3250
QBYTW0tvAwMDBVxLFAVR
  • TokraFan
    Ha nem lesz benne bejárható univerzum, akkor sajnos egy tucat, ilyen game mar elég sok van. Ezzel együtt szép es ígéretes is, csak nem ad semmi újat mar. NMS-ben az a szép -es ez dicsérendő mindenképp-, hogy olyat ad, amit mas nem.
  • MerlinW
    Nekem ~45 órámba tellett, de ebben benne volt sok felfedezés, a 48/48/24 upgrade megszerzése, az Atlas quest, stb. Miután maximumra upgrade-elted a hiperhajtóművet, ~6000ly/cella sebességgel tudsz befele haladni, fekete lyukakkal.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Amiben vagy, csak az első galaxis, a cél az univerzum középpontja.

Ha nem élvezed a játékot, tényleg felesleges erőltetni. Ha rám hallgatsz olyan játékkal töltöd az értékes szabadidődet, amivel jól érzed magadat:) Ne ess bele a csapdába:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.08.21. 15:28:18
  • Zozo0122 #1281
    Hány naprendszert kell kb. bejárni ahhoz, hogy eljuss a központba? Illetve hány óra? Senkit nem akarok megbántani, de mostanra nekem is erősen max bétának tűnik a game, és bár kíváncsi vagyok rá, hogy mik várnak még rám, lehet elspoilerezném inkább magamnak és csak azért maradna fenn a játék, hogy néha belépve felfedezgessek. Ezért érdekelnek ezek a válaszok, vajon mennyi időmbe tellene ez? Játszanék már mással is és lehet, hogy nem érné meg folytatni.
  • Carlos
    Unom már a fikázásodat!
  • Hexex86 #1279
    Valakinek bejön a game valakinek nem. Valaki érdekesnek találja a bolygók körülményeit valaki meg érdektelennek a minecraftos survival 1001. Planet Nomads early Access gamekat ami sosem lesz kész csak építkezhetsz a végtelenségig :)
  • Tirion
    60km2.........az mennyivel jobb ,hogy más a színe ugyanannak a bolygónak és van belőle 1.800.000.000 ?
  • drop
    köszi
  • Ironman2
    Nyitottam neki topikot!
  • drop
    ja megnézem én is mert elég jónak tűnik
  • Ironman2
    Király!!! Ezt majd én is akarom!

Most nézem a szerkesztője ingyenes!
    Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.08.21. 12:55:17
  • Carlos
    Igéretesen hangzik, de még (!) csak egy bolygóról van szó. Nincs még megerősítve, hogy lesz bolygók, rendszerek közötti uztazás. (de még lehet). (videó alapján)
  • Tirion
    mi volt benne érdekes? nyomtad a pajzsot és hali
  • Carlos
    Uhhh laza kis 309 fokos viharba keveredtem... érdekes volt. :)
  • PeeTeR
    ja orultem neki en is amikor elosszor meglattam.. azt hittem agyverzest kapok.......
  • Kenzou
    Egy tipp mindenkinek: az Exosuitban legalsó sorba ne tegyetek újratöltendő fejlesztést. Nem lehet ugyanis újratölteni.

• Kenzou
    Nem rossz, nem rossz. És a Steames preorder ára is elég barátságos.
  • Tirion
    uhhh na ez komoly!
  • drop

