolt fele, a legtöbb településnél és kint a semmiben is található). Bypass chip-el elindítasz egy keresést és a Colonial Outpost opciót választod. Operations Center-ekben a helyes válasz megadása után van esélyed, hogy a pass-t dobja. Nekem kb a 30. után esett, de szerencsejáték, dobhatja azonnal is.
  • AngerH
    Valaki leírná nekem egyszerűen ,hogy az atlas pass v2 v3 -t hogyan lehet megszerezni?Néztem több videót de elég kaotikus.
  • Tatyla
    Most előttem se de hazamegyek megnézem :)
  • MerlinW
    Most nincs előttem, de az első naprendszer felfedezésének időpontját nem látod?
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.24. 10:19:09
  • Tatyla
    Valaki tudja hol tudom megnézni mennyi időt öltem már bele? (PS4)
  • jocking
    Milyen való életbeli tapasztalatod sugallja neked, hogy nem kellene más irányítás a különböző hajókra?
    Az űrben bár nincs légellenállás, de a lendület és a különböző fizikai erők működnek. Ha nem így lenne, akkor pl. egy nemzetközi űrállomásra elég lenne egy tűzhely gázgyújtó, hogy "kilőjjék" a Mars irányába. Egy 5 méter átmérőjű aszteroida pályájának módosításához is kisebb erő kell, mint egy egész bolygó pályájának módosításához. Bár nincs gravitáció és légkör, de a tömeg és a lendület mégis számít.

Utoljára szerkesztette: jocking, 2016.08.24. 08:39:29
  • jocking
    De mindegy is. A lényeg továbbra is az, hogy nem azt kaptuk, amit ígértek a nyilvános tájékoztatókon, trailerekben, interjúkban, cikkekben.
    Anyagi téren annyira nem izgat, mert volt annyi eszem, hogy nem vettem meg rls day-en, így nem buktam 20 ezret. De azt, hogy valaki nyíltan a pofámba hazudik hónapokon át, azt rohadtul nem bírom és végtelenül gusztustalannak tartom.

Kár, hogy són mörri nem itt él, mert ezért simán szét lehetne perelni a valagát, mert amit művel, az egy az egyben kimeríti a Btk. 373. paragrafusát.