nem néz ki rosszul
  • Carlos
    Hány warp jump kell az ATLAS küldetéshez? Csakhogy tuti meglegyen a 10 atlas kavics mikor odaérek.
  • Carlos
    szerintem ez gagyibbul néz ki, mint a NMS
  • BladeW
    OFF
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Empyrion: Galactic Survival. Most akciós steamen.
  • Hexex86 #1262
    Ez lesz a mi játékunk :) Star Citizen: 2016 Gamescom Live Game Demo
  • Maala
    "Ha jó az idő, akkor a tömeg lemegy a térre!" - klasszikust vagy jól, vagy sehogy. :-)
  • Zozo0122 #1260
    Na itt lett végem, pedig régi a vicc :DDDDDDDDDDDDD
  • Ironman2
    Ha jó az idő,akkor leugrunk a térre
  • nibron
    ok, de ezzel most mit szeretnél mondani?
  • MerlinW
    A tér a gravitáció és az idő igen szoros kapcsolatban vannak egymással, így jogosan matekozik vele :)
  • nibron
    pedig hawking prof is publikált ezügyben, az azért elég komoly lehet. bár a végén természetesen elkanyarodott kissé az időutazás irányába. de tudjuk, hogy őt sokkal jobban érdekli a mikor mint a hova. de ha már féreglyuk vagy térhajlítás, akkor azt mindenki elismeri, hogy ott találunk ezekhez elegendő energiát, sehol máshol.
  • Prttp
    Üdv Mindenkinek!
    A játék fordítása halad. Elkülönítettük azokat a bejegyzéseket, amiket nem kell lefordítani, így felugrott a mutató 17,157%-ra. (+10%-kal)
    A játék fordításával kapcsolatos friss híreket ezen az oldalon találjátok.
    Amennyiben szeretnétek bekapcsolódni a csapat beszélgetésébe vagy csak távolról figyelni, akkor erre a linkre kattintsatok.
  • horika
    Köszi hogy megosztottad
  • DasIsFuck
    Lehetséges, én csak videókat nézegettem a játékról és azok alapján számomra ez a helyzet.
  • TokraFan
    "Az viszont egészen durva, hogy egy vanilla minecraft random generált világ érdekesebb felfedező élményt nyújt ettől a x ezer milliós bolygóstól."

Ez messze a legnagyobb LOL amit az utóbbi időben olvastam. Ekkora hülyeséget...!
  • Kenzou
    Aha, igen, ezt a hívogatósdit már használtam én is, de arra nem jöttem rá, hogy nem vesz le energiát, ha ilyen helyekről startolok. Egyébként megnéztem és igazad van, ennyi volt csupán, hogy ezek mellől szálltam mindig fel. Kipróbáltam a sivatag közepében is: na ott már rendesen levette azt a 25%-ot. Ma is tanultam újat, köszi még egyszer!
  • horika
    Egy Bypass chip-ért oda lehet hívni ezekhez is meg a leszállópályához is a hajót. Néha gyorsabb/olcsóbb mint visszamenni hozzá és felszállni, pláne ha olyan helyen vagy ahol kevés a plutónium
  • Kenzou
    Óóó, na ezt nem tudtam, köszi! Majd megfigyelem, hogy van-e ilyen, mert tényleg lehet, hogy ez a megoldás: épp a 3. Atlas Passt próbálom megtalálni, úgyhogy csak építményről építményre ugrálok, lehet, hogy mindnél volt ilyen henger.
  • Carlos
    Kozben meglett a space anomaly es elkezdtem atszerelni a jarganyt. Jo kis szivas...
  • horika
    Ilyenre gondoltam, nem tudom mi a franc a neve:
  • horika
    Ha leszállópályáról szállsz fel, vagy olyan helyről ahol van egy ilyen henger alakú "izé" néhány bázis mellett a földön, akkor nem vesz le energiát a felszállás.
  • Kenzou
    Azt hiszem, sikerült beglitchelni a Launch Thruster-ömet, akaratomon kívül. Már az 5. felszállásom, hogy nem vesz le energiát belőle az indulásnál, és ki sem írja emelkedésnél, hogy hány %-on van. Mondjuk nem zavar, de fura. Nektek volt ilyen?
  • MikX
    Hát mivel nincs bizonyitva, igy elméletben fent állhat, de én komoly irást ezzel kapcsolatban nem olvastam. De én továbbra sem hiszem, az eddig ismert fizikai tulajdonságaibol kiindulva. Nem vezet sehová, sőt bele jutni sem hiszem hogy lehet, mar az eseményhorizont előtt a hatalmas gravitácio elpusztitana mindent.
    De mint mondottam, tök lényegtelen, ez a játék nem a ma ismert asztrofizikára épül, ez amolyan light könnyen emészthető világ